Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.07.2019 15:59 - Мръсната афера "Педогейт" на Епщайн Операцията, която ще разтърси САЩ
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 1435 Коментари: 2 Гласове:
1



 image
На 6 юли 2019 г., с ареста на милиардера Джефри Епщайн в Ню Йорк по обвинения в педофилия и блудство с непълнолетни и организиране на голяма педофилска мрежа в САЩ, започна "скандала на хилядолетието", една от най-мръсните операции на така наречената "дълбока държава" и израелския Моссад, която ще взриви цялата западна върхушка.

В момента няма нищо по-радиоактивно от Педогейт на Епщайн.

Десетки, а вероятно и стотици непълнолетни момичета и момчета са били експлоатирани в Ню Йорк и Флорида според схемата "масажи", като с тях са блудствали в имението Епщайн в Ню Йорк, на частния му остров или в резиденцията му в Палм Бийч, Флорида. В тях са участвали знаменитости на политиката – демократи и републиканци, от Холивуд, Уол Стрийт, Вашингтон, шпионските централи, "дълбоката държава", масонерията и т.н., като Бил и Хилъри Клинтън, Тони Блеър, Ричард Брансон, Гислейн Максуел, Едгар Бронфман, Принц Ендрю, Принц Пиер де Аренберг, Стийв Форбс, Дъстин Хофман, Мик Джагър, Майкъл Джексън, Джесика и Хана Ротшилд /от британското разклонение/, Евелин и Едуард де Ротшилд /от френското разклонение/, принц Салма Сауд, Лари Самърс, Доналд Тръмп, Иванка Тръмп и др., заради което 66-годишният Епщан може да бъде осъден на 45 години затвор. Ако доживее до него.

От своя страна Епщайн е бил редовен посетител на клуба на Доналд Тръмп в Мар,е Лаго.

Още преди години стана ясно, че Бил Клинтън е посещавал много често "острова на оргиите", т.е. частния остров на Епщайн до Брега на Порто Рико, като самолетът на Епщайн е бил наричан "Лолита експрес". Бил Клинтън е летял с този самолет поне 26 пъти.

Тези обвинения се появиха още през 2016 г., когато медиите около Тръмп атакуваха Хилъри и Бил Клинтън като сексуални престъпници. Ставаше дума за атака на Нетаняху срещу Хилъри и стремеж на МОССАД да подчини напълно Тръмп още преди изборите, за да изпълнява заповедите на Тел Авив след тях. И особено за война срещу Иран и Русия.

Всъщност скандалите около Епщайн са отдавна, откакто е създал цяла педофилна мрежа за обслужване на властовата пирамида в САЩ и на Запада.

Още през 2007 г. Епщайн прекара 13 месеца в затвора, в който през специален вход идваше само да нощува, докато това крило се водеше в "ремонт".

Джефри Епщайн беше и собственик на крупен хедж-фонд, но преди всичко, поне засега, е най-големият сексуален престъпник в историята на САЩ, доставчик на световната върхушка на "живо месо" – момичета и момчета на възраст от 5 до 16 години. Доставките са идвали от специални агенти от най-бедните страни, както и от Балканите след войната в Югославия.

Сред най-усърдните доставчици на "живо месо" за Епщайн е била Гислейн Максуел – дъщеря на британско-еврейския мошеник Робърт Максуел, водещ шпионин на МОССАД, участник в безброй скандали, починал от "инфаркт" и паднал в океана от своята яхта "Гислейн" до бреговете на Испания, но най-вероятно убит или хирургически префасониран и изтеглен от МОССАД от "бизнеса".

Самият факт, че дъщерята на Максуел – шпионин на МОССАД, е помагала на Епщайн във вербовката на женски гости, предполага и агентура на Епщайн за МОССАД, което той не е укривал. Това подсказва, че скандалът с Епщайн е една от най-мръсните операции на МОССАД и ще продължи да се развива.

Сред педофилите - гости на Епщайн, са били милиардерът Лесли Уекснър, бившият губернатор на щата Ню Мексико Брус Кинг, бившият кандидат за президент на демократите Бил Ричардсън, Питър Сорос – племенник на Джордж Сорос, и др., които така са се омешали в секса и политиката на САЩ, че вече не могат да бъдат извадени от нея без да бъдат ликвидирани.

Означава ли това, че Епщайн ще бъде жертван, за да може МОССАД да се разправи с Тръмп или да го стисне в клещите на шантажа?

Както споменахме, още през 2007 г. Епщайн беше пратен в затвора, по същите обвинения, но впоследствие излезе тихо и кротко оттам.

След 2016 г. беше внесено обвинение срещу Доналд Тръмп от една жена, която заяви, че Тръмп я е изнасилил на 13 години когато е била в апартамента на Епщайн, но по време на изборите тази афера беше потулена, тъй като Тръмп беше човекът на МОССАД в тях.

