Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2020 18:32 - Защо аспиринът се предписва, ако унищожава черния дроб и бъбреците ?
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 896 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Защо аспиринът се предписва, ако унищожава черния дроб и бъбреците. ⚡️ Обяснява д-р Маматов   Колко хора са се замислили какво влияе върху формирането на проблемите с холестерола, със сърцето, с кръвоносните съдове, което води до липса на кислород и по-нататък до коронарна болест на сърцето и още повече до сърдечен удар?   На първо място, лекуващият лекар: кардиолог или терапевт, предписва аспирин за симптоми на сърдечно-съдово заболяване. Това може да бъде всяко име на лекарствената форма от тази група, което лекарят счете за необходимо да назначи.   В медицината се смята, че аспиринът действа като доказано кардиопротективно средство, което намалява риска от тромбоза. Не инфарктът, а тромбозата е много деликатна формулировка. Пълната формулировка е: „Аспиринът е ефективен във всички дози.“ По аналогия с хомеопатията. Дозировката всъщност не е важна. Важен нюанс на употребата на аспирин са мустраничните ефекти.
Един от страничните ефекти е провокирането на язви на стомашната лигавица. Какво да правим  в такава ситуация? Първо, не приемайте аспирин.   И как да разберете, че върху стомашната лигавица са се образували язви? Това ще се забележи при повръщане или  изпражнения с черен цвят. Някой може да умре насън поради кървене. И някой ще забележи, че  устните мусе напукват, кожата се лющи, главата се върти, упадък на силите  и т.н. Кръвният  тест разкрива, че нивата на желязо са ниски. Ще изтръпне сърцето. Какво причинява всички тези симптоми? А вината за всички е аспиринът.   Защото аспиринът причинява желязодефицитна анемия поради стомашни язви. Най-сигурното решение е да се откажете от аспирина. Можете да използвате кора от върба, таволга  и други билки от традиционната медицина. Включително и дървото Гинко. Физическите упражнения действат много добре срещу съсирването на кръвта: треперенето, вибрация. Мумийото помага много, въпреки че невежи хора се плашат, че мумийо причинява съсирване на кръвта. Всъщност има огромно количество средства от сгъстяване на кръвта.   Черният дроб страда от хапчетата Но по някаква причина на всички се е предписан аспирин? Защо е така ? Защото е много просто населението на света да се сложи на хапчета. Това е много изгодно. Това е много по-изгодно от отглеждането на билки и дървета.   Известно е, че таблетките едно лекуват, а друго осакатяватн. Следователно ще трябва да приемате други хапчета и т.н. Защото наред с приемането на аспирин е необходимо да се приемат лекарства за компенсиране на нивата на желязо. И паралелно с всичко това ще трябва да приемате лекарства, за да поддържате страдащите черен дроб и бъбреци. И ако черният дроб страда, тогава ще има повишаване на холестерола, което води до използването на статини. И приемането на статини отново влошава състоянието на черния дроб. Кръгът е затворен. Какво да правим и къде е изходът? Необходимо е да се работи цялостно върху целия организъм. Това е заздравяването на черния дроб, така че холестеролът да е нормален. Нуждаете се от почистване на  съдовете. Укрепване на сърцето и стабилизиране на кръвното налягане. Необходимо е да се повиши нивото на защитните сили на организма и нивото на хормоните.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13328536
Постинги: 11676
Коментари: 18496
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК