Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2019 08:27 - Плеядианците към българите
Автор: bven Категория: Технологии   
Прочетен: 8173 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 28.01.2019 09:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   

                          ОБРЪЩЕНИЕ НА ПЛЕЯДИАНЦИТЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ


Обръщаме се към Българите. Вие, които сте в България, неслучайно сте избрали това място и това време. Осъзнайте духовната мисия на вашия народ и на страната си. Бъдете горди (но не възгордени), че сте българи и че Мировият Учител Беинса Дуно (Петър Дънов) е дошъл във вашата страна.

Запознайте се лично с това учение, 
за да не бъдете манипулирани от невежи личности, които (съзнателно, или не)  служат на тъмните сили. Не съдете за Учението по отделни хора и от преразкази, а пийте от идвора – той е до вас. Изворът на Истината е във вашата страна.

Съдбовният миг е сега. ­ На помощ на Земята са дошли много светли същества, 
Земята е обект на голям космически интерес и днес е решаващата битка за освобождаването на Земята от тъмните сили и възцаряването на всеобщата любов.  Промяната е неизбежна. Ще се промените, ако искате да съществувате.

Материалистите ще могат да придобиват "сигурност" под контрола на "тъмните 
фланелки". Проблемът е, че за "тъмнита фланелки" повече няма да има сигурност на тази планета. Материята ще отстъпи на Духа ­- за него няма невъзможни неща. Чрез Духа ще имате по­-качествена материя, в която да съществувате.

Борбата за възвръщането на вашата свобода се води от светлите същества през 
последното столетие. Включете се съзнателно в тази война на световете, ако желаете свободата си. Войната е заради вас! На Земята са вече 144 000 светли войни и още други светли същества. Можете ли да стоите пасивно като наблюдатели и да не участвате в собственото си спасение? Без вашето участие изходът от битката още не е ясен.

Разбирате ли какво ви  казваме? Излезте от зоната на здрача ­ , 
започнете да излъчвате добри мисли, чувства и да вършите добри дела. Като се изпълните с Любов към себе си, ще разблокирате невероятните си възможности. Ако отключите любовта, а тя е във всеки от вас, ще можете да спасите Земята, себе си и бъдещето на вашата цивилизация. Там, където е любовта, никой няма възможност да манипулира енергиите, съзнанията, историята и текущите събития. Там, където е любовта, всъщност там е Бог – Бог с голямо “Б”, а не боговете-създатели.

Ако не се опитвате да разберете какво става в момента на планетата, единственото, което ще регистрирате са природните бедствия и ще се изпълвате с все повече страх. Ако не се интересувате от тези процеси и ако не ги подпомагате съзнателно, автоматично заставате на отсрещната страна. Това е все едно да наблюдавате как ваши съграждани се качват в луксозен влак за да заминат на много интересно място, а вие да стоите на пустата сива гара и гледате как влакът потегля. Това е вашият избор! След време ще разберете какво се е случило и ще се видите как стоите безучастни на пустата сива гара; ще можете да поправите нещата едва в следващата еволюционна вълна, която ще дойде след много време. Дотогава ще си стоите на вашата гара.

На Земята е пълно с наблюдатели от паралелни светове, от далечни галактики, от 
цялата Вселена, за да присъстват на този важен момент от историята на земното човечество. Това е ново знание за тях, нова пиеса и те са тук за премиерата. Всички места в салона са отдавна заети, ­ има право-стоящи, има и такива, които ще гледат спектакъла на монитори поради липса на места в залата. Целият Космос е развълнуван! Само вие ­ не! Още ли е най-­важно да смените плочките в банята или да получите наследствената си нива? У вас е всичко ­- Знанието, Светлината, Вярата, Надеждата и Любовта! Бъдете господари на богатството си и се разпоредете с него като добри стопани! Не остава нищо друго, освен да успеете! Молим ви: Поискайте да успеете! Молим ви: УСПЕЙТЕ!
                                                         “Земята – щастлива отново” Багрина Кларк


                ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ОТ ГОВОРИТЕЛИТЕ НА СИРИУС

Театърът на войната се използва, за да изпитват все по-изтънчени инструменти за унищожение, да манипулират настроението на масите и да контролират комуникационните системи - бомбите са само за камуфлаж. Освен това, оръжия се продават и на двете страни. Властта на световното правителство се гради върху вашия страх и безнадеждност - разбират го много добре и затова постоянно стимулират тревогата и безпокойството ви. Храната е отровена, горите изчезват и океаните умират.

Земята се подготвя за своето прераждане по еволюционната спирала. Време е да се освободите - процесът започва с желанието да прозрете оковите на всяка аксиома, парадигма или структура, пораждаща във вас чувство за безсилие или примирение. Телевизорите ви вършат най-добра работа, когато са изключени от контакта. Ако не можете без нещо, значи сте пристрастени и зависими от него - използвайте този критерий, за да се проверявате. Затъпяващите звуци и образи ви вредят на честоти, които съзнателния ви разум не може да улови. Изключете съдомиялните машини, безжичните телефони, микровълновите фурни и всички подобни електроуреди, позволете на безценните ритми на тялото си да се подредят отново, освободени от емисиите на електромагнитното лъчение, които разкъсват и изчерпват защитния ви щит - аурата.

Ако все още не знаете колко са вредни за здравето електромагнитните емисии, 
излъчвани към вас от всички страни (вътре и извън домовете ви, работните места и градските улици), научете сега какво може да се направи.

Електромагнитната радиация променя фините енергийни полета около тялото ви, 
предизвиква къси съединения в организма ви, но повечето от вас не знаят как с течение на времето това се отразява върху умственото, емоционално и физическо здравословно състояние. Препълвате домовете си с все повече излъчватели - най-вредни са телевизорите, компютрите, сателитните чинии, безжичните телефони и микровълновите фурни. Всеки път, когато електричеството се излъчва по жицата, то се излъчва и в околната среда, прониква в аурата на Земята и се разпространява навън в космоса.

Толкова сте омагьосани от електроуредите, компютрите, 
стереоуредбите и електрическото осветление, че сте се превърнали в опитни свинчета, които живеят в убийствени полета на пресичащи се електрически честоти и трупате радиация дори докато спите. В резултат енергийните меридиани на тялото ви се разкъсват и изменят, което води до заболявания и емоционално неравновесие.

Микровълновите печки излъчват опасно високи нива на електромагнитна радиация, 
лъчението прониква и в космоса и води до проблеми на други нива: замърсявате галактиката и други светове. Тази фурна не само бълва електромагнитна радиация в домовете ви и извън тях, но пренарежда и молекулярния строеж на храната ви. Какво става, когато химикалите и хормоните, използвани за обработване и съхранение на храната, се подложат на молекулярни промени - те се дестабилизират по време на процеса.

Резултатът е: неустойчиви химикали в мъртва храна - това ли наричате
здравословно хранене? Изтъквате, че тези печки пестят много време- ние питаме: Закъде бързате? Непрекъснато ви внушават, че нямате време, за да ви продават технологии и неща за пестене на време (пестите време чрез микровълновата фурна, за да зяпате с часове пред някакъв екран) отново обслужвате властта. Превръщате се в пасивни мишени, с отвлечено от по-голямата картина внимание.

Промишлеността облъчва плодовете и зеленчуците, за да се запазват по-дълго 
време по рафтовете в свеж вид, убиват ензимния процес (живите елементи), който води до узряване - така забавят развалянето. Тези продукти са мъртви в хранително отношение. Но вредното въздействие на облъчените храни върху здравето на хората  не е сред основните грижи на поддръжниците на тези технологии. Трябва сами да се грижите за храната и здравето си - не ви ли стига, че ви облъчват с радиация отвсякъде? Бойкотирайте тези храни, като не ги купувате. Докато продължавате да  купувате, печалбите им се увеличават.

