Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2021 18:40 - Впечатлен съм от това как малка Германия може да осигури стотици хиляди мигранти?
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 406 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Само аз съм впечатлен от това колко малка Германия може да осигури стотици хиляди мигранти?   Миграционната политика на Германия е объркваща за някои и може дори да не се хареса на обикновените граждани на тяхната страна! Много хора задават въпроса: „Защо да привличат много мигранти и да ги поставят на осигуряване на държавния бюджет (данъци на гражданите)“?   Някой казва, че това е труд и "нова кръв" в застаряващата Германия. Други го наричат ​​най-голямата проява на толерантност. Трети критикуват властите и се противопоставят на подобни вътрешни политики в страната.  

image





Снимка от Maheshkumar Painam на Unsplash Но въпреки всички "плюсове" и "минуси" на подобна политика, впечатляващо е как една малка държава, без много минерали, може да осигури всички тези мигранти, пристигащи в страната. Ако не се лъжа, по някакъв начин нарастването на мигрантите беше рекордно много, до 1 млн. И на всички тези хора трябва да се осигури поне някакъв вид жилище, трябва да се дадат пари на ръка за нужните нужди, за организира обучение и помощ за интеграция. Това са огромни парични разходи!   По едно време вестник Gazeta.Ru съобщи, че на година Германия харчи до 55 милиарда евро за мигранти! Помислете само за тази цифра! Това е много! За десет години това е около половин трилион евро! Тези средства биха могли да бъдат изразходвани за подпомагане на семействата, увеличаване на раждаемостта в страната (нещо, което на Германия липсва толкова много), подобряване на и без това високия жизнен стандарт и социална сигурност на гражданите. Но обикновен германец плаща с тези пари живота на мигрантите.   Някои мигранти, получаващи такава щедра подкрепа от германското правителство, не бързат да се интегрират в обществото. Много хора са доволни от това, че живеят на помощи. Жените раждат деца, като по този начин увеличават общия размер на обезщетенията и живеят така години наред.   Казаха ми, че в Австрия, докато мигрантът не научи държавния език, той не е вграден в обществото и не му се дава възможност официално да си намери работа. Така че някои мигранти „безкрайно учат“ немския език, за да останат възможно най-дълго на държавна подкрепа и да живеят от облаги. Те „научават езика“, раждат деца и продължават да живеят с помощи. Но изглежда германската икономика е толкова силна, че може да си позволи всички тези разходи. Понякога може да изглежда, че мигрантите са в по-привилегировано положение от средния германец. Е, например, обезщетението за безработица се изплаща на обикновен германец в рамките на 24 месеца. Но някои обезщетения за мигранти (например детски Kindergeld) могат да бъдат изплатени в определени ситуации до 25-годишна възраст на детето! Бежанско семейство с 5 деца може да живее комфортно дълго време.  

image




Снимка от Юлия Солонина в Unsplash Това, което ми прави впечатление, не е колко толерантна и „добродушна“ е Германия, а колко силна е германската икономика, за да гарантира, че всички тези обезщетения се изплащат!   Разбира се, за да избегне подобна злоупотреба с тяхната доброта, германското правителство се опитва да затегне правилата за престой в страната и по различни начини се опитва да принуди мигрантите бързо да се интегрират в обществото и официално да си намерят работа (между другото , някои биха се радвали да направят това, но често германската бюрокрация не позволява този път бързо). Но както показва практиката, някои мигранти са готови да живеят с най-минималните облаги, само за да не правят нищо.   Не знам докъде ще доведе всичко това и колко ще са достатъчни германската икономика и немското търпение.   Как се отнасяте към миграционната политика на Германия?
LifeeL - Жизнь и Чувства


Тагове:   план,   МЕНА,   глобалисти,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13138827
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години