Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2021 20:30 - Който измисли всичко това Те се подготвяха внимателно и предварително
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 624 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Вниманието ни винаги е разсеяно от маловажни събития и сърма, под формата на разрешаване на шарадите в списание Economist на семейство Ротшилд.   Да, смеят ни се, показват ни някои моменти от бъдещия ни живот, които вече са ни планирали от много години.   И се подиграват на реакцията ни, на опитите ни за проницателност и остроумие.   И докато сме погълнати от подобни дейности и обсъждаме всичко, което ни подхвърлят в публичното пространство, те си вършат работата, на етапи, планово и без да се съобразяват с каквито и да било загуби, както финансови, така и човешки.   Всеки, който иска да знае поне нещо за истинските планове на този елит, трябва да погледне в други източници.   Който търси, винаги ще намери, особено след като всичко лежи на повърхността.   Например, Фондация Рокфелер отпечатва и дори публикува на уебсайта си някои документи, които не се рекламират, но са на видно място. image yandex снимки Това е и един вид изпитание на обществото за това колко сме бдителни и как пазим човешките си интереси. Или сме в нирвана, в един спокоен виртуален свят, където сме били водени от желанието си да консумираме всичко, което ни се подхвърля и да не мислим защо това се прави само за мен.   Всичко, което се случва в момента, фондация Рокфелер публикува на сайта си в документа „Заключваща стъпка“, който виси там от май 2010 г.   image
image




yandex снимки Дори изтеглянето на американците от Афганистан и завземането на властта от талибаните са посочени в този документ, но те са изчислили погрешно една година.   Всичко трябваше да се случи през 2015 г. Но просто плановете им се промениха.   И как те описват бъдещето ни с вас? Нещо като това.   През 2025 - 2026 г., в резултат на трансформациите, които сега се правят с нас (имам предвид потискането на нашата воля и тотален контрол), телата ни вече не трябва да ни принадлежат.   Вече в Австрия например тази процедура е легализирана. И в случай на нарушение на закона и отказ на поканата, за първи път ви се налага глоба в размер на 3500 евро, след това - 7200 евро на човек.   Още през 2010 г. целият сценарий вече беше изписан. Ето как става, според сценария.   В същия документ те вече са предвидили народни вълнения и съпротива за 2025 - 2026 г., които ще потиснат сериозно.   И това не е единственият документ, който е глобален план и инструкция.   Такива документи се създават редовно от Международния икономически форум в Давос.   Schwab вече е в ушите на всички с неговото Great Reboot.   На уебсайта на този форум още през март 2020 г. беше публикувана интерактивна карта под формата на облак, в центъра на която е посочен добре познат враг с точки от менюто наоколо.  

image



yandex снимки Когато курсорът се насочи към някоя от тези точки, излиза информация по този въпрос и препоръки как държавата трябва да реагира и действа в дадена ситуация по отношение на този медицински проблем.   Но за създаването на такъв документ от чисто техническа гледна точка е необходимо време. Това означава, че те са се подготвяли за това събитие предварително, поне няколко години предварително.   И фактът, че водещите световни фармацевтични компании, които издават същите тестове, продадоха акциите си на 31 декември 2019 г. на такива хедж фондове като BlackRock и Vanguard Group. Тоест за един ден бяха изкупени десетки милиони акции и сега те са концентрирани в едни и същи ръце.   Тези гиганти притежават буквално всичко, което има в света, включително разпространението на този „противоотрова“.   И това вещество се разпространява от един команден център.   Всичко това показва, че тези момчета са се подготвяли за днешния ден старателно и много преди часа Х.
Путна торба


Тагове:   овце,   земи,   вакцини,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13293500
Постинги: 11657
Коментари: 18470
Гласове: 6690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК