Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2019 22:09 - Защо унищожиха истинската история на славяните?
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 1043 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 29.11.2019 22:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Защо унищожиха истинската история на славяните?

Разберете как извършиха това. Дори в училище ни учеха, че преди кръщението Русия е била езическа. Славяните живеели спокойно в горите и се покланяли на въображаеми езически богове, докато на нас не ни  отвориха очите, но така ли е?
image
Знакът на Каин.

image
en.yandex.ru/media/dux1vremeni/zachem-unichtojili-istinnuiu-istoriiu-slavian-uznaite-kak-eto-sdelali-5dd0e84ee7
В продължение на хиляди години славяните са населявали голяма територия и не са имали славно минало? Може би тази история ни е наложена умишлено? Нека разберем така ли е .   Летоизчисление Да започнем с хронологията. Славяните го водят от така нареченото „създаване на света“, тоест от самото начало на времето, но никой не се чуди как са разбрали за тази дата. Във всички древни религиозни източници тези дати са приблизително еднакви, но как тези неграмотни езичници знаят тази информация?


image
  Орнамент. Почти навсякъде по света има орнаменти, депозирани върху древни сгради. Можем да обърнем внимание на Баалбек, който е изградил, според традициите на местните народи, Каин. Този символ е използван като защита от бог Яхве. Разбира се, това е традиция, но научаваме значението на символа.     Същите символи са открити на древнославянските пръстени.   Но ако това е знака на Каин, тогава откъде е дошъл от славяните? И ако това е наистина славянски символ, тогава откъде идва на Баалбек?  

"Повест временных лет". Това е  е доста провокативен исторически документ, но фактът на неговото съществуване остава факт. Тази история е написана от около 1110 oo 1118, тоест веднага след събитията на покръстването, но преди всеизвестното татарско-монголско иго
  И сега прочетете началото на тази книга - „До потопа тримата Ноеви синове разделиха Земята - Сим, Хам, Яфет. И Сим отиде на изток: Персия, Бактрия дори до Индия по дължина и по ширина към Ринокорур, тоест от изток на юг, т.е. и Сирия и Мидия до река Ефрат, Вавилон, Кордун, Асирийци, Месопотамия, Арабия най-възрастните, Елимаи, Инди, Силна Арабия, Колия, цялата Финикия. "
Тоест славяните са считали себе си за потомци на Ной, но тогава за какво кръщение може да се говори тогава?   Татарско-монголско иго. И какво можем да кажем за това събитие?
Държавата Монголия се появява едва през 30-те години на миналия век, когато представители на съветското правителство стигат до номадите, живеещи в пустинята Гоби, и ги информират за великите монголи. Тогава монголите научиха за голямата империя, която създаде Чингис хан.   Думата „могол“ е от гръцки произход и означава „велик“.
Гърците наричали с тази дума славяните  и за никакви  други народи не може да става дума.   Около 70-80% от моголите са били руси, останалите 20-30% са от други малки многобройни нации. Този факт се потвърждава и от фрагмент от иконата на св. Сергий Радонежски Куликовска битка.  
Този фрагмент ясно показва, че и от двете страни има еднакви воини в една и съща екипировка и с еднакви знамена. Но тогава се оказва, че руснаците се бият помежду си? Просто гражданска война!
Не е запазен нито един документ на татарски или монголски език, но държава, която няма своя собствена писмена писменост, не може да ни задържи 300 години!   Няма оригинални източници за съществуването на игото и няма да има, но има много фалшификати, които искат да ни убедят в неприкосновеността на измислена история. Но какво се случи тогава в продължение на три века?
Това беше унищожаването на паметта на цял народ !!!.   Николай Викторович Левашов смята, че катастрофата, която настъпи след кръщението в съседни страни, се наблюдава и у  славяните, когато под влияние на религията високоразвита власт потъна в невежество и хаос в продължение на няколко години, така че религията се вкорени много силно.  
Какво се случи.  Населението на Русия не приема гръцката религия, и тогава княз Владимир Кървавият решава да насажда вяра чрез огън и меч.
В процеса на кръщението през 12-те години на християнизация почти цялото възрастно население на Русия беше унищожено, защото само на децата можеха да наложат ново учение. (Не мислите ли, че нещо подобно в образованието се случва сега? Оставете мнението си в коментарите).

  image По-младото поколение не разбираше, че такава религия ги превръща в роби във физически и духовен смисъл. Всички, които отказаха да приемат новата вяра, бяха убити.
  image   Преди кръщението в Русия е имало 300 града, затова различни народи са го наричали Гардарика, с други думи - страната на градовете. Над 12 милиона жители са живели на територията, но след кръщението са останали само 30 града и 3 милиона жители. Тоест, оказва се, че целият този геноцид е бил обхванат от нашествието на номади !!   Заключение. Славяните запазили хронологията си от създаването на света и знаели за глобалния потоп. Погледнете и традиционните славянски модели - навсякъде знака на Каин.
  image Славянската власт беше развита във всеки смисъл на думата, но нещо направи възможно разрушаването на паметта на славянския народ. Може би влиянието на славянската култура беше толкова огромно, че беше решено да се изкорени? В края на краищата дори етруският език се превежда само с помощта на старославянски. Може би славяните са знаели какво се е случило преди потопа? 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. dobrodan - Толкова лъжи и измишльотини
30.11.2019 01:46
На едно място събрани дори не са забавни. Радостинченце? Таварищът ти Путин наскоро явно е посъветствувал собствениците на Ютуб да премахнат два канала - ако не и повече - с история на волжките българи, не му се е харесало явно отношението на света към наша Раша... Понеже явно ти е трудно помненето, та пак ти пиша - славяни по кръв в Русия са седем/7 процента от населението. Седем бе, седем.
цитирай
2. radostinalassa - Много си разпилян
30.11.2019 08:20
Аз помня по - добре от тебе, но знанията ни са различни.
И така пиши конкретно какво имаш предвид, кои канали и т.н. или си замълчи.
цитирай
3. zdravgr - История
01.12.2019 20:24
Уважаема Радостина„
има безброй документи за монголската история, включително рисунки от тогава на императорите. Има монголска азбука, която руснаците заместват с кирилица , но до ден днешен се използва във Вътрешна Монголия. А във връзка с твоята теза те призовавам да си сипеш още водка , а аз ракия... Та на здраве!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13150016
Постинги: 11565
Коментари: 18330
Гласове: 6663
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години