Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2019 14:01 - Кои са славяните ?
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 430 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
   
 Сензационните резултати от работата на геногеографите  Балановски и техния екип поставиха в тупик  руските историци. Оказа се, че в генетичен план съвременните славянски народи се явяват като аборигени на собствените си земи. Българите и македонците са предимно потомци на траките от Балканския полуостров. Поляци, белоруси, украинци и повечето руснаци се формираха на североизток от Карпатите, най-вероятно въз основа на източногермански и балтийски племена. Чехите, без съмнение, са възникнали в самия център на Европа, на територията на Бохемия. Те са правнуци на келтите и, може би, внуци на ломбардците. Лужицките сърби (сърби) най-вероятно са формирани на южното крайбрежие на Балтийско море. Техните предци са били известни на Тацит като varin, rugii или lemovii. Разбира се, в началото на нашата ера те се считат за германски. Основният извод, който историците трябва да извлекат от най-новите постижения на свързаната наука е, че славяните не са дошли от никъде. Те винаги са живели тук. Те просто говореха различни езици и се наричаха с различни имена: траки, илири, готи, келти, венеди и т.н.
Исторически факти, които учените "не са забелязали"   Преобладаването на славянския език показва, че в ранното Средновековие той е  бил свръхпрестижен. Неговият основен носител може да бъде само елита, на който всеки иска да подражава. До VIII-IX век славянският език запазва единството си и не се разделя на диалекти. Това означава, че той  е формиран буквално в навечерието на тези дати и почти мигновено се разпространява на огромни пространства. Елитаристите, които разпространяват този диалект,  се доближават  един до друг почти до 9-ти век, иначе единството е нямало  да бъде запазено. Такова експлозивно разпространение на езика може да се осъществи само в рамките на новоизградената империя. Примери: латински в Римската империя, гръцки в империята на  Александър, тюркски език в рамките на тюркския каганат. Карта на аварския каганат - преведена на руски език Територията на разселението  на славяните през VI в. И границите на Аварския каганат.
image
Територията на Аварския каганат не само напълно покрива зоната на формиране на славянските народи, но и излиза извън нейните граници. Аварите контролирали територии от Южно Балтийско море до Пелопонес и от границите с франкското царство до Волга и Северен Кавказ. Всички археологически култури от Източна Европа от хунския  и следхунския период (V-началото на VI в.), които историците изтъкват за ролята на първоначално славянската (Праго-Корчак, Пенковка, Колочино) култура  демонстрират деградация в сравнение с предишния период и са съставени от много етнически елементи. Всички те са били разположени в горски степи или на нейната граница, което означава, че те са пряко зависими от Хунската империя. Всъщност - пред нас се събират робските центрове на хуните, където са събрани фрагменти от готически, вандалски, венедиански и други племена. От втората половина на VI в. Всички тези племена попадат под властта на аварите.Терминът "склавини" се появява в средата на 6-ти век в писанията на византийски автори (Йордан, Прокопий), при описанието  племе, което се установява на северния бряг на Долен Дунав (предимно Влахия). Междувременно в тази зона не е намерен нито един пражски, пенковски или колочински артефакт от първата половина на VI век. Игор Коломийцев



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13143734
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години