Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2017 14:13 - Аз в Бога не вярвам - Н.Левашов.
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 8958 Коментари: 18 Гласове:
-5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 "А нима ние не живеем сега в царството на Антихриста? Мисля ,че е така вече повече от хиляда години. 
Има ли човек ангел хранител? Това е симбионтна същност, която се опитва да защитава човека от нападението на други малки паразити. 
Аз разбира се не вярвам в Господ , Бог и други варианти.
Религията и вярата в Бога възниква на най-примитивното ниво от развитието на цивилиза-цията. И това не е нужно да се доказва даже. А това, че този когото наричат Христос е бил не значи , че той е бил Господ-Бог. Христос не се е считал за Бог 
Първо Христос не е име,а означава Месия на гръцки. А този , който е съществувал е Радомир. По подробно за него е написано в книгите на Светлана Левашова. Тоя е бил ведист, донесъл е знания. Той е мислил погрешно , че като даде знания на хората ще ги промени. Но съзнанието не се мени така бързо, както той е смятал. 
Както виждате повечето хора не помнят доброто. Но той никога не е бил Бог. Неговата жена Мария Магдалена никога не е била проститутка , както са я изобразили в Библията. Юдеите се изплашили от знанията ,които би разпространила жената на Радомир.
Юдеите са много хитри и подли, когато казват , че съвършенният не може да използва насилие  над врага. Ако албигойците бяха използвали своите възможности, те биха унищожили сръстоносците много бързо. Но на тях им се внушава , че трябвало да бъдат смирени и т.н. Кръстоносците,достигайки градовете,искали само съвършените и обещавали да не докосват останалите Те се предавали доброволно , но въпреки това градовете били опожарени , убили всички общо 2 или 3 милиона души заедно с бебетата. 



Тагове:   шест,   ЧЕТИРИ,   две,


Гласувай:
4



1. milady - и аз го чета Левашов /заради това беше убит..
04.11.2017 14:37
Аз разбира се не вярвам в Господ , Бог и други варианти.
Религията и вярата в Бога възниква на най-примитивното ниво от развитието на цивилиза-цията. И това не е нужно да се доказва даже. А това, че този когото наричат Христос е бил не значи , че той е бил Господ-Бог. Христос не се е считал за Бог

много добро, радостиноо..
брава..
цитирай
2. radostinalassa - Левашов е велик.
04.11.2017 18:12
Знае ли се за друг човек , който да е бил илюминат,но на страната на доброто ? Аз не се сещам за такъв.
цитирай
3. saankii - многоо полезен твоя блог, радост.
04.11.2017 18:38
" Масови грешки в храненето " ,
неотдавна издадена в Германия. Но това не е грешка , това е престъпление .

и това го имам, на немски, разб се
харесвам твоята смела идея,
поздрави, специални, от мен
Юлия
цитирай
4. radostinalassa - ...
04.11.2017 19:22
И аз се радвам , когато съм полезна.
цитирай
5. lexparsy - А запитахте ли се кой е Радомир???
04.11.2017 21:46
и кога е разпнат ама не там...
А и Исус и особено ЙЕХОВА (тетраграматона на познанието, без петия му елемент)... каква им е етимологията... и дали всички, които ходят без фереджета като Магдалена са Блудници ??? и т.н. и пр. демагогии за слепи и заслепени...
АЗ ВЯРВАМ В БОГА... ей тъй пък ... на пук... ами нали това е възвишената цел на цялата Афера и Конспирация, меко казано... да НЕ!!!
Абе питайте някое дърво :-))))
цитирай
6. milady - лексе, по-добре си изпий водката..
04.11.2017 23:34
насаме...
и,бааавно...се завий презглава..
утре..ша са обясняваме..
цитирай
7. scythe - Хехехе
05.11.2017 00:37
Танева аз и на теб не вярвам ..., е и какво от това ..., !!!???
цитирай
8. radostinalassa - Тенева
05.11.2017 06:57
Левашов скромничи , или по-скоро е обратното , защото един илюминат не може да избяга от природата си. Той е йерарх,човек с огромен брой прераждания. В даден момент такъв човек достига нивото на "Бог " и тогава се ражда нова вселена, т.е. той има възможностите на Бог.Ще напиша за доказателствата за способностите му , как е спасил света .Колкото и да е горделив , той го е направил.Такива са гениите.
цитирай
9. radostinalassa - ре
05.11.2017 07:07
разбира се,макар и бавно свързвам фактите. Дълбая упорито, просто теимите ми са много , а вашата е една. тук в България за избити 50 богомилски знатни рода заедно с пеленачетата / същият юдейски почерк - не всеки би го направил /,но една част се спасили.това са катарите, ботомилите или албигойците.Те са имали свръхвъзможности , като напр. Боян Мага , син на Симеон ? Аз доказвам ,че е имало един народ , с един праезик.
цитирай
10. milady - дрън дрън..та пляссс..патето в блога...
05.11.2017 07:17
scythe написа:
Танева аз и на теб не вярвам ..., е и какво от това ..., !!!???


тя се доказва всеки ден,
а, ти си гола вода..
това се вижда на екрана...
цитирай
11. krumbelosvet - Леле, кви открития.
05.11.2017 07:46
Но не са нави, тия открития. Имало е агитатори след Октомври, които са плюели срещу небето и са заключавали "Видяхте ли, няма Бог". Но Нютон и Айнщайн не мислят точно така. И аз като тях, скромно казано.
цитирай
12. troina - Знае ли се за друг човек , който да е бил илюминат,но на страната на доброто ? Аз не се сещам за такъв.
05.11.2017 08:19
krumbelosvet написа:
Но не са нави, тия открития. Имало е агитатори след Октомври, които са плюели срещу небето и са заключавали "Видяхте ли, няма Бог". Но Нютон и Айнщайн не мислят точно така. И аз като тях, скромно казано.



круме, тези са от ...продажните манипулатори илюминати...
по-добре би било, да четем повече, а да коментираме...по-рядко..
образувайте си най сетне един клуб „под 100“,
и там се...веселете..задружно на спокойствие..
/ юлия, разб се
цитирай
13. milady - радостина, ето..поантата..
05.11.2017 08:30
radostinalassa написа:
Знае ли се за друг човек , който да е бил илюминат,но на страната на доброто ? Аз не се сещам за такъв.


Юдеите са много хитри и подли, когато казват , че съвършенният не може да използва насилие над врага. Ако албигойците бяха използвали своите възможности, те биха унищожили сръстоносците много бързо. Но на тях им се внушава , че трябвало да бъдат смирени и т.н.
цитирай
14. dartanjan - Римляни 1 "17 Защото в ...
05.11.2017 14:55
Римляни 1

"17 Защото в него се открива правдата, която е от Бога чрез вяра към вяра, както е писано:
"Праведният чрез вяра ще живее".

18 Защото Божият гняв се открива от небето против всяко нечестие и неправда на човеците, които препятствуват на истината чрез неправда.
19 Понеже, това, което е възможно да се знае за Бога, на тях е известно, защото Бог им го изяви.
20 Понеже от създанието на света това, което е невидимо у Него, сиреч вечната Му сила и божественост, се вижда ясно, разбираемо чрез творенията; така щото, човеците остават без извинение.
21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи.
22 Като се представяха за мъдри, те глупееха,
23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини.
24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, -
25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин."


Исая 40
"1 Не знаете ли? не сте ли чули? Не ли ви се е известило отначало? От основаването на земята не сте ли разбрали
22 Онзи, Който седи над кръга на земята, Пред Когото жителите й са като скакалци, Който простира небето като завеса, И го разпъва като шатър за живеене,
23 Който докарва първенците до нищо, И прави като суета земните съдии?
24 Те едва са били посадени, едва са били посяти, Едва ли се е закоренил в земята стволът им, И Той подуха върху тях, и те изсъхват, И вихрушката ги помита като плява,
25 И тъй, на кого ще Ме уподобите Та да му бъда равен? казва Светият.
26 Дигнете очите си нагоре Та вижте: Кой е създал тия светила, И извежда множеството им с брой? Той ги вика всичките по име; Чрез величието на силата Му, И понеже е мощен във власт, Ни едно от тях не липсва."
цитирай
15. dartanjan - На фундаментално ниво съществу...
05.11.2017 15:12
На фундаментално ниво съществуването на битието, материята и енергията в него, които не могат да осъзнаят своето съществуване, е напълно безсмислено.
Това битие има смисъл само ако се обитава от съзнателни интелигетни морални и рационални същества със свободна воля способни да обичат искрено и да се грижат за себеподобните се, като необходимо условие техният живот да продължи в безкрайността, което единствено има смисъл за да не се загубят техните познания, постижения и стремежи, но да се запазят и развиват през вечността.
От универсалният закон за причината и следствието следва, че Създателят на вселената трябва да бъде по-сложно устроен и да притежава повече енергия от нея. Той може да същестува в нея и отделно от нея и времето, което тече в нея. От прецизната и настройка създадена подходяща за живот и нейната пленителна красота следва, че нашият Създател е морален, рационален и интелигентен и обича порядъка, красотата и хармонията. Той ни е дарил с толкова красота около нас. За да гарантира абсолютната справедливост във вселената през цялата вечност, от която вечният живот има нужда, Неговият характер трябва да бъде свят без грях в мисли и дела, и да не се променя във времето през вечността. Бог не се изкушава и не изкушава. За да бъде гарантирано, че Неговата абсолютна воля посветена на живота през вечността не може да бъде осуетена, Бог трябва да бъде всемогъщ и всезнаещ. Действително Бог е абсолютната съвършенна реалност, законодател и съдия в нашият живот. Той е перфектния отговор на нуждите на вечният живот в любов, истина, правда, радост, смисъл, творчество, красота, хармония и бъдеще. Не е възможно да съществува по-добра реалност от тази в битието в което живеем и не е възможно да съществува друг Бог освен Този, Който е разкрил Своят свят характер, воля, закон и спасителен план за човека в Библията чрез патриарсите и пророците вдъхновени от Светият Дух. Откриването на тази истина е най-хубавото нещо, което може да се случи в живота на един човек.
цитирай
16. krumbelosvet - Без вечност
05.11.2017 17:19
"Без вечност няма смисъл." За тия думи веднъж поетът Христо Фотев, авторът на "Колко си хубава..." целуна ръка.
цитирай
17. radostinalassa - Бог е прекалено съвършен
05.11.2017 19:29
Как е могъл толкова да обича своя син,та да му даде да създава хора и животни, като много добре му е казал , че в него няма любов.С.Данилов твърди , че това било да ни тренират,защото хората станали лениви.Е , мисля , че тренировките станаха малко вповече.Но ще търпим . Но Данилов също проповядваше алкализирането с такава убеденост , че когато го доведе до рак пак се лекуваше със сода и умря .
цитирай
18. scythe - Хехехе
05.11.2017 19:46
milady написа:
scythe написа:
Танева аз и на теб не вярвам ..., е и какво от това ..., !!!???


тя се доказва всеки ден,
а, ти си гола вода..
това се вижда на екрана...


Каква ви е "поантата", milady ..., сърбоманската комунистична кучка Lady Julia се изказа, изсра ..., хахаха
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13126941
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години