Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2022 21:29 - Специалисти предполагат, че Чернобилската катастрофа е предизвикана от западните правителства, за да прекратят излъчванията на „Руския кълвач”
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 1598 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 22.07.2022 21:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Издателство "Распер" 20 юли в 14:08 ч.  · 
  ПРОЕКТЪТ „РУСКИЯТ КЪЛВАЧ”: ТАЙНО ПСИХОТРОННО ОРЪЖИЕ ИЛИ НАЙ-ОБИКНОВЕНА РЛС ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
Една от технологиите на Никола Тесла била използвана от руснаците в проекта „Руският кълвач”
Експерти предполагат, че чрез транслиране на електромагнитно излъчване руснаците се опитали да извадят от равновесие западния свят.
Проектът „Руският кълвач” е серия от елекромагнитни излъчвания, които започват на 4 юли 1976 г. Той бил осъществен чрез Усилващия предавател на Тесла (УПТ), който той патентовал през 1914 г.
Тези излъчвания прекъснали връзката на цялата планета в диапазона от 3 до 30 мегахерца; импулсите се предавали с интервал от една десета от секундата.
Резултатът от излъчванията бил особеното пулсиращо почукване в радиоприемниците, затова и проектът бил наречен „Кълвачът”.
Каква била целта на тези излъчвания?
Съществуват много предположения за тяхното назначение – от промяната на времето до умствено и емоционално разрушаване на съзнанието на населението.
През 80-те години американски вестници пишат, че „Руският кълвач” е система за управление на времето, която излъчва нискочестотни вълни, които могат да предизвикат промени в атмосферата и да променят посоката на въздушните течения. Продължителната суша в Калифорния през 1985-1991 г. американците свързват с въздействието на „Руския кълвач”.
В отделни издания всяват паника сред населението, като определят сигнала на „Кълвача” като психоактивен и че той „се улавя от електропроводите и чрез тях влиза в домовете на хората”.
Северозападните американски щати постоянно са облъчвани от вълни с много ниска честота, установена на нивото на биологичните честоти, т.е. населението е обработвано с вълни, които дублират биоенергията на хората.
Така че целта на „Руския кълвач” вероятно е да влияе върху поведението на човека. Усилващият се предавател на Тесла прекратил действието си в Русия след аварията в атомната електроцентрала в Чернобил, тъй като централата го захранвала.
Специалисти предполагат, че чернобилската катастрофа е предизвикана от западните правителства, за да прекратят излъчванията на „Руския кълвач”.
През 1988 г. специална комисия в САЩ провела разследване и установила, че „Руският кълвач” е секретен обект, който се намира близо до Чернобилската АЕЦ в град Чернобил-2.
Височината на антените на предаващата централа е 2150 метра, дължината им е 800 метра.
Системата включва няколко радара, които които покриват целия Съветския съюз. Всъщност „Руският кълвач” се оказва мощна РЛС от съветската система за предупреждение за ракетно нападение.
Тя следи състоянията на йоносферата, които възникват при включването на ракетните двигатели.
През 1978 г. списанието „Спекула” пише за „Руския кълвач” следното: електромагнитните сигнали с определени честоти могат да се предават през земния слой; излизайки на повърхността на земята под ъгъл 30 градуса, те образуват в дълбочината на земния слой неподвижни вълни, които в някои случаи могат да взаимодействат с вълните, които излъчва земното ядро.
По този начин могат да се предизвикат земетресения и атмосферни бури на определени територии.
Когато Тесла в началото на века изпробвал транслиране на електроенергия, това довело до нарушения в енергоснабдяването и много горски пожари заради разразилите се бури. Д-р Ендрю Михровски, специалист по технологиите в канадския Държавен департамент и президент на Световната асоциация за екологично чиста енергия, разказва следното: от октомври 1976 г. Съветският съюз предавал сигнали със свръхниска честота с помощта на няколко предавателя на Тесла.
Техните честоти съвпадали с честотите на импулсите на мозъка, когато се намира в депресия или е възбуден.
