Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2021 19:54 - Гените на неандерталците са отговорни за антагонизма на Запада спрямо Русия 2.
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 540 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 02.03.2021 14:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image






 Ясно е, че разработеният език на Homo sapiens sapiens се оказа много необходим и важен, за да се координират ясно действията по лова, в битките с други племена, при координирането на каквито и да било действия.
Това беше уникалната сила на езика. Способността за думи, образно мислене, развиване на  разбирането на  предаването на мисълта с думи се превърна в предимство в конфронтацията с мощните, но праволинейни  неандерталци.  
Този език на новия вид Homo sapiens е бил съхраняван в продължение на хиляди години от свещеници  и мъдреци.
Неговата ритуална и магическа насоченост, способността да облича мисли с думи с негова помощ, засили значението му за развитието на рода. Там в сърцевината, откъдето произхожда езикът, той е запазен дълги хилядолетия.   Но протоезикът също претърпя определени промени.
Но в периферията, в граничните слоеве, отдалечени от първоначалното ядро ​​на пратеноса, където кроманьонци се кръстосват с неандерталци, а по-късно и с неандерталоиди. Колкото повече бяха премахнати, толкова повече тези езици се променяха.
Имаше активно смесване на "стария" свят на архантропите и "новия" свят с неговия перфектен език, нов манталитет.   В онази далечна епоха в Европа потомците на неандерталците са се занимавали с лов и събиране. Имаше и представители на смесената негроидна раса. Томас У. Шор в главата си "Нашите тъмни предци" пише:   „Научните изследвания върху физическите черти - цвета на косата и очите в графствата на Англия показват, че процентът на смесените мургави видове, живеещи в Хартфордшир, Бъкингамшир, Уилтшир и Дорсет, е по-висок от повечето други графства. Жителите им, с изключение на Корнуол и територията в древните келтски граници, са по-тъмни .... Бедоу откри, че хората с най-тъмна кожа са живели от река Лиа до Уорикшир Ейвън. "   Откъде възникна самият кроманьонски „Кавказоид“? Много учени смятат, че той се е формирала в Северна Африка или Близкия изток. Доколко тази хипотеза отговаря на реалността, може да се отговори само от самата реалност. А хипотезата е просто хипотеза.
  Хората, чиито останки са намерени в пещерата Кроманьон на възраст 30 000 години, могат да бъдат причислени към населението на „Стара Европа“. За смъртта му 25 хиляди години по-късно от „ербините“, които дойдоха в Европа, вижте: „Кой стои зад смъртта на„ Стара Европа “или„ Походът на изток “започна преди 4600 години?“ (zen.yandex.ru/media/bonorus/kto-stoit-za-gibeliu-staroi-evropy-ili-marsh-na-vostok-nachalsia-4600-let-nazad-5df4ab15f73d9d00ae12d79c).   Истински кавказци ли бяха, или вече са асимилирали обитаваните някога неандерталци и могат ли да бъдат наречени неандерталоиди?
Във всеки случай те вече бяха напълно кавказци, придобили, може би, само зачатъците на манталитета на своя древен роднина. В резултат на смесването на Homo sapiens sapiens и Homo sapiens се появяват неандерталенци, негроиди и монголоиди.   Но някъде, в определена област, е трябвало да оцелее човек от девствения тип „кроманьонец“.
Там, в продължение на определен брой хилядолетия, може да се намира оригиналното ядро ​​на кавказката Homo sapiens sapiens. Това не беше Европа. Изолирането е позволило не само да се запазят характеристиките на подвида, но и да се развие и затвърди техният първи език и манталитет. И такива подвидови характеристики бяха светли коса и кожа, светъл цвят на роговицата на очите.   Колко дълго останаха първите кроманьонци в първоначалния си родов дом? И къде трябва да го търсите? Можете да се обърнете към генеалогията на ДНК.
Очевидно не в Европа се е образувала хаплогрупа P (преди 45-42 хиляди години) - прародител на хаплогрупите R (преди 30-25 хиляди години), R1, R1a (преди 24 хиляди години), открити в южния Сибир.  
Говорещите R1a не отидоха веднага на запад и 15 хиляди години след формирането си те дойдоха в Европа по дълъг миграционен път, като го дариха със своя IE (арийски) език, своята изразена култура и традициите на арийско-индо- Европейски руси. По пътя носителите на тази хаплогрупа овладяват Мала Азия, след което основното им ядро, преди 9-10 хиляди години, се премества на Балканите, покривайки цяла Европа със своето влияние.
Историците вярват, че и двата региона са прародината на индоевропейския език.   Оказва се, че прародината на праиндоевропейците (PIE) е Източен Сибир, а прародината на индоевропейците (IE) на Балканите. Що се отнася до Източноруската равнина, където предците на руснаците, русите, са се заселили в мрачното предписание на хилядолетия, тогава, въпреки такъв огромен хронологичен интервал, както ядрото на древния език, най-близко до протоезика, така и ядрото на русите, от рода R1a - Z28 0.

