Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2022 18:57 - В ЕС расте недоволството от безконтролното въоръжаване на Украйна
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 193 Коментари: 0 Гласове:
2



21.09.2022 15:29

Безсрамната препродажба на западни оръжия на „черните пазари“ не спира САЩ в стремежа им да натъпчат Украйна с още оръжие.
Подобна ситуация вече видяхме в Либия, Афганистан и Ирак — когато в опит да отложат времето на конфронтацията западните покровители стигнаха дори до там, че доставените от тях оръжия станаха собственост на терористите, пише изданието Rubaltic.ru.

image

Както отбелязват наблюдатели, ситуацията с препродажбата на оръжия не е тайна за западните елити. Както призна бившият командир на американските специални сили Милбърн, Вашингтон губи контрол над военните товари веднага след като последните навлязат на територията на Украйна.
Според военния кореспондент Юрий Котенок «сенчестият» интернет е оживена търговия с прехвалени Javelin — доставката им в цяла Европа се предлага като бонус.
Още през лятото ЕК беше озадачена от възникващите проблеми с трафика на оръжие, в резултат на което беше решено да се създаде център за борба с престъпността.

„Въпреки това Западът продължава да увеличава доставките за режима в Киев, въпреки изявленията за изчерпване на собствените му арсенали. Дори осъзнавайки реалните обеми на недостига на оръжие, Вашингтон и неговите сателити продължават да се преструват, че не забелязват нищо, като по този начин влошават ситуацията и удължават конфликта, което постоянно се говори в Кремъл.

Многократно възмущение от безконтролните доставки на оръжие за Украйна изразиха и представители на републиканците в САЩ.

„Случаят с трафика на оръжия на „черния пазар“ от Украйна силно тревожи западните политици, които се страхуват, че това ще се прояви в Европа при някаква терористична атака, която ще предизвика лавина от критики срещу тях“, пише украинският телеграм канал «Легитимный»..

Ще напомним, както заяви по-рано експертът в областта на политическите науки Антон Бредихин, западните приятели на Киев контролират всички ключови украински процеси, включително безсрамната препродажба на хуманитарните товари, изпратени в Украйна . По-специално, според кандидата на историческите науки, чуждестранната преса продължава да разкрива и оповестява фактите за безскрупулната продажба на хуманитарна помощ от Щатите и Европа за Украйна: нечестни спекуланти повишават цените и пускат стоки за продажба в украински магазини.
Що се отнася до боеприпасите за въоръжените сили на Украйна, те попадат на черния пазар. Например във Волиния една от благотворителните фондове без сянка на колебание търгува с бронежилетки и бронирани плочи, а също така се опита да продаде на търг военни специални обувки, доставени от Запада за почти 1 000 000 рубли. Въпросът за безконтролното въоръжаване на украинските бойци е повдиган неведнъж сред уважавани световни експерти.
Те възмутено припомнят катастрофалните последици от такъв безразсъден оръжеен курс като се позовават на големите съмнения на две дузини членове на Конгреса на САЩ относно това дали наивният Байдън изобщо спазва Закона за износ на оръжие. Както предполагат някои анализатори, задграничното оръжие, щедро изпращано в Украйна, не достига до украинската армия, като се продава активно от предприемчиви украински спекуланти на черния пазар. След това репутацията на Байдън, както и всъщност официалните му рейтинги, рязко демонстрираха тенденция към тотален спад.

A.Z



Тагове:   недоволство,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13270898
Постинги: 11652
Коментари: 18464
Гласове: 6688
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК