Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2023 12:13 - Документ на ЦРУ за „паранормалната способност на хората да преминават през пространствените бариери“
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 2153 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 18.01.2023 12:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Документ на ЦРУ за „паранормалната способност на хората да преминават през пространствените бариери“

imageОТАРДЖУН ВАЛИА 6 ЯНУАРИ 2023 Г

image

Нина Кулагина, която беше обстойно изследвана от учени и Министерството на отбраната в бившия Съветски съюз

https://thepulse.one/2023/01/06/a-cia-document-on-peoples-paranormal-ability-to-break-through-spatial-barriers/?fbclid=IwAR0ajEir6IeNmvdFJo7aOM1kf7Ri4X0avALvGIN4I2uCenOUig1eCpv9hKA

Има ли човешки същества в света, които имат надарени способности, които надхвърлят каквото и да е обяснение? Случаи на влияние върху ума върху материята са докладвани през човешката история в почти всички култури, включително в различни текстове от ведическите писания и Йога Сутри чак до Библията и др.

Делфийският оракул, Исус, Моисей, Миларепа, Мохамед и много други имена идват на ум. Тези способности включват телепатия, психокинеза и други явления, които са в областта на парапсихологията.

„Сред най-чудните, най-страшните и със сигурност най-невероятните възможности, предлагани от психическия фолклор, е, че човешките същества може да са в състояние да упражняват видимо влияние върху физическия свят - просто чрез силата на съзнателното намерение; или несъзнателно намерение, или; според някои сметки, чрез помощта на духовни разуми; или в резултат на мистериозен принцип, известен като синхроничност. Някои учени – като Стивън Брауде, професор по философия в Университета на Мериленд – приемат подобни доклади много сериозно, твърдейки, че никой честен човек не може да проучи докладите от казуси и лесно да ги отхвърли.“ 

– Джефри Мишлав, от книгата му  The PK Man: A True Story of Mind Over Matter Експерименти в психокинезата

Бързо напред до днес и има много изследвания, илюстриращи завладяващите феномени на влиянието на ума върху материята. Интересното е, че това изследване е проведено от учени от цял ​​свят и на най-високите нива на управление. Тези изследвания са направени с помощта на всичко от квантовата механика, наблюдавайки „физическата“ материя в най-малката й форма, чак до използването на човешки същества, за да видят дали могат да влияят на материята от разстояние.

Тази статия ще се съсредоточи върху последното.Цитат от Китайския институт за атомна енергия, посочен през 1991 г.  в проучване, архивирано от ЦРУ :

„Подобни явления и паранормални способности на човешкото тяло са невъобразими за обикновените хора. Въпреки това те наистина са верни.”

Този конкретен документ предоставя множество примери за майстор на Чи Гонг, който при двойно-слепи контролирани условия е успял да телепортира малки обекти от контейнери от едно място на друго, използвайки само умствено въздействие. Той е само един пример за изследване и публикувано наблюдение на този тип явление под строг контрол.

Друг документ, озаглавен  „Изследване на паранормалната способност за пробив през пространствените бариери“ , прави преглед на експерименти, проведени от Инженерния институт по аерокосмическа медицина в Пекин, за които ЦРУ смята, че „вероятно се управляват от военни“. Беше съобщено в изданието от юли 1990 г. на  китайския журнал за соматична наука  (Kongzhi et al., 1990; Jinggen et al., 1990; Banghui, 1990) и беше преведено на английски от DIA (Агенцията за разузнаване на отбраната).

Документът подчертава експерименти, включващи видеозапис и високоскоростна фотография на прехвърляне на пробни образци (ядки, снопове кибрит, хапчета, пирони, конци, фоточувствителна хартия, химически обработена хартия, гъби, потопени в FeCl3 и др.) през стените на запечатани хартиени пликове, двуслойни хартиени торби тип KCNS, запечатани стъклени бутилки, епруветки със запечатани капачки и запечатани контейнери с пластмасово фолио, без стените на който и да е от тези контейнери да бъдат пробити.

Във всички експерименти са използвани надарени деца и млади възрастни, които притежават добре известна изключителна PK (психокинетична) способност, която им позволява да телепортират различните тестови екземпляри.

Във всички експериментални случаи, които са докладвани, телепортираните тестови образци са били напълно непроменени или непроменени от първоначалното си състояние. Дори насекомите бяха одобрени за публично пускане, тъй като те не бяха засегнати от телепортирането.

Не забравяйте да получите достъп до документа, да го прочетете и да разгледате изследването и използваните методи и експерименти, ако търсите по-задълбочен анализ.

Повторяем и добре контролиран

Според разсекретено проучване на военновъздушните сили на учения  Ерик У. Дейвис  , озаглавено  Изследване на физиката на телепортацията , което получих от  Федерацията на американските учени , „експериментите бяха добре контролирани, научно записани и резултатите от експериментите винаги бяха повторими“. 

Дейвис е известен астрофизик и главен научен директор на EarthTech Int"l, Inc. и Института за напреднали изследвания в Остин в Остин, Тексас; и той е собственик/главен изпълнителен директор/главен научен сътрудник на Warp Drive Metrics, който извършва консултации и сключва договори за Министерството на отбраната. Той също така е помощник-професор в Групата за ранна вселена, космология и струни в Центъра за астрофизика, космическа физика и инженерни изследвания към университета Бейлър в Уако, Тексас.

