Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2020 19:22 - Намерен закопан флот в Сърбия от преди 70000 години....
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 1343 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Ето какво казва местният археолог: (преведено от Yandex ....) линк към статията %82%D0%B0%D0%B6%D0%B5.409.html:853133-Viminacijska-flota-izronila-iz-ugljenokopa-Senzacionalno-otkrice-kod-Kostolca Сърбия. На дванадесет километра от град Пожаревац.     По време на добив на въглища в находището Костолац, на дълбочина около седем метра, е открит древен флот, затрупан с глина.   Отново  тази глина? Погребаните къщи са в глина. Флотът отново е в глина. Директно се получава, че тя е  някакъв вид консервационен материал.   Най-големият кораб е дълъг 15 метра. Всички кораби са различни и все още не е възможно да се каже на кого принадлежат, на коя цивилизация, на коя националност. Има подобни на римски, има подобни на издълбани лодки.   "Невероятно е, сякаш целият флот е бил закачен и след това внезапно се е срутил в тинята, където е бил консервиран. Останките от различните кораби са видими. Някои приличат на останките на римски военни речни кораби, но има и много моноксили, лодки,  които римляните не са използвали " Като цяло информацията, специфичната информация е оскъдна. Никой обаче не крие, че в тези части доказателствата за Римската империя се разкопават на дълбочина два метра. А корабите са намерени на  седем. Снимки от сръбския сайт. .




image









  Забележете как вървят слоевете. Според мнението на обикновения човек това е много странно. Слой пясък - слой глина с кораби - слой пясък.  
image




  Ето какво казва местният археог: (преведено от Yandex ....) (линк към статията в края на тази статия)   - Той разпространи моноксил и Брод, закачен на редакцията на атентата във въздуха, или, за градината, те намериха Нисмо трагично да сочи борбата или парата. Недвусмислено, като да, единственият беше изгубен с мю. Iskopavaњa е сгънат, подer под фалшифицираното пясъчно куче на дъното на реката, което е цялото њ њ њ и ходене не ј ј ј да да да се излъчва целулоза на клетките. Но е приятно без преврат, без поглед към горчивия край. Наскоро, речта на страхотния, който отварям на някой, който не се осмелява да остави неопределен - както и на други Mrђiћ. - Местоположението на моноксилите и корабите прилича на реда на десант при война , но досега не намерихме улики, показващи бойни действия  или палеж. Сякаш всичко изведнъж се е срутило в тинята. Разкопките са сложни, тъй като субстратът е пясък от дъното на реката, който се отлепва и е необходимо проучването на цялото пространство да се извърши възможно най-бързо. Ето защо работим без прекъсване, независимо от умората. С една дума , това е страхотно откритие, което не трябва да се оставя неразкрито “, казва д-р Мрджич. Дълбочината, на която се намира флотът, показва че неговата възраст на 70 000 години.   Още веднъж - Римската империя на дълбочина ДВа метра, а тези кораби са на СЕДЕМ метра. Между другото, тук отново въпросът е за културните пластове. Може би само на два метра от онези далечни времена, на мястото на римската столица на провинция Горна Мизия ??? Ако сградите, запълнени до голяма дълбочина на 18 век, обясняват културния слой?   imageimage




  Като цяло има какво да размишлявам. Оказва се, че такива лодки са били изградени, когато човек просто -просто....    "Освен това, в резултат на същия генетичен експеримент (за който пише Американското списание за човешка генетика), изследователите стигат до заключението, че хората за пръв път са излезли от Африка приблизително по същото време - преди 70 хиляди години. (Https: // www. pravda.ru/science/839264-70_tys_let_nazad_chelovechestvo_edva_ne_vymerlo/) " Излязоха от Африка .. Оказва се - плаваха на военни кораби. Отново не се вписва, господа историци. :)    



Гласувай:
5



1. kvg55 - radostinalassa,
08.05.2020 19:57
Искаш да кажеш, че сърбите са по-древни от българите! Това е манипулация!
цитирай
2. shtaparov - Спокойно- ще им се направи радио...
08.05.2020 20:02
Спокойно- ще им се направи радиовъглеродно и дендрохронологично изследване и ще се окаже,че корабите са от времето на Хуните и Българите.
цитирай
3. germantiger - копането с лопата 12-и номер
08.05.2020 21:00
как е закопан с комбиниран багер или на ръка
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13268904
Постинги: 11650
Коментари: 18462
Гласове: 6688
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК