Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2020 20:12 - Как Сталин се бореше с МАСОНИТЕ.
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 1390 Коментари: 2 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Как Сталин успя да освободи Съветския съюз от „свободните зидари“.
За първи път те се появяват на територията на руската държава по времето на Петър Велики. Петър Първи ли ги е довел в Русия или са дошли сами? Все още няма точен отговор на този въпрос. Масоните (тайно общество) започват своята активна дейност в Русия в началото на 19 век (1825 г., въстанието на декабристите), след това в началото на 20 век (януари 1905 г.). Това беше борба срещу царското самодържавие, насочена към освобождаване на селяните от крепостничество (според техните идеи) и установяване на контрол над Русия.   Има основателни причини за твърдението, че именно масоните са организирали Февруарската революция в Руската империя през 1917 г., а след това масонът - ръководителят на временното правителство Керенски прехвърля мръсните си дела на болшевиките, начело с масона Владимир Илич Ленин. Керенски не стигна никъде с кола, не избяга от болшевиките с женска рокля, както ни казваха през цялото време. Приятели го транспортират на Запад, където той живее спокойно и щастливо до края на дните си. След смъртта на Ленин Йосиф Висарионович Сталин започва да разбира кои са те - неговите „другари“ в Октомврийската революция. Най-активен сред тях беше Леон Троцки. Сталин разбра кой е Троцки навреме. Сталин осъзна, че Троцки не върви по неговия път ..   image






  Лидерът на Съветския съюз, Йосиф Висарионович Сталин. Сталин възпитаваше омраза към Леон Троцки - Бронщайн (и не напразно, той беше обучен в САЩ за дестабилизация на Руската империя), Каменев - Розенфелд, Зиновиев - Апфелбаум (тези другари бяха обучени в Англия и Франция) и други другари - масони. Засега в борбата за власт Сталин не се поколеба да се сприятели с Каменев и Зиновиев, за да победи Троцки. И тогава Сталин се занимаваше с онези, които му помогнаха да спечели неограничена власт в Русия, и с други, които пряко или косвено биха могли да имат нещо общо с масоните. Всички те ще бъдат убити!   Съветските хора първоначално се тревожеха от масовите арести и съдебни процеси над старите болшевики в Москва и Ленинград. Но след това те - абсолютното мнозинство от народите на Съветския съюз - започнаха да разбират, че няма дим без  огън. Хората казаха: "Сталин знае какво прави!" Ако не беше Сталин, трудно е да си представим как би свършило всичко това. Известно е какво са приготвили масоните за руснаците, украинците, беларусите, татарите, башкирите и други народи на Русия. Сталин вижда в масоните не само опит за неограничена власт, но и най-важното - заплаха за младата съветска Русия и вероятно затова е постоянен противник на МАСОНИТЕ - „свободните зидари“.   След разпадането на Съветския съюз, масоните отново се появиха в страната. Те излязоха от ъндърграунда и започнаха да се обявяват открито.
Тйркский народ


Тагове:   сталин,   масони,   евреи,   Запад,   Троцки,


Гласувай:
0



1. raders - :) Не само масоните. Той избива п...
03.10.2020 20:49
:) Не само масоните. Той избива почти целия команден състав на армията, избива цялата интелигенция, избива сътрудниците си, които сам е издигнал, избива и цели народи - 7 милиона украинци по време на така наречения "голодамор". Цели народи праща в Сибир - чеченците. Общо жертвите му са около 22 милиона - доста повече, отколкото загубите от войната. Убива и собствения си лекар, който му поставя диагнозата. Параноя, разбира се. И т.н. Това е най-голямото чудовище на всички времена. Но дървеняците съвсем естествено, го схаресват.
цитирай
2. radostinalassa - А защо тогава руският народ ...
03.10.2020 20:58
боготвори Сталин? А не Горбачов и Елцин, които го продадоха на Запада? сталин не прие господството на долара над Русия. Какъв е бил броят на евреите в Русия? Самият Гордън признава, че комисарите, избивали русите са били евреи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13145650
Постинги: 11561
Коментари: 18329
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години