Антагонистичното съществуване на двата подвида на човека не може да не остави следи в по-непосредствено време. Това се отразява в конфронтацията между света на русите и западния свят, хищническа цивилизация на собствениците на роби.   След като усвоиха езика на цивилизаторите, част от западноевропейските „неандерталоиди“ психически останаха ловци на глави в буквалния смисъл.
И тук говорим за лов на хора.   В продължение на стотици хилядолетия предците на тези хора, не лишени от канибалистични наклонности, крадат жива плячка от съперници. Някои от откраднатите хора са изядени, останалите са държани в пещери като хранителни запаси. В крайна сметка всички постепенно бяха погълнати. Нека си припомним приказките за човекоядните гиганти.  
Идеята за превръщането на пленниците в роби се появява едва с нарастването на интелигентните способности след продължително смесване с кроманьонците. Представители на различен вид могат не само да се ядат, но и да се използват като роби, които са знаели как да отглеждат култури, да отглеждат добитък и да строят жилища. През хилядолетията дойде разбирането, че е по-изгодно да не ядат пленниците, а да паразитират върху техния труд, да ядат храната, която са отгледали. Това беше типична проява на манталитета на паразитите.  
Така се заражда робовладелското общество с първите зачатъци на „присвояващ” начин на производство. Неандерталоидите „присвояват“ това, което не могат да получат - продуктите от обработваемата земя и храната. И ако земеделието от хилядолетия се развива много на изток, то за западната част на Европа това е откритие.
Но те знаеха как да обират, да пленяват роби, да присвояват чужди.   Новият подвид Homo sapiens sapiens измести неандерталците. Но това, което остана от тях, беше хибрид от неандерталци и съвременен човек - неандерталоиди.
Историята на човечеството показва, че заплахата от самото съществуване на човешката раса, sapiens sapiens, е била свързана с тези носители на архантропния манталитет. Те са се превърнали в основната заплаха и нещастие на земната цивилизация.   За разлика от западната цивилизация, нашите предци от клана Homo sapiens sapiens - бореали, индоевропейци, руси, славяни, създадоха велики цивилизации, където нямаше място за робство. Арийското общество първоначално беше разделено на три части - влъхвите; воини и принцове; селяни, занаятчии и търговци.
Най-добрите от воините станаха принцове и крале. В това общество не е имало робство и собственици на роби, тати (мошеници и мародери), лихвари са били осъждани. У него се зароди такова чувство, чуждо на Запада, като „справедливост“. Всяко желание за паразитиране за сметка на обществото беше осъдено от обществото и свещениците и потиснато.   А староруските думи „справедливост“ или „правда“ - и двете се основават на корените - Правъ  и ВЕД. Където Правъ  е законът на живота на нашите предци руси според заветите на боговете.
А един праведен човек, например, е „който познава Правилото“, а „справедливостта е това, което се извършва съгласно законите на Правилото:„ познанието на Правилото “.   В такова общество нямаше място за животинското „право на силния“, за разлика от архантропните ловци на Запада, които признаваха и признават само богатство и насилие, придружени от животинска алчност и зверска жестокост.
Ако арийците-индоевропейци са съществували в аристократично общество, тогава западните „ловци“ са живели на глутници, обединени от взаимна отговорност. Те не знаеха как да творят, робите го правеха за тях. Те знаеха как да ловят хора, да убиват, да обират.   Там, на Запад, земята за възникването на първите робовладелски „държави“ е напълно оформена. Дивите хибридни архантропи, заблуждавайки се в агресивни ята, нападнаха чужди за тях работници и създатели, които се заселват в Европа. Тези стада започнаха да паразитират върху труда на робите, които бяха заловили. Първите "демокрации" на Средиземно море - и така се появи. И западният свят на Европа се превърна в техен генетичен наследник. Тази античовешка "демокрация" все още се възхвалява от Запада, представяйки я като най-доброто изобретение на тяхната хищническа глутница.  
„Формирането“ на такава демокрация се основава на грабежи, грабежи, убийства и насилствено използване на труда на поробени хора, много от които бяха на по-високо ниво. И така, те създадоха свой собствен „цивилизован“ канибалистичен свят. Определението за западна "демокрация" може да се разбере като силата на паразитния клан на "хибридните архантропи" (както е дефиниран от Ю. Петухов) над множество творчески хора, плодовете от чийто труд бяха преразпределени в полза на управляващите архантропи „елит“.  
Очевидно понятието "демокрация" крие варварския тоталитаризъм на шепа цинични паразити, които поробиха масите, които бяха измамили.
  Днес най-накрая можете да видите някои биологични аспекти, които различават например прословутите "англосаксонци" от "изцяло арийската" маса на русите и славяните в Източна Европа.   Как например британците в близкото минало са основните носители на знаците на архантропни ловци, които разпространяват своите хищни пипала по целия свят?
Дори не е нужно да се вглеждате внимателно - повече от 90% от британците са носители на хаплогрупа R1b (ербини). В други страни от Западна Европа: в Испания - 70%, във Франция - 60%, в Германия - 40%.   И външно те почти не се различават от носителите на R1 a. Но манталитетът, в основата на който лежи алчността е типичен за западняците.
Автор Борис Новицкий , Яндекс Дзен



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13326587
Постинги: 11674
Коментари: 18491
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК