Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2021 15:09 - Донел съм сапун, вода и пешкир за феновете на Големия рестарт, Голямото нулиране и Големия.....няма да кажа какво, няма да кажа и къде.... Те се знаят кои са:)
Автор: dobrodan Категория: История   
Прочетен: 2521 Коментари: 9 Гласове:
9

Последна промяна: 30.07.2021 15:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Големите фармацевтични компании и медии са собственост на едни и същи хора в сянка........

     Какво общо имат New York Times и повечето медии с Big Pharma? Отговор: Те са предимно собственост на BlackRock и Vanguard Group, две от най -големите фирми за управление на активи в света. Освен това се оказва, че двете компании образуват таен монопол, който притежава почти всичко друго, за което се сетите. Най -големите корпорации в света се държат от същите институционални инвеститори. Всички те се притежават един друг. Това означава, че „конкуриращите се“ марки като Coca-Cola и Pepsi всъщност не са конкуренти, тъй като техните акции се държат от абсолютно същите инвестиционни компании, инвестиционни фондове, застрахователни компании, банки и в някои случаи правителства. По -малките инвеститори са собственост на по -големи инвеститори. Те от своя страна са собственост на още по -големи инвеститори. Видимият връх на тази пирамида показва само две компании, чиито имена сме виждали често ... това са Vanguard и BlackRock. Силата на тези две компании е извън вашето въображение. Те притежават не само значителна част от акциите на почти всички големи компании, но и акциите на инвеститорите в тези компании. Това им дава пълен монопол. В доклад на Bloomberg се казва, че и двете компании ще имат обща инвестиция от 20 трилиона долара през 2028 г. Това означава, че те ще притежават почти всичко. "
     Кои са Vanguard? Думата "Авангард" (авангард) означава "предна позиция в армия или флот, които влизат в битка" и / или "водеща позиция в тенденция или движение". И двете отговарят на описанието на този глобален гигант, принадлежащ на глобалистите, настояващи за Голямото нулиране, ядрото на което е прехвърлянето на богатство и собственост от ръцете на мнозина към много малкото. Интересното е, че Vanguard е най-големият акционер на BlackRock към март 2021 г. Самата Vanguard, от друга страна, има „уникална“ корпоративна структура, която затруднява разграничаването на собствеността му. Тя е собственост на различни фондове, които от своя страна са собственост на акционери. Освен тези акционери, тя няма външни инвеститори и не се търгува публично. Елитът, който притежава Vanguard, очевидно не обича да бъде в светлината на прожекторите, но, разбира се, не може да се скрие от желаещите да се ровят по-дълбоко. Oxfam и Bloomberg съобщават, че 1% от световното население заедно притежават повече пари от останалите 99%. Още по -лошо, Oxfam казва, че 82% от всички пари, спечелени през 2017 г., са отишли ​​за този 1%. С други думи, тези две инвестиционни компании, Vanguard и BlackRock, имат монопол във всяка индустрия в света и те от своя страна принадлежат към най-богатите семейства в света, някои от които са членове на кралски семейства и които са били много богати още преди това индустриалната революция .... Въпреки че ще отнеме време за пресяване на всички фондове на Vanguard, за да се идентифицират отделните акционери и следователно собствениците на Vanguard, един бърз поглед подсказва, че Rothschild Investment Corp. и Едмонд Де Ротшилд Холдинг са две такива заинтересовани страни. Имайте предвид името Ротшилд, докато четете, тъй като то ще се появи отново малко по-късно. Видеото също така идентифицира италианското семейство Орсини, американското семейство Буш, британското кралско семейство, семействата Дюпон, Морган, Вандербилт и Рокфелер като собственици на Авангард.

                              BlackRock / Vanguard притежават Big Pharma

     Според Simply Wall Street, през февруари 2020 г. BlackRock и Vanguard са двамата най-големи акционери в GlaxoSmithKline, съответно със 7% и 3,5%. В Pfizer собствениците се размениха: Vanguard стана основен инвеститор, а BlackRock - вторият по големина акционер.

     Имайте предвид, че процентът на акционерите може да се промени по всяко време, тъй като компаниите купуват и продават редовно, така че не издребнявайте за процентите. Изводът е, че BlackRock и Vanguard, както индивидуално, така и колективно, притежават достатъчно акции във всеки един момент, за да кажат, че лесно контролират както Big Pharma, така и централизирани наследствени медии.  Защо има значение? Това е важно, тъй като фармацевтичните компании управляват отговорите срещу COVID-19, които досега само застрашават, а не оптимизират здравеопазването, а масовите медии са съучастници в разпространението на тяхната пропаганда, лъжливият официален разказ, който е бил и остава просто въвежда обществеността в заблуда и допринася за поддържането на страха, основан на лъжи.          За да имаме някакъв шанс да поправим тази ситуация, трябва да разберем кои са централните играчи, откъде идват вредните диктати и защо тези фалшиви разкази са създадени на първо място. Както беше отбелязано в доклада Global Justice Now от декември 2020 г., The Horrific Story of Big Pharma, ние просто не можем да позволим на фармацевтичните компании „с дългогодишен опит да приоритетизират корпоративната печалба пред човешкото здраве“ и да продължат да диктуват отговорите срещу COVID-19. В него те разглеждат скандалната история на седем от водещите фармацевтични компании в света, които в момента разработват и произвеждат лекарства и ваксини на базата на гени за COVID-19, докато основните медии помагат да се потисне информацията за лесно достъпни по-стари лекарства, за които  е доказано, че са много ефективни срещу инфекцията.

                            BlackRock / Vanguard притежават медиите

     Що се отнася до New York Times, от май 2021 г. BlackRock е вторият по големина акционер със 7,43% от общите акции, непосредствено след Vanguard Group, която държи най -големия дял (8,11%). В допълнение към The New York Times, Vanguard и BlackRock са и двамата най-големи собственици на Time Warner, Comcast, Disney и News Corp - четири от шестте медийни компании, които контролират над 90% от медийния пейзаж на САЩ.


     Излишно е да казвам, че ако имате контрол върху безброй новинарски канали, можете да контролирате цели държави с внимателно организирана централизирана пропаганда, прикрита като журналистика.

     Ако главата ви вече се върти, то не е само Вашата.Трудно е да се опишат линейно кръгови и тясно преплетени взаимоотношения. Светът на корпоративната собственост е лабиринт, в който изглежда, че всеки притежава до известна степен всичко. Ключовото решение обаче е, че две компании стоят с глава над останалите и това са BlackRock и Vanguard. Заедно те образуват скрит монопол върху глобалните активи и чрез влиянието си върху централизираните ни медии имат силата да манипулират и контролират голяма част от световната икономика и събития, както и как светът гледа на всичко това. Като се има предвид, че BlackRock обяви през 2018 г., че има „социални очаквания“ от компаниите, в които инвестира, потенциалната й роля на централен лидер в Great Reset и план за „възстановяване на по -добро“ не може да бъде пренебрегнат. Добавете към тази информация, че „подкопава конкуренцията, като държи акции в конкурентни компании“ и „размива границите между частния капитал и публичните дела, като работи в тясно сътрудничество с регулаторите“ и ще бъде трудно да не видим, че BlackRock / Vanguard и техните глобалистични собственици могат да допринесат до Голямото нулиране и така наречената Зелена революция, които са част от същата схема за кражба на богатство.


                               BlackRock и Vanguard владеят света

     Това изявление ще стане още по-ясно, след като осъзнаете, че влиянието на дуета не се ограничава само до Big Pharma и медиите. Важно е да се отбележи, че BlackRock работи в тясно сътрудничество и с централните банки по света, включително с Федералния резерв на САЩ, който е частно, а не федерално образувание. Тя дава заеми на централната банка, действа като съветник и разработва софтуера на централната банка. Общо BlackRock и Vanguard притежават приблизително 1600 американски фирми, като общите им приходи са 9,1 трилиона долара през 2015 г. Ако към това добавите и третия по големина световен собственик, State Street, тяхната съвместна собственост покрива почти 90% от всички фирми на S&P 500. BlackRock / Vanguard притежават и дълъг списък с други компании, включително Microsoft, Apple, Amazon, Facebook и Alphabet Inc., както е показано на графиката за собствеността на BlackRock и Vanguard по-долу, представена в статията от 2017 г. Не са само тези три фирми, собственици на корпоративна Америка в The Conversation, всъщност би било почти невъзможно да бъдат изброени всички. Глобален монопол, за който малко хора знаят.

     Как можем да свържем BlackRock / Vanguard и глобалистките семейства, които ги притежават, с „Голямото презареждане“? С изключение на общественото признание, ние трябва да вземем предвид отношенията между тези гигантски глобалистически корпорации и да разгледаме влиянието, което те могат да окажат чрез тази връзка.       Както посочи Лю Рокуел:

       "Когато Лин Форестър де Ротшилд иска Съединените щати да бъдат еднопартийна държава (като Китай) и не иска САЩ да приемат закони за идентифициране на избирателите (избирателния идентификатор), за да могат да бъдат направени повече избори за избори, за да се постигне тази цел, какво прави тя. Тя провежда конферентен разговор с топ 100 на главните изпълнителни директори в света и им казва да осъдят публично приемането на закона за борба с корупцията на Джим Кроу и нарежда на послушните си ръководители да бойкотират Грузия, както видяхме с Coca-Cola и Major League Baseball и дори холивудската звезда Уил Смит ... На тази пресконференция виждаме нюансите на Голямото нулиране, Програмата за 2030 г. и Новия световен ред. ООН иска да се увери, подобно на [основателя на Световния икономически форум и изпълнителен председател Клаус] Шваб, че през 2030 г. бедността, гладът, замърсяването и болестите вече няма да засегнат Земята. За да постигне това, ООН иска данъците от западните страни да се споделят от елитни мегакорпорации, за да създадат изцяло ново общество. За този проект, според ООН, се нуждаем от световно правителство, а именно самата ООН. " Както писах в много предишни статии, изглежда съвсем ясно, че пандемията на COVID-19 е организирана, за да доведе до този Нов световен ред - Голямото възстановяване. И в основата на всичко, „сърцето“, към което се втурват всички световни потоци от богатство, откриваме BlackRock и Vanguard.

                                Източник: www.blacklistednews.com

     Някои се надяват на Тръмп :), други - на Путин, трети - на Славча :):):) да им оправят тотото......
Единици пишат, че разчитат най-вече на себе си. Да живеят единиците!

 






Гласувай:
9



1. notfun - ...Умните, имат многоо пари, и акъл и акъл..))
30.07.2021 15:42


и Време, разбира се..да измислят, и премислят, какво ли нее...
вкл и как, да Организират Света / за да "работи" по добре..
на това, масовият потребител, отколе му казва..НСРед...а,защо, не ??
наи, и от Старият, се жалвате.били,глобалисти, буржоази, капиталисти, ниЕдни)
по големият % от народонаселението, постоянно..реве, от "нешо си "))
смятам, че Агенда 2030, Е за ДОБРО!!!
и, мисля, да я следвам...

а, ти ?

цитирай
2. dobrodan - Юли, не мисля, че това непременно ще бъде за добро.
30.07.2021 15:54
Или поне не и за общото добро.
Целта е да не притежаваме нищо. Не само материално, не само интелектуално. Нищо. Нула. Разбираш ли?
Остава само идентификатор. Личността......туй пък какво беше?
Когато срещу теб стои нула и половина с мътен поглед и неосъзнаваща нищо наоколо, то остава.....да дръпнеш спусъка и толкова.
Стига вече глобализъм. Резултатът е глобално изпедерастяване и глобално оскотяване.
Скоро ще има статия за ЛИДЕРИТЕ. Експериментът потвърждава всичко, което си мислех, а си мислех така, защото виждам какво се случва.......
Истинските ЛИДЕРИ имат същото поведение като тези от играта на Bob Altemeyer. Изходът винаги е......?????
цитирай
3. notfun - ...краси, имаме и некои разл мнения с теб ))
30.07.2021 16:11
за да не кажат,че се договаряме..което, видно, не е така..
...и знам, защо е така, да ти кажа ли? ти си мЪж, а аз Жена, все пак..
още обитаваме Трета Плътност..ще видим, дали и кога, ще успеем,да се възнесем
...а Мъжете,са си мъже..държат си на ракията, и на Пържолата..и нехаят за Рая..)

аз, мисля, че Личността е ЕДИНица...и след нея се нареждат..00000000
или, не те разбрах..добре?)
цитирай
4. dobrodan - Предполагам, че трябваше да доуточня. Нямам предвид израза за нулите и единицата
30.07.2021 16:33
в най-общоприетия смисъл.
Нулата е нещо, което не може да съществува самостоятелно. Тя може да бъде дефинирана само чрез наличието на друга мерна единица, каквато и да била тя.
Когато мерната единица е личност (от тия, които са посочени в статията), то нулите и броят им (разбирай ние) губят всякакво значение. Абсолютно всякакво.
Китай отгледа едно нулево поколение, това на забраненото второ дете.
Съществен дял в икономическия възход на страната имат точно тези "нулеви" хора.
Те не съществуват другояче освен в собствената си менталност.
Нямат документи за самоличност. Не могат да узаконят нищо никъде и никога. Нямат осигуровки, застраховки, покрив и са в постоянен риск да не бъдат издадени на властите...... Останалото и сама можеш да си го представиш, нали?
Не бих искал да се случи точно това. Животът е скъпоценен дар и не трябва да бъде нулев. В нито един смисъл.
цитирай
5. notfun - ..краси..ние сме..светлина + Инфо..а ,НЕ тяло..
30.07.2021 17:21
и това, не са..Езотерика, и Блокова конспирация..
...ние идваме от Ефира,и пак, там..ще се върнем..
нищоо, не се губи...Ние сме Енергия...ти го каза))

..затова, май френд, в Индуската Космогония, и Религ.практики..
те, плачат, когато се роди Младенец, и се радват, когато..Някой си отива/умира/..Той се е "отървал', от Кармата..
...аз изповадвам Това Верую- Будизма..от Сърцето ми @

пп
моля те,не се идентифицирай с Тялото, Личността - Красимир...
ТИ си многоо повече.ТИ си Всичко..
АЗ, също...
намасте ()
цитирай
6. dobrodan - Няма никакво противоречие :).
30.07.2021 17:32
Това обаче не означава, че трябва да хвърляме младенците в пропастта, защото така или иначе всички ще умрем.
Нали? :)
Когато осъзнаеш, че си направил всичко по силите си да живееш достойно - в моето разбиране това е животът ти да бъде споменаван с добро от повечето хора, които си срещнал - смъртта ще бъде по-леко приета, а след определена възраст вероятно и добре дошла.
Когато умреш виновен защото си се родил, а някой не е харесал това.......става неприятно.
цитирай
7. mt46 - Поздрав!
30.07.2021 17:54
Тези неща не са нови за мен и не ме изненадват... Едва ли може дя се направи нещо срещу световната пирамидална система...
цитирай
8. dobrodan - За можене - може.
30.07.2021 18:15
За правене - а, чакай сега, той случаят не е точно такъв :):):).
Като правило революцията изяжда децата си.
Първите паднаха в кърви. Вторите станаха първи.
Да, ще има рестарт. Майката Земя си знае работата.
Боя се, че отново няма да тръгнат по правилния път оцелелите след него.
Снощи си говорихме с приятел за картата на адмирал Пири Реис.
Антарктида е показана без ледове, с истинската й брегова линия.
Ако вярваме на учените......34 милиона години?!
И все още не сме си взели поука.....
"Тази планета има — или по-точно имаше един проблем: почти всички хора, живеещи на нея, през по-голямата част от живота си се чувстваха нещастни. Много бяха предложенията за решаването на този проблем, но повечето се отнасяха до движението на едни малки зелени късчета хартия. И това е много странно, защото, общо взето, тези малки зелени късчета хартия съвсем не бяха нещастни.

И така, проблемът си оставаше нерешен — много хора се чувстваха зле, а повечето от тях — отвратително, включително и онези с електронните часовници.

Мнозина изказваха мнението, че поначало човечеството е допуснало голяма грешка, като е слязло от дърветата. А някои твърдяха, че дори и крачката към дърветата е била погрешна и че изобщо не е трябвало да напускат океаните.

Но ето че един ден — беше четвъртък — близо две хиляди години след като един човек бил прикован за някакво дърво заради това, че разправял колко хубаво би било, ако започнем ей тъй, за разнообразие, да бъдем добри един към друг — едно момиче, седнало само в малък ресторант в Рикмънзауърт, се сети каква е причината за всички досегашни нещастия на човечеството и прозря как светът може да стане по-добър и щастлив. Този път не можеше да има грешка, нещата непременно щяха да се оправят и повече никой за нищо нямаше да бъде приковаван."

Дъглас........единствен и неподражаем :).
цитирай
9. notfun - ...Земята е Академия, за смели, и напреднали.Души ( инкарнации)
31.07.2021 15:08
...в този смисъл, няма..лош път, или..правилен път!
Всичко е ОПИТ, всичко, е полезно..по Пътя...
/
а, ще има рестарт. Майката Земя си знае работата.
Боя се, че отново няма да тръгнат по правилния път оцелелите след него.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dobrodan
Категория: История
Прочетен: 1043950
Постинги: 381
Коментари: 4984
Гласове: 4144
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031