Несъмнено Епщайн е агент на МОССАД и от дълго време е бил използван като хъб за събиране на компроматериали за почти всички членове на американската и глобална върхушка, за техните сексуални престъпления и т. н.

Епщайн е операция на ционизма и "дълбоката държава" с цели, които тепърва ще се разкриват, с обхват Бил и Хилъри Клинтън, както и Доналд Тръмп.

Но това не е някакъв внезапен взрив на справедливост спрямо жертвите на сексуалното насилие над непълнолетни. Напротив. МОССАД пуска машината за шантаж, както преди години срещу Бил Клинтън, на когото пробута Моника Левински, за да го принудят да удари Югославия.

Сега МОССАД иска да постави Доналд Тръмп под пълен контрол да изпълнява заповедите на Тел Авив за война срещу Иран преди изборите през 2020 г.

Ще припомним, че само няколко дни преди ареста на Епщайн, Тръмп не изпълни заповедите на Нетаняху и не нанесе удар по Иран след фалшивите атаки на Израел срещу танкери в Персийския залив. След тях Тръмп трябваше да нанесе въздушни удари по ядрените съоръжения на Иран. Но Тръмп не посмя и сега МОССАД започва поредна мръсна операция, най-вероятно с участието на ЦРУ, британската Mi6 – Педогейт, жертвайки своята отиграна пионка Епщайн, за да изчисти напълно терена от Хилъри и Бил Клинтън и да хване за "гушата" Доналд Тръмп.
 

По същото време – от 1 до 8 юли, по света се разиграваха много стратегии и страшни събития – ударът срещу руската суперподводница "Лошарик" /виж стр. 12-13/, двете земетресения, т.е. подземни ядрени експлозии в суперсекретната американска база Lake China в пустинята Мохаве, съобщенията за "битка между подводници до Аляска", неочакваното отзоваване на полета на вицепрезидента на САЩ Спенс до Ню Хемпшир и връщането му в Белия дом, възобновяването на климатичната война в Сибир и Югоизточна Европа и т.н.
 

Арестът на педофила милиардер Джефри Епщайн на 8 юли е част от тази голяма и страшна картина.

Нещата са лоши и ще стават още по-лоши. Докога ще издържат нервите на Путин, Си Цзинпин, Хаменей и Ердоган не е ясно. Лимитът им отдавна е изчерпан.
Кр. Иванджийски




Гласувай:
3



1. gikotev - А ма, извратената ...
28.07.2019 20:29
... да не би ти да си другарката Иванджийска :-) :-) :-) Това ли ти е критерий за "умни" хора ма, пачавро??? Аз не съм арогантен, а адекватен на "гениалните ти постове", които крадеш от "умни" нещастници. ПРЕСТАНИ ДА ПОСЕЩАВАШ страницата ми! Това че си тъпа се доказва от факт, че продължаваш да публикуваш помии почте всеки час.
цитирай
2. radostinalassa - Котев ме нарече извратена и пачавра....
28.07.2019 20:43
защото е възпитан дебил? Само като ти видя магарешките уши и ми става ясто за какво става дума. Много си красив и умен.Браво на майка ти и баща ти. Глупака Котев лобира против Белене, а забравя , че турците строят АЕЦ на границата ни. Е това е дебил. Лобира за вятърните и слънчеви централи.
цитирай
3. radostinalassa - Турция строи втора АЕЦ на Черно море
28.07.2019 21:24
На 500 км от нас. АЕЦ Козлодуй не е аварирала. Тя ни пази от нападение, защото ще облъчи и западняците , нали ? А те са доста извратени, като дедите си пирати. Ако се построи Белене и Турски поток, никой няма да посмее да пипне нейните строежи. Да не говорим за тълпите арабски мигранти.Къде е мозъка на Котев ? Да не е джендър? Но те са нежни и с голям ХТ.
цитирай
4. radostinalassa - Лобиста Котев ми е отрязал два коментара
28.07.2019 22:12
От какво те е страх, Котев ? От истината. Както Ф - 16 не са за нас, защото след 5 години тук ще останат само индуси и дявол знае още кой, така и вятърните и слънчевите централи ще са ни много скъпи. Не знаеш къде живееш. Ние сме най - бедната страна в ЕС., умнико. Не си в Лондон при наследниците на пиратите.
цитирай
5. radostinalassa - Котев продължава да бълва ругатни с магарешките си уши.
29.07.2019 13:50
Така не се прави Котев, не се заплашва . Пиша каквото смятам, че е редно. Пиши и ти,,1 но в блога си. Тук няма място за имбецили. Де да бях платена като тебе, но аз не съм измекярка. Айде гид.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13126582
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години