Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2021 19:54 - Защо в руските портрети от 19 век няма монголоиди?
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 683 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 11.07.2021 20:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Винаги следя с голям интерес блога на руския писател, поет и журналист Андрей Тюняев. Всеки негов видеоклип ви кара да се замислите малко за нашето съществуване, минало и възможно бъдеще. В допълнение към видео блога, авторът е главен редактор на обществения и политически вестник "Президент".

  image Изображение Yandex Pictures. Руски портрет от 19 век. Според официалната наука работата му е псевдонаучна. Въпреки че има много привърженици на неговите творби и идеи. Само погледнете статистиката на блога, има около 300 000 абонати и тираж на книгите му. Невъзможно е да се класира сред "диванните мислители", тъй като жизненият опит на Тюняев е много богат.   Работил е в областта на съветското ракетостроене.
 Има много научни трудове и е член на обществената организация "Руска академия по естествени науки". Той също е член на Асоциацията на ветераните и служителите по сигурността. Но всичко това са регалии, които, разбира се, у всеки човек, който води активна социална работа, винаги са много.   Ако не сте запознати с този автор, можете да разгледате неговия блог и книги. Въпросът е друг. В последното видео Андрей Тюняев повдигна много интересен въпрос. Защо в руските портрети от 19-ти век от изложбата в Москва няма абсолютно никакви монголоиди? В крайна сметка те изобразяват много личности от монголско-татарски произход.   Самият автор направи интересно изявление. Че преди 150 години не е имало хора с монголоиден външен вид, а самият Китай, като основната зона на концентрация на монголоидната раса, няма древна история, но я създава буквално пред очите ни. Мога да си представя как моите читатели, които имат различна гледна точка, сега са възмутени!  

image



Снимка Yandex Pictures. Андрей Тюняев. Разбира се, всички предположения трябва да бъдат доказани, което е много сложно, трудно след забраната на китайското правителство да извършва археологическа работа на тяхна територия за представители на други държави. Защо? Ето  го въпроса. Може би наистина не всичко е толкова еднозначно, колкото знаем от основната историческа линия.   Ако разгледаме руските портрети от 19-ти век,  наистина няма дори намек за монголските черти на хората, представени на тях. Дори тези, които според данните имат корени на Орда в рода  си. Но тюркското влияние е видимо. Тъмна коса, очи. Следователно съвременните художници, които рисуват монголско-татарите почти като китайците, много грешат.   От себе си, като автор на този блог, мога да направя малко допълнение към тази тема. Разбира се, мнението на прадядо ми е интересно преди всичко за мен, като негов потомък, който го познаваше и вярваше на неговите истории. Не обичаше да лъже. Той каза, че потоците от монголоидното население са се появили на територията на Русия практически от края на 18 до 19 век.   Веднага след като европейците дойдоха в Китай, местното население беше принудено просто да избяга от последиците от тяхната дейност. Достатъчно е да си припомним Опиевите войни между европейците и династията Цин. И следващите гладни години. Хората, за да спасят живота си, бяха принудени да отидат на север.  
image


Изображение Yandex Pictures. Портрет на жена, 19 век. Много китайци се заселиха на територията на съвременен Казахстан и други държави от Централна Азия. Много яицки казаци се ожениха за момичета с монголоиден вид, които бяха смятани за много послушни. И вие вярвате в това, защото ако смесването на народите беше станало много по-рано, изобщо нямаше да видим европеиди.   Приятели, препоръчвам ви да гледате видеото в края и нека да обсъдим с вас тази интересна тема. Какво мислите по този въпрос, с какво сте съгласни и с какво не сте съгласни? Пишете, абонирайте се, харесвайте, публикувайте отново Нашият канал е за мислещи хора!
https://zen.yandex.ru/media/antikkuban/pochemu-na-russkih-portretah-19-veka-net-mongoloidov-60e9b9ab88bc8c5106d065f6
Антикварная Кубанъ


Тагове:   татари,   китайци,   Руси,


Гласувай:
1



1. dobrodan - Самият Тюняев (този с костюма)
11.07.2021 22:59
е отчасти монголоид. Намерил какво да пише и той.
цитирай
2. radostinalassa - Тегли те към тюрките
12.07.2021 10:37
Кръвта вода не става - освен външния вид отчитаме морала и психотипа.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13344675
Постинги: 11679
Коментари: 18499
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК