Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2022 15:12 - БОМБА: Комплектите за ДНК тестове са ИЗМАМА за разработване на етнически специфични биологични оръжия
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 544 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 29.07.2022 15:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Четвъртък, 28 юли 2022 г. от: Итън Хъф
  https://citizens.news/642229.html  
Изображение: БОМБА: Комплектите за ДНК тестове са ИЗМАМА за разработване на етнически специфични биологични оръжия (Natural News)
Законодателите, които присъстваха на неотдавнашния форум за сигурност в Аспен, предупредиха, че услугите за ДНК тестване за идентифициране на произхода може да са параван за събиране на информация за програми за биооръжия, съобразени с етническата принадлежност.
  Американският представител Джейсън Кроу (D-Colo.), член на комисията по разузнаване в Камарата на представителите, е един такъв законодател, който казва, че вече има програми за биооръжия, които в момента са в процес на разработка, които са „предназначени да се насочват към определени хора“ и че това няма да има беше възможно, ако не бяха услугите за ДНК тестове.
  „Това е това, където всъщност можете да вземете ДНК на някого, да вземете медицинския му профил и можете да се насочите към биологично оръжие, което ще убие този човек или ще го изведе от бойното поле, или ще го направи неработещ“, каза Кроу.   Тъй като поверителността на личните данни почти излезе през прозореца след терористичните атаки от 11 септември, младите хора днес имат „много малко очаквания за поверителност“, което обяснява защо много от тях са нетърпеливи да участват във фронтове за извличане на данни като 23andMe.
  „Хората много бързо ще плюят в чаша и ще я изпратят на 23andMe и ще получат наистина интересни данни за техния произход“, каза Кроу. "И познай какво? Тяхното ДНК вече е собственост на частна компания. Може да бъде продаден с много малко защита на интелектуалната собственост или защита на поверителността.
  Пентагонът е основен играч в програмите за събиране на ДНК и разработване на биологични оръжия Кроу иска Съединените щати да създадат нов набор от насоки за защита на личните здравни данни, защото според него „тези данни всъщност ще бъдат осигурени и събрани от нашите противници за разработването на тези системи“.   Brighteon.TV Руският президент Владимир Путин е съгласен, след като заяви през 2017 г., че биологични проби се събират „целенасочено и професионално“ в цяла Русия от различни неправителствени организации (НПО) и други групи за неизвестни цели.   Междувременно Пентагонът (Пентаграм) активно събира ДНК и я използва за разработване на биологични оръжия, което е точно това, от което Путин се тревожи – и може да е една от причините, поради които Путин нахлу в Украйна и сега предизвиква западната глобалистка матрица на контрол .  
Генерал-лейтенант Игор Кирилов, началник на руските сили за радиационна, химическа и биологична защита, обяви още през май, че Пентагонът е „разширил значително изследователския си потенциал не само в областта на създаването на биологични оръжия, но и получаване на информация за антибиотичната резистентност и наличието на антитела срещу определени заболявания в популациите на определени региони.   Според Русия Пентагонът също участва във финансирането и развитието на биолаборатории в Украйна, като е налял около 224 милиона долара в страната за такива цели между 2005 г. и началото на 2022 г.
  След като първоначално отричаха съществуването на тези биолаборатории, глобалистките контролери на Съединените щати сега признават, че всъщност има 46 биологични изследователски съоръжения, затрупани в украинския пейзаж, но че те се предполага, че се използват за „мирен проект за обществено здраве“.  
Всеки, който твърди обратното, настояват американски служители, „разпространява дезинформация и сее недоверие“. Такива разпространители на дезинформация включват Русия, Китай и други врагове на военно-промишления комплекс на САЩ.  
Сенатор Джони Ернст (R-Айова) е съгласен с Кроу, че персонализираните биологични оръжия, направени от събрана ДНК, са заплаха. Член на подкомисията на Сената по възникващи заплахи и способности и комисията по въоръжените сили, Ернст казва, че такива биологични оръжия могат да бъдат използвани за насочване към добитък и посеви в цяла Америка.
  „Има няколко начина, по които можем да разгледаме биологичните оръжия и необходимостта да се уверим, че не само осигуряваме човешките същества, но и храната, която ще ни поддържа“, каза тя, цитирана.  
Американските законодатели са особено загрижени за генетично модифицираните (ГМО) култури, които Китай и други страни биха могли да насочат към унищожаване – което всъщност може да е нещо добро за американците.   Последните новини за извличане на данни, събиране на ДНК и програми за разработване на биологични оръжия могат да бъдат намерени на GeneticLunacy.com.


Тагове:   путин,   прав,


Гласувай:
0



1. krumbelosvet - Да
29.07.2022 17:05
Преди година-две руски граждани алармираха Путин, че усилено се събират ДНК данни, особено около градовете с важни виенни проидводства.
Отговорът на Путин беше знаменателен:
- Да правят каквото могат, и ние ще правим каквото можем.
Руското ръководство ЗНАЕ. На война като на война.
цитирай
2. radostinalassa - Ако си направиш ДНК тест на 6 места...
29.07.2022 17:27
ще получиш отговор, че си 1/2 циганин, или негър, или монголоид. По данни на Клесев, така че не се изследвай. Виждам колко ти е акъла и така.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13328333
Постинги: 11676
Коментари: 18494
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК