Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2020 20:27 - Много преди Христос славяните са имали своя писменност?
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 442 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 21.02.2020 21:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    „Славяните са имали своя писмен език много преди Христа“, пише руската императрица Екатерина Велика. Тези пдуми просто беше невъзможно да  прочетете в учебниците по история при съветската епоха.   
Може ли учебниците по история от съветско време да цитират думите на императрица на цяла Русия, най-образованата жена, която е имала интелектуална кореспонденция с френския мислител Волтер, който имаше достъп до много хроники?
И тъй като тя беше зачеркната от историята, информацията, която се съхраняваше в Русия по време на нейното царуване, също беше изтрита. Съвременната руска история не е далеч от историографията по онова време.

Цели институти, които се изхранват от съветската хранилка, през това време са съчинявали такива неща, че да се опитат да се измъкнат от тази норманска митология днес означава да отсекаг клона, на който са седели.   Какви нови факти, открития !? - Скрийте всичко от публичното пространство, наречете го алтернативна история !!! А на хората, които участват в него, им  викат аматьори!   Някои коментари относно реалния поглед върху проблема за възникването на Русия, русите, все още възмутено предлагат да се върнат към Карамзин и Соловев и да не се пипа свещената крава на техните истории. А тези, които се докоснат до тази крава, са заклеймени, меко казано, на това, което стои светлината, и с негодувание предлагат да не се намесват със свинска муцуна в калтае. Но още през 18 век руският поет Фонвизин пише за това: „А кои са съдиите? Решенията се черпят от забравени вестници от времето на Очаков и завладяването на Крим. “   На какво разчита руската императрица в записките си? Към източници, които или не са запазени днес, или са скрити толкова надеждно, че дълго време няма да се появят пред любопитния поглед на изследователите.
Нека си припомним поне известната изчезнала библиотека на Иван Грозни. Три национални бедствия стават още по-пагубни за руската култура: войната с французите от 1812 г., когато цяла Москва гори и безценните летописи на Русъ (оригиналните „Слова за Игорския полк“ изгарят в този пожар), Октомврийската революция от 1917 г., когато моряците и войниците тъпчеха с ботушите си не само порцелан и кристал , но и изгориха безценни, чужди з и непонятни за тях ръкописи в пожарите на революцията.

Именно тогава в ограбено имение край Харков белия офицер Изинбек буквално изпод краката на революционните моряци повдигна по чудо оцелелите дървени таблички от  „Велесова книга“, която води началото на  славянското семейство от такова далечно  минало, че хвърля  някои „истински учени“ буквално в ступор.  
И след това - насаждането на християнството в Русия, което доведе до пълното унищожаване на писмените паметници на Русия от предхристиянския период (така наречените езически произведения). Тогава цял безценен слой писмени източници изчезнаха, и ако бяха налични днес, нашата история и историята на цяла Европа щеше да се възприеме по съвсем различен начин.

  И Петър I, който нареди да съберат в Москва от всички манастири и църкви на страната старите хроники и книги, за да ги копират! Никой друг не видя тези книги или техните копия. Това ли е унищожаването на древните руски хроники, които бележат началото на пренаписването на историята на Русия?   Но основният  ключов момент от фалшифицирането на руската история е неговият новогодишен указ от 1699 г. !? С един щрих на писалката бяха премахнати 5508 години от историята на Русия! Трябваше да се измисли нещо, което да скрие тези хиляди години история. Така Петър го скри. И въпросът не е в това, че той „вдигна Русия на крака“, а в тази умела ръка .

И няма хилядолетия - и няма история. По пътя можете да замените името Русъ с Русия (на гръцки, това е Русъ). И само летописите запазиха това странно древно номериране на годините, което малко историци обясняват. Да, и само името Русъ беше запазено.  

Ето декрета на Петър:   „7208 (1699 г.) на  декември, на 20-ия ден, великият суверенен цар и велик херцог Петър Алексеевич от Всички Велики и Малий и Белийски на Русия самодържец  посочи:  


image


"Известно ему, великому государю, стало – не только что во многих европских християнских странах, но и в народах славянских, которые с восточною православною нашею Церковью во всем согласны – как валахи, молдавы, сербы, далматы, болгары и самые его, великого государя, подданные черкасы, и все греки, от которых наша вера православная принята – все те народы согласно лета свои исчисляют от Рождества Христова в восьмой день спустя, то есть января с 1 числа, а не от Создания мира, за многую рознь и считание в тех летах.   И сега годината 1699 идва от Рождество Христово, а на следващия януари, от 1-ия ден, ще дойде новата 1700 г., ще бъде купен и новият стотен век. И за това добро и полезно дело той посочи (великия суверен) през лятото да брои в поръчки и по всички въпроси и крепости да пише от този януари от 1-ва Коледа.
Борис Новицкий



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13291769
Постинги: 11657
Коментари: 18470
Гласове: 6690
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК