Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2020 17:22 - Масонски символи върху печата на Петър Велики
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 596 Коментари: 1 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Няколко исторически мистерии са свързани с Петър Велики. Първо, името му принадлежи на католическата традиция, а не на православната. На второ място, странната смърт на 5 по-големи братя от семейство Милославски. На трето място, дългата коса на руския цар, в съответствие с древния франкски обичай. Четвърто, вместо обичайните орли и конници, върху печата на Петър се появяват масонски символи: блестящ триъгълник с името на Бог на иврит, надпис на латински ADIUVANTE („с помощта“), длето, чук и колони.  

image



Печатът на Петър Първи "Петър" (от старогръцки - "камък") е доста рядко име за Русия. Вероятно това име не е избрано от цар Алексей Романов, а от Наталия Наришкина, втората съпруга на царя. Майката на Петър е дъщеря на дребен местен благородник, но е отгледана в къщата на най-влиятелния човек от онези години - Артамон Сергеевич Матвеев. Последният инициира брака на овдовелия монарх и Наталия Наришкина. Наследственият  дипломат служи като председател на руското правителство. Интересен факт - Матвеев беше женен за Евдокия Григориевна Хомутова от влиятелното шотландско семейство Хамилтън. Има две версии защо майката на Петър е възпитана от Артамон Матвеев.     image



Артамон Матвеев, автор на произведението, не е известен. Според официалната версия Евдокия Хомутова е била снаха на Наталия Наришкина. Смяташе се, че първият произхожда от шотландеца Томас Хамилтън, дошъл в Москва преди 3 поколения. Така се оказва, че Петър Велики е бил 1/8 шотландец.   Според друга версия, Артамон Матвеев през 1650 г. е спасил честта на шотландския кралски дом, като се е оженил за принцеса, която вече е била в положение. . Принцесата е Евдокия Хомутова, а Наталия Наришкина е извънбрачното дете на принцесата. Тази версия се подкрепя от факта, че около 1650 г. видни шотландци влизат в служба при Алексей Романов: Брус (кралското семейство, положило основата на Стюартите), Хамилтън (роднини на Петър I), Гордънс, Лермонти (прародител на Лермонтов), Лесли, Дезела-Делилес и други. Тогава Петър Велики би бил 1/2 шотландец.   Шотландия е интересна, защото през XIV век тамплиерите са избягали тук с християнски реликви и други ценности, ограбени в Палестина и Византия. Ръководството на ордена е от  евреи, които са добре запознати с астрологията, химията, физиката и математиката. Не толкова съкровищата, колкото знанията  са били внимателно пазени и предавани от поколение на поколение след излизането от Египет. Има много доказателства за сходството между тамплиерите и масоните, но при всички случаи майката на масонската ложа № 0 е и до днес в Шотландия.   image

Материнската ложа  № 0 в Килуиннинг, Шотландия От 1554 г. Великобритания изнася руски дървен материал през Архангелск за изграждането на британския флот. Иван Грозни и Борис Годунов ограничават британците с високи мита и квоти. Следователно британците се заеха с първите Романови, за да спечелят търговски предимства. Така че личният лекар на Михаил Федорович, първият Романов, беше Артър Ди (Артемий Диев), син на Джон Ди, временно поверен в делата на Елизабет I.   По времето на Алексей Романов и Петър Велики властта в Англия е завзета от Стюартите, по майчина линия потомците на шотландския Брус. А тамплиерите са служили на Брус от 14 век. Стюартите вероятно продължават да използват услугите на тамплиерите за шпионаж и тайни дейности в различни страни. Тамплиерите притежаваха познания по медицина и химия, затова с охота бяха наемани като лекари в кралските къщи на Европа. Може би това е причината за мистериозната смърт на децата на Алексей Романов от първия му брак с Милославская - Дмитрий (починал една година след раждането), Алексей (починал на 15), Федор (починал на 20), Симеон (починал на 3) и Иван (починал на 29).   Ако разглеждаме Петър Велики като 1/2 или 1/8 шотландец, тогава освен съюза срещу Швеция, имаше и други основания за посолството на Петър Велики в Англия. "Петър Михайлов" посети замъка на семейство Хамилтън в Шотландия (това е още едно доказателство в полза на втората версия), разговаря с Исак Нютон и Кристофър Рен. Смята се, че Нютон е бил глава на Приорството  на Сион, а Рен е основателят на английското масонство. Между другото, тогава от цялата руска свита с Яков беше само Яков Брус. Брус е същият потомък на шотландските крале, при които са служили тамплиерите. image   Петър Велики с телескоп Масонството не признава Църквата и се застъпва за обединението на Европа под управлението на Меровингите. Информацията за първите франки разкрива тайната защо Петър Велики е носил дълга коса и как думата "Нептун" се е появила в името на тайното общество на краля.   Според легендата първият франк Меровей идва от „звяра на Нептун, подобен на Кинотавр“. Смятало се, че древните франки притежават дарбата на ясновидство, могат да общуват с животни и да лекуват другите. 


Източникът на свръхестествената им сила лежи в дългата им коса. Следователно само кралете имаха право да носят дълга коса, за разлика от поданиците.Меровингите са управлявали Европа през 5-8 век.     image



Златната пчела е един от символите на династията на Меровингите Петър се върна от Англия друг човек. Най-ключовата реформа беше премахването на патриархата. Самият цар става глава на църквата. Сега монархът не се нуждае от посредници между него и Бог. Британците направиха същото в началото на 16 век. Те прекъснаха отношенията си с римската църква и накарахаха англиканската църква да се подчини на краля.   И накрая, какво символизира печатът на Петър Велики? Очевидно той изобразява ключовите тези на масонството. Лъчезарната Делта е Бог. Бог влияе на два противоположни принципа: мъжки (ред) и женски (хаос) - на фигурата те са изобразени като колони. Но Бог не определя съдбата - тя е издълбана от самия човек (архитект) с помощта на решение (длето) и воля (чук). Следователно зидарите са свободни! Бог е затворен в триъгълник, тъй като не винаги помага (не кръг), а само в определено време.
Загадки науки  


Тагове:   печат,   масон,   църквата,   Петър,   шеф на,


Гласувай:
2



1. oia - Привет. БОГ НЕ ПОМАГА. Той е дал в...
14.10.2020 19:55
Привет. БОГ НЕ ПОМАГА. Той е дал всичко необходимо за развитието на
индивидите в ЗНАНИЕТО, и изпитва, чрез делата. Да помага, това означава сам
на себе да противоречи. Истината е в ЗНАНИЕТО, а не в помощи. Колкото и да опитват да крият знанието, съответно и унищожават---нищо Божие не може да остане скрито, нито пък унищожено. Когато помагаш, сваляш отговорността от индивида /ите / В ежедневието се учи, а не се помага.
Може да се каже, че ЗНАНИЕТО е задължителен процес, а не пожелателен
след, което Бога трябва да се явява като спомагател. Е, няма как да стане
Всичко е изопачено и извратено в угода на тези, които си мислят, че са скрили знанието---сиреч на крадците. А дали са тамплиери мародери, или
масони с хищни фасони, или пък католици фанатици---все тая, вижда им се
края...........
цитирай
2. radostinalassa - Нашият Бог и този на евреите са различни
14.10.2020 20:14
И ние и евреите сме различни. те нямат съвест, но познават вселенските закони. ако ни принудят напр. да се чипираме доброволно, то те няма да имат вина за това и няма да утежнят кармата си.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13283125
Постинги: 11656
Коментари: 18466
Гласове: 6689
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК