Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2020 19:27 - Jerusalem Post признава, че евреите са зад ваксините срещу коронавирус
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 603 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.11.2020 19:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image

Jerusalem Post признава, че евреите са зад ваксините срещу коронавирус

 25 ноември 2020 г. Кайл 

Човек не може да избяга от тяхното присъствие в челните редици на водещи компании в надпреварата за намиране на ваксина, която да предотврати коронавирус. - Йерусалим пост

Разбира се, " Йерусалим пост" се опитва да изглежда добре, че куп еврейски върховисти стоят зад разработването на ваксини, които ще вложат невротоксини в хората и ще променят тяхната генетична структура. Предполагам, че трябва да кажем, Благодаря евреи !

Гриър Фей Кашман започва статията, като обяснява как евреите са почти винаги на върха на всяко поле, въпреки че те са толкова малка част от световното население.

Индивидът не представлява непременно глутницата, но когато индивидът постигне слава или известност, той или тя веднага се свързва за добро и за лошо от приятел и враг със страната или вярата, в която е роден. Това важи особено за евреите, които след всичко казано и направено представляват незначителен процент от световното население. Независимо от това е удивително колко много хора са постигнали във всякакъв брой области, чиито биографични подробности, публикувани от Уикипедия, включват споменаване на факта, че той или тя е роден в еврейско семейство. Има много по-малко споменавания, че някой е роден мюсюлманин, хиндуист, будист, епископал, католик, протестант, англиканец, мормон и др., Въпреки че предвид техния политически влияние все повече се споменават евангелисти.

Разбира се, когато се занимаваме с областта на „медицината“ (отрова), ние сме длъжни да открием изключително голям брой евреи.

Връщайки се към отделянето на евреи, човек не може да избегне присъствието им в челните редици на водещи компании в надпреварата за намиране на ваксина, която да предотврати коронавируса .

Статията продължава да споменава само Алберт Бурла, който оглавява Pfizer, и д-р Тал Закс, който е главен медицински директор на Модерна , и как те са били атакувани от „антисемити“, но има много повече евреи, които Кашман би могъл са споменали.

Например Майкъл Долстен е главният учен в Pfizer, който ръководи таксата за ваксини на компанията. Той каза: „Съществува силна еврейска традиция около допринасянето за човечеството и силна традиция в медицината.“ Той също така заяви, че се надява, че САЩ ще останат „ топилка “, което само по себе си е концепция за геноцид, изготвена от еврея Израел Зангвил.

Pfizer и Moderna получиха съответно 1,95 и 2,5 млрд. Долара чрез операцията на Тръмп Warp Speed ​​и скоро ще поискат одобрение за спешна употреба от Администрацията по храните и лекарствата (FDA), след като приготвиха книгите си за безопасността и ефикасността на ваксините си.

Американският министър на здравеопазването и хуманитарните услуги Алекс Азар, чиято баба по майчина линия е била еврейка (което също би направило майка му и него самия евреин), заяви, че ваксината ще отиде първо до „навсякъде, където ще добави най-голяма стойност според данни и наука и препоръките на нашите експерти. " Просто се доверете на експертите, гои !

Ако цените здравето и безопасността на себе си и близките си, ще стоите възможно най-далеч от тази еврейска ваксина!

imageПреводите не са точно верни, но вие разбирате въпроса. Щрайхер беше прав!
  •  Очевидци на газовите камери в Аушвиц
  • Правителството на Обединеното кралство предлага „Свободата преминава“, за да се върнат на работа „сигурните“ хора 



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39751855
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031