Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.01.2021 21:32 - Гениталното осакатяване на Исус
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1788 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 14.01.2021 21:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Гениталното осакатяване на Исус  

7 януари 2021 г.
 Кайл

  http://www.renegadetribune.com/the-genital-mutilation-of-jesus/?fbclid=IwAR1OYF09WFJiSXopdyyHaU3MPpo6GeRdoJCSl9vFT1ImqPa6w7sG021R6Yc

По време на Средновековието имаше някои спорове относно това дали Исус всъщност беше обрязан или не. Макар и измислен герой, очевидно е, че на този „син на Яхве“ гениталиите му биха били осакатени на 8-ия ден след раждането му.

Лука 2:21 казва :

И когато се навършиха осем дни за обрязването на детето, името му беше наречено ИСУС, което беше наречено така на ангела преди зачеването му в утробата. ” (От Библията на крал Джеймс.)

Ученият по Библията Франческа Ставракопулу казва, „разбира се, Исус беше евреин ... Точно както влиза и преподава в синагогите, и както проповядва и се нарича равин, очевидно би бил обрязан.“

В Първото евангелие на Младенеца Исус , което е написано по едно и също време с Библията, но не е попаднало в последния разрез, научаваме, че светата препуциума на Исус не просто е била изхвърлена (или превърната в крем за лице на Опра), но пазени.

старата еврейка взе препуциума (други казват, че тя взе връвчето на пъпа) и го консервира в алабастрова кутия със старо масло от шипнар ”.

Очевидно 12 различни реликви на препуциума са съществували едновременно, като всички твърдят, че са оригиналната част на пениса на семитския спасител. Първата свята препуциум се появява около 800 г. сл. Н. Е. Като подарък за папата. Някои croques-prйpuces всъщност биха вкусили смачканата кожа, за да видят дали е от човешки произход, и тъй като яденето на плътта на Исус е това, за което е тайнството на Светото Причастие!

През 1900 г. Лъв XIII издава заповед, с която всяка дискусия за препуциума на Исус е „престъпление“, наказуемо с отлъчване от църквата.

От Животите на светиите , от Албан Бътлър, Benziger Bros. изд. [1894]

ОБРЕЗАНЕТО е тайнство на Стария закон и първото законово спазване, изисквано от Всемогъщия Бог на потомците на Авраам. Това беше тайнство на посвещението в служба на Бога и обещание и ангажимент да вярваме и да действаме така, както Той беше разкрил и насочил. Законът за обрязването продължи да действа до смъртта на Христос и нашият Спасител, роден под закона, стана Той , Който дойде да научи човечеството на подчинение на Божия закон, да изпълни всяка справедливост и да му се подчини. Затова Той беше обрязан, за да може да изкупи онези, които бяха под закона , като ги освободи от робството му; и че тези, които преди са били в състояние на слуги, могат да бъдат освободени и да получат осиновяванев Кръщението, което по Христова институция успя да обреже. В деня, в който божественото Младене беше обрязано, Той получи името Исус, което означава СПАСИТЕЛ, което му беше дадено от ангела преди зачеването. Това име, толкова красиво, толкова славно, божественото Дете не желае да носи нито за миг, без да изпълни значението му; дори в момента на Своето обрязване Той се показа СПАСИТЕЛ, като проля за нас онази кръв, една капка от която е повече от достатъчна за откупа и спасението на целия свят.

Размисъл . - Нека се възползваме от обстоятелствата на новата година и на прекрасното обновление, извършено в света от голямата тайна на този ден, за да подновим в сърцата си нарастване на плам и щедрост в служба на Бога. Нека тази година бъде една от плам и напредък! Ще мине бързо, подобно на току-що приключилата. Ако Бог ни позволи да видим края му, колко щастливи и щастливи ще бъдем, че сме го преминали свято!

Не случайно Нова година идва точно осем дни след предполагаемото раждане на Христос по Коледа. "Таймс от Израел" твърди, че " Нова година" е свързана с препуциума.

Няколко християнски деноминации изрично свързват точките. Английската църква, Англиканската църква на Канада, лутеранците и източноправославните огласяват Новата година с празника на обрязването .

Обрязва ли „Времето на бащата“ (Сатурн, подобен на Яхве) бебешката Нова година със сърпа си?

image

Не забравяйте, че Сатурн също отряза цели гениталии на баща си Уран.

image

Връщайки вниманието си обратно към евреите от Тората, те бяха абсолютно обсебени от препуциумите. Възлюбеният цар Дейвид уби 200 „гои“, за да им открадне препуциумите като сватбен подарък.

image

Каква прекрасна религия, нали?

Всъщност еврейската религия първоначално беше още по-лоша, тъй като изглежда, че еврейската британска мила (обрязването) всъщност беше въведена като по-„хуманен“ завет с Яхве, отколкото да жертва (известен още като убийство) собствените си първородни момчета. Сега те просто жертват „гоите“ в еврейското си ритуално убийство.

Знаейки всичко, което правим за равина Йешуа и неговия психопатичен татко, как някой все още може да се смята за християнин, е извън мен. Христовото безумие е смазало умовете и осакатило половите органи на твърде много бели хора. Трябва да спре.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743880
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031