Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2022 13:03 - Епидемията е отнела 25 хиляди живота, а от захарен диабет за същото време са починали близо 300 000 българи
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 1327 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   

гр. София, 8.01.2022. Инициатор на това решение беше главният ендокринолог на града – Галена Коритарова. Според нея властите трябва да обърнат внимание на липсата на ефективни лекарства за по-голямата част от населението на нашата страна.

image

 

Причината за този призив стана ужасяващата статистика. Над 70% от българските гражданите на възраст над 40 години страдат от диабет. А през 2020 - 2021 г. беше обобщена статистика, от която стана ясно, че при 93% от случаите диабетът води до състояние на тежка кома.

"Хората не умират от вируса, а от диабета и усложненията, които той причиняват! Запомнете това веднъж и завинаги!” — твърди Галена Коритарова.

image

Статистиката е шокираща! Епидемията е отнела 25 хиляди живота, а от захарен диабет за същото време са починали близо 300 000 българи.

И най-смешното и тъжното е, че 75,87% от тежките случаи на усложненията от вируси са хора с диабет! Ако нямаха това заболяване, което безмилостно унищожава имунната система, те щяха да понасят всичко това безсимптомно. И така, това е основната рискова група. И отново, никой не говори за това, защото веднага възниква въпросът – а какво правите вие, за да лекувате това коварно заболяване?

Още по-страшен е фактът, че хората просто не лекуват тези заболявания или просто не знаят как. Лекарите в местните поликлиники не се интересуват от лечението на пациентите си, и по тази причина те изписват остарели и неефективни лекарства. В частните клиники могат да ви предложат наистина висококачествени европейски лекарства, но не повече от 8% от жителите на страната ни могат да си позволят такова лечение.

"У нас диабетът не се лекува.”

Лекарствата за диабет, които официално се изписват на хората, изпълняват една важна функция – изпомпват парите от джобовете на пациентите в джобовете на медицинските олигарси.

Това са легализирани наркотици. Преценете сами. Пациентът взима хапче, състоянието му се подобрява. Действието на лекарството спира и нивото на захарта отново се покачва. Така действат всички наркотици. За да се чувствате добре, трябва да потърсите нова "доза".

Най-важното е да разберете, че: при спешни случаи "химическите" лекарства са необходими и важни. Те спасяват животи, когато има нужда от спешна помощ. По време на Първата световна война, например, на бойното поле са използвали хероин, за да не умрат ранените от шока от болката.

Но ако постоянно пиете хапчета, те унищожават организма. Също като хероина. Не толкова бързо, но принципът е същият. И за да се отървете от страничните ефекти, ще ви продадат още хапчета. И още. И още. Колкото повече, толкова по-добре за аптеките и фармакологичния бизнес.

В резултат на това хората живеят години на лекарства. Но какъв е този живот? Когато не толкова стари мъже, на възраст малко над 50, си докарват простатит и губят потентността си. Когато се появи хронична умора, затлъстяване, краката започват да отичат, така че едвам ходите, а пръстите на ръцете ви изтръпват. След това се появяват стомашно-чревни проблеми и камъни в бъбреците, дължащи се на интензивно отделяне на соли и захар.

Някои таблетки, при продължителна употреба, изобщо стават онкогенни. Погледнете статистиката за раковите заболявания – това е истинска епидемия.

Да не говоря за такива дреболии като проблеми със съня, шум в ушите, загуба на зрение. Списъкът може да бъде дълъг. И причината е една – повишено ниво на кръвната захар, и като резултат – диабет, който никой не лекува. Въпреки че вече има лекарство и то показва много добри резултати.

«Повече от две години се мъчих да направя това» image

Галена Коритарова – професор в катедрата по ендокринология на Университета по медицина и фармация, Доктор на медицинските науки, заслужил лекар на България. Главен лекар на гр. София. Член на Управителния съвет на ендокринологичното дружество в България. Член на Международния съвет за диагностика на остър захарен диабет (САЩ/Европа). Член на експертния съвет на ВАК по терапия. Член на Европейското дружество на ендокринолозите. Главен изследовател и национален координатор на много многоцентрови международни изследвания, започвайки от 1997 г., включително: FRAXIS, TIMI 16, 25, 46; OASIS 6, 8 и други.

Галена Коритарова“Почти всеки ден в продължение на много години лично се сблъсквах с небрежността на лекарите при лечението на захарен диабет. Никой не иска и най-важното няма възможност да лекува правилно пациентите си. Нашето здравеопазване сега е в каменната ера и не се срамувам да говоря за това открито. Докато заплатите на лекарите не се вдигнат до необходимото ниво и здравната каса не започне да заплаща лечението, ние няма да мръднем и на крачка в развитието на нашето здравеопазване. През последните 2 години работих по тези въпроси, но всичко, което успях да постигна, беше квота от Националния медицински център по ендокринология за преференциално разпространяване на лекарства за диабет.

Радвам се и на такъв резултат, тъй като сега можем да осигурим необходимите лекарства на голяма част от жителите на нашата страна. Това наистина е нещо хубаво и се надявам, че в бъдеще ситуацията само ще става по-добра."

