Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2019 22:40 - Диагноза: наследствена агресивност
Автор: radostinalassa Категория: Бизнес   
Прочетен: 897 Коментари: 7 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     Една от най-важните причини за несъвместимостта на културите е различните наследствено определени степени на агресивност на техните носители. Експериментите върху примати изясниха картината по този въпрос.   Известният  руски  учен А. Р. Лурия в статията „Човешкият мозък и психическите процеси“ от сборника „Философски въпроси на физиологията на висшата нервна активност и психологията“ (М., 1963) посочва, че след експерименти върху животни е установено, че след унищожаването на хипокампуса те имат нарушение на аналитичните способности, повишена агресивност и се наблюдава неинхибиторно сексуално поведение. Хипокампусният регион може да се разглежда като функционален апарат за сравняване на очакваните и реалните ефекти на определена стратегия на поведение.   Най-големите мегаполиси в Европа и Америка изпитват наплив от афро-азиатски мигранти, чието социално поведение за автохтонното бяло население може да се счита за поведението на расови и биологични групи, страдащи от наследствено увреждане на областа на хипокампуса.
Наказателната статистика днес ясно показва, че сред расовите групи с тъмно пигментиране процентът на немотивирани незаконни действия, сексуално насилие и употреба на наркотици е значително по-висок, отколкото сред бялото население.
Например, според официалните доклади на Министерството на вътрешните работи на Русия, се оказа, че процентът на професионалните търговци на едро с наркотици сред ромите е 60 пъти по-висок, отколкото сред руснаците (!!!). Ако сравним културните и научните възможности на тези два народа, то статистиката ще е точно обратната.
Но от гледна точка на приматологията, този факт може да бъде лесно обяснен, тъй като според изследванията на А. Р. Лурия увреждането на челните лобове на мозъка води до такива форми на поведение, които са неврофизиологично описани като „разпад на целенасочена дейност“, „загуба на инициатива“, „нарушение на критичността във връзка с тяхното поведение "," нарушение на психорегулаторната дейност "," заместване на инициативата със стереотипни действия.
Ето защо наследственото недоразвитие на челните дялове на мозъка при представители на отделни расови групи води до факта, че когато попаднат в лоното на съвременната цивилизация, те се изключват от културния живот, гравитират към социалния паразитизъм, а понякога дори открито се противопоставят на обществото, което ги е приело.
Нека си припомним във връзка с това думите на друг корифей от руската неврология Л. С. Виготски, който твърди, че „локализацията на висшите функции не може да бъде разбран иначе, освен като  хроногенна, тоест връзките, характерни за отделните части на мозъка, се развиват по време на развитието“.
По този начин става съвсем очевидно, че както за космическите полети, така и за професионалното разпространение на наркотици, човек трябва да се роди.
Тези или други гени, преминавайки през историята, намират своите любими канали и, пониквайки под формата на различни биотипове, намират своето проявление в цялото културно, социално и политическо многообразие на човешкия род.

Най-големите съвременни генетици Ф. Фогел и А. Мотулски в своето фундаментално тритомно есе „Човешката генетика“ (М., 1990) вече са разработили проучване на наследствената агресивност на качествено ново ниво. „Въз основа на получените данни се стигна до заключението, че антисоциалното поведение на мъжете с генотип XYY се дължи на наличието на допълнителна хромозома. Мъжете с XYY набор от полови хромозоми са относително по-склонни от нормалните XY индивиди да проявят антисоциално поведение и са в противоречие със закона. Престъпниците с този ненормален набор от хромозоми в допълнение имат по-нисък коефициент на интелигентност.
Тъй като хромозомните аберации често водят до намаляване на интелектуалните функции и увеличаване на аномалиите  в поведението, и тъй като електроенцефалограмата в случай на тези нарушения показва аномалии в развитието и съзряването на мозъка, бихме могли да очакваме морфологични изследвания да ни предоставят данни за механизмите, чрез които подобни аберации увреждат функциите мозъка. Най-честите форми на патология са: недоразвитие на предните части на мозъка, дефекти в мозъчната течност, промяна на 180 ° в ориентацията на пирамидалните клетки и отсъствие на някои мозъчни гънки  или нарушение на тяхната ориентация. " Вл. Авдеев


социално и политическо разнообразие на човешката раса, тази история е създадена.