Трябва да изчистите полетата си максимално и да се освободите от натрупаните 
отрови и смущения в своето умствено, емоционално и физическо тяло - така ще подобрите способностите си за приемане, за да се справите с огромните нива на енергия, които ще протекат през вас. Земята навлиза в следващата вибрационна фаза на своята еволюция и вие или ще засияете като коледно дърво, или ще ви изгорят бушоните.

Просветлените, които са дошли да ви помогнат в прехода, искат да ви вдъхнат сила 
да откриете своята истина, да зачитате себе си и Земята, а не да ви накарат да им се  прекланяте, да възхвалявате познанията им или да почитате егото им. Доверявайте се на интуицията си повече, отколкото на сетивата си.

На другите небесни тела живот има  под повърхността и в други измерения. Животът под повърхността на Земята изобилства с колонии, населявали множество пластове. Недрата са пълни с подземни реки, потоци, езера, а най-важното условие за живот е водата. Повечето подземни не се нуждаят от светлина, за да оцелеят, макар че за вас това е непонятно.

Повечето правителства на по-развитите страни са построили сложни подземни 
тунели, бази и военни зони, голяма част от които са вече населени и успешно обитавани от доста години. Други ще служат за евакуационни станции за световните лидери и военния елит в случай, че трета световна война унищожи условията на повърхността.

Тайното правителство ви подава наготово само онова, което е удобно за неговите стратегии и лични интереси. Много от летящите обекти в небето са експерименти на собствените ви правителства, в резултат от взаимодействието и обмена им с извънземните технологии. Други са холографски образи, създадени да се свържат с менталните ви тела, да ви подготвят за сливането с многоизмерните реалности, когато цялата слънчева система навлезе в това положение.

Снимките от Марс показаха, че там има няколко четиристранни и тристранни
пирамиди, но въпреки тези неоспорими доказателства за интелигентен живот извън вашия свят, за тях се спомена с половин уста във вечерните новини. Положиха се усилия да се дискредитира работата на хората, които, за да направят истината публично достояние, се подложиха на лични загуби и професионални унижения. Към вас се отнасят като към лековерни деца, ако се осмелите да повярвате на онова, което виждат очите ви...и което знаят сърцата ви.
В пейзажа на Сидония се вижда, че 
Марс е бил населяван от временен живот, но въпреки това вашите космически инженери наричат тези образи "оптическа илюзия". Насочват вниманието ви към "марсианския метеорит", от който са изкопани вкаменелости от бактерии. Съвземете се, земни хора. Това не е ли обида за интелекта ви?

Запитайте се защо ви заблуждават с такива баналности и защо ви дезинформират. Разсъждавате отвлечено върху възможността за съществуване на бактериален живот извън Земята. Ще повторим, че наистина има интелигентен живот под повърхността на червената планета, какъвто на земята - и властващият елит го знае още от средата на века, когато Тесла и Айнщайн получаваха отворени послания от извънземен интелект за това, как да построят задвижван от свободна енергия акселератор.

След Втората световна война осъзнахме критичното положение на 
планета-та Земя и активно изпращаме на човечеството специфичните технологи-чески способности, които са ви необходими, за да преодолеете невредими острите ръбове на следващите 20 земни години. Това познание е на ваше разположение още от епохата на Фараоните, по времето на Атлантида, когато генератори, задвижвани със силата на разума, озарявали обречените градове и пирамиди на вашите предци и Жреците отпътували във времето към други измерения и светове.

Дошли сме, за да ви помогнем да си спомните.
Знайте, че ако ви разказват за потенциала на дадена технология, тя вече съществува. Бъдете сигурни, че човешкия клонинг е бил тестван и признат за технически успешен в лабораториите много преди да ви бъде представен като футуристична възможност за сондиране на общественото мнение. Най-хуманните идеали на генетиката ще бъдат сведени до най-ниските вибрации на човешко - то  съзнание, щом паднат моралните бариери и учените започнат да играят ролята на Бог с човешкия живот.

Това е станало в Атлантида, става и сега. Там цивилизацията преживяла подобни 
мутации точно преди потъването на континента и не е случайно, че Върховното Същество прекратило проекта Атлантида, като я потопило под водите на Атлантическия океан. През следващите 10 години ще станете свидетели на неподозирани отклонения до края на 2012 година, когато приключва календара на Маите. Възнамеряват да създадат чудовищния съвършен човек. Чувстват се богове, господари на биологията. Това отново е насилието на Анунаките, но този път колективният ум е напълно наясно какво става и е съгласен.

Експериментът, обаче, отново ще се провали, защото човекът не може да изпревари Божествения план. Вашите учени са твърде неопитни в играта, за да знаят какви изопачени и изродени създания ще се развият от намесата им в естествения процес - те са опиянени от заблудата, че овладяват тайната на сътворението. Не могат обаче да възпроизведат душата. Затова говорим за биологически уроди и лишени от душа обвивки, които ще населят допълни-телно една задушаваща се, умираща планета.

Истинската духовност се гради върху основното разбиране и одобрение на процеса   
на смъртта. Изключително важно е да излекувате тези блокажи, които пречат на хармоничното  протичане на енергия през електромагнит-ните ви тела, защото наелектризиращите вълни от фотони трябва да преминат през телата ви - все едно да пуснеш 50 000 вата през електрическа четка за зъби.

Сега цялата слънчева система преживява космическо настройване. Имайте предвид, че всеки ще отговаря за собствената си еволюция, защото такъв е свободния му избор. Ако искате да се промените сега, трябва да се заемете съзнателно с пробуждането на светлинното си тяло:

- хранете се със сурови плодове и зеленчуци така прокарвате светлина през
храносмилателната си система през тъмнината на чревния тракт;
- не яжте мъртва животинска плът;

- не яжте храни при които са използвани изкуствени оцветители, аромати,
синтетични хранителни вещества и синтетични витамини;
- яжте естествени непреработени храни;

- не яжте нищо, приготвено в микровълнова фурна;

- избирайте екологично отглеждани продукти;

- яжте семена, бобови култури и целулоза;

- благославяйте храните, които поемате;

- силициевият двуокис може да неутрализира някои от замърсителите в питейната 
вода -  поставете парче кварц в стъклено шише и съхранявайте в него питейната вода  една нощ преди да я пиете;
- яжте семена и ядки в естествения им вид.


Месото опустошава тялото, ума и духа. Знайте, че приемате в себе си насилствена 
смърт всеки път, когато си отрязвате парче месо - храните със стара мъртва плът тялото, което искате да просветлите, обстрелвате телата си с покачения адреналин на ужасеното умиращо животно, с химикалите и генетичната намеса използвани за  изкуствено стимулиране на растежа с цел повишаване на добива.

А бактериите и 
останалите живи организми, които пируват в мъртвата плът? Изпращате мрак и плътност в организма си - олово, вместо злато. Яденето на месо от клонирани животни ще породи усложнени генетични мутации в телата ви и ще ви прикове допълнително към земната плътност.

Докато просветителите се обединяват, за да отекват с музиката на земните полета, властта прокарва новата мрежа от контролиращи честоти направо под краката ви, за да приспи способността ви да чувате с чакрите си, насилва плодородната почва на Гея и минералните й залежи с акордите на бездарните си устройства.

Делфините са високоеволюирали същества материализирани на Земята, за да бдят над честотата на океаните. Чували сте за изхвърлени трупове на делфини, по гърлата на които зееха пробити дупки в гласовия им апарат - властващия елит се опитва да овладее начина, по който делфините издават звуци, но несръчната им намеса нарушава динамичното равновесие в океаните; това ще предизвика оттеглянето на делфините, които започват да се самоубиват. Високоеволюирали Светли същества, те не могат да бъдат манипулирани да служат на властта: ако не спрете тези опити, скоро ще станете свидетели на масова смърт в моретата.
Внимавайте: загубата на делфините и китовете, които са вече почти напълно
изтребени, ще означава край на равновесието и безвъзвратно унищожение на екосистемата.
         предадено чрез Патриша Кори , контактьор на "Говорителите на Сириус"                                                “Космосът  на душата", от кн.Тайни проекти на Ем.Манолова



Гласувай:
14



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14833289
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39032
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава