Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2018 15:35 - Яков Кедми разби США
Автор: radostinalassa Категория: Тя и той   
Прочетен: 11056 Коментари: 51 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Русия изработи ракети Калибър , които качи на малки катери в крайбрежната област. Тези ракети са по - евтини в пъти от Томахавк, развиват по - голяма скорост и маневреност. Те имат далечина на попадение над 2600 км. Това не устройва САЩ, при тях това го няма и не може да го имат.
Те започват авантюрата с Украйна с една практическа цел - Севастопол и корабите им да са до Крим. Така радиусът на действие на Томахавките стига до Омск.





Тагове:   ракети с м и сод,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. veshter - А знаеш ли кой е Яков Кедми? Неговото минало? Знаеш ли за това какъв е днес той?
01.12.2018 15:42
Какво знаеш за него? Знаеш ли защо всичките му изявления в предаванията в Русия "подкрепят" действията на Русия и войнстващият и антиамериканизъм? Знаеш ли на какво се дължи този факт?
цитирай
2. radostinalassa - Имаш грешка
01.12.2018 16:07
Русия губи в Студената война заради предателството на Горбачов и Елцин.Не можем да говорим за войнственост. Ако не мислят, русите трябва да се предават.
цитирай
3. veshter - Какви предателства те гонят!?
01.12.2018 16:50
radostinalassa написа:
Русия губи в Студената война заради предателството на Горбачов и Елцин.Не можем да говорим за войнственост. Ако не мислят, русите трябва да се предават.

Зададох точен и яден въпрос - знаеш ли кой е Яков Кедми, какъв е бил някога, какъв е днес той?
И как да не можем да говорим за войнственост като в Русия постоянно никнат като гъби ракети, танкове и самолети, смърт и убийства?
цитирай
4. radostinalassa - Знам само, че Кедми е евреин
01.12.2018 17:03
Важното е , че говори правилни неща. Ако Путин не си беше върнал Крим, там щеше да има американски кораби. Какво правят те в Средиземно море? Нали казаха, че няма да защитават членовете на НАТО. Те са войнствени, щом са дошли под носа на Русия, не е ли така ? За да се инсталират в Крим , те сбиха два братски народа. Важното е да се избиват славяните.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Регистрирам Ви в Центъра като Ракетчичка - 2.
01.12.2018 17:33
Първата е Товарищка ЦАВ129291, която се занимава с ракети доста по-дълго веме от Вас и е достигнала до най-сияйните върхове в този жанр. Разбрах обаче, че тя е имала проблем когато е присъствала на опитите с ракети-макети в базата Новая Земля. Едва ракета излязла от контрол и я ударила по гениталията. Два дена след това жената не е могла да прави най-хубавото нещо на света, но знаете, на жените всичко им минава и бързо.
Та, внимавайте да не Ви се случи и на Вас нещо подобно.
Товарищ пропойцеВ, високопоставен офицер от Центъра, където подготвям журналисти да отразяват ракетния наппредък на Путин.
цитирай
6. veshter - Не знаеш нищо за Яков Кедми, освен че евреин, но пускаш негови коментари в точно определен контекс? Защо?
01.12.2018 17:43
Мисля, че гледаш, пускаш и коментираш неща от които нищо не разбираш. Абсолютно нищо. Твоите твърдения са плод единствено на путинската пропаганда, на която Яков Кедми точно в определени моменти приглася - с нарочна цел, която обслужва преди всичко неговите лични политически интереси Израел, и косвено - на путинската върхушка. Когато имам време ще напиша кой и какъв е Кедми. Но при всички случаи разсъжденията ти са повърхностни и силно повлияни от кремълската пропаганда. Засега, единствено във връзка с Кедми ще цитирам негови думи, сякаш нарочно изпуснати в едно от предаванията в които участва: "Всички империи са загинали най-вече от безконтролна и повсеместна корупция. Ако днешна Русия не разбере това, бъдещето и е незавидно." И тук няма място за никаква шовинистична терминология и антиамерикански изхвърляния. За изпразнени от съдържание плямпания против НАТО и защита на шовинистичините имперски интереси на ремълската върхушка е безпредметно да се коментира дори.
цитирай
7. radostinalassa - Най - напред ми кажи как коментираш, без да се появяваш в статистиката?
01.12.2018 17:56
Не си слушал филма. Става дума за агресията на САЩ към Русия. За целта те са подкупвали Горбачов, Елцин, Хрушчов. Само Сталин е бил неподкупен.
Кедми е поискал убежище в Израел заради агресията към евреите в Русия. В Русия открай време гонят евреите и май са били прави. Така са правили и в Италия и къде ли не. Защо ли ? Всички факти във филма са верни.
цитирай
8. radostinalassa - planinitenabulgaria
01.12.2018 18:08
Защо не сте в планината? Това ви се отразява зле. Там можете да ходите бос и даже гол. Така ще ви се зарадват гладните диви кученца.
цитирай
9. pando - Не е ясно планинарчето
01.12.2018 19:51
Така ли се е родил дебилен или е преживял тежка катастрофа?
цитирай
10. elenkokoschkov - Генерал от еврейските
01.12.2018 20:12
veshter написа:

