Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2019 20:20 - Заземяването лекува възпалителните процеси
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 1465 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ВЪЗПАЛИТЕЛНИТЕ ПРОЦЕСИ

Какво е възпаление?

Възпалението е сложен биологичен отговор на тялото към патогени, разрушени клетки или други дразнители. То е защитен механизъм на системата за остраняване на заплахата за организма и бележи началото на оздравителния процес на засегнатата тъкан. Без възпаление болното място би деградирало до пълна разруха.

Заземяването предотвратява възпалителни процеси от всякакъв характер, спирайки по този начин развитието на много заболявания, които започват с възпаление. Белите кръвни клетки патрулират непрестанно в кръвта и следят за попаднали там вируси, бактерии, вредни микроорганизми, увредени клетки вследствие на травми и т.н. Като оръжие някои от тях освобождават силен поток от свободни радикали, който подпомага разрушаването на вредните микроорганизми и увредени тъкани. Въпреки лошата си слава, свободните радикали са от важно значение за имунната защита. Те са молекули с електронен дефицит (липса на 1 или няколко електрона), които търсят свободни електрони, за да станат стабилни. Обикновено те набавят своите електрони като ги вземат от патогенните микроорганизми или увредените клетки на тялото, като по този начин спомагат за тяхното отстраняване от тялото. Когато работата по „разчистването“ приключи, свръхпроизводството на свободни радикали по време на имунния отговор се неутрализира от антиоксидантите или свободните електрони в тялото. По време на възпалителния отговор човек изпитва болка, зачервяване, подуване, затопляне и други познати на всеки симптоми. Този временен възпалителен процес е всъщност желателен, тъй като поддържа тялото ни здраво. За съжаление има и друг сценарий – тогава, когато свободните радикали атакуват и здрави тъкани и клетки, при което възпалението става хронично. Изследователите на заземяването считат, че преминаването към хронично възпаление може да се предотврати, ако тялото има контакт със земята, т.е. получава изобилно количество свободни електрони. С други думи хроничното възпаление е в следствие на

Унгарския биохимик Алберт Сент-Дьорди (Нобелова награда за открието на витамин С)  още през 1941 г. прокарва идеята за „електронна биология“ – наличие на високоскоростна комуникационна система в човешкото тяло. Той казва: „Животът е твърде бърз и фин, за да бъде обяснен чрез бавните химически реакции и нервни импулси. Протеините са сцена, върху която се разиграва драмата на живота. Актьорите не може да са други освен малки и високоподвижни частици, такива като електроните и протоните“.

електронен дефицит в тялото. Така че свободните електрони играят изключително важна роля за протичане на естествените процеси в тялото. На физиологично ниво нормалното количество електрони гарантират ефективно неутрализиране на свободните радикали в тялото. Възпалителните процеси съпътстват и са част от много заболявания: алергии, Алцхаймер, амиотрофична латерална склероза, анемия, артрит, астма, аутизъм, рак, кардиоваскуларна болест, диабет 1 и 2, фибромиалгия, чревни разстройства, бъбречна недостатъчност, лупус, множествена склероза, панкреатит, псориазис, екзема или наличие на болка в тялото. Достъпът до огромния земен отрицателно  зареден енергиен резевоар гарантира лесното неутрализиране на свободните радикали в организма, а оттам и редуцирането на възпалителните процеси. Единственото, което трябва да се направи, е да се осигури контакт на босите ни ходила със земята. „Като краен резултат“ заключават изследователите на Заземяването, „нашите наблюдения и изследвания показват, че възстановяването на контакта със земята предотвратява или намалява хронично възпаление и трайно ускорява възстановяването от изтощение, остри травми и малки травми“.

Ефектът от заземяването върху възпалителните процеси и болка се демонстрира чрез термография (IRT). Д-р Уилям Амалу, президент на „Интернационална академия по клинична термография“, провежда серия от наблюдения върху ефекта на Заземяването при пациенти, страдащи от най-различни заболявания, включващи хроничен миофасциален болезнен синдром, мускулни разтежения, периферна невропатия, възпаления на ставите, лаймска болест, хроничен синузит. Резултатите се виждат на снимки 1 и 2. Някои пациенти получават подобрения само от една сесия Заземяване. „В момента, в който твоите ходила докоснат Земята или се свържете с нея посредством метален проводник, вашата физиология се променя“, казва Джеймс Ошман, един от авторите на бестселъра „Заземяване“.

image

Сн. 1 Снимки, направени чрез сензори за инфрачервени лъчи, показват възпалителни процеси (в червено). Само след 30 минути Заземяване се забелязва значително намаляване на топлинното излъчване (снимката вдясно).

image

Сн. 2 Пациент, страдащ от остра болка в долната част на гърба и раменете. След 2 нощи, прекарани във връзка със Земята, той съобщава за 50% намаляване на болката.

Съществува специална резолюция на Европейския парламент от 2 април 2009 г. която се опитва да насочи вниманието към  проблема с ЕМП, обръщайки особено внимание на вредното облъчване от персоналните мобилни телефони и антените на мобилните оператори. Посочват се мерки, които правителствата, организациите и компаниите би трябвало да спазват, за да гарантират предпазването на здравето от вредните влияния на ЕМП.





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13291083
Постинги: 11657
Коментари: 18470
Гласове: 6690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК