Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.02.2020 21:33 - Рецепта за коронавирус, открита в медицината на Пророка
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 2008 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 04.02.2020 21:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
04 февруари 2020 г. Сафия Фокина

image




  Атипична пневмония, респираторен синдром в Близкия Изток, птичи грип, свински грип и ето още една ужасна инфекция - китайски коронавирус. При постоянна периодичност нашата земя е в треска от нови агресивни и неизследвани вируси от човечеството. Какво мога да кажа, всяка година 650 хиляди души умират от обикновен грип в света. Днес няма да ви плашим с последиците от предстоящата епидемия от коронавирус 2019-nCoV, няма да ви призоваваме да се запасите с медицински маски и костюми за биологична защита. Вместо това ви предлагаме няколко начина да засилите имунитета си, така че всяка епидемия да не е нищо за вас и всички вируси да ви отскочат, като куршуми от бронежилетка. И любимото ни лекарство на Пророка поможе би  ще ни помогне в това.       1. Тежката артилерия: кыст аль-хинди     Това е горчив прах с остра миризма, по своите лекарствени свойства превъзхождащ много синтетични лекарства. Той е еднакво добър както за вирусни, така и за бактериални инфекции, ефективно се бори с гъбичките. В допълнение към невероятните си имуномодулиращи свойства, киста ще ви помогне да се отървете от паразити, алергии, да отслабнете, да се възстановите от безплодие. Kyst al-Hindi практически няма противопоказания, може да се използва от деца, бременни и кърмещи майки.   За да увеличите значително имунитета, можете да приемате киста пет пъти на ден, след всяка молитва по една чаена лъжичка, изпита с топла вода. Курсът на прием е един месец.   2. Гръмотевица за болестите: черен кимион     Черният кимион е мощен природен имуномодулатор, естествено и нежно въздейства на тялото. Активното вещество на растението е тимохинон, който играе основна роля за формирането на защитните сили на организма и неговата устойчивост срещу болести в бъдеще.   За стимулиране на защитните свойства на организма се препоръчва да се приема масло сутрин на празен стомах, за предпочитане един час преди хранене и вечер, преди лягане. Дозировката за възрастен е 1 ч.л. на един прием.   3. Тайното оръжие: ябълков оцет









  Знаете ли, че пророкът Мохамед обичаше оцета повече от плодовете, грозде или диня? В допълнение към кулинарната си цел, спътникът на пророка ﷺ Али ибн Абу Талиб ﺮﻀﻲﷲﻋﻨﻪ използвал оцет за лечебни цели.   Приемайки тинктура от чесън, мед и ябълков оцет, вие нанасяте точен удар за няколко цели: намаляте вероятността от заразяване с вирусна инфекция, компенсирате липсата на хранителни вещества в организма, укрепвате нервната система.   За да приготвите тинктурата ще ви трябва: чаша ябълков оцет; чаша натурален мед; 25 мл сок от чесън. Всички тези компоненти трябва да бъдат смесени и загряти на водна баня. Внимание: не бива  да се доведе до кипене! Съхранявайте получената инфузия в хладилника.   За повишаване на имунитета е достатъчно да пиете тинктура от мед , чесън и ябълков оцет в продължение на 2 седмици. Приемайте три пъти на ден в продължение на 30 минути преди ядене по 2 с.л. л., предварително разтворен в топла вода.    4. Убиецът на микробите: джинджифил     Джинджифил, лимон, мед - прости, достъпни средства за повишаване на защитните функции на тялото. Съединенията, които съдържат тези три компонента, ще помогнат да устоите на въздействието на патогенни микроби, стрес . Има много рецепти, използващи мед, лимон и джинджифил, ще ви разкажем за най-простите.   Почистваме джинджифила, нарязваме (използваме ренде или пасатор), смесваме със ситно нарязани лимони. Още веднъж минаваме всичко през блендер (месомелачка) и добавяме мед. За 200 грама джинджифил се нуждаем от 100 грама лимон, 100 грама мед.   При първите признаци на настинка приемайте състава през нощта по 1 супена лъжица. За предотвратяване на настинки, повишаване на тонуса и защитните сили на организма, приемайте всеки ден, като разтваряте чаена лъжичка от сместа в чаша гореща вода.   5. Ключът към молитвата = ключът към здравето     Този прост и познат ритуал за всеки мюсюлманин е ключът не само към молитвата, но и към здравето. Има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система, има ефект на закаляване. Редовното изплакване на устата и носа предотвратява развитието на инфекции.   Според директора на Петербургския изследователски институт за грип Олег Киселев „основната входна порта на инфекцията е назофаринкса“. Лигавицата на носа почиства въздуха, който дишаме. Той служи като първа бариера срещу бактерии, вируси, прах и алергени. Свойствата на слузта обаче са нарушени. Сгъстява се. В този случай трябва правилно да почистите носа си, така че бактериите и вирусите да не могат да проникнат в клетките и да се размножават там. При измиване носната кухина се освобождава от продуктите на инфекциозно възпаление, химически съединения, тютюнев дим и смоли.   Клиничните проучвания потвърждават, че редовното измиване на носа намалява вероятността от заразяване с грип и ОВИ  три пъти. Следователно, като имате в арсенала си само чешма с течаща вода и редовно извършвате измиване, можете надеждно да се предпазите от много опасни заболявания.      


Тагове:   оръжие,   оцет,   тайното,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13131782
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години