Научните изследвания показали, че сигналите, изпращани от Съветския съюз, модулират импулсите на човешкия мозък на определени жертви.
Сигналите, излъчвани от Съветския съюз, били измерени от Агенцията по защитата на околната среда и били определени като психоактивни, т.е. можели да предизвикват реакция на психологическо ниво, а мозъкът оставал беззащитен.
Същата агенция посочила, че сигналите със свръхниска честота могат да се поглъщат и отново да се излъчват от линиите за електропроводите с честота на тока от 60 херца и дори да се усилват от системите на водопроводните тръби.
Експерти бият тревога, че руснаците са на прага на откриването на нови технологии и въоръжения, които ще оставят в миналото ракетите и бомбардировачите.
Те ще им позволят да разрушат до пет американски града на ден чрез транслиране на радиоимпулси.
И могат да докарат паника и болести на цели народи. Един от страничните ефекти на „Руския кълвач”, за който никой не говори, е разрушаването на озоновия слой, което било открито през 1977 г., една година след като заработил „Кълвачът”.
Има много доказателства, че тези излъчвания разрушават озоновия слой.
Един изследовател, който не споменава името си, посочва, че „Руският кълвач” има американски аналог, който се нарича „Американска циркулярна пила”.
Ученият разказва следното: „Американската циркулярна пила” е психоактивен сигнал, който е сформиран по такъв начин, че да взаимодейства с човешкия мозък, все едно че се наслагва върху функциите му.
Правителството активно разработва мобилни системи, които се монтират на вертолети, стационарни наземни системи и др., които са подобни на предавателя от типа „Пила”... Изследователят посочва, че за пръв път засякъл излъчването на „Пилата” през 1990 г. Той се обадил във федералното патентно бюро и попитал знаят ли за този сигнал. Отговорили му, че този сигнал е американската версия на „задхоризонтния радар”... Ученият попитал: „Имате предвид „Руския "кълвач”?”
Отговорът бил утвърдителен, т.е. от бюрото признали, че назначението му е същото. Сигналът се предава на различни честоти.
Честотата-носител се сменя от 4 мегахерца до 30 мегахерца. Тези честоти никога не съвпадат с любителските радиочестоти или честотите на международното излъчване. Предаванията винаги се излъчват на служебни честоти.
Превключвайки се от една честота на друга, те създават т.нар. преход на Левинсън, наречен в чест на Норман Левинсън – учения, който има принос в трансформациите от типа „честота-време”.
Тези честоти са много важни, тъй като човешкият мозък, тялото и съзнанието работят на основата на временна зависимост от импулсите, честотата и амплитудата, които са модулирани от временните интервали.
Човекът има този модулиран сигнал, който скача от честота на честота. А извъчвателите са многодиапазонни. Този сигнал има три режима на работа.
Първият е режимът на търсенето. Излъчвателите предават сигнала и чакат, докато някой с повишена физическа чувствителност не го улови и не изпрати отговор с някакъв импулс.
По този начин излъчвателите могат да открият такива хора и да определят къде се намират.
Вторият режим е неизбирателно предаване на функции, които затрудняват физическата активност. Тези излъчвания влошават общото физическо състояние на населението. Добрият психотерапевт лесно може да открие когато в съзнанието на човека е въведен такъв режим.
Третият режим е насочен към отделни индивиди... ПОВЕЧЕ ЗА ПСИХОТРОННОТО И ДРУГИ ВИДОВЕ ТАЙНИ ОРЪЖИЯ ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧЕТЕТЕ В КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО „РАСПЕР” – „НИБИРУ И ПСИХОТРОННАТА ВОЙНА”, „ЕЗОТЕРИКАТА И ШАМАНИТЕ НА КРЕМЪЛ”, „ТАЙНИТЕ ОРЪЖИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО”, „СВРЪХЧОВЕКЪТ ОТ ПОДЗЕМНАТА АКАДЕМИЯ НА КГБ”


Тагове:   кълвач,   пила,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13293462
Постинги: 11657
Коментари: 18470
Гласове: 6690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК