Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2019 19:58 - БОРИСОВ И КАРАКАЧАНОВ МЪЛЧАТ ЗА ПРИЗИВА НА СОЛОМОН ПАСИ ЗА БАЗИ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ В БЪЛГАРИЯ! ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА РЕАГИРА НЕЗАБАВНО!
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 987 Коментари: 5 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 04.04.2019

imageБОРИСОВ И КАРАКАЧАНОВ НЕ ОСЪЖДАТ АТОМНАТА РЕТОРИКА НА СОЛОМОН ПАСИ! ОЧАКВАМЕ РЕАКЦИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА КЪМ ПРИЗИВА ЗА РАЗПОЛАГАНЕ НА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ В БЪЛГАРИЯ!

„Като цяло на Балканите трябва да има ядрено оръжие. Военните специалисти трябва да кажат дали то да е на север или на юг от Дунав, но ние в България това, от което имаме нужда със сигурност, са нови военноморски бази. Ако тези военноморски бази бъдат оборудвани с ядрено оръжие, това наистина ще бъде едно спокойствие, защото ядреното оръжие е едно много спокойно оръжие. Превантивната роля на атомното оръжие е изключително силна“,  каза председателят на Атлантическия клуб Соломон Паси…

За втори път в рамките на десетина дни Паси предлага разполагането на ядрено оръжие на Балканите, но за първи път иска откриването на нови военноморски бази в България с ядрено оръжие в тях.

И в двата случая липсва реакция както на министър-председателя, така и на военния министър. Което означава, че Бойко Борисов и Красимир Каракачанов подкрепят ядрената реторика на председателя на Атлантическия клуб, но не смеят публично да застанат зад нея.

До момента НАТО не е излизал с такава екстремистка позиция. Но официално заявеното намерение на пакта както да увеличи военната си ескадра в Черно море, така и да влезе в Азовско море чрез Украйна подсказва, че Паси е вестоносецът, сондиращ реакциите на общественото мнение в региона.

Паси изпълни ролята на вестоносец и в навечерието на британско-американската операция „Шок и ужас“ през 2003 година. Тогава външният министър на НДСВ първи поиска изпращане на български военен контингент в Ирак, срещу което обещаваше връщане на милиардния иракски дълг на България и танкери с евтин иракски петрол.

Резултатът от лъжите на Паси е печално известен – 13 български войници загинаха в иракската пустиня, Ирак не ни върна и един цент, а иракският петрол се оказа мит.

Войната срещу Ирак погази международното право, защото военните действия на САЩ и Великобритания не бяха одобрени с валидна резолюция на Съвета за сигурност на ООН. Тогава Паси пак ни убеждаваше в прогресивния характер на тази война, която щяла да демократизира не само Ирак, но и Близкия изток. Вместо това резултатът е над 200 000 убити в Ирак, опустошителни войни в региона, пълна разруха на няколко арабски страни и раждането на Ислямска държава.

Само пет години след иракската касапница инициаторите на войната – президентът Джордж Буш-младши и британският премиер Тони Блеър, се извиниха за грешното си решение, оправдавайки се с невярната разузнавателна информация за химическите оръжия на Саддам Хюсеин. Но премиерът Симеон Сакскобургготски, външният министър Соломон Паси и президентът Георги Първанов не се покаяха за решението си да подкрепят войната и изпратят пушечно месо в Ирак.

Паси не само сондира реакциите на приспаната ни нация, но и показва тотално непознаване на Договора за неразпространение на ядрените оръжия, под който стои и подписът на България.

В Член 2 на договора четем това: „Всяка Държава – страна по Договора, непритежаваща ядрено оръжие, се задължава да не приема нито пряко, нито косвено предаването от когото и да било на ядрено оръжие или на други ядрени взривни съоръжения, както и контрол над такова оръжие или взривни съоръжения, да не произвежда и да не придобива по какъвто и да било друг начин ядрено оръжие или други ядрени взривни съоръжения…“

Ако за Соломон Паси е нормално да гази международното право, мълчанието на българското правителство за скандалните изявление на председателя на Атлантическия клуб е тревожен сигнал. Отказът на всички държавни институции да реагират на ядрената реторика на шефа на Атлантическия клуб е плашещ.

Затова очакваме реакцията на българския държавен глава. В качеството си на върховен главнокомандващ президентът повече не може да отминава екстремисткия призив на Паси за нови военноморски бази по черноморското ни крайбрежие с ядрено оръжие в тях.

Велизар Енчев



Тагове:   Сюлейман,   евреи,   Паси,


Гласувай:
4



1. eva666 - народа...отдавна е..смачкан,
04.04.2019 20:10
и оставен, да трепери и се бие за хляба и здравето си
на кого ли пишем? ББ и българо убийците..предадоха ...всичкооо
даже има и защитници тук, чуваш ли, сестро??
цитирай
2. radostinalassa - Права си
04.04.2019 20:16
И тук в блога се намират такива предатели, които си позволяват да наричат свестните хора предатели. Най - вероятно си нямат деца или разум.
цитирай
3. grainis - Много правилно решение
04.04.2019 20:29
Разбира се, че трябва да имаме бази с ядрено оръжие. Това е гаранция за сигурността ни и единствен начин за възпиране на дивата озъбена азиатска орда от изток.
цитирай
4. radostinalassa - Надявам се, че сте млад неразумен човек
04.04.2019 20:31
Това би ви извинило донякъде.
цитирай
5. bojinkata - Този зъблювойнолюбец не е ли съв...
04.04.2019 21:48
Този зъблювойнолюбец не е ли съветник на Радев????
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13142571
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години