Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2019 21:09 - Риба за масово поражение: цялата истина за норвежката сьомга
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 823 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Норвежката сьомга не е това, което потребителите си мислят, че е, или което би трябвало да бъде https://lekuva.net/120239/riba-za-masovo-porazhenie-tsyalata-istina-za-norvezhkata-somga.html?fbclid=IwAR0AB4VA3wx2MT3nNPoDjE0MtXLpoUY_EHfpKmYVU3xcBm00NfpJTl0fxcY


image

За ползите от консумацията на сьомга е изписано предостатъчно. За това колко полезни са мастните киселини, които се намират в червената риба, за кожата, косата и мозъка има стотици научни доказателства. Но, трябва да отбележим, че само качествените продукти са в състояние да подобрят здравето. Това твърдение се отнася и за сьомгата. Месото на тази риба влиза в менюто на хора, които се борят с някои доста сериозни болести, като рак например.

Норвежката сьомга, за ужас на потребителите, не претендира да е високо-качествен и безопасен продукт. Това не е риба – това е истински синтез на токсини!

 

Френските журналисти Николa Даниел и Луи де Барбейрак тръгват на пътешествие

Те пътуват до Норвегия, и до Виетнам, за да разберат какво се случва във фермите, където се отглеждат някои от рибите, които се консумират често. За Николa Даниел и Луи де Барбейрак това съвсем не е първото разследване в тази насока. Двамата журналисти се занимават със злоупотребите в хранителната индустрия поне от няколко години.

Успяхме да открием видео с руско аудио, което може да бъде разбрано от по-широк кръг читатели. Онези, които искат да се запознаят с цялото разследване на Николa Даниел и Луи де Барбейрак може да прочетат материалите и да изгледат цялото видео ТУК. Два кадъра са достатъчни, за да поискаме да забравим за този деликатес за вечни времена.

Уловът на риба в Норвегия носи $ 4 милиарда на година и е на второ място след добива на нефт. Грандиозен бизнес! Разбира се, за производителите на риба е неизгодно да разпространяват истината за това, което този продукт съдържа. Те мълчат за голямото количество токсични химикали, които сьомгата съдържа. Според френските журналисти с право можем да наречем рибите, които се отглеждат в някои ферми във Виетнам и Норвегия, най-токсичната храна на света.

Припомняме, че преди време Нова телевизия излъчи репортаж за заразен пангасиус, внос от Виетнам. За да се стимулира растежа на рибата се използват неразрешени ветеринарно-медицински препарати. Не по-различно е положението и с норвежката сьомга. Информацията, която френските журналисти разкрили, станала причина за настоящия скандал.

Само пример: малка норвежка ферма може да развъди до 2 милиона риби в даден момент

И всичко това се прави в името на парите! Представете си само – толкова много риби, отглеждани в пространство, което не е достатъчно за техния брой и размер… Това означава, че тези риби почти непрекъснато са болни, или са непрекъснат развъдник на болести. В състояние на реална епидемия, при рибите, отглеждани в норвежката ферма се наблюдава панкреатична некроза и инфекциозна анемия. За да спасят колкото се може повече риби от инфекцията, във водата се наливат специални пестициди, което прави месото токсично.

Освен това, в басейна, в който се отглеждат рибите, е пълно с паразити. Тези паразити са подобни на кърлежите и бълхите, които нападат бозайниците. За да ги унищожат фермерите използват още отровни пестициди. Ето защо работниците в норвежките ферми са оборудвани и работят с газови маски. А ние си мислим, че ядем нещо полезно и здравословно!

image

50% от непълнолетните риби треска и сьомга са родени с мутация. Те не могат да си затворят устата. Това, разбира се, не е нормално. Но, с тази генна мутация във фермите живеят до осем поколения риби! Нормално рибата не би трябвало да е с отворена уста. Рибарите знаят, че такава риба не се яде.

В магазина, така или иначе, филето от сьомга се продава или без глава, или опаковано във вакумирани опаковки. Може пък точно тази партида да не я проверят както трябва… И така малко по малко пазара се пълни с неособено здравословно и качествено рибно филе.

Колко опасна е червената риба може да разберем като изгледаме само няколко минути от този шокиращ филм…







Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13139190
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години