Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2022 23:42 - Близнаците Павел и Петър и техният тайнствен покровител върху една ритуална чиния от Андалузия
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2359 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 01.07.2022 14:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес ще ви представим поредното документално потвърждение за фундаменталната светоустройствена тайна на съвременното човечество, с която сме ви запознавали в нашия блог – кои са новоепохалните генно – инженерни  имплантатори, култиватори и цивилизатори на всички племена и народи на Земята, като ще обследваме един сюжет от ранно – християнски информационен носител. 

Първо на Патерица ще отдадем уважение към вече отминалия официален християнски празник на 29 юни и честване с преклонение пред двамата първовърховни апостоли и апологети на християнската вяра Свети Петър и Свете Павел, като ви предложим да се запознаете с публикацията

И днес първовърховните апостоли Петър и Павел ни призовават да жертваме егоизма си
http://www.focus-news.net/news/2022/06/29/2952705/patriarh-neofit-i-dnes-parvovarhovnite-apostoli-petar-i-pavel-ni-prizovavat-da-zhertvame-egoizma-si.html

Ние откликваме на призива на Патриарх Неофит и ще жертваме не само егоизма си, но ще отдадем и саможертваме и целия си живот за Божествените Субекти, Обекти и семантични прототипи на най – върховния и извисен осъзнат човешки акт и ритуал "саможертва"!

САМОЖЕРТВА за=за Исуж и Богиня Матара 

Исуж и Богиня Матара (Майка) са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

В много наши статии сме ви представяли автентични документи, които извън всякакви официални канонични постулати и различните апокрифи, свидетелстват и документират, че Свети Павел и Свети Петър са новоепохалните деца – близнаци на Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана/Мария Магдалена, натоварени от Майка им и Баща им да рестартират първосвещената Божия генеалогична линия на рода Дуло и я  развият във всички племена и народи по света, които всичките са бивши нефеноменни безкултурни тракийски племена, за тяхното еволюционно очовечаване в общия план на