Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.10.2021 20:42 - Британската Академия на Науките не измислиха за екологията нищо, освен утилизация на болшинството от човечеството
Автор: radostinalassa Категория: Бизнес   
Прочетен: 348 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Разговор с Герман Стерлигов, руски предприемач, мениджър. Един от съоснователите на първата стокова борса в Русия - "Алиса", както и много други проекти. Председател на борда на директорите на групата компании „Герман Стерлигов“, основател на Антикризисен Стоково-Разплащателен Център. По отношение на политическите възгледи, той беше твърд патриот-монархист. Сега заявява, че не се занимава с политика.     image   Герман Стерлигов Ковид 19 е насочен към утилизация на болшинството от населението на планетата, което е станало излишно. Излишно заради 2 фактора:
  • Роботизация и автоматизация. Един трактор заменя 50 селяни, един комбайн заменя 200 селяни, а един струг заменя 1000 работници и т.н. Един компютър заменя огромно количество банкови служители или журналисти. И затова хората са ненужни и трябва да ги утилизират.
  • Втората причина за утилизацията е лошата ситуация с природата. Водата пресъхва, пчелите умират, риба няма, всичко е осрано, всичко е в пластмаса. Което е последствие от потреблението на милиарди хора.
И сатанистите от Лондонското Кралско Общество (Британската Академия на Науките, ако някой не знае), не са измислили нищо по-добро за решаване на проблема, освен утилизация на болшинството от човечеството и решат “екологическите проблеми”, както те ги наричат.     image   Лондонското Кралско Общество

Затова се прави всичко, всякакви пандемии и други глупости. Но не само пандемии, защото вас и до този момент вече са ви утилизирали – чрез химически продукти в хранителните вериги, лекарствата в аптеките, чрез медицината с всякакви измислени операции, диагнози, аборти, трансплантации на органи, разчленяване на огромно количество хора, това продължава и днес. Пушене, пиянство от всякакви химии, не от натурални напитки, които отсъстват от продажба.

Така че вас са ви утилизирали, вие бавно умирате, но именно, това става бавно и в това е проблема за английското кралско семейство. Английското кралско семейство иска да оцелее, английската аристокрация иска да оцелее, а ако загине природата, те също ще умрат. Затова у тях съществува напълно нормална мотивация – искат да живеят и са решили да ви утилизират по-бързо, защото с хранителните вериги и лекарствата върви бавно.

Отдавна са измислили плановете с вирусите и накрая пристъпиха към тяхната реализация. Но аз не говоря за коронавируса, а за план за утилизация, за който коронавирусът е само една подготовка – чрез тестове и ваксини да се зарази населението за измиране в по-дългосрочен план. Не е коронавирусът от който умират 1% като от всеки грип, ще умират от друго – нормални, работещи бойни вируси със 100% смъртност.

Питате ме за конкуренция на нациите. Вие с никого не се конкурирате. Вие сте роби вече 200 години. За какво говорите? Вас ви управляват, а не се конкурират с вас. Вие работите и доставяте, вече няколко поколения. Кой ще се конкурира с вас? У вас има мания за величие. Конкурират се равни. Отдавна ви управлява метрополията, а вие сте колония. Елате на себе си. Унищожава се не само Русия. Унищожават се всички, от негрите в Конго до славяните, защото това са излишни хора, които всички искат да карат коли и всички искат електричество. А ресурсите на Природата не стигат за това. Затова в Англия, където е властта са взели решение да ви убият. И ще останат не един милиард, а няколко милиона за обслужване на английската аристокрация. Вие сте осъдени. Просто въпросът е дали ще се получи от раз или ще има втора вълна.

Как да се спаси обикновения човек – да бяга в гората, палатка, винтовка и да изчака. Може пък няма да им се получи на тия от Лондон, кой знае, да пропадне плана, благодарение на Путин или някакъв друг фактор. За болшинството граждани това е абсурд, там ще мръзнат, там е студено, там е мокро, няма топла тоалетна. Това е за тези, които имат силите да го направят. Но такива са малко. Няма и да ги гонят да ги ловят, защото са малко.

Секретните служби на Англия изхождат от това, че все пак някои ще оцелеят в колониите, не могат да убият всички. Кой в планината, кой в гората, ще останат не ваксинирани. Това е в рамките на допустимото, както във всяка друга работа. Ще минат после стотици години, докато се разплодят и пак направят някаква по-значима държава.

Това не е крах на глобализационния проект, а обратно – това е резултат на глобализационния проект. Това е резултат от работата на учени, Академия на науките, именно те се занимават с глобализацията. А политиците и бизнесмените са идиоти, те изпълняват. Без глобализация би бил невъзможен какъвто и да е опит да се утилизира цялото население на света. е медиците.

Само създавайки мощни глобалистки структури, това, което бе направено, е възможно да се убие цялото човечество. Какви войни, каква Трета световна, това е смешно. Виж, да повалиш няколко милиарда, това е яко!


Тагове:   сакси,   колонии,   стерлигов,


Гласувай:
4



1. panazea - И решиха да започнат с град Казан!
29.10.2021 17:54
Хората се надигнаха ! Те не са слепи и глухи!
Панацея
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13141998
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години