Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02 12:11 - Психическа рехабилитация
Автор: radostinalassa Категория: Забавление   
Прочетен: 4640 Коментари: 17 Гласове:
3

Последна промяна: 10.02 14:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Защо Русия иска да вземе Крим, като може ние да го завземем?
Моряк от есминеца Доналд Кук пише, по време на психическата си рехабилитация в Румъния.
Проклетият Су - 24 е включил апаратурата за електронно заглушаване на Иджиса на есминеца и започва мистика. Първо изгаснали локаторите, после се изключило насочването по фланговете и целия Иджис / бордова електронно - информационна система 
 излязла от строя.. Великолепният Доналд Кук се мятал по вълните като умряла костенурка.
Гордостта на нашия флот се превърна в наш позор, а руския пилот  започнаха откровено да се подиграва с нас. Той произведе  12 учебни атаки по кораба ни и когато си тръгна ни помаха с криле.
Такъв позор. Някои ридаеха пред бездействащите прибори - 
тази руска система за радио - електронна борба Хибины. Акапитанът стана зелен от злоба.
Тридесет моряци не можаха  да понесат , че в решаващия момент нашата техника може да се превърне в дилъмо и да потънат с нея на дъното.Тагове:   янки,   Доналд Кук,   отцяпить,


Гласувай:
3
01. vmir - Писмото е толкова истинско,
10.02 12:48
колкото и "истинските" американски коментари под твой постинг, за който писах.
цитирай
2. radostinalassa - Ти отричаш Хибины?
10.02 13:08
Защо така мислиш ?
цитирай
3. vmir - Служил съм на сходна до първообразната й.
10.02 14:23
И съм участвал в съчиняването на легенди за нея по уж истински случаи. Повдига духа и праща зомбитата или където да ги гръмнат, или право в устата на Кумчо Вълчо.
Погледни какво правят подобни легенди дори с доказано успешни руски самолети като ИЛ-2. Обърни внимание на съотношенията му с подигравания Ю-87, наричан от руснаците "цървулан" заради колесника му. Ето ти линк:

https://www.youtube.com/watch?v=UZIlWrbA_Vk

И още едно филмче за резултата от легендите, в което ИЛ-2 отново "нямал равен на себе си", а за американската "Аерокобра", с която летели най-добрите руски асове и имали по десетки победи - неглижиран и неизвестен...

https://www.youtube.com/watch?v=j5mb4FD2cSo
цитирай
4. radostinalassa - Ти изместваш темата
10.02 14:57
А тя е , че Хибины стопират Иджиса, и янките стават глухи и слепи. И ми пробутваш някакви трошки от ВСВ. Ти си фарисей, но не сменяй темата.
цитирай
5. radostinalassa - Ако е така, тогава ужасът ги е парализирал
10.02 15:17
Но самите те да стопират уредите си е постижение. Трябва да кандидатстват в ЦРУ.
цитирай
6. troina - :-))))...откъде ти идват на ум, бееее..воньомир бил...фарисей..
10.02 15:45
radostinalassa написа:
А тя е , че Хибины стопират Иджиса, и янките стават глухи и слепи. И ми пробутваш някакви трошки от ВСВ. Ти си фарисей, но не сменяй темата.


....направоо,..те признах, радоостиноо..с един ъперкът...трима ги събаряш..
тцъ тцъ тцъ...какоя Женщина!!
остава, сега да кажат, че аз съм..ТИ...
гепи 5..сестро..
цитирай
7. radostinalassa - troina
10.02 16:10
Ти видя ли как ловко смени темата ? и преди бях чувала за такова нещо, но хората не вярват. Нека го докаже, нямам нищо против.
Ние имаме различен стил, и се разбираме. Ти не си запъната като Лайфчо , Вмир и Вехтер. Можеш да мислиш.
цитирай
8. radostinalassa - vmir
11.02 15:26
03:55 - 7. radostinalassa, щом държиш да си отворена, би трябвало да забележиш,
от: vmir За постинг: Психическа рехабилитация

че ти отговарям така, както бих отговорил и на всеки, който се опита да ме излъже, че според теб Земята е сферична. Как може такава клевета по твой адрес да е вярна, след като толкова пъти ти си ни обяснявала, че Земята е плоска? Има ли изобщо друг начин лично да те защитя от клеветата, след като няма как да съм бил с теб, за да имам отношение към онова, което ти се приписва?

Но, щом намираш това за смяна на темата, ето ти и факт извън тази "смяна", който ти дава директен отговор на въпроса за Хибины: Зам. Главы центра анализа стратегии и технологии АСТ – центр Сергей Денисенцев назвал “польной херундой” спекуляцией о возможноски бомбардиравщика СУ 24 вывести из строя електронная система американского есминца с помощью комплекса радио-електронного противодействия Хибины. “Ето сумашедшая чепуха – сказал Денисенцев в газете “Взгляд”. Он пояснил, что …” Ето ти и линка:

https://www.youtube/watch?time_continue=182&v=DJEaqOmlvsI

Виж какво казва накрая на филмчето и генералът от руските ВВС колко му е жал за наивниците, които вярват в подобни щурощии...

Надявам се да оцениш придържането ми към темата.
цитирай
9. radostinalassa - vmir
11.02 15:28
Земята е плоска и има при това не кръгла форма , а форма на тарелка, леко изпъкнала.
Защо при това есминеца не е заглушил електронната система на самолета?
цитирай
10. radostinalassa - Ще го допусна, Лайфчо, само ти връщам обръщението към мене.
11.02 15:29
00:45 - Тинче, бих могъл да коментирам темата ти в два аспекта, но дали ти ще допуснеш коментара ми?
от: starforlife За постинг: Психическа рехабилитация

Питам се, защото най-малкото ще отнеме все пак 4-5 мин. от времето ми да го напиша, а фактологически ще оборва твърденията във фейк-клипото във фейк-постинга ти.
Но ОК, ще рискувам.

Първи аспект на коментара ми:
- Средната работна заплата във ВМФ на САЩ е около 6 000$ месечно, което дори за стандарта на американците е отлична работна заплата.
- Платеният годишен отпуск във ВМФ на САЩ е 30 дни, което също е доста атрактивно за страната. (Тук за ехидните русофилистици от отбор "черешка" в блога ще кажа, че същата годишна отпуска в България е в ДАНС.)
- Пенсионирането във ВМФ на САЩ става при навършване на 20 години служба, което при средна възраст на постъпващите там от около 25 години, превръща работата в доста примамлива, защото на 45 американецът, поради това, че се храни изцяло с ГМО и е бил постоянно на диализа, е в отлично здраве и работоспособност и може напълно конкурентно да продължи да работи поне до 65. И повечето го правят: Купуват си ранчо с 24-те брутни РЗ, които им се дават при пенсиониране и започват да си бачкат като "каубои" в него.
- Във ВМФ на САЩ има програма, която помага на личния състав… мисля, че 20% беше от годишната РЗ да бъде инвестирана в икономически инструменти от рода на акции и т.н., което не е по желание, а е политика, но тя също е супер примамлива, защото поне досега програмата работи напълно успешно и вследствие на това, при пенсионирането си, бившият вече американски военнослужещ специално във ВМФ, получава една допълнителна втора пенсия като дивиденти от въпросната политика.
- Не на последно място, Тинче, всеки военнослужещ, тук вече не само във ВМФ на САЩ, има отличен социален пакет, ползван в голяма част от заложените в него инструменти като здравеопазване, месечни разкладки за "цивилна" храна и т.н., от семейството му "на брега". Това наред с персоналната застраховка конкретно вече за ВМФ на САЩ в размер на, ако не се лъжа беше 101 000$ за редови военнослужещ при смърт по време на изпълнение на служебния дълг, прави службата във ВМФ на САЩ доста атрактивна.

Хайде сега ти ми кажи как едно глупендерско прелитане на руски самолети в МИРНО време ВСТРАНИ от кораб на ВМФ на САЩ (Тук е доста важна фразата "встрани от", а защо - ще ми отговори ли някой от разбирачите по всичкология в блог.бг?), ще зачеркне в психиката на военнослужещия всичко по-горе изброено от мен, при положение, че просто е смешно да се случи и са много малко МЪЖЕТЕ по цял свят, които биха го направили, биха се отказали? Говорим, за Мъже, които веднъж са се хванали на хорото, защото иначе не всеки би се навил поради тези изброени придобивки по-горе, да започне работа там, защото не всеки го интересуват преди всичко парите, а има и доста хора, за които тези упоменати по-горе изобщо не са атрактивни. Както и не всеки биха одобрили и приели в редовете на армията и конкретно в случая ВМФ. И по последното, точно психологическата пригодност и закалка е едно от важните и съществени неща, което се отчита при назначаване. Което е факт по цял свят във ВМФ и тук имаме съблогър (приятелчето ми barin), който мисля, че ще потвърди думите ми.
Така, че, Тинче, дори само спрямо по-горното погледнато, клипът и оттам основната идея на постинга ти, се явяват фейк и не мисля, че така стоят нещата.
После: Дори на някого да не са издържали нервите при тази, повтарям, "нормална" ситуация, какво толкова голямо се е случило? Какво толкова се е случило, Тинче? Просто на някого не са издържали нервите и толкоз. Някой от 325802-те военнослужещи (по данни към февруари 2018-та) във ВМФ на САЩ. А защо не някой от 179293-те цивилни (по същите данни към февруари 2018-та)? Защото допускаш ли ти, (цитирам те от последния ти коментар към момента при мен леко коригирано като словоред, за да се върже с изречението ми сега) "винаги разсъждаващата умно", че например на готвача на въпросния плавателен съд на ВМФ на САЩ, може да не са издържали нервите и наистина да има такова нещо, но то да не е абсолютно нищо съществено? Или например, допускаш ли, че на някого по-"така" (в смисъла на сериозен като ранг) може да речем ТС на Русия да са му предложили примерно 1 млн. $, което е нищо по отношение на това, колко Русия харчи за поддържането на химерния си имидж чрез фейк-новини и други подобни похвати… И този моряк да се е съгласил, както биха направили едно 50% от хората с липса на чак толкова развит патриотичен дух. Допускаш ли го това или според теб е невъзможно?

И сега след този "кратък" – ха ха ха – мой "социално-психологически" коментар, искаш ли да ти напиша също толкова фактологически обоснован технически такъв, който да ти разясни защо говореното от теб просто не може да бъде истина?

Говоря за това СРЕБ на самолет на Русия да изведе от строя СЕУ на голям боен кораб на САЩ. Както и обратното не може да се случи: СРЕБ на американски самолет, да изведе от строя СЕУ на голям боен кораб на Русия.


StarForLife™
цитирай
11. radostinalassa - starforlife
11.02 15:38
Ти си го писал 5 мин., а аз го четох поне 6 минути. Не вярвай, че някой плаща на патриотите , които правят тези клипове. Редовно реват да им се пращат рубли.
Плаща се само за клиповете, които вие ми пускате да гледам.
Може да е фейк, но ни доставя кайф. Осведомен ли си за някакъв ускорител, който може да се монтира на самолет ? Сега за около 2 часа ще се информирам за него. Дали той ще може да праща заглушаване на кораб или е само лъчево оръжие?
Дано бъдещите каубои нямат правни прегрешения, защото там забраняват даже да се сеят домати, да се гледат крави и при второ прегрешение ще има щраф 5000 долара. Това е една заплата. Но за втория щраф не ми се мисли.
цитирай
12. radostinalassa - vmir
11.02 15:54
Четох как ме наричаш при коко38. Ще трябва да ти го върна и ще те наричам и аз вонимир. Дано ти хареса. Не викай О, майн год като жената на кораба Кук. Пий по - марко кола и чипс, и ще си добре.
цитирай
13. starforlife - Хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха
11.02 19:30
Тинче, ти още ли твърдиш, цетерам те от под последния ми постинг:
В 4-ти коментар под последния ми към момента постинг, radostinalassa се изпъна смехотворно и написа:
...
Сигурно защото се вглеждаш в граматиката ми, който е перфектна и ти убягват умните ми мисли.

Та, след толкова недомислици и глупав словоред и формулиране на речта в няколко коментара тук, с по 2-3 прости изречения, още ли твърдиш, че граматиката ти е перфектна, а мислите ти умни?
Защото ще ти цитирам само една от опровергаващите думите ти твоя фраза:
В края на по-горния, 12-ти коментар, radostinalassa следната недомислица написа:
Пий по - марко кола и чипс, и ще си добре.
Не схващаш, че така излиза, че и чипса трябва по-малко да го пие, така ли?
Да бе, "умна" си.
И, Тинче, да използваш руското "кайф", наместо нашенското (разговорно) "кеф" или (книжовно) "удоволствие" да речем, не те превръща в нищо друго, освен смешна лузърка, обладана от руската пропагандна машина, която се излага с пълни недомислици при писането по куп въпроси, по които няма минимални, а камо ли по-задълбочени познания.
Каквато е настоящата да речем тема.

А, ако решиш да спориш, че е така, то по темата бих те попитал какво е това "дипол", ако аз го използвам точно по темата и в каква математическа зависимост е той от...? От какво?, също е въпрос към теб, Тинче.
Тоест, намеквам ти, че когато дори минимална представа си нямаш от радиовълни, спектри, технологии на предаване, съотношения на физическите размери на... На какво? също е въпрос, който те провокера да допълниш смислово правилно мисълта ми... физически размер на... и мощност, която може да се реализира при такъв тип... какво?, такъв тип какво?...

Въобще, Тинче, гледай си градинката с неГМО зеленчуците и домашарската работа и остави въпроси, по-които си боса та дрънкаш на хора, които ги разбират и се смеят на подобни плиткоскроени фейк-лъжи на твоята матушка раша.
цитирай
14. radostinalassa - Лайфчо, ти ли ще ми говориш?
11.02 19:38
Какво значи лузърка, да не е на старобългарски?
А ноторно и релевантно на какъв език са ? А М? Да не е на неандерталски? Те са говорили мноого трудно със своя говорен апарат. По - скоро са мучали М ?
цитирай
15. radostinalassa - Е, Лайфчо, доволна съм, че те развеселявам.
11.02 19:43
Коремната гимнастика е полезна.
Дипол е нещо, което притежава + и - , разбира се.
Аз не разбирам от всичко, затова не пиша мои статии. Така ли не си видял. Тези неща ги пишат специалисти. Важното е , че са кайф.
Давай акъл на половинката си, ако си няма такъв. И на Коковците, които се нароиха като стършели.
цитирай
16. radostinalassa - Сега с Пересвет ще ...
17.02 09:33
бъдат ослепени , а и заглушени всички натрапници, които се навират в чужди граници. Но сега Германия се страхува за себе си. И защо би трябвало да поема руските ракети вместо хитреците США ? Щом трябва да фалират, да го направят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 2173154
Постинги: 2955
Коментари: 4455
Гласове: 2001
Календар
«  Май, 2019  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Пушенето е ритмична пранаяма с вдишване на отровен дим, което успокоява.
3. Тартария, западняци, англосакси, война
4. Телегонията не съществува при бялата раса
5. Египетските жреци си възпитали семитите за техни роби.
6. Болкотерапия чрез молитвената поза. Лекува епилепсия, рак и пр. болести чрез активиране на защитните ни механизми.
7. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
8. Земята е плоска
9. Как да откажем цигарите - действа безотказно.
10. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
11. Ридаещото дишане - панацея
12. Заземяването лекува възпалителните процеси
13. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
14. Вл. Манягин - русите са един народ, с общи предци: хети, пеласги, траки, венети, венеди
15. Душата, нейната генетика, потомците ни.
16. Връзката между българи и шумери
17. Реинкарнацията и генетиката
18. Успокой се Херми, ще се оправиш Коко.
19. Чистотел - естествена химиотерапия
20. Горчивата истина е , че нас ни ядат наживо гъби
21. Раждането на тракийската азбука
22. Мобилните телефони и радиацията от тях.
23. Ти все едно си жив - Максим Фадеев
24. ФРС и мошеничеството й
25. Киевска Русия е древната България
26. На земята живеят четири вида човек