Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2018 15:53 - Как може някой да дава хиляди левове за сайт!?
Автор: inweblife Категория: Технологии   
Прочетен: 1045 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 България е бедна страна, която в последните 30 години бе лишена от собствено производство. В резултат на това икономиката изпадна в колапс. Държавният бюджет се крепи на услугите и търговията на дребно. Данъчната система е убийствено неравноправна. Еднаква процент от доходите си плащат хора имащи приходи с хиляди левове разлика. Поради тази причина, според официалната статистика на Евростат, 76% от българите едва свръзват двата края. Не е тайна, че сме най-бедната държава в цяла Европа. И на фона на цялата тази беднотия, се хвърлят хиляди левове за сайтове. Сайтове с анимация, с всякакви картинки и изскачащи реклами, с агресивен маркетинг, който непрекъснато предлага разни продукти, досадни абонаменти и всякакви други отблъскващи шарении.

Web езикът е написан по прост начин, да бъде достъпен за всеки, да бъде по възможностите на всеки, така както всеки ползва интернет, има умно устройство с Операционна система и е в мрежата, така и да може да създава съдържание, да го обновява и разнообразява. Затова и небивалия успех на социалните мрежи в последните години, защото всеки може да направи своя страница и да се рекламира от нея. Направени достъпни по този начин нещата носят взаимополза и успех на всички. Откъде-накъде ще ми тикат в очите безбожни цени за сайтове струващи хиляди левове, когато само за 10 минути мога да превърна документа, който пиша, в елегентна страница, чието съдържание да кача в мрежата, за да бъде прочетено от всички, без да досаждам с агресивни реклами, излишни абонаменти и др?! Какъв е този бизнес, който дава хиляди левове за сайтове, които никой не посещава, защото едва зареждат , заради тежкото съдържание или потребителя веднага затваря, когато му "извади очите" агресивната реклама на челото на сайта!?

Инвестирайте парите си разумно, със стратегия, излишния кич отблъсква, а не привлича клиенти, времето на агресивния маркетинг отдавна отмина и всеки, който не го е разбрал, предстои да плати жестока цена за невежеството си. Няма да е все така еврофондоразпределянето и скоро държавната хранилка ще свърши, тогава пазара ще ви изяде.



Тагове:   WEB,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: inweblife
Категория: Технологии
Прочетен: 4358
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031