Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.09.2022 16:58 - По желание на прасето - 2.
Автор: radostinalassa Категория: Бизнес   
Прочетен: 3205 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 24.09.2022 17:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Дали Калифорния е на прага да се превърне в щат убежище за трафик на транссексуални деца от другите щати?
 Калифорния ще легализира спонсорирания от държавата трафик на деца, съчетан с операции за осакатяване и кастрация на деца в името на трансджендъризма Петък, 23 септември 2022 г. от: Итън Хъф   https://citizens.news/658694.html     (Natural News)
Дали Калифорния е на прага да се превърне в щат убежище за трафик на транссексуални деца?
Законодателната власт на щата определено се опитва да го направи.   Законопроект 107 на Сената, внесен от Скот Винер, виден щатски сенатор от Демократическата партия, беше приет наскоро и сега очаква подпис от губернатор Гавин Нюсъм.
Ако бъде подписано, SB 107 ще позволи на Голдън Стейт да поеме попечителство над непълнолетни лица извън щата, които искат да станат „транс“, но на които е забранено да го правят в родния си щат.
  Дори родителите да се противопоставят, на непълнолетните пак ще бъде позволено да пътуват до Калифорния и да получат „грижи, утвърждаващи пола“ под формата на хирургическа кастрация, хистеректомия и каквито и да е фармацевтични продукти на Big Pharma, които променят пола, които са необходими, за да се превърнат те в „истинското си аз“.  
Законопроектът получи „огромна подкрепа от демократите“, като премина както в Камарата на представителите, така и в Сената в Калифорния на 31 август. (Свързани: Калифорнийските законодатели също се опитаха да принудят християнските пастори да насърчават ЛГБТ перверзията от амвона.)
  Съобщава се, че Newsom има срок до 30 септември да подпише или да наложи вето на законопроекта. Той все още не е предприел никакви действия, но се очаква да подпише мярката в закона преди крайния срок.
  Скот Уинър иска да превърне Калифорния в рай за педофилията и перверзията Винер, известен перверзник демократ, също е отговорен за въвеждането на друго законодателство, което ще позволи на деца на 12 или повече години да се ваксинират без съгласието на родителите.
Той също така подкрепя задължителните събития „Drag Queen Story Hour“ в началното училище, както и смекчаването на наказанията за извършителите на сексуални престъпления срещу деца.   Brighteon.TV
Винер твърди, че последното му законодателство, насочено към деца, е необходимо, тъй като непълнолетните деца в по-консервативните щати са изправени пред нарастващи бариери пред хирургично отстраняване на развиващите се гърди в случай на жени или пред обръщане на външните им гениталии навътре в случая на мъже.  
Усилията за защита на децата срещу този тип необратимо генитално осакатяване представляват „брутални атаки срещу транссексуални деца“, според Винер, който изглежда безсрамно обсебен от детската сексуалност и странната педофилска перверзия.  
SB 107 идва без ограничения или квалификации, след като бъде подписан. Ако Нюсъм вземе и използва тази писалка, непълнолетни деца отвсякъде ще имат възможността да дойдат в Калифорния, за да станат транс, дори без разрешението на родителите си.   Съдилищата в Калифорния ще имат възможността да поемат пълното попечителство над такива деца, ставайки техен нов „родител“. И родителите на тези деца няма да имат думата по въпроса.
  „Всичко, което съдът трябва да докаже, е, че непълнолетният е бил „малтретиран или малтретиран“, което се определя като „неспособен да получи здравни грижи, потвърждаващи пола“, съобщава The Gateway Pundit (TGP).
  „Засега не е ясно дали детето трябва да влезе в Калифорния, преди законът да влезе в сила, или държавата може да се намеси и да помогне на детето при пътуване и настаняване.“   Законопроектът изглежда предполага, че физическото присъствие в Калифорния „не е необходимо“, за да стане дете собственост на държавата.
Докато „злоупотребата“ бъде потвърдена според нейните принципи, на Калифорния ще бъде позволено да търси попечителство.
  „Така или иначе, този закон далеч надхвърля всяка установена форма на държавна намеса в лични семейни въпроси“, обяснява TGP.  
Семейният съвет на Калифорния излезе със собствено остро изявление срещу законопроекта, предупреждавайки, че радикалните активисти със сигурност ще го „въоръжат“, за да нападат уязвими деца извън щата.  
„Не е трудно да се види как активистите могат бързо да въоръжат SB 107“, предупреждава групата за последиците от това.
  „Тъй като законопроектът инструктира държавните агенции да игнорират обстоятелствата за това как едно дете е дошло в щата за смяна на пола, SB 107 приканва децата да из
бягат от семействата си или дори да бъдат трафикирани през държавните граници.“   Повече свързани новини можете да намерите на Transhumanism.news.


Тагове:   тихо,   полудяват,   янките,


Гласувай:
2



1. radostinalassa - Съдилисата стават родители на децата.
24.09.2022 17:49
Ако Нюсъм вземе и използва тази писалка, непълнолетни деца отвсякъде ще имат възможността да дойдат в Калифорния, за да станат транс, дори без разрешението на родителите си. Съдилищата в Калифорния ще имат възможността да поемат пълното попечителство над такива деца, ставайки техен нов „родител“. И родителите на тези деца няма да имат думата по въпроса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13146512
Постинги: 11562
Коментари: 18329
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години