Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2018 15:20 - Лимонът е много по - силен от химиотерапията
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 6375 Коментари: 22 Гласове:
4

Последна промяна: 06.08.2018 21:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това е доказано в Балтимор, Мериленд, Институт по медицински науки.
Медиците съобщиха, че са готови след 20 години да се откажат от химиотерапията, радио - и лъчетерапията.  Но защо не го направят веднага ?
Мълчи се, че лимонът разрушава зловещите клетки на 12 ракови образувания , вкл.  рака на гърдата, простата, панкреаса и други.
Лимонът е показал 10.000 пъти по - добри резултати от препарата Адриамицин, който се използва често в химиотерапията.
Ние не знаем за това, защото фармацевтичните лаборатории са заинтересувани от създаването на такива лекарства, които ще им донесат огромни печалби.
Ако това се знае от хората, то колко животи биха били спасени ? Не отдавайте живота си в чужди ръце, а използвайте своя ум и разум в изцелението от това страшно заболяване.



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kolevn38 - Малко уточнения по темата.
06.08.2018 22:31
Първо - лечението чрез химиотерапия се предписва от лекарска комисия, след или преди евентуална операция. Личен избор е дали болният ще реши да я проведе или не. С други думи, ако не дай-боже гадостта рак споходи някой, то единствено той би могъл да реши дали да яде лимони или да прави химиотерапия. Понеже моята съпруга има нещастието да се разболее от рак на гърдата, и щастието да се излекува напълно, мога да говоря като пряк участник в събитията. Кратко и ясно - злокачествен рак, операция, отстраняване вкл. на 12 лимфни възли, прогноза - около две години живот. Лечението - операция, осем химиотерапии, четири вливания от които най-агресивните /червена/ и четири "нормална". След което - 25 лъчетерапия. Да проведе лечението беше личен избор на съпругата ми. Паралелно с това правехме следното - веднага след операцията в продъжение на две седмици и правих по 400мл сок от червено цвекло. Подготвих сироп от черен бъз, от който взимаше всяка сутрин по една супена лъжица, пчелен прашец, супена лъжица разбита с кисело мляко. Всеки Божи ден от лечението - прясно изстискан сок - ябълка и морков, понякога и правих портокал, мандарина, лимон. Грейпфрут в никакъв случай. И най-най-важното - сурови бадеми. Шепа, две, или поне четири пет на ден. Задължително. Вследствие на което понесе по-леко химиотерапията. Много по-късно и опада косата и много по-здрава израстна. От тогава минаха седем години, нямаме никакви проблеми. Разбира се преживяното бе кошмарно.
цитирай
2. radostinalassa - Аз не съм превела точно и коректно филма
06.08.2018 22:40
В него се препоръчва 1/2 лимон дневно за здрави хора, профилактично.А когато се разболеем има други начини за лечение. Но най - важното е профилактиката, да не допуснем такива болести. Напр. да се тъпчем насила всеки ден със силиций. Той трябва да е около 3.5 кг в нас и т.н. А при рак бих използвала метода на източната медицина с гладуването. Те не смятат рака за сериозно заболяване, а за хищник. И гладуват, докато той не ги напусне. Защото той винаги е в червата, а туморите които се оперират са метастази. Една моя приятелка, която беше на химиотерапия още не я хапят комари. В нея има още радиоактивни вещества.
цитирай
3. kolevn38 - Още малко разяснения по темата.
06.08.2018 22:43
Както споменах, това дали бихте правили химиотерапия е въпрос на личен избор. Ако ми се наложи - вероятно никога е бих се подложил на химиотерапия. Бих правил гореописаното от мен. Освен това има и още нещо изключително важно - Ph-то или алкално киселинният баланс на организма трябва да е нормален докато трае лечението а и след това - не по-малко от 7,35 - 7,5 единици. Поддържането на този баланс става именно чрез приема на сурови бадеми, сокове, зеленчуци, плодове и цитруси - ябълки, моркови, червено цвекло /със сока не бива да се прекалява обаче/, лимони, портокали. Комбинацията от приема на тези плодове и зеленчуци, с приема на сурови бадеми /не просто ядки, подчертавам сурови бадеми/ и пчелният прашец, зареждат организма с почти всички необходими витамини, микроелементи и имуностимулатори за да се, подчертавам - самоизлекува. Но! За да лекувате тялото е необходимо да излекувате първо душата си, да смажете болестта с цялата сила на волята си и на съзнанието си.
цитирай
4. radostinalassa - Не съм много съгласна
06.08.2018 22:56
Аз съм за ферментирането на зеленчуците и плодовете. Тогава растителните аминокиселини стават животински, дясно въртящи. Ако нямаме достатъчно полезни бактерии в червата , то кой ще ги направи такива? Тогава се натоварва черният дроб, а дали е достатъчно здрав? Растенията имат ляво въртящи аминокиселини, това е ясно. И водата в тия зеленчуци става структурирана. В зелемия сок има и симбионтни бактерии. Защото не трябва да ядем кисело мляко, сирене и пр. Галактозата в тях се натрупва в лещата на окото и се получава катаракта. Това е гадна болест.
цитирай
5. kolevn38 - И още уточнения, необходими.
06.08.2018 23:07
Тук е мястото да спомена за така наречената ГЕРМАНСКА НОВА МЕДИЦИНА, разработена от д-р Рике Герд Хамер. Идеята на д-р Хамер е, че ракът се заражда от силно драматично психично изживяване - постоянен стрес, страх, страх от загуба, неудовлетвореност от живота, силно притеснения и тн и тн. Изчел съм всички материали на д-р Хамер и категорично твърдя, че е абсолютно прав, затова поствам линк, който желае нека чете и разсъждава: http://www.germannewmedicine/documents/Five%20Biological%20Laws%20-%20Bulgarian.pdf
Идеята е следната - всяко притеснение и стрес, които изживяваме, особено ако са прекалено силно изявени, въздействат на определени органи или част от тялото. Има интересна и /не/обяснима зависимост, от това къде и при какви обстоятелтва възниква и се развива рака. Изследвайки тези факти, д-р Хамер намира изключително ефективен способ за излекуване от коварната болест. Като методът му не е шарлатански - повтарям - няма нищо общо с недоказани методи на лечение. Ще допълня, че сам д-р Хамер се разболява от особена форма на агресивен рак, вследствие на преживяна загуба на сина му - убиват го при нелеп инцидент. Вследствие на своите открития, докторът се излекува, а и излекува и още хиляди пациенти. Силно препоръчвам да прочетете.
цитирай
6. kolevn38 - Това дали ти си съгласна или не няма никакво значение.
06.08.2018 23:10
radostinalassa написа:
Аз съм за ферментирането на зеленчуците и плодовете. Тогава растителните аминокиселини стават животински, дясно въртящи. Ако нямаме достатъчно полезни бактерии в червата , то кой ще ги направи такива? Тогава се натоварва черният дроб, а дали е достатъчно здрав? Растенията имат ляво въртящи аминокиселини, това е ясно. И водата в тия зеленчуци става структурирана. В зелемия сок има и симбионтни бактерии. Защото не трябва да ядем кисело мляко, сирене и пр. Галактозата в тях се натрупва в лещата на окото и се получава катаракта. Това е гадна болест.

Аз говоря на база собствен опит, от първо лице. От ляво или дясно въртящи се аминокиселини не разбирам:)
цитирай
7. radostinalassa - Д-р Оливие ми препоръчваше новата немска медицина
06.08.2018 23:18
Стресът убива левкоцитите. Но доктора е против божествения механизъм , по който действа вит. В 17. Той уврежда мембраната на раковата клетка и тогава левкоцитите я разпознават и унищожават.
Знам, че не разбираш от ляво - и дясновъртящи аминокиселини. Това са тънкости , които на практика са верни. В Русия и у нас винаги са подквасвали зеленчуците и хората не са боледували от чума и други инфекции. Също и от рак, който представлява гъбична инфекция.
цитирай
8. kolevn38 - И в заключение,
06.08.2018 23:28
Обръщам се към тези, които са имали или имат нещастието да се разболеят от рак, както и към техните близки, които четат тези редове: Лечението на тази отвратителна болест е комплексно. Тук без традиционната медицина не може - особено що се касае за неотложни операции, затова не се колебайте. Не искам да давам съвети относно химиотерапия и лъчетерапия. Сами по себе си тези методи са колкото полезни, толкова и вредни. Въпрос единствено на личен избор - когато се касае за вашият живот, единствено вие може да взимате решенията. Та, да си дойдем на въпроса: лечението на рака за мен се състои от три компонента - трябва да откриете причината за появяването му, след което да я отстраните, да я надживеете и смажете. Причина, както споменах може да е силен и постоянен, натрапчив стрес - вкъщи или на работното място, силен страх от загуба - на близък, на партньор, на работно място, притеснения... Също така - силна и постоянна неудовлетвореност - от живота, от работата, от партньора, от всичко около вас. Та..когато съумеете да надживеете стреса, страховете и притесненията си, когато сте във баланс и душевен мир, когато имате вече силната воля и желание да се излекувате и да смажете болестта, то тогава непременно ще се случи именно това. И тогава идва ред да помогнат традиционната и нетрадиционата медицина. Традиционната със своите методи, нетрадиционната - със своите. Или с други думи, вие трябва да смажете болестта чрез силата на духа си, като игнорирате и се издигнете над проблемите, довели до рака и след това да дадете възможност на физическото тяло да се самоизлекува. Като не бива да отричате традиционната медицина, особено що се касае до неотложни операции и операции въобще.
цитирай
9. kolevn38 - Е, чак такъв спецЯлиз като теб явно не съм. Просто познавам борбата с рака от първо лице:)
06.08.2018 23:34
radostinalassa написа:
Стресът убива левкоцитите. Но доктора е против божествения механизъм , по който действа вит. В 17. Той уврежда мембраната на раковата клетка и тогава левкоцитите я разпознават и унищожават.
Знам, че не разбираш от ляво - и дясновъртящи аминокиселини. Това са тънкости , които на практика са верни. В Русия и у нас винаги са подквасвали зеленчуците и хората не са боледували от чума и други инфекции. Също и от рак, който представлява гъбична инфекция.


