Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2017 19:47 - Как се преиначава историята - Г.Сидоров.
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 2891 Коментари: 11 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В Гренландия и Аляска преди ескимосите са живеели тунитите.Един учен е намерил черепи,
кости .Една част от предците ни е останала и живеела там. Той превел ескимоски приказки и легенди, че са научили много неща от тях.И само за това той е бил изгонен от длъжността си на главен археолог в Канадския университет , жена му го оставила,не можел да намери 
работа . И той отишъл да живее при ескимосите.
Вярно е , чме поне не са го убили.
Оказва се мощно въздействие върху учените. При нас идва известният Майкъл Кремо да чете лекции на студетните в Тюмен / теория за инволюцията на човека /. Той идеално знае 
руски език. Показва една снимка с отпечатък върху глина от преди 70 млн години на ходило на динозавър .За една негова фраза , че там нещо е написано на древноруски го помолили да напусне Русия. И това са го направили хора от науката.
И той повече не може да идва в Русия.


Тагове:   глад,   учени,   юдеи,   цензура,


Гласувай:
3



1. olivie - Ми аз нали и преди казвах, че правилното име не е Русия, а Хазария
05.11.2017 09:29
Руското посолство у нас призна приноса на България за спасяването на евреите, след като говорителят на руското външно министерство обяви, че Русия е спасила българските евреи.
Позицията на руското посолство е публикувана страницата на институцията във Фейсбук.
„Признаваме неоспоримия героичен принос на българския народ, в това число на представителите на интелигенцията и Православната църква, в борбата с нацизма, включително на живеещите в страната евреи от лагерите на смъртта. Почитаме паметта на всички загинали за спасението на света от фашизма. Русия, понесла най-големите загуби в тази война, ще продължи твърдо и последователно да се противопоставя на всички опити за пренаписване на историята и оскверняване на военни мемориали", се казва в позицията.
Малко по-късно на Фейсбук страницата на посолството е публикувана и позиция на научния директор на Руското военно-историческо общество Михаил Мягков, който след кратка историческа справка се обръща към външното министерство, като казва, че ако не е била Червената армия, убитите евреи са щели да са много повече от 6 млн. и нацистите са щели да принудят българската власт да направи холокост на собствена земя.
"Така че нашето външно министерство е абсолютно право, като казва, че "благодарение на нашите воини е предотвратена депортацията на евреите от България". А оскверняването на паметници на съветски воини - това е престъпление и от юридическа гледна точка, и от гледна точка на историята. Сегашното поколение българи живеят в свободна страна благодарени преди всичко на обикновените съветски воини, които всъщност винаги са се отнасяли към България като към братска страна. Забравянето на това - значи да не уважаваш собствената си история".
Той вероятно има пред вид, че Червената армия, сражаваща се с белогвардейците на украинса земя е предизвикала тяхната емиграция в България. И тъй като те традиционно са били хазари, са увеличили неколкократно броя на „евреите” в България, като по този начин косвено са ги спасили от германския Холокост. Спомнете си и обаче последващия Голодомор в Украйна, предизвикан от Сталин, от който пак оцеляха хазарите, защитени от тезата за антисемитизма и тарикатски прекръстили се на ционисти, изтласквайки истинските евреи от собствената им история и корени и оглавяващи новообразуваната държава Израел. Същите хазари вече са превзели и Руската федерация, та затова е и декларацията, че няма по никакъв начин да променят официалната история. Същото, което декларира, без някой да го е питал и идиота Роско.
А оскверняването беше просто истината – „100 години ЦИОНИСТКА окупация” (на Съветската армия). НО НЕ ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ, А ПРАВИЛНО ДА СЕ РАЗБИРА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОТ ЦИОНИСТИТЕ. (ИСТИНАТА ВИНАГИ БОЛИ, ЗА ТОВА ТОЛКОВА МНОГО ВИЯТ ЧАКАЛИТЕ)
цитирай
2. radostinalassa - Хазарите не са чисти арии.
05.11.2017 10:48
Зет 93 е митохондриална ДНК на монголоиди.Чисти арии са Зет 280. Предишното име на Русия е Великата Тартария.Гледала съм стари карти с това име , които са унищожени.
цитирай
3. olivie - не знам какви карти сте гледали,
05.11.2017 14:16
но арии са старите българи и няма как да са се омешали с монголи, които после да се нарекат хазари, да образуват голяма държава над Крим и после да подчинят Велика България, съществувала на мястото на днешна Украйна. Пак ви казвам да ми посочите поне една сегашна държава, която да има хазарско малцинство, ако искате да ме оборите. Така че Путин е прав да анексира Крим, който си е хазарски. Хазаринът е руснак, това е единственото обяснение.
цитирай
4. radostinalassa - Ако
05.11.2017 19:02
чакате на мен да ви образовам , поне четете постовете или директно Кльосов.Българите са арии с хаплогрупа И , хазарите са тюрки - мелези.
цитирай
5. olivie - официалната история
05.11.2017 21:01
тая дето от руското външно се зарекоха, че ше се борят против пренаписненето й, както и идиота-президент преди това твърди, че ние сме тюрки, а всичси сме славяни.
Просто пиша по темата и уточнявам кой фалшифицира историята - хазарите. А вероятно и тоя Кльосов е такъв. Как да се образовам от него, като не му вярвам? Макар да го цитирам в подкрепа на моята теза защото твърди, че част от хазарите са етнически руснаци. И какво сме виновни читателите, че и вие не помните какво сте пейснали.
цитирай
6. radostinalassa - Аз като не знам нещо ..чета.
05.11.2017 21:18
Р1а са арии. А Зет 93 са монголоиди. Толкова ли е трудно, или пийте силиций.
цитирай
7. olivie - е, имаше такава поговорка
05.11.2017 21:24
100 чели, трима рзбрали... и Дг има, но не сте ме ядосали достатъчно. :)
цитирай
8. radostinalassa - ==
05.11.2017 21:45
Може другите да са по-умни от нас. И аз не го разбирам Кльосов , но той е точен. Не фалшифицира като ... Как ви дойде наум,че тук са дошли евреи под формата на хазари.През 1920 год. Ленин е преименувал Волжска България в Татария.Той е бил слуга на евреите.Да не сте и вие?
цитирай
9. olivie - +++
06.11.2017 06:12
Сталин е убит след като е обявил намеринието си да ликвидира хазарската окупация на ръководните позиции, вкл. в армията, която още Ленин започна. За по - сигурно ционистите са разделили инвазията си на две (теза и антитиза) Последователита на Троцки са били натирените към Украйна и накам под форма на емиграция. Както знаете говорят за Сталин, че е незаконно дете на Ротшийлд, както и Хитлер и са били истински евреи, решили да прочистят Европа от хазарите ("ешкенази-евреи") У нас ме еинтересуват аргументите с които е отменен Закона за защшта на държавата, забраняващ на последните да заемат ръководни постове и офицерски позиции. Ма вие си гледайте руската част на хазарската история - тя е не по - малко интересна, а като ви гледам начинът на разсъждения, дори много поучителна.... (как да не ги повтаряме)
цитирай
10. radostinalassa - Ако ви върви математиката
06.11.2017 06:31
Ще ви стане ясна целта на Ротшилд и Хитлер.Т.е. колко са убитите полуевреи и евреи , и колко руси.Знаете ли цифрите.По делата се познава, не по приказките.
цитирай
11. olivie - полуевреин няма
06.11.2017 09:08
както няма и полубременна. Евреите не са етнос, а религиозна скупщина от много етноси, което и рязко противоречи на предаването на някаква наследственост по майчина линия и не ги прави етнос.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13130487
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години