Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2021 19:37 - Възможно ли е микроб да причинява рака?
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 539 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Психоанализатори твърдят, че "ако имаш два пътя, за да стигнеш от едно място до друго, трябва да избереш по-приятния, дори той да е по-дългият".



image



Това е и мотото в мисленето на човек, срещнал се очи в очи със смъртта, или по-точно с жестоката диагноза рак. Тя не само че е оцеляла, но е по-лъчезарна, енергична и всеотдайна от всякога. Макар че е дипломиран инженер, тя е навлязла в лоното на медицината и то чрез най-нови иновационни технологии. В същото време се опитва да помогне на много хора със страшната диагноза. Най-силното в нея е вярата в живота и доброто, а животът приема с усмивка, неслизаща от лицето й.


Но ако се върнем години назад, в далечната 1890 г., ще разберем, че още тогава са били публикувани съобщения с косвени доказателства за това, че причината за рака е бактериална. Това откритие принадлежи на патолога Уилям Ръсел. През 1926 г. канадският лекар - д-р Гловер, прави изявление, че по експериментален път може да се изолира бактерия, която е в основата на неопластичните процеси в тъканите на животни и хора. В научното пространство тогава за първи път се появява терминът "плеоморфна бактерия". Името идва от гръцките думи "pleo - повече" и "morphe - форма". Това е способността на един бактерий да се проявява в повече от една форми.

Същият учен открива през 1929 ваксина за борба с рака, като тя е официално оповестена през 1930 година. По-късно, през 1950-а, д-р Вирджиния Ливингстън прави научна публикация, в която твърди, че определена микобактерия е свързана с неоплазията. Според учените д-р Кантуел и д-р Брет Финли, най-съществената причина за злокачествените заболявания се крие в симбиозната връзка "рак - бактерии". За съжаление това становище, преоткрито и потвърдено от много други изтъкнати учени и медици, е отхвърляно и все още продължава да се отхвърля от някои медицински среди. Като дори се смята за ерес. Според учените еретици, "90% от клетките в телата ни не са човешки. Ние сме само 10% себе си. Останалото са трилиони микроби, най-вече бактерии със земен и неземен произход. Техните колонии съжителстват в мир и любов или воюват за оцеляване". Учените недоумяват "защо в съвременните учебници по хистология и патология никъде не е показан бактерий, трансформиращ нормалната тъкан в ракова"? Те за първи път употребяват и термина "еони" в медицината.

Според д-р Кантуел, дерматолог, занимаващ се повече от четирдесет години с бактериите в човешкото тяло, както и в различните ракови заболявания, еоните са най-древните и най-издръжливи структурни форми на живот на Земята, които може би вече са достигнали безсмъртие, както и че виреят на Земята от милиарди години". Същият учен още твърди, че тези структури не могат да бъдат унищожени дори и с радиоактивно облъчване. Вследствие на провокацията от горепосочените научни открития, Националният институт по здравеопазване в САЩ стартира първия мащабен проект - "Човешки микробиом", чиито бюджет е от 115 милиона долара нагоре. В него ще се опишат и каталогизират познатите микроорганизми, пребиваващи във и върху човешкото тяло. Според д-р Брет Финли, микробиолог и професор по биохимия от университета на Британска Колумбия, "в действителност човекът е уникален суперорганизъм! От мига, в който се роди, до момента, в който умре, той живее, диша и старее в симбиотична връзка със собствените си микроби".

Източник: Стандарт
На симпозиум, организиран от Нюйоркската академия на науките, Каспе - Ливингстън обявява, че е изолирал плеоморфен микроорганизъм, който успешно си променя формата на живот. Затова и получава наименованието "невъзможна мистерия". Същият преминава през форми на дифтероиди, фунги, бацили, микрококи и вируси. Д-р Милтън Уеинрайт, професор от департамента по молекулярна биология и биотехнология на Университета в Шефийлд твърди, че "разполагаме с проучвания в рамките на век, потвърждаващи широко разпространен, вероятно масов ендопаразитизъм у хората, причинен от бактерий със сложен живот и развитие на цикли в различни форми". През 1948 г. Ливингстън и Джаксън още един път доказват, че "вирусът на рака не е нищо по-различно от плеоморфна бактерия".

След четирдесет и осем години вече са намерени убедителни доказателства, че онковирусът, открит през 1911 от американския патолог Пейтън Роус, е просто стадий от жизнения цикъл на новооткритата бактерия. Същите учени си задават въпроса "защо научните общности игнорират раковия микроб, който е ключът към спасението ни от най - ужасната болест"?


Тагове:   рак,   бактерия,   плеоморфна,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13140539
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години