Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2021 15:30 - Мистерии на статуята на Орфей в Балтимор
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 874 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.08.2021 14:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Някои от изследователите на алтернативната история вече са обърнали внимание на факта, че така нареченият паметник на Франсис Скот и защитниците на крепостта в американския град Балтимор всъщност е истински античен паметник (или скулптура) на древния бог Орфей. Очевидно този паметник на единната древна цивилизация просто е оцелял по време на войни и бедствия и затова новите американски власти решават да го използват, като са измислили история за американски адвокат, който е заловен от британците и държан на един от корабите по време на неуспешната им обсада на този град. Смята се, че градът е спасен от британската окупация от героичния гарнизон на Форт Макхенри, който в продължение на три дни води артелерийски дуел с английска ескадра. Но какво общо има древният герой Орфей с това?   Бихте ли изобразили герой от войната за независимост гол с лира и смокиново листо в образа на древния Орфей? Очевидно не. Тази легенда очевидно е предназначена за тези, които са напълно лишени от критично мислене. И ако добавите тук многото сгради, разположени в САЩ, всички направени в един и същ древен стил, тогава фалшифицирането на официалната версия на историята става все по -очевидно. Е, добре, в цяла Европа имаше монарси, опиянени от древността. и поради това принудиха робите -крепостните роби, включително в "копелето" Русия, предполагаемо да строят сгради и дворци в този античен стил без никакви чертежи и машинни технологии под ръководството на чуждестранни архитекти, използвайки само прости скици.   Вярно е, че по някаква причина тези „лапотници“ са създали много антични скулптури, а по пода и барелефите са направили антична украса от ведическа свастика. Точно както при руините на храма на Юпитер в Баалбек или върху мозайките на много „римски вили“, разположени от Великобритания до Мала Азия. Но откъде дойде цялата тази „древност“ в САЩ? Тук, в края на краищата, нямаше тирани монарси, „фанатизирани“ от древността. Поне според същата официална история, в която има твърде много очевидно надути нелогичности и несъответствия. И е напълно разбираемо защо през изминалия век под предлог за ново строителство или реконструкция след природни бедствия много антични сгради в САЩ бяха унищожени и вместо тях бяха построени правоъгълни кутии с „нови сгради“.   Но обратно към Орфей, чиято статуя е пробетана на лековерните американци за Франсис Скот. Пиедесталът, на който стои паметникът, има интересен барелеф, отново с антична тематика, който не пасва добре на версията за англо-американската война. Но между двете антични колони, изобразени на барелефа, ясно е вмъкнат римейк с възпоменателен надпис на английски език, който призовава никой да не вярва на собствените си очи, а да вярва в официалната легенда. По -скоро дори оригиналното  изображение явно е съборено там и вместо него е създаден римейк с профила на Франсис Скот и надпис на английски. В същото време целият този римейк ясно се
различава не само по цвят, но и по качеството на изображението и надписите.

MK-Cinema. Альтернативные версии истории
  image image


image




Чудя се, разбира се, кой първоначално е бил изобразен между античните колони? Най -вероятно самият Орфей. Но, разбира се, без този римейк американските граждани нямаше да могат да разберат, че това е паметник на героя от войната за независимост, адвокат и жител на Балтимор, Ф. Скот, а не на древния Орфей . Или може би на барелефа между колоните имаше истински античен надпис, който толкова противоречи на официалната легенда, че беше просто невъзможно да го напуснеш, запазвайки самия паметник. Но е добре, че поне в тази форма тази антична статуя все пак е оцеляла до днес. В същото време самото място за римейка беше избрано просто перфектно, за да не се наруши цялата композиция от антични фигури, под което очевидно официалната версия означава изображенията на защитниците на крепостта.  






Е, представете си, че у нас участниците в битката при Бородино или защитниците на крепостта Брест ще бъдат изобразени на паметника под формата на хора от древната епоха. Естествено, такъв номер просто нямаше да мине. Затова нямаме почти никакви истински древни паметници. А на известния „Бронзов конник“ в Санкт Петербург дори трябваше да се сменя главата по времето на Романови. Въпреки това, всеки, който е запознат с външния вид на паметниците на известния войн -цар от древността - А. Македонски, лесно разпознава познатите черти на фигурата на ездача и неговия невероятен кон, който винаги е изобразяван стоящ на задните копита , защото използва предните копита в битка като оръжие ...   Но да се върнем на древния паметник в САЩ. По-конкретно, до гореспоменатата статуя на Орфей. Ясно се вижда, че в задната част на пиедестала барелефът, изобразяващ различни хора или „богове“ в антични дрехи, е останал непроменен. Но какво общо имат всички тези очевидни признаци на древността с официалната история и озвученатаангло-американската война ? Разбира се, някакви мощни военни действия в началото и средата на 19 век наистина са се случили по цялата Земя. И това, което е изненадващо - точно там, където са оцелели отделни антични сгради, направени в същия стил. Разбира се, повечето от тях са унищожени заедно с много древни градове на единната  световна ведическа цивилизация. А оцелелите сгради след реставрация започват да се използват първо от междупотопната, а след това и от нашите цивилизации, превръщайки се в „музеи“, „съдилища“, „правителствени резиденции“, „кралски дворци“ и т.н.   Очевидно по същото време оцелелите „крепости-звезди“ започват да се използват от хора от цивилизацията между потопите като крепости и се наричат ​​„крепости“. Но това, което е изненадващо: тези древни древни структури на територията на Русия почти не са запазени непокътнати. Това е въпросът коя конкретна територия е получила най -много по време на някакво катастрофално събитие от глобален мащаб, унищожило една -единствена древна цивилизация. Но точно това русофобските фалшификатори на историята използват като доказателство за „дивостта“ и „нецивилизоваността“ на нашите предци. Доколко това всъщност отговаря на реалността? - просто разсъждавайте сами, без сляпа и фанатична вяра в псевдоисторически митове от учебниците.


Тагове:   шоу,   Орфей,   фр скот,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13126341
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години