Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2022 19:40 - Всички знаете, че на Запад правителствата на различни държави вече буквално се състезават помежду си на каква възраст детето може да избере пола си
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 624 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 13.12.2022 19:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Остава половин крачка до легализирането на педофилията на Запад или закъснялото прозрение на Тъкър Карлсън
  От дълго време исках да напиша статия по тази тема и да изразя някои от моите предположения, но тогава просто се натъкнах на видео, в което Тъкър Карлсън, който води програмата си по Fox News, най-накрая се събуди и изрази негативното си отношение към събитията, които се случват в Съединените щати в областта на сексуалната неприкосновеност на децата.  

image




Той обърна внимание на факта, че голяма международна марка "Balenciaga" стартира нова рекламна кампания в Instagram, в която рекламният ход беше секс с деца.
  Тъкър обвинява тази компания, че не скрито, а умишлено открито насърчава детската порнография и секса с деца, тоест те са за легализирането на педофилията.
  И добави, че педофилията в САЩ винаги е била смятана за най-ужасяващото престъпление, което можете да си представите, но очевидно това се е променило, защото теоретиците преименуваха „насилниците на деца“ на „хора, които са привлечени от непълнолетни“, за да стане ясно, че всъщност това не е наистина толкова страшно, това е просто форма на любов...
  Можете сами да гледате видеото, а аз ще си кажа думата и ще продължа.
  Защо написах, че най-накрая се е събудил?
Но тъй като първите стъпки за легализиране на педофилията бяха предприети от западните страни много преди това, но почти никой не ги свързваше с това явление.
И ето защо.  
Тези първи стъпки бяха поднесени под соса на борбата за правата на децата и като че ли не бяха свързани с педофилия, но това е само на пръв поглед.
Нека обясня какво е заложено.
Всички знаете, че на Запад правителствата на различни държави вече буквално се състезават помежду си на каква възраст детето може да избере пола си.
Това явление се легализира и се приемат съответните закони.   В САЩ детето може да реши да смени пола си на 5-годишна възраст.  
В Норвегия малките жители на страната имат подобно право от 7-годишна възраст, а във Великобритания - от 9.
Преди пет години над 800 малки англичани на 10 и повече години получиха лекарства за смяна на пола.
През последните години търсенето на такива лекарства се увеличи драстично, тъй като местните лекари започнаха да обръщат „по-голямо внимание на малките, които се чувстват не на място“.
  В Дания можете да промените пола си от 12-годишна възраст, но без да правите промени в паспорта си. А по-рано тази година Съветът по етика препоръча на властите да разрешат на децата законно да регистрират промяна на пола си от десетгодишна възраст, съобщи датското издание Berlingske.  
„Ние просто изслушахме семействата и децата, които засяга този проблем, както и думите на експерти по този въпрос“, каза председателят на Съвета по етика Ан-Мария Аксе Гердес.
  Но най-важното: Децата могат да правят това без съгласието на родителите си!!! Виждате колко трогателно - слушайте децата и се опитайте да копаете!
А това, че децата все още са глупави и не реализират желанията си, те не го отчитат.   Все още не разбираш какво имам предвид?
Има един такъв железобетонен принцип и убийствен принцип: ако има действащ закон, който ви позволява да направите нещо много радикално, тогава върхът на абсурда ще блокира приемането на по-малко радикален закон.
  Ето един пример.
  Да кажем, че сте разрешили във вашата страна употребата на твърди наркотици - като хероин, кокаин и други. Но по някаква причина имате забрана за леки наркотици като марихуаната.
  Затова тези, които обичат да "вкарат джойнт" с право ще кажат: "Вие луди ли сте? Защо не можем да пушим леки наркотици, когато всички използват хероин, кокаин и синтетика?"
  И да, ще бъдат прави.
Затова в най-добрия случай правосъдието ще си затвори очите за пушенето на марихуана, защото наистина е абсурдно, а в най-лошия ще трябва да се обърнат към съда, а съдът със сигурност ще застане на тяхна страна, като ги принуди да приемат закон за легализация на марихуаната.  
Сега ми кажете кое е по-радикалното.
1. Необратима смяна на пола със сложна операция и хормонална терапия на 5-12 години без родителско съгласие, официално легализирана в много западни страни;
2. Доброволното желание на същото дете на възраст 5-12 години да прави секс с възрастен чичо.
Очевидно тук първата точка е "твърди наркотици", а втората точка е "меки наркотици" както по отношение на ефекта върху тялото на детето, така и по отношение на последствията от взетото от незрялото му съзнание решение в по-нататъшния му живот.   И тук е въпросът:
  „Защо едно дете може да избере какво да бъде, момче или момиче на 5-12 години, но не може да прави секс на тази възраст?“ – скрити педофили, които са на власт в западните страни, скоро ще поставят преднина и пред своите законодатели и пред своите хора.
И нито единият, нито другият няма да могат да възразят нищо и няма да могат да обяснят защо е възможно „да се инжектира твърд наркотик“, но не и да се „пуши лек“.
Сега само чакат да се приемат такива закони в повечето западни страни и щом станат нормални навсякъде, ще направят логичната стъпка, за която споменах.  
След това педофилията на Запад ще бъде легализирана и узаконена.
Това е, което избягнахме, приятели мои, като приехме промени в Конституцията, за да защитим консервативните ценности.

Выключаем емоции, включаем ум



Гласувай:
4



1. radostinalassa - Запада ще легализира педофилията..
13.12.2022 19:54
Явно са завладяни от сатанистите. Какво общо можем да имаме с тях. Нищо.
цитирай
2. dimat - Имаме, и това е нашето равнодушно ...
14.12.2022 00:47
Имаме,и това е нашето равнодушно приемане на цялата тази гнус,която идва от запад!Идва,така,постепенно,но устойчиво!Приехме ли прайдовете?Приехме ги!Приехме ли западното "сексуално" възпитание ?Приехме го!Преди имаше естествено сексуално развитие,каквото и да е било,но неше ОПРЕДЕЛЕНО ОТ ПРИРОДАТА!сЕГА ВЪРВИМ СРЕЩУ НЕЯ!Преди няколко дни прочето за изследвания,че броят на сперматозоидите в младото поколение е намалял наполовина в сравнение преди няколко десетилетия.Така се внедрява един от способите за унищожаване на популацията,докато накрая останат само "богоизбраните"!ПРИРОДАТА ТАКА Е НАГЛАСИЛА НЕЩАТА,ЧЕ НАКРАЯ И ТЕ ЩЕ СЕ УНИЩОЖАТ!Но засега ние самите,народите,вървим към собственто си самоубийство и както вървят нещата,това е невъзвратимо!
цитирай
3. radostinalassa - Богоизбраните се отличават доста от хората...
14.12.2022 14:39
Те са педераси, педофили и не притежават чувства, емпатия.
Едно е да намаляват сперматозоидите, а съвсем друго е да се объркват децата от малки по отнощение на пола им. Докато съществува семейството, то ще надделява над училищното възпитание и прайдовете. Май само това получихме от Запада. Време е да им го върнем.
цитирай
4. radostinalassa - Едно време не са изследвали броя на сперматозоидите...
14.12.2022 17:54
но в Ю. Америка вече жените са 70% от хората. Мъжете намаляват цялостно, не само спермата им . Метисизацията си казва думата. Доколкото има чисти раси, то те ще продължат човешкият род.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13283534
Постинги: 11656
Коментари: 18466
Гласове: 6689
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК