Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2022 20:50 - Предлагаме на русофобите култивирано месо, особено на най - тъповатия от тях
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 1618 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
А ние сме изостанали, ние сме за стария начин, ще отглеждаме кокошки и прасета.
 

image





Американците знаят как да решат проблема с глада, затова изграждат най-големите биореактори за производство на месо   Интересна новина дойде от САЩ.   Американската компания Good Meat ще изгради най-големите биореактори за производство на изкуствено месо, пише The Guardian.   Оказва се, че никой нямаше да се откаже от идеята да убие част от населението на света.   Биореакторите ще могат да произвеждат повече от 13 хиляди тона пилешко и говеждо месо годишно.   yandex снимки Страхотно!   Няма повече убиване на добитък, няма нужда да се замърсява планетата с въглероден отпечатък от съдържанието на този добитък, изкуственото месо е полезно, защото не съдържа антибиотици.   Светът ще бъде чист, зелен и красив!   За да създадете това "месо", ще ви трябват само клетки, взети от яйца (?). Къде са яйцата в телешкото и свинското?   Компанията планира да построи 10 четириетажни реактора с капацитет от 250 000 литра всеки.   yandex снимки Планира се строителството да приключи за три месеца и да бъде пуснато в експлоатация през 2024 г.   Добра компания за месо, браво!   Тя се грижи за околната среда, планира сериозно да намали емисиите на метан от кравите и пилетата и да спре обезлесяването за пасища.   „Култивиарното месо е много важно. Това ще ни позволи да ядем месо без никаква вреда за природата, без да се налага обезлесяването с булдозери, без да се налага да колим животни, да използваме антибиотици и да помогнем за избягване на ускоряване на зоонозните заболявания“, каза предприемачът Джош Тетрик от компанията майка Good Meat Eat Just.   Зоонозни болести – това сигурно е намек за инфекцията, с която цял свят се бори вече трета година, а сега се появи нова – „маймунската“?   Good Meat е единствената компания, която е получила разрешение да продава своите продукти на обществеността.   От 2020 г. тази компания започна да продава изкуствено пиле в Сингапур.   По-рано любимецът на руснаците, холивудският актьор Леонардо ди Каприо, повярва и инвестира в идеята за изкуствено месо.   Той стана стратегически инвеститор в Neat Food Co и приписа решението си на опасения за околната среда.   Neat Food Co. съществува от 2019 г., един от основателите му е пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън.   Страхотен!   Честито американци! Нека ядат това месо и да намалят въглеродния си отпечатък.   И ние сме изостанали, ние сме по стария начин, ще отглеждаме кокошки и прасета.  
  Но си струва да помислим накъде се води световното население?   Към утилизация?   И не напразно днес отвсякъде звучи, че светът върви към глобален глад!   Този свят няма да има време да погледне назад, тъй като ще бъдат въведени карти за храна.   И не само за продукти, а за продукти в съответствие със стандарта за въглеродния отпечатък.   И в края на краищата те вече казват, че „учените“ смятат, че консумацията на естествено месо води човечеството до климатична криза.   А информационните платформи позволяват мнението само на такива "учени", другите трябва да бъдат избутани по - далече.   Така че на форума в Давос на първо място бяха темите за глада и глобалното изменение на климата.  

image




yandex снимки Хранителната криза, според Шваб и компания, изисква внимателно внимание.   Така че тези момчета определено ще организират глада за света.   Слава Богу, този път не бяхме поканени там.   Може би ще успеем да се измъкнем от мрежата на глобалния проект.


Тагове:   тъпи,   ербини,


Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13353513
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК