Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2020 22:08 - Медицината може да ви вземе здравето!
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 570 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 16.03.2020 16:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Аз, Кичигин Евгений, директор на Центъра за естествено здраве.
Основата на моите оздравителни  програми е диетичното хранене на базата на пресни растителни продукти и комплексно почистване на тялото.
  Сигурен съм, че спазвайки правилното хранене (главно пресни растителни храни), практикувайки сложно почистване на тялото и гладуващи дни, закаляване, спортувайки и спазвайки схемите на съня, никога няма да се нуждаем от услугите на лекари.

Имунитетът ще бъде толкова силен, че може да се справи с всеки вирус (през последните 10 години, спазвайки тези правила, никога не съм боледувал).
В резултат от медицината ще остане само травматологията. Според мен медицината е по-вредна, отколкото полезна.

И ето какво пише д-р Робърт С. Менделсон за съвременната медицина.
Не е възможно да не се вслушаме в неговото мнение предвид богатия му опит в традиционната медицина - преподаваше в медицинския факултет на Северозападния университет в продължение на дванадесет години, след това беше също доцент по педиатрия, обществено здраве и превенция в Университета в Илинойс, беше президент на Националната федерация по здравеопазване и националната Директор на медицинските консултантски услуги, ръководи Комитета за медицинско лицензиране на Илинойс, през 1986 г.
Националната асоциация по здраве и пол топлина запис САЩ му присъжда награда Мемориал на Рейчъл Карсън "за постижения в областта на защита на свободата на потреблението и здравето на  американците."  

„Не вярвам в съвременната медицина. Аз съм медицински еретик. Целта на моята книга е да ви направя еретици. Не винаги съм бил такъв. Преди вярвах в съвременната медицина. Докато учех в медицински институт, не се задълбочих в изучаването на хормона DES (диетилстилбестрол), който тогава се използваше, защото вярвах.
Кой тогава би могъл да подозира, че след двадесет години ще открием вагинален рак и аномалии в развитието на гениталиите при деца, чиито майки са приемали DES по време на бременността?
Трябва да призная, че не проявих съмнение във връзка с кислородната терапия на недоносени деца.
Въпреки че има нещо, при което трябва да се внимава - почти деветдесет процента от бебетата с ниско тегло при раждане преживяват пълна или частична загуба на зрението в съвременни съоръжения за недоносени деца.

След година или две беше доказано, че причината за ретролентарната фиброплазия е високата концентрация на кислород, подаван в инкубаторите. Трябва също да призная, че вярвах в лъчетерапията. Той вярвал в неговата ефективност при лечението на уголемени сливици, лимфни възли и тимусната жлеза.
И аз повярвах на моите учители, когато казаха, че радиацията със сигурност е опасна, но използваните дози бяха толкова малки, че не можеха да навредят. Много години по-късно установихме, че тези „абсолютно безобидни малки дози“, получавани от пациенти преди десет до двадесет години, дадоха богата реколта под формата на множество случаи на рак на щитовидната жлеза.

Сигурен съм, че съвременната медицина е отишла твърде далеч, използвайки методи, разработени за екстремни ситуации в ежедневната практика.
Всеки ден, всяка минута, съвременната медицина отива твърде далеч и се гордее с това. Например, наскоро публикувана статия „The Cleveland Medical Wonderland Factory“ възхвалява постиженията на Медицинския център в Кливланд: през изминалата година са извършени 2980 операции на открито сърце, извършени са 1,3 милиона лабораторни изследвания, 73 7320 електрокардиограми, 7 770 пълни рентгенови изследвания, 210 378 други рентгенологични изследвания, 24 368 хирургични операции.
Но доказана ли е ролята на тези процедури за поддържане или възстановяване на здравето? Не.

И статия, публикувана в списанието на Медицинския център в Кливланд, не цитира нито един похвален пример за ползите, които всички тези скъпи измислици са донесли на хората. И всичко това, защото тази фабрика не произвежда здраве.
И чудно ли е, че когато дойдете при лекаря, се третирате не като човек, който се нуждае от помощ, а като потенциален потребител на фабрични чудо-продукти. Ако сте бременна, отидете на лекар и той ще ви лекува като пациент.

Бременността е, оказва се, заболяване, което се нуждае от девет месеца лечение и ще ви бъдат продадени капкомер, оборудване за изследване на плода, планина от хапчета, абсолютно безполезна епизиотомия и бестселър! - цезарово сечение. Ако по собствена безмисленост се консултирате с лекар при обикновена настинка или грип, тогава най-вероятно лекарят ще ви предпише антибиотици, които не само ще помогнат при настинка и грип, но ще ви принудят да се върнете при лекаря с още по-сериозни проблеми.
Ако детето ви е толкова бързо, че учителите не могат да го контролират, лекарят е готов да отиде твърде далеч, което прави детето пристрастено към наркотици.  
Ако бебето отказа да се кърми в рамките на един ден и поради това натрупа по-малко тегло от предписаното от медицинските инструкции, лекарят може да сложи край на кърменето с лекарства, които потискат лактацията.
И стомахът на вашето бебе ще отвори пътя си към изкуственото хранене. " Прочетете в книгата на Робърт Менделсон "Изповед на еретик от медицината".



Гласувай:
3



1. work75 - МЕДИЦИНА!
16.03.2020 20:04
НА КОЕ ВИКАШ МЕДИЦИНА - ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО ИЛИ ХИПОКРАТОВА ...нямам друга дума да нарека естествената медицина с грижа за човека...!!!
цитирай
2. radostinalassa - Така е
16.03.2020 20:14
Добре е , че има нет да се информираме за страничните ефекти от лечението на доблестната медицина и да го отхвърлим.
цитирай
3. work75 - МЕДИЦИНА!
16.03.2020 20:23
поне някой да чете да приложи на практика еди какво си ,да опише проблема...е няма и няма...!!!мързи ли ги страх ли е не се сещам друго какво е...!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13141534
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години