Зададох точен и яден въпрос - знаеш ли кой е Яков Кедми, какъв е бил някога, какъв е днес той?

тайни служби.По настоящем пенсионер.
цитирай
11. radostinalassa - Но в този случай Кедми казва истината
01.12.2018 21:09
Говори за ракетите със среден и малък обсег на действие, как САЩ са измамили Русия чрез Горбачов. В нищо не е излъгал. САЩ ще се изядат от яд, че пак губят. Мъртвата ръка ще ги довърши във всеки случай. Те не мислят, че милиони невинни янки ще загинат, а тук ще стане много студено.
цитирай
12. elenkokoschkov - Той казва нещата такива,каквито са.
01.12.2018 22:56
radostinalassa написа:
Но в този случай Кедми казва истината

С факти.
цитирай
13. veshter - Не, не е просто генерал от еврейските служби. Яков Казаков е роден в Москва през 1947 година.
02.12.2018 00:36
elenkokoschkov написа:
veshter написа:

Зададох точен и яден въпрос - знаеш ли кой е Яков Кедми, какъв е бил някога, какъв е днес той?

тайни служби.По настоящем пенсионер.

Изключително интелигентен и комбинативен човек, понастоящем отличен анализатор познаващ детайлно политическата и икномическа действителност и в САщ и в Евроа и в Русия. През 60-те години учи задочно в РУТ МИИТ в Москва и работи като армировчик и бетноджия за да изхранва съпругата и трите си деца. През 1967 година прави два опита да напусне СССР като първият път нахлува в Израелското посолство и казва, че не желае да живее в държава която пролива кръвта на евреите и ги потиска. Изгонват го, подозирайки че това е провокация на КГБ. Вторият път служителят посолството го снабдява с всички необходими документи за емиграция в Израел Яков Казаков се консултира с американския консул относно до емиграцията и получавайки подкрепа пише до Върховния съвет на СССР, държавата в политика на антисемитизъм и публично се отказва от гражданство, обявявайки се за гражданин на Ираел. Арестуван е и е разпитван от КГБ, призован в армията заявява , че би служил единствено в Армията за отбрана на Израел - ЦАХАЛ. През 1969 година получава възможността и емигрира в Израел с родителите си, но семейството му остава в СССР. През 1970 година доброволно постъпва на служба в ЦАХАЛ в бронетанков корпус, като служи в батальона на бъдещия премиер на Израел Ехуд Барак, ставайки един от най-доверените му хора, което предопределя бъдещата му кариера като зам.шеф, впоследствие 1992 г шеф на Натив - организацията извършваща организирана Алия /кампания за връщане на евреи в Израел от целия свят и предимно от бившите съветски републики/. Благодарение на усилията му повече от милион и половина руски евреи се заселват в Израел. През 1999г му повдигат обвинения за неправомерни действия във връзка с дейността на организацията - конкретно за операция Гешер - изселването на непълнолетни от домове за сираци безпризорни...
цитирай
14. veshter - Яков Кедми /сменя фамилията Казаков през 90-те/ разваля добрите си отношения с Бенямин Натняху
02.12.2018 01:00
заради отношението на държавата Израел спрямо рускоговрящите заселници. Натаняху предизвиква официално раследване на дейността на Натив а Яков Кедми дава гласност на тайни части от отчета пред Държавната контролна комисия следяща дейността на Натив. Възниква политически скандал, през 1996г Кедми дава показания пред комисията на Кнесета и успява да съхрани Натив. Но скандалите около дейността на организацията продължават и през 1998 година Бенямин Натаняху предизвиква пълен вътрешен одит, като одиторите протестират разходите правени за агентурата на Натив. Яков Кедми подава иск във Върховния съд на Израел и успешно протестира одита. През 1999 година натаняху обявява ликвидация на организацията Натив и предава дейността в ръцете на Мосад, което неминуемо довежда до оставката и песионирането на Кедми. През същата 1999 година по време на изборите Кедми застава зад кандидатурата на Ехуд Барак и, внимание, способства за поддръжка на кандидатурата му от страна на рускоезичното население. Ето в това е разковничето на изявленията на Яков Кедми, на поддръжката ме на днешна Русия и режима на Путин - вече като политически лидер той държи повече от милион избиратели в Израел, израсли в бившия СССР, имащи го за своя родина. За да може да сплотява тези хора около себе си и да ги използва за политическите си изяви, той съвсем целенасочено свири на тънката струна "Величие на СССР", ерго Русия.
Относно неговите изяви поТВ вРусия, това основно са шоу програми от сорта на предаването на Соловьов, никога няма да го видите да говори пред Дожд например или по Ехото на Москва. Моят съвет е да слушате изявите му по Итон ТВ, рускоезичната медия в Израел - там анализите му са много по-точни и безпристрастни, необременени с глупотевините за руското величие. Там той е безкомпромисен и към американци и към руснаци и тн. Следя изявите му от години и категорично твърдя, че съм мн добър познавач на анализите и изявите му.
цитирай
15. veshter - В тази връзка познаството му с Путин, датиращо от средата на 90-те години му помага много,
02.12.2018 01:11
особено за изявите му по пропагандните кремълски медии. Там той говори неща, които настроените шовинистично руснаци и носталгично настроените руски евреи /и нашите русофилски глупаци/искат да чуят. А именно, че Русия е велика и непобедима. Но истината е друга. Освен тази роля Кедми има и друга - да тушира атисемитските настроения в днешна Русия и, нещо по-важно, да бъде моста, връзката между руснаците и израелците когато има спорни моменти в политиката и военните действия. Пример - спомнете си случая със сваления АН-24. Нещо да последва от руска страна? Не. И няма да последва. Това е благодарение на хора като Яков Кедми. Както се полага на истински евреин, той е толкова хитър и гъвкав, умен, интелигентен, с толкова богат опит и страхотни познания, че може с лекота да манипулира не само овчата маса, но и имащи себе си за добри анализатори. И никога не забравяйте - Яков Кедми неведнъж е повтарял в прав текст - неговата родина е Израел и той служи единствено и само на нея. Това че прави четки на кремълските некадърници и говори неща, които стадото много иска да чуе, не значи че това е неговото символ верую.
цитирай
16. radostinalassa - Какво съм публикувала от Кедми?
02.12.2018 09:31
Факти за наглостта на янките, които подкупиха човека с белега на Сатаната на челото и пияния Елцин. Измамиха по тоя начин русите и ги експлоатират, както и нас. Ти харесваш наглите и крадливи жиди? Въпрос на вкус и генетика?
цитирай
17. veshter - Проблемът не е, че си публикувала предаване с Яков Кедми. Проблемът са глупостите, които пишеш, извън контекста на видеото.
02.12.2018 10:07
radostinalassa написа:
Факти за наглостта на янките, които подкупиха човека с белега на Сатаната на челото и пияния Елцин. Измамиха по тоя начин русите и ги експлоатират, както и нас. Ти харесваш наглите и крадливи жиди? Въпрос на вкус и генетика?

Американците не са подкупвали нито Горбачов, нито Елцин - СССР се разпадна не поради това че "американците са подкупили Горбачов", нито че той е "предател"у поради простия факт, че държавата икономически се срина поради грешната икономическа политика. Това се знае от всички, само точно определен кръг от червени манипулатори, на които истината не изнася твърдят обратното. Елцин може и да беше пияница, но в никкакъв случай не е продавал Русия на американците, нито пък ресурсите и. Руснаците сами имат интерес да продават ресурси, защото нищо не произвеждат. Както споменах в горните си постове, Кедми е изкусен манипулатор и част от твърденията му са именно кремълските опорки - а защо, много е дълго за обяснение.
И още нещо - подобен род определения, които правиш относно евреите са нарушение на всички правила и етични норми. Аз харесвам всички народи, но не харесвам хората с черни души, без значение от националността. Да наречеш всички евреи нагли и кадливи "жиди" само по себе си е отвратително, обидно и аморално. А ти го правиш постоянно, величаейки руснаците, което говори за твоята култура и морал. Препоръката ми е да се въздържаш от подобни определения и внушения.
цитирай
18. radostinalassa - Много си мил, но това са исторически факти
02.12.2018 10:18
Жиди не значи евреи, да се уточним. По - скоро е юдеи. Има ли разлика според тебе? Винаги в Русия, още при Екатерина към евреите е имало специално отношение. В Италия те също са били изгонени от тяхната кралица. Защо ? Те се отнасят към нас като към гои, т.е. нехора. Не си ли чел техния Талмуд ? Аз цитирам исторически факти винаги. Не съм живяла там и не мога да направя друго. Така, че аз не съм виновна за поведението им. Разбрахме ли се? Кой в Русия забрани Ведите? Отговори ми.
цитирай
19. veshter - Жид е обидно наименование, използвано от антисемитите в СССР, да поясним.
02.12.2018 11:14
radostinalassa написа:
Жиди не значи евреи, да се уточним. По - скоро е юдеи. Има ли разлика според тебе? Винаги в Русия, още при Екатерина към евреите е имало специално отношение. В Италия те също са били изгонени от тяхната кралица. Защо ? Те се отнасят към нас като към гои, т.е. нехора. Не си ли чел техния Талмуд ? Аз цитирам исторически факти винаги. Не съм живяла там и не мога да направя друго. Така, че аз не съм виновна за поведението им. Разбрахме ли се? Кой в Русия забрани Ведите? Отговори ми.

Евреите са гонени, изселвани и преследвани из цяла Европа, като причината за това е обвиненията които християните отправят към тях поради разпъването на Христос, забравяйки, чел сам той е израилтянин. Цитирай си каквито искаш исторически данни, но не квалифицирай цял един народ като нагъл и крадлив - в по-ново време това са правели единствено нацистите и комунистите, а в днешно време техните последователи. А ведите въобще не ме интересуват.
цитирай
20. radostinalassa - Евреите са пушечно месо в ръцете на някои
02.12.2018 11:24
Да не си изпуснал този мой постинг? Не разбрах каква е разликата между евреи и жиди ?
цитирай
21. radostinalassa - Не става дума за разпадането на СССР
02.12.2018 11:39
А за загубата му в Студената война, защото Горбачов подписва договор със САЩ , както казва Кедми за тези ракети с малък и среден обсег. Може да го е направил без пари. Но оттогава Русия е победена държава и США и диктуват условията. Това е факт, който си пропуснал. И ние сме в тоя куп.
цитирай
22. veshter - Не следя твоите постинги, понякога се набиват в очите ми нелепите ти твърдения и подобни непремерени изказвания относно евреи, американци и европейци.
02.12.2018 14:01
radostinalassa написа:
Да не си изпуснал този мой постинг? Не разбрах каква е разликата между евреи и жиди ?

Склонна си да възвеличаваш една конкретна нация, което е смешно и налъхва на нацизъм и комунизъм.
цитирай
23. radostinalassa - Ти си интересен
02.12.2018 14:22
Нацизъм и комунизъм казваш. Обвиняваш ме, че съм юдейка? Ще трябва да обясниш как ти хрумна. Това е нелепо и може да се дължи само на невежество.
А за другото, не мислиш ли , че е нормално всеки да се хвали и величае, особено когато има за какво.
цитирай
24. veshter - Къде и кога съм те нарекъл юдейка!?
02.12.2018 15:53
radostinalassa написа:
Нацизъм и комунизъм казваш. Обвиняваш ме, че съм юдейка? Ще трябва да обясниш как ти хрумна. Това е нелепо и може да се дължи само на невежество.
А за другото, не мислиш ли , че е нормално всеки да се хвали и величае, особено когато има за какво.

Да изтъкваш непогрешимостта и величаеш една нация за сметка на други, обвинявайки ги във всички земни грехове, е нищо друго освен изповядване на националсоциалистически или комунистически идеи.
цитирай
25. radostinalassa - Пак ще ти напиша , че комунистите и Хитлер бяха с еврейска и негърска кръв
02.12.2018 16:15
Визирам гените на Хитлер. А ти кого искаш да величая. Напр. негрите , китайските биороботи с еднакъв вид, пигмеите. Или западняците, които водят война с нас от 500 години. Това е ненормално. Ще величая само българите и русите, които са родствени народи. Само малоумен би величал Гейевропа и США. Ти да не си от тях?
цитирай
26. elenkokoschkov - Жената харесва Кедми,
07.12.2018 09:25
veshter написа:
radostinalassa написа:
Нацизъм и комунизъм казваш. Обвиняваш ме, че съм юдейка? Ще трябва да обясниш как ти хрумна. Това е нелепо и може да се дължи само на невежество.
А за другото, не мислиш ли , че е нормално всеки да се хвали и величае, особено когато има за какво.

Да изтъкваш непогрешимостта и величаеш една нация за сметка на други, обвинявайки ги във всички земни грехове, е нищо друго освен изповядване на националсоциалистически или комунистически идеи.

това не е нито националсоциализъм ,нито комунизъм .
А що се отнася до Горбачов ,самият Кедми го нарича самовлюбен глупак и нарцис и мисля ,че е прав .
цитирай
27. radostinalassa - Той е над 70 години, а изглежда по - млад
07.12.2018 16:18
Има и евреи са нормални възгледи, особено щом живее в Русия. Едва ли иска Русия да изчезне. Мога да преценя кой лъже и кой не. Убедена съм в това. Не знам на какво се дължи, но е факт.
цитирай
28. elenkokoschkov - ИНТУИЦИЯ
07.12.2018 16:54
radostinalassa написа:
Мога да преценя кой лъже и кой не. Убедена съм в това. Не знам на какво се дължи, но е факт.

Не всеки я притежава.
цитирай
29. radostinalassa - Жените притежават интуиция
07.12.2018 17:04
Вие също, ако се навъртате край някоя жена с интуиция, но трябва да я слушате.
цитирай
30. elenkokoschkov - ТОВА СЕРИОЗНО ЛИ
07.12.2018 17:17
radostinalassa написа:
но трябва да я слушате.

ГО КАЗВАШ ?
цитирай
31. radostinalassa - Интуиция има всеки човек
07.12.2018 17:26
Тя е плод на предишните му животи и натрупан опит. Хората с повече прераждания имат по - развита интуиция.
А само жените могат да се свързват пряко и да получават енергия от Космоса. А синчето се залепя за майката, мъжът за някоя или повече жени с тази цел. Излиза , че сте енергийни вампири в известен смисъл. От личен опит мисля, че е точно така.
цитирай
32. elenkokoschkov - Чак сега разбрах защо цар Соломон
07.12.2018 17:44
radostinalassa написа:

А само жените могат да се свързват пряко и да получават енергия от Космоса. А синчето се залепя за майката, мъжът за някоя или повече жени с тази цел. Излиза , че сте енергийни вампири в известен смисъл. От личен опит мисля, че е точно така.

е бил толкова мъдър.
Ми той е имал 300 жени и всичките са му давали съвети.
цитирай
33. radostinalassa - Аз признавам само науката
07.12.2018 17:57
В миналото и траките, и русите са имали по много жени. Затова са били най - многобройните народи след индийците. И съответно много деца.
Ако имаш син си спомни за кого беше залепен той. Сигурна съм, че за майка си.
цитирай
34. radostinalassa - Соломон е бил по - изучен от красавиците, предполагам
07.12.2018 18:21
Интуицията е свързана със знанията на човека. А жените са му давали енергия.
цитирай
35. elenkokoschkov - НЕ СЪВСЕМ
07.12.2018 18:35
radostinalassa написа:

Ако имаш син си спомни за кого беше залепен той. Сигурна съм, че за майка си.

Или по-точно отчасти.
цитирай
36. elenkokoschkov - Абе да чукаш 300 жени
07.12.2018 18:44
radostinalassa написа:
А жените са му давали енергия.

не знам дали ще се зареждаш енергия?!?
Вие жените се зареждате ,при мъжете нещата стоят по-различно.
цитирай
37. radostinalassa - Ти не ме разбираш
07.12.2018 18:58
Става дума за енергия при общуване. Вие сте енергийни вампири. Не става дума за физически акт.
цитирай
38. elenkokoschkov - Е чак пък вампири!?!
07.12.2018 19:06
radostinalassa написа:
Става дума за енергия при общуване. Вие сте енергийни вампири.

Космосът е необятен ,енергия бол . Има за всички !
цитирай
39. radostinalassa - Добре
07.12.2018 19:13
Така да е. Но , когато намеря съответния филм, който твърди обратното, ще го пусна.
цитирай
40. elenkokoschkov - Чакам !
07.12.2018 19:21
radostinalassa написа:
Така да е. Но , когато намеря съответния филм, който твърди обратното, ще го пусна.

Аз пък ще ти пратя Дънов ,какво мисли по въпроса !?!
цитирай
41. radostinalassa - Скоро няма да мога да го намеря
07.12.2018 19:32
Прати ми какво мисли Дънов.
цитирай
42. elenkokoschkov - http://petardanov.com/index.php/topic/531-енергии-прана/#gsc.tab=0
07.12.2018 19:47
radostinalassa написа:
Прати ми какво мисли Дънов.


Природата държи точна сметка за енергиите си. Въз основа на този закон човек няма право да изразходва повече енергия, отколкото в дадения момент е необходимо. Той няма право да разполага с чужда енергия.
“Здраве, богатство и енергия”, стр. 122; 82
http://petardanov/index.php/topic/531-енергии-прана/#gsc=0
ТОВА Е КАТО НАЧАЛО!!
цитирай
43. elenkokoschkov - КНИГА ЗА ЗДРАВЕТО -Беинса Дуно-1ч.http://zdrawe.eu/petr-dnov/kniga-za-zdraveto-beinsa-duno-1ch.htm
07.12.2018 20:00
Човек се отличава от всички животни по своята глава. Тя представя първия свят. Вторият негов свят започва от шията, обхваща гръдния кош със сърцето, белите дробове и част от стомаха.
Третият свят започва от стомаха надолу и обхваща червата,черния дроб и бъбреците.Физическият свят е стомахът на човека, който е съставен от три области: ад — дебелите черва, чистилище — тънките черва, и рай — самият стомах. Духовният свят, това е белият дроб, съставен от две крила: дясно — през което доброто минава, и ляво — през което злото минава. Дясното крило на белия дроб представя рай, лявото — ад.
3Главата на човека, в която се вмества мозъкът, представя Божествения свят. Предната част на главата — челото и горната част, са доброто, раят в човека.
Задната част на главата е адът в човека.
Значи човек живее едновременно във физическия, в духовния и в Божествения свят.
Здравето почива на един закон, на една жлеза, която се намира под лъжичката на човека. Ако ти свържеш тази жлеза със слънчевата енергия, ако знаеш кога изтичат тези благотворни енергии, ще имаш резултати. Всеки човек, който може да тури тази своя жлеза в контакт със слънчевите енергии, той може да живее на земята, колкото иска.
цитирай
44. radostinalassa - Тази жлеза е тимусът
07.12.2018 20:22
Трябва да се свърже с епифизата, която провежда енергията от Вселената чрез слънчевата енергия. Жената има 2 или 4 пъти по - голяма хипофиза от мъжа, това е факт.
цитирай
45. radostinalassa - Не си ли имал и дъщеря?
07.12.2018 20:24
Момичетата са н - пъти по - умни от момчетата.
цитирай
46. radostinalassa - За жените е доказано, че могат да приемат енергия от...
07.12.2018 20:40
генератор, който се намира в центъра на нашата Вселена. Когато забременеят, тази енергия чете мусорните гени, които са около 98% от всички гени. Така се образува холограмата на бъдещия организъм. Затова не се различаваме много по гените си, които кодират белтъците от другите животни и насекоми. Ако ме разбираш.
цитирай
47. elenkokoschkov - СТИГА БЕ ,Е ТИ МЕ РАЗБИ !
07.12.2018 21:30
radostinalassa написа:
Момичетата са н - пъти по - умни от момчетата.

ТОВА ПЪК ОТ КЪДЕ ГО ИЗМИСЛИ?
цитирай
48. radostinalassa - При нас е така
07.12.2018 21:48
Не вярваш ли? Не че синът е по - глупав.
цитирай
49. elenkokoschkov - По-хитър не значи по-умен.
07.12.2018 22:32
radostinalassa написа:
Не вярваш ли? Не че синът е по - глупав.

Вие сте по-двулични(разбирай лицемерни), но това не Ви прави по-умни.
цитирай
50. radostinalassa - Още богомилите са признали , че жената има равни способности с мъжа
07.12.2018 22:44
Затова църквата ги е избила . Нещо против? Ти си явно ревностен християнин.
цитирай
51. elenkokoschkov - Мъжете и жените са коренно противоложни.
08.12.2018 00:26
Така че няма как да имат равни възможности ,респективно способности.
Това са две страни на една монета. Ин и Ян според китайците.
цитирай
52. radostinalassa - И аз това казвам
08.12.2018 08:39
Много си прав.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13130600
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години