Заповед №75Р7218 от 8.01.2022

Според заповедта Националния медицински център по ендокринология за своя сметка е закупил европейското лекарство Diaprin с българска марка в размер на 74 000 опаковки. Лекарството ще бъде доставено в поликлиниките на големите градове за преференциалното му разпространение, а също така ще бъде организирано изпращането на лекарството в цяла България с възможност за поръчка по интернет. За целта ще бъдат създадени три специализирани сайта, които ще могат да издържат на масовия прилив на интернет потребители.

За изпращането на лекарството отговаря катедрата по ендокринология на Университета по медицина и фармация в лицето на проф.Галена Коритарова.

Защо е избрано точно това лекарство? image

Diaprin е съвременно европейско лекарство, което се наложило на европейския пазар като най-доброто лекарство за лечение и профилактика на диабета, и неговите усложнения, а също така и за предотвратяване на съпътстващи заболявания, такива като:

Диабетна невропатия
Диабетна нефропатия
Диабетна ретинопатия
Затлъстяване
Сърдечно-съдови заболявания
Гастрантерит
Диабетна кетоацидоза
Хиперосмоларно хипергликемично състояние
Хипертония
Дехидратация
Кома
Пороци на сердцето
Пролапс на митрална клапа
Сърдечна недостатъчност
Тромбоза
Тромбофлебит
Тромбоцитопения
Екстрасистола
Емболия

Галена Коритарова "Лекарството генерира специални "препрограмирани" имунни клетки, които след определен период от време, възстановява и почистват кръвоносните съдове, като решават проблема с високата захар и в същото време спасяват човека от множество съпътстващи проблеми с кръвоносната система. Клетките проникват вътре и внимателно изкарват захарта, като напълно почистват кръвоносните съдове. За сметка на това кръвната захар се стабилизира напълно и се премахва основната причина за появата на захарния диабет. Човек става напълно здрав.”

Отървете се от 7 болести за 7 седмици

Какво ще получите след курса на лечение с Diaprin?

1. Нормализиране на нивото на глюкозата

Лекарството има едно много полезно действие, а именно понижава инсулиновата резистентност. Това е страхотно свойство. Биологично активните съставки на лекарството проникват директно в клетките на мускулите, мазнините и черния дроб и така ги стимулират, че те започнат да реагират на наличието на хормона в кръвта много добре. В медицината този процес се нарича «вторично клетъчно обучение». В резултат на това, с течение на времето, клетките започват да консумират по-активно глюкоза, което води до намаляване на нейната концентрация в кръвта. За тялото това е най-безопасният начин за консумиране на глюкозата.

2. Възстановяване на кръвоносните съдове

Основното действие на Diaprin е в това, че той не само премахва захарта от кръвта, но и по нормализира нивото на глюкозата. Той, също така, разтваря захарта, която вече е проникнала през стените на кръвоносните съдове. Те, все едно са се освободили от леда, и отново могат да се стесняват и разтягат. Тромбите се разтварят, кръвоносните съдове се почистват. Възстановяват се малките капиляри. Като резултат, кръвното на човек спира да скача, изчезват слабостта и сънливостта, подобрява се зарастването на раните и порязванията.

3. Подобряване на състоянието на кожата, костите и мускулите

Дори силно повредената кожа се възстановява. Раните заздравяват, кожата спира да загноява и да изсъхва. Същото е и с костите, възстановява се здравият им състав, те спират да бъдат чупливи. Възстановяването протича във всички тъкани, мускулите стават еластични.

4. Подобряване на зрителната острота

Дори силно увреденото зрение постепенно ще започне да се възстановява.

  • Подобрява се зрителната острота от 0.5 до 2.1 единици.
  • Нормализира се вътрешното очно налягане
  • Симптомите на катарактата намаляват
5. Сваляне на излишните килограми

Наднорменото тегло е нещо, което влошава състоянието на болния от диабет 4-5 пъти. Ето защо, едно от действията на Diaprin е сваляне на тегло. Това става по две причини. Първо, клетките започват по-актив но да преработват захарта в енергия. И на второ място, комплексът съдържа силен концентриран екстракт от Heliаnthus tuberоsus, който е най-мощната естествена горелка на мазнини.

6. Нормализиране на потентността

Много от диабетици са импотентни. Един от невероятните ефекти на Diaprin е нормализирането на нивото на тестостерона и възстановяването на здравословната потентност. Дори на почтена възраст над 70 години, мъжете с изненада забелязват, че мъжката им сила се е върнала.

7. Имунитетът започва да работи

Подобрява се кръвоснабдяването на костния мозък, който се занимава с производството на имунни клетки. Това води до засилване на защитните сили на организма.

Имунитетът е защитник не само срещу вируси. Основната функция на силния имунитет е защита срещу раковите клетки. Силният имунитет навреме разпознава и унищожава раковите клетки. Не дава възможност да се появи пълноценен тумор.

Имунитет, който работи поне на 50% вече е непреодолима бариера за вирусите. А днес това също е много важно.



Тагове:   диабет,   лечение,   ковид,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13143913
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години