Тагове:   агресия,   гени,   тъмнота,


Гласувай:
4



1. zax - Значи в тоя недоразвитък има и на...
03.10.2019 07:33
Значи в тоя недоразвитък има и наследствено обременение?... :))
цитирай
2. radostinalassa - Разбира се , че има наследствена обремененост
03.10.2019 13:28
Не може да си вземеш негърче или сиганче и да чакаш да отгледаш изобретател или поне нормално бяло дете. При сиганите се достига нивото на седемгодишно бяло дете.
Хората не са еднакви и не могат да бъдат такива.
цитирай
3. dobronameren - Моят принос към "теориите" на Радостина. Мисля, че тъкмо в този постинг му е мястото
04.10.2019 11:40
В един свой коментар блогърката Радостина ми написала: "Щом пишеш без да те публикуват в блога, значи не е за пари. Слава няма да получиш, значи си олигофрен. Сбогом, твърде си гаден."
Понеже тя "се бара" (типичен младежки израз, който означава "пада си") по разните теории, "да я светна" за една ТЕОРИЯ:
Голяма част от редовете в основната микропрограма, кодирана в човешката ДНК-спирала, завършват не с обикновения “символ за край на реда”, а със “затварящ символ”, който забранява прочитането и изпълнението на евентуално следващо съдържание на този ред. Учените и по-рано знаеха, че обемът на човешкия мозък е около 4 пъти по-голям от онази една част, която днес е достатъчна да побере “всичкото знание на Света”. Но твърдяха, че тези неизползвани части от човешката памет са празни в очакване на “новите знания”. Сега, поне на мен така ми се струва, ще трябва да се коригират – тези неизползвани 80% от общия обем на човешкия мозък, не са “празни”, те са пълни с “условна информация”, която става достъпна само при определен начин на мислене. Това би обяснило например защо разликата от Ким Чен Ун до Майка Тереза е цяла Вселена, макар че мозъците им като вместимост определено са еднакви. Догадките(?) на учените продължават. Някои твърдят, че всички забраняващи символи “се отварят” с ЕДИН КЛЮЧ. Толерантност е Името му. Толерантност към всички хора по света, независимо от пол, възраст, цвят на кожата, религиозна или светска принадлежност, степен на умствено развитие и физическо здраве, нравствени качества.

Радостино, аз само пиша. не за да печеля пари, а за да го четат други. И
продължавам да чета другите с мисълта, че “човек се учи, докато е жив”.
цитирай
4. radostinalassa - 3. dobronameren
04.10.2019 14:28
Може и това да съм написала, но ти си пропуснал да сложиш и твоите бисери, и тези на Йоан еди кой си. А ? И вие не сте цвете за мирисане.
Сега отивам в гората, а после ще чета новите ти бисери.
Това отгоре е от книгата на Вл. Авдеев, лицензиран рласолог. Либерастите успяха да отменят тази наука във Франция напълно и препоръчаха отмяната и в ЕС.
Негрите стояли много на слънце и затова почерняли. Това е най - малката им беда. А какво се е случило , че мозъчните им гънки са така редки и малко ? Ти ще знаеш може би. И че с хилядолетия са били канибали ?
цитирай
5. radostinalassa - Радостино, аз само пиша. не за да печеля пари, а за да го четат други. И продължавам да чета другите с мисълта, че “човек се учи, докато е жив”.
04.10.2019 15:57
Предполагам, че пишеш и в класациите , но не знам новия ти ник. Тогава, защо се мъчиш да публикуваш в стария ?
Ти говориш за мусорната ДНК, която е 98 %. По нея се различават различните видове. А другите 2% гени кодират синтеза на белтъците.
Мусорната ДНК кодира холограмата, по която се развива зародища. Тя не е еднаква, затова се образуват различни видове, вкл. и при човека. Северната раса се е зародила на север, където климатът е студен. Тя има бяла кожа, която много лесно синтезира вит. Д, който всъщност е хормон. Има по 0 толям и широк нос, майката носи детето на гърдите си доста време, заради климата. Има алкохолдехидрогеназа, за разлика от индианците, негрите, има и лактаза.
цитирай
6. dobronameren - Мъча се да публикувам в стария си ник,
05.10.2019 19:05
защото нямам нов.
Мъча се и да чета глупостите ти за генетиката. Ама така ще е, като посочваш руския учен А.Р.Лурия за източник. И то от далечната 1963 година. Когато такава наука за СССР не е съществувала. Имало е само Мичурин и Лисенко. Писал съм за този проблем на руснаците в един от постингите си. Под стария си ник! Ама кой да чете?

цитирай
7. radostinalassa - Чакай малко
05.10.2019 19:28
Това за мусорната ДНК е от ново време. А расологията е на Вл. Авдеев. Той е много далеч от генетиката.
Какво по - точно от генетиката ми не харесваш? Пишеш ангро, което говори за това , че си лаик.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13131059
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години