Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2020 19:27 - Защо мумифицираха Ленин ?
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 2620 Коментари: 7 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Невъзможно е да разберете смисъла на това действие, ако не знаете, че болшевишките-атеисти са били изключително суеверни хора, които са вярвали в древния окултизъм и магия.   image Чекисти-окултисти "Чисти ръце, топло сърце, студена глава", всички знаят този набор от признаци, с които Феликс Дзержински избирал служителите на Всеруската извънредна комисия. Cold Head очевидно предполагаше изследователски подход към тайните на религията. С думи, отричайки "свещеническите приказки" и "измамата на свещеничеството", комунистите вярваха, че свещеничеството на древните култове има някакви скрити технологии за влияние върху масовото съзнание на вярващите. Болшевиките възнамеряват да разкрият тези технологии и да ги използват, за да превърнат руския народ в послушно стадо. И кой ще каже, че не са успели?     През 1921 г. в ЧК е организиран специален отдел. Той беше пряко подчинен на Дзержински. Официално Специалният отдел се занимаваше с подготовката на шифри за агенти и дешифриране на съобщения на вражеското разузнаване. Тайната задача на Специалния отдел беше научното проучване на определени проблеми, граничещи с цялата мистика и дяволството.   Начело на Специалния отдел поставиха  стария  Глеб Бокий. Той имаше дългогодишни връзки с окултни, спиритуалистични и теософски кръгове. Ясно е, че научно изследване на проблемите, които по-голямата част от учените от онова време не  смятат за истински научни, трябва да се случи само с участието на различни видове псевдоучени, представители на паранауките. Но думата "псевдоучен" не означава, че той греши във всичко. Древните алхимици например са знаели много неща, които съвременната наука не знае.   Близък сътрудник на Глеб Бокий беше мистикът и екстрасенс Александър Барченко. Преди революцията той пътува до Хималаите, за да търси мистериозната Шамбала и пише книга за нея. През 1920 г. той получава работа (или по-скоро е взет по силна препоръка от ЧК) в Института по психология на проф. Бехтерев. През същата година (в условия на глад и опустошения!) Съветът на народните комисари отпуска средства на Барченко за дългосрочна експедиция до полуостров Кола, където ученият щеше да намери следи от древната цивилизация на Арктогей или Хиперборея. През 1923 г. съветските вестници пишат, че експедицията е успешна.   Ленин още не беше умрял и Дзержински вече беше подписал заповед, съгласно която цялото заупокойно наследство  на лидера е предоставено на разположение на Специалния отдел на GPU. С други думи, в ръцете на Бокий и Барченко.   image






  Вечно живото подобие на Луцифер В онези сурови януарски дни на 1924 г. много московчани бяха изненадани от странни хора във лекомислени одежди. Те бяха тибетски монаси, приети в Кремъл.   Тибет е един от малкото райони на Земята, където все още се практикува мумификация. Игумените на манастирите, които са преминали ​​в нирвана, както вярват будистите, остават заградени в килиите си. Смята се, че духът им продължава да живее и влияе на вярващите.   image     Протоколите, по които КГБ се съвещаваха к  тибетските лами, разбира се, не оцеляха. По същия начин ритуалът на мумифицирането, извършен с Ленин, не може да съответства напълно на това, което се практикува в сухия, мразовит, разреден въздух на Тибет. В крайна сметка в Москва рано или късно щеше да дойде лятото. Следователно, тялото на Ленин, беше решено да се подложи на специална химическа обработка, като предварително се отстрани мозъка от него.       Този мозък, вярвали Бокий и Барченко, ще служи като обект на специално проучване, което разкрива причините за уникалния гений на лидера на световния пролетариат. Тялото на Ленин, решено от лидерите на болшевишката партия, ще стане обект на масово поклонение. Мощите на светците от християнската религия трябвало  да се противопоставят на нетленното тяло на основателя на Съветската държава.
В архитектурата на Мавзолея са използвани елементи от Вавилонската кула, която служи като символ на сатанинските кръгове в бунта на Луцифер срещу Бога. Но в богоборчеството за  болшевиките беше свещеният смисъл на революцията.     Така на Червения площад е построена гробница на онзи, който е трябвало да бъде почитан като Вечен човек, анти-бог, който все още е "по - жив от всичко живо".  



Гласувай:
4



1. dobrodan - Защо не пише какъв точно мозък са извадили от главата
28.05.2020 19:37
на вожда на световната мафия? Чувал съм така, че нещо по-скоро като глина е било?
Сифилис, мале, не прощава.
цитирай
2. radostinalassa - Мозъкът е бил с кръвоизливи и ...
28.05.2020 19:41
белези на сифилис. Но като цяло той не е бил нищо необикновено. А и как един евреин би имал забележителен мозък.
цитирай
3. oia - Октомврийската революция---е...
28.05.2020 20:42
Октомврийската революция---еврейско коварството. Именно те използват черния окултизъм, дори и сега. За какво ли използват така наречения ---соломонов храм
За какво ли се събират там и какви ги вършат. Има ли революция или размирици, които да не са плод на еврейската камарила ???
цитирай
4. krumbelosvet - Радостина, моля те помисли.
29.05.2020 14:38
Отдавна знам, че четеш МНОГО, но ИЗБИРАТЕЛНО. Четеш ГРУБО ПРОПАГАНДЕН АНТИРУСКИ сайт, макар че минаваш за русофил и те плюят за това. Защото какво значи да отречеш и залееш с г.на и помия СЕДЕМДЕСЕТ години от руската история? Ако болшевиките са били просто гнусни престъпници, които правят народа си на СТАДО, какъв е тоя народ, който не е гъкнал (с изключение на НЯКОЛКО т.н. дисиденти, всичките до един наивници и един май подлец)? И е лял кръв за идеалите на "престъпниците", и е победил в най-страшната война ПОД РЪКОВОДСТВОТО на тия престъпници? Ако е такъв тоя народ, не заслужава ли всички долни думи на нещастните русофоби?
цитирай
5. radostinalassa - О, Яндекс Дзен не е руски пропаганден сайт
29.05.2020 17:37
И ти можеш да пишеш там. Лично аз избирам статиите. Анихилирам тези, в които ни наричат тюрки. Какво невежество.
цитирай
6. krumbelosvet - Най-масоваъа заблуда
30.05.2020 00:14
Че като държа дистанционното, САМ И З Б И Р А М информацията.
"Щандът" от който избирам, е притежание на монополист. Не веднъж съм ти напомнял ТВОИТЕ думи, че си чела САМО ЛОШИ неща за Маркс. Значи четеш все едно нощем около ЕДИН стълб с лампа. И не знаеш, че има други лампи. МОНОПОЛИСТЪТ на пазара на информацията не се притеснява, че всеки може да дращи. Той държи сам 80 процента и оставя милионите да се боричкат като мравки за останалите 20 процента и взаимно да се неутрализират. Ти си мислеше например, че има САМО ЕДНА биография на Маркс...
цитирай
7. radostinalassa - 6. krumbelosvet - В Яндекс се свалят само статиите...
30.05.2020 08:08
в които има нецензурни изрази.
Ако не бяха Маркс или Ленин, щяха да са други особи. Важното е да се прокарва концепцията за унищожаването на европеидите, които са неподатливи на еврейстого влияние. Това става и на генетично ниво. Ако ме разбираш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13132870
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години