И съм изчел абсолютно всичко, свързано с лечението на рака и част от нещата, които съм счел за правилни и приложими съм използвал, докато лекувахме съпругата ми. Ако има въпроси от страна на пострадали от тази коварна болест, мога да бъда донякъде полезен.
Но явно ти като спецЯлиз по ляво и дясно въртящи се аминокиселини и разни други тънкости си доста напред с материала, затова смятам за тази вечер да приключа с лекциите:)
цитирай
10. kolevn38 - Незная кой е доктор Оливие, но ти последва ли препоръките му? Прочете ли нещо по темата?
06.08.2018 23:36
radostinalassa написа:
Стресът убива левкоцитите. Но доктора е против божествения механизъм , по който действа вит. В 17. Той уврежда мембраната на раковата клетка и тогава левкоцитите я разпознават и унищожават.
Знам, че не разбираш от ляво - и дясновъртящи аминокиселини. Това са тънкости , които на практика са верни. В Русия и у нас винаги са подквасвали зеленчуците и хората не са боледували от чума и други инфекции. Също и от рак, който представлява гъбична инфекция.

цитирай
11. germantiger - ...
07.08.2018 12:07
АЗ СЪМ ОЩЕ ПО-СИЛЕН ОТ ЛИМОНА.

ЛЕКУВАМ С МОЕТО МЪЖКО СЕМЕ!
цитирай
12. radostinalassa - Аз не съм съгласна , че организмът трябва да се алкализира
07.08.2018 14:37
Както при рак, така и преди него. Това е грешен подход, който е довел до рака.При алкална среда много добре се развиват микробите и гъбичките.Напр. пием сладък пелин, настойка от зелени орехи и вечерта карамфил. Но 2 часа след всеки от тях трябва да подкисляваме кръвта си с комбуча, ябълков оцет или лимонена киселина.Аз го прилагам на практика при себе си.
А Оливие е блогър в блог.бг - раздел хоби
цитирай
13. radostinalassa - germantiger
07.08.2018 14:38
И ти като мене залагаш на профилактиката.
цитирай
14. kolevn38 - Пълни глупости и то на търкалета:)
07.08.2018 14:41
radostinalassa написа:
Както при рак, така и преди него. Това е грешен подход, който е довел до рака.При алкална среда много добре се развиват микробите и гъбичките.Напр. пием сладък пелин, настойка от зелени орехи и вечерта карамфил. Но 2 часа след всеки от тях трябва да подкисляваме кръвта си с комбуча, ябълков оцет или лимонена киселина.Аз го прилагам на практика при себе си.
А Оливие е блогър в блог.бг - раздел хоби

цитирай
15. radostinalassa - Кое ти се видя глупаво?
07.08.2018 15:02
Аз мога да те убедя в обратното, стига да имаш с какво да го асимилираш.
Всеки ден в нас се отделя да кажем 5-6 литра солна киселина. От нея 1/2 се използва за храносмилането. Другите литри отиват в кръвта. И само 1/2 литра жлъчни киселини се отделят в кръвта - те са силно алкални. Съотношението е 1 : 12 мисля. Аз следвам примера на организма си и няма да сбъркам. Обясни ми , защо е така, като знаеш много. Чакам.
цитирай
16. radostinalassa - Ние не можем да променим РН на кръвта
07.08.2018 18:53
То се поддържа леко алкално от 4 буферни системи. Можем да променим само храната си. Това е истината. ти си уцелил диетата при рак. Но обяснението ти е порочно.
цитирай
17. kolevn38 - Нормалният показател на Ph на човешкият организъм е около 7,5. И лимоните и домашният ябълков оцет, въпреки че са кисели правят алкална реакция в организма.
07.08.2018 19:47
radostinalassa написа:
Аз мога да те убедя в обратното, стига да имаш с какво да го асимилираш.
Всеки ден в нас се отделя да кажем 5-6 литра солна киселина. От нея 1/2 се използва за храносмилането. Другите литри отиват в кръвта. И само 1/2 литра жлъчни киселини се отделят в кръвта - те са силно алкални. Съотношението е 1 : 12 мисля. Аз следвам примера на организма си и няма да сбъркам. Обясни ми , защо е така, като знаеш много. Чакам.

И е смехоторно твърдението, че при алкална среда се развиват микробите и гъбичките - точно обратното. Затова например и Симончини и Неумивакин препоръчват прием на сода.
цитирай
18. kolevn38 - Отново глупости на търкалета - бил съм уцелил диетата при рак, но обяснението ми е било порочно.
07.08.2018 19:55
radostinalassa написа:
То се поддържа леко алкално от 4 буферни системи. Можем да променим само храната си. Това е истината. ти си уцелил диетата при рак. Но обяснението ти е порочно.


А не допускаш ли, че и диетата съм уцелил и точно обяснявам :)
цитирай
19. radostinalassa - Тука няма допускане и т.н.
07.08.2018 20:20
Щом става дума за моето здраве, всичко винаги е точно. РН на кръвта е леко алкално - 7.35 - 7.45. Поддържа се стриктно и ти не си го измерил. Това става при спешни случаи. Измерил си може би РН на урината. Това е друго нещо. Лимоновият сок има РН - 2. Това е природна киселина, която е полезна. Тя разтваря калция, който е отложен в съдовете, и в този момент РН на кръвта става алкално. Но това е временно, калцият се изнася навън през бъбреците или кожата. А холестеролът в атеросклеротичните плаки може да се разтвори чрез мастните киселини в рибата. Сега чатна ли? Това е истината
цитирай
20. radostinalassa - Това е дълго търсена информация
07.08.2018 20:54
Трудно ще я намериш , освен при мене , защото целта е хората да се заблуждават, а не да са здрави. Защо калцият се отлага в съдовете? Там трябва да се намира нормално силиций, който провежда нервните импулси, образува с белтъците електрическа решетка, която отблъсква микробите. Алкалната кръв над нормата е причината калцият да се отлага по съдовете. Там веднага се отлага холестерол, защото съдът може да се увреди от твърдият калций и да умрем от кръвозагуба. Също и трихомонаси, които се приемат за тромби.
цитирай
21. kolevn38 - Започна да се правиш на много компетентна. А всъщност си полуграмотна.
08.08.2018 01:29
radostinalassa написа:
Щом става дума за моето здраве, всичко винаги е точно. РН на кръвта е леко алкално - 7.35 - 7.45. Поддържа се стриктно и ти не си го измерил. Това става при спешни случаи. Измерил си може би РН на урината. Това е друго нещо. Лимоновият сок има РН - 2. Това е природна киселина, която е полезна. Тя разтваря калция, който е отложен в съдовете, и в този момент РН на кръвта става алкално. Но това е временно, калцият се изнася навън през бъбреците или кожата. А холестеролът в атеросклеротичните плаки може да се разтвори чрез мастните киселини в рибата. Сега чатна ли? Това е истината


Както бях писал някъде - допускаш елементарни смислови грешки при построяване на изреченията, мисълта ти е накъсана, недовършена и откъслечно подскачаща из теми, които не разбираш. Освен това допускаш и елементарни пунктуационни грешки. Човек като теб не може да асимилира информация, да я осмисли и поднесе по подходящия начин. Така че по-добре не се пъни - ставаш за смях.
цитирай
22. radostinalassa - Мисля, че трябва да коментираш в раздел поезия и литература
08.08.2018 14:08
Или говори по същество, което е твърде далечно от тебе или си пиши твоите бози. Като не чаткаш какво пиша, така ще е . Ще ми правиш разбор на граматиката. Пълен абсурд.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13133060
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години