Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2021 20:40 - За да вземат всичко от човек, глобалистите имат план, неограничени възможности и подкрепа от Ватикана
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 362 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image





За новата характеристика на глобалистите - инклузивния капитализъм - вече ми се е налагало да пиша повече от веднъж (и не само съм поразен отпоредния опит за манипулиране на общественото съзнание). Накратко, силните на този свят са загрижени за неравенството в разпределението на доходите сред световното население, поради което предлагат всички да бъдат еднакво бедни. Всички освен тях.   Увеличаването на финансовата мощ на глобалните корпорации е в разгара си, за щастие, и причината за това, моделирана от световните кукловоди, "неочаквано" се появи в края на 2019 година. Защо се случва? Да, защото класическият капитализъм, който просто се нуждае от постоянно развитие под формата на нови пазари за продажба на своите продукти, се сблъска с празна стена. Страните и континентите свършиха.   За да подхрани растежа си, капитализмът се нуждае от нови източници на пари. И откъде да ги вземем, ако в съвременния свят всичко вече е усвоено и разделено? Точно така - от теб и мен. Кокошката кълве по зърното.   Започнахме със средната класа - собственици на магазини, ресторанти, кафенета, туристически агенции. Всеки от вас има няколко приятели от този списък, които или вече са затворени, или са на ръба на фалита след добре известните събития от последните година и половина.  
image



Няколко видни американски активисти за правата на човека са картографирали погромите, предизвикани от убийството на наркомана и бандита Флойд миналото лято. Всички те по невероятен начин се случиха по главните търговски улици на градовете, превръщайки ги в истински руини.   Между другото, само няколко жертви получиха обезщетение: изненадващо, малко преди описаните събития, много застрахователни компании едностранно прекратиха договорите с клиентите си. Смятате ли, че този имот все още плаши гражданите със счупени прозорци и опушени стени? Не, отдавна е купен евтино от този, който се нуждае. Бил Гейтс например през 2020 г. стана вторият човек в Америка по отношение на придобиването на земя. И това е пример само за една държава, в останалата част на света, буквално същото се случи, като план.  
image




Защо подкрепата на Ватикана е важна за "новите капиталисти"? Ако някой иска да привлече внимание към идея или събитие, той със сигурност ще се опита да привлече подкрепата на хора, които са известни и привлекателни за обществото. Оттам идват популяризираните артисти на официални събития и спортисти в Държавната дума. А папа Франциск в съвременните условия има 1,3 милиарда „абонати“ по целия свят. Тук можете да добавите същия брой „симпатизанти“ или тези, които харесват папата като личност.   И сега Хорхе Марио Берголио (светското име на настоящия глава на Светия престол) измива краката на просяците, отказва дворците и привилегиите, които му се предоставят, признава съществуването на извънземни, затваря очи пред еднополовите бракове и се усмихва  на целия свят от всяка снимка, излъчваща топлина и бащинска загриженост за съдбата на всички хора, живеещи на нашата малка топка.   Докато изтощеното от локдауни  и ограничения паство се готвеше да отпразнува Коледа в края на 2020 г., Ватиканът сключи споразумение за партньорство със Съвета за приобщаващ капитализъм, чийто основател е Лин Форестър де Ротшилд, и това е разбираемо - Ватикана Банк отдавна и плътно е на върха на това известно семейство. Разрешеният капитал на новата структура възлиза на повече от 10 трилиона долара (толкова се планира да получи от проекта, ако в него се инвестират такива суми?).   Надзорният съвет, председателстван от Брайън Мойнихан, изпълнителен директор на Bank of America, беше просто наречен „Пазителите“ и включваше 27 членове (27 -та степен в масонството се нарича „Суверенният началник на храма“).   Ето частичен списък на тези Пазители: Председателят на Johnson & Johnson Алекс Горски; Генерален секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие Ангел Гурия; Председател на Visa Inc. Алфред Кели; Касиер на щат Калифорния Фиона Ма; Президент на фондация Рокфелер Раджив Шах; Президентът на Фондация Форд Дарън Уокър; известният инвеститор и мениджър Марк Вайнбергер.  





Малко за папа Франциск Трябва да се каже, че идването на 266-ия папа на власт е най-нетипичното в цялата две хилядолетна история на Светия престол. Неговият предшественик, папа Бенедикт XVI (в света Джоузеф Алоис Ратцингер) става третият носител на Рибарския пръстен, който се отказва от папството , а не напусна поста във връзка с заминаването в другия свят. Всъщност той просто беше принуден да напусне.   Много е просто - папа Бенедикт реши да попита къде са изчезнали 60 милиона долара от Ватиканската банка, което семейство Ротшилд наистина не хареса. Срещу него стартира мащабна информационна кампания, в която той също муъбеше припомнена  службата в редиците на Вермахта по време на Втората световна война и обвиниха  брат му - Георг Ратцингер, диригент на катедралата в Регенсбург, за съпричастност с педофилията. Дори е заснет документален филм, в който порасналите момчета-солисти на църковния хор разказват за „ужасните неща“ преди 20-30 години, които подчинените на диригента са им правили. Сега няма да изненадате никого с това, дори Елена Проклова се разплака за „тормоза“, но тогава, през 2013 г., той имаше ефект на експлодираща бомба.  

image




Папа Бенедикт XVI. Неговото място беше заето от кардинал Берголио, който загуби много малък брой гласове на последните избори. Той става първият йезуит и първият испанец от Светия престол. А конклавът на кардинала и белият дим от комина на Сикстинската капела са предназначени за обикновени хора и за писатели като Дан Браун.   Самият папа Франциск може да е много добър и коректен човек, но няма съмнение, че това е внимателно проверен проект на света зад кулисите. Усмихнатото лице на главата на Ватикана, отворено към света, контрастира много силно със старческата слабост на Йоан Павел II (Карол Йозеф Войтила) и патологичната изолация на Бенедикт XVI.   Той може да бъде сравнен с Горбачов, който подкупи целия свят със своята енергия и позитивност, но в кожата на конвенционалния Андропов (йезуитският орден винаги е бил разузнаването  на Ватикана, проводник на идеите на католицизма в света ). Те искат да ни покажат колко скромен е Папата (което много добре се вписва в основната идея за приобщаващ капитал), а също и модерни (извънземни и подкупване на содомити). Това беше такъв човек, че мощните кланове имаха нужда да претворят идеите си в реалност. А какво се случи с една голяма и красива страна благодарение на усилията на приятен и усмихнат президент със ставрополски акцент няма нужда да се напомня?   Лин де Ротшилд. Въпреки че,  не може да е, че собствениците на световните пари са използвали папа Франциск на тъмно, той е твърде образован за това и е много добре запознат с Ватикана, скрит от любопитни погледи. А това означава, че с това споразумение бенефициентите на идеите за приобщаващ капитал ще се опитат да отнемат от хората не само имуществото, но и да ВЯРВАТ В БОГ.   И така, с малки стъпки, признавайки и варосайки един грях след друг, сатанистите (и аз не ги изкривявам, погледнете под формата на главата на кое животно е построена папската конферентна зала във Ватикана и какво представление се играе отпред на лидерите на европейските сили при откриването на железопътния тунел Свети Готард през 2016 г. в Швейцария) подготвят пристигането на техния месия. Кой ще поведе остатъците от човешкото стадо, което до този момент няма да има нито собственост, нито морални принципи в непонятно бъдеще, където едва ли ще ни очаква нещо добро.   Просто о сложном


Тагове:   новите,   комунисти,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13140755
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години