Той също така дава подобно валидиране за по-ранни експерименти в Китай:

„По-зрелищна серия от строго контролирани (и повтарящи се!) лабораторни експерименти се случи в Китайската народна република (КНР). През септември 1981 г. в КНР беше публикувана изключителна статия в списанието Ziran Zazhi (превод: Nature Journal) и тази статия беше озаглавена „Някои експерименти върху прехвърлянето на обекти, извършено от необичайни способности на човешкото тяло“ (Shuhuang и др., 1981). Вестникът съобщава, че надарените деца са успели да предизвикат очевидното телепортиране на малки обекти (радио микропредаватели, фоточувствителна хартия, механични часовници, конски мухи, други насекоми и т.н.) от едно място на друго (което е било на метри разстояние), без те изобщо докосване на предметите предварително. Експериментите бяха проведени при изключително добре контролирани условия (както слепи, така и двойно-слепи). Участващите изследователи включват не само наблюдатели от различни колежи и медицински изследователски институти на КНР, но и представители на Националната научна комисия по отбраната на КНР. Поради участието на последния, беше счетено за необходимо от DIA да бъде изготвен некласифициран доклад за разузнавателна информация (вж. Shuhuang et al., 1981), който включва подробен английски превод на статията.

Изследване на физиката на телепортацията на ВВС Способността за „паранормално писане“ на надарено момиче, описана в разсекретен документ на ЦРУ

Друго проучване, документирано от ЦРУ , публикувано в  The Chinese Journal of Somatic Sciences  от изследователи от университета Фудан, голям изследователски университет, разположен в Шанхай, озаглавено „  Разследване на силата на парапсихологичното писане “, обяснява, че „парапсихологичното писане“ е само една форма на паранормални способности. показван от хора, и цитира „голям брой експерименти“, където този тип феномен е демонстриран и документиран многократно.

Парапсихологичното писане включва редица сложни парапсихологични феномени, включително преместване на инструмента за писане, пробив през пространствените бариери и мислено насочено писане. Тези паранормални явления не могат да бъдат обяснени с помощта на съвременните научни познания. Но записването на паранормални явления, особено на натрупването на данни от експерименти, проведени с помощта на строги научни методи, трябва в крайна сметка да се доближи и да разкрие истината за това непознато царство.

Проучване

Проучването е предназначено да открие всякакъв вид възможна „сила“, която по някакъв начин може да бъде измерена, когато надарени хора демонстрират своите „паранормални“ способности. Проведени са три експеримента за това.

Можете да прочетете повече за това конкретно изследване тук .

Странният случай на Нина Кулагина

Разсекретен документ на Агенцията за отбранително разузнаване  (страница 35) от Съединените щати, написан от Джон Д. Ламот, капитан, медицински корпус, предоставя изобилие от информация от тогавашния Съветски съюз относно проучвания и хора с „паранормални“ способности. Една от тях е Нина Кулагина, за която се предполага, че може да използва ума си, за да взаимодейства с материята.

Кулагина е била гражданка на бившия Съветски съюз. Тя очевидно демонстрира психокинетично влияние върху физически обекти и предизвика доста вълнение по това време. През 1968 г. на западни изследователи, присъстващи на конференция, е показано нейно видео в действие. Има редица документи, които можете да намерите в електронната читалня на Централното разузнавателно управление (ЦРУ), които документират нейните способности и показват високо ниво на интерес към тях. Според руснаците Кулагина е изследвана от четиридесет видни учени, включително двама нобелови лауреати.

Можете да прочетете повече за нея, в детайли, тук .

The Takeaway

В края на краищата, когато започнете да изследвате квантовата физика, съзнанието и взаимодействията ум/материя, както и парапсихологията, която обхваща всички тези области в едно, това наистина разширява съзнанието и. Има толкова много неща, които тепърва предстои да открием за себе си, за връзката си един с друг и за това, което възприемаме като нашата физическа материална вселена и цялостната природа на реалността.

Колкото повече напредваме и растем като човешка цивилизация, толкова повече този тип нематериална наука става актуален. Напредъкът на нематериалната наука представлява следващата научна революция, която ще има огромно въздействие върху човешкото съзнание.

Експерименти и открития като това разширяват границите на вярата и винаги отнема известно време, преди новите открития да станат „масови“, ако изобщо станат.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. oia26 - Кога най-сетне ще разберат, че във ...
18.01.2023 15:55
Кога най-сетне ще разберат, че във всеки априори е заложена ЕВОЛЮЦИЯТА.
И в зависимост от развитието, чрез свободната воля пак на всеки един се стига до нивото да се влиза и в другата реалност, но само с постигнати изградени вибрации които премахват енергийната бариера. Това не е мистика, а реалност
За развитието--сиреч ЕВОЛЮИРАНЕТО. ДА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ТОЗИ ПРОЦЕС И КАТО ИНДИВИДУАЛНОСТ И КАТО ОБЩНОСТ ИМА НИВА С ТОЧНИ ФУНКЦИИ.
сЪВСЕМ УМИШЛЕНО НЕ ЦИТИРАМ НИТО НАИМЕНОВАНИЯТА ИМ, НИТО БРОЯТ ИМ, НО СА ЗАЛОЖЕНИ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН ИНДИВИД. мНОГО ЩЕ МИ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО ЩЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ ЧРЕЗ ПЛЮСА ИЛИ ЧРЕЗ МИНУСА
СТАВА ПРОЯВЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА
цитирай
2. olivie - Това са архаизми, oia26 е прав. Тая Кулагина е от времето на нашето рождение
19.01.2023 09:58
Сега е модерно да се твърди, че човек е вид квантов компютър, или поне мисловната му дейност е в състояние на квантово заплитане с реалността. Направете един прост експеримент, за да се убедите. Повторете движение със затворени очи и ще видите, че то ви се удава много по-лесно и неуморително, отколкото с отворени. А вероятно ви се е случвало да губите и намирате дребни предмети и стотинки например, на места където сте убедени, че преди ги е нямало...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740752
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031