Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2020 20:43 - До 90% от американците от предградията живеят в землянки? И не само бедните
Автор: radostinalassa Категория: Бизнес   
Прочетен: 1894 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Американците са практични хора и ако нещо им позволява да спестяват добре, определено ще се възползват от това. Ето защо повечето американци от предградията отдавна живеят в землянки, които се наричат ​​жилищни мазета. Нещо повече, те най-вече настаняват децата си в тези землянки.     image



Това е класическа землянка. В такава къща, ако я построите правилно, можете да се чувствате в пълен комфорт. Днес, в коментарите към статията за „съветската фахверкова къща“ със земни стени, един от читателите поиска да напиша статия за землянки, в която можете да живеете целогодишно, да не скърбите и да правите добро. Той се шегуваше, разбира се, защото знае малко за землянките.   И ако знаеше повече за тях, нямаше да се шегува така. Тъй като днес почти цялото крайградско население на страната живее в землянки, което се смята за световния хегемон и маяк на цивилизацията, разпространявайки го във всички други страни по света. Тази държава е и среда за размножаване на всякакви строителни нанотехнологии, но се оказва, че самите жители на тази страна не използват тези технологии, а използват онова, което са им завещали техните дядовци.  
image




Това жилище се нарича "американска землянка" Като цяло говорим за Америка, тоест САЩ с Канада в допълнение. Може би някой не е знаел, но северноамериканците без изключение (в определен смисъл, разбира се) живеят в истински землянки. И за да се убедите в това, за начало е достатъчно да погледнете как строят селските си къщи.   В Северна Америка къща без мазе не е къща, а барака. Американците не живеят в бараки, а предпочитат да живеят в мазета. Защо мазето не е землянка? Най-естественият. Землянката е доста успешна находка на човечеството в областта на научния и строителния прогрес. А американците много обичат да използват изпитаното от времето. Животът в землянка е добър както през зимата, така и през лятото - нито студен, нито горещ. И между другото много евтино. В крайна сметка в Америка мазетата не се облагат с данъци и следователно американците ги превръщат в истински жилища и то практически безплатно.    
image






Детските стаи в мазетата са задължителен атрибут на "американските землянки" Интересен факт: Американските землянки са толкова добри, че янките настаняват  предимно децата си в тях. Защо? Да, защото няма прозорци и детето няма да излезе никъде, или топката няма да счупи стъклото. Е, може би това е допълнителна причина, но не маловажна. И основната причина, най-вероятно, е, че по време на урагана децата не се отнасят с къщата си през нощта и бурята, както Ели и Тотошка веднъж отвели от Канзас в непознатата земя на Оз. В крайна сметка землянката няма да я отнесе урагана  никъде, това не е закон на физиката, а на природата.


image



Изкопаването на яма и бетонирането ѝ се оказва както по-бързо, така и по-евтино от изграждането на стени, които всеки момент могат да паднат. Някой може да каже, че тази жилищна землянка може просто да бъде наводнена и целият живот в нея ще свърши. Но това не е вярно, защото американците не строят наводнени землянки, за разлика от нашите строители. Разбира се, ако наблизо тече река с желеобразни брегове, от които от време на време излиза, тогава животът в землянката ще бъде много неудобен, ако не и опасен. Но реките в Америка в най-добрия случай са хиляди, а жителите на страната - милиони, което не стига за всички. Толкова много американци копаят землянки за себе си и не познават скръбта.     image



Специална дупка за прозорец, без която е забранено от закона да се живее в американска землянка Да, моментът с прозорците, или по-скоро тяхното отсъствие, е добър от една страна, но не изцяло от друга. Но американците изхождат от факта, че прозорците обикновено са необходими само за дизайн, но за практически цели не са необходими. В тях не само децата могат да пълзят навън, но и да издухват течения. Вярно е, че за да може законно да не се плаща за втория жилищен етаж, в такива мазета е предписано да се направи един специален прозорец, през който човек да може бързо да пропълзи навън, в случай че къщата бъде погълната от огън. И ако има такъв прозорец, тогава детските стаи могат да бъдат подредени в мазето, но в същото време той не подлежи на данък върху жилищата.     image



Ето такава красива землянка, която не се облага с никакви данъци Е, сега разбирате защо американците без изключение живеят в землянки? За нас, руските диваци, това ни идва наум само по време на разруха и война и цивилизованите американци никога не пренебрегват подобно жилище. Можете дори да кажете, че това е националният американски тип жилища, което не само го прави възможно най-траен и удобен, но и доста евтин.   Но американците никога няма да си помислят, че за да направят жилищата още по-евтини, още по-надеждни и още по-удобни, е по-добре изобщо да не поставят къща над землянката.
Мой прекрасный дом



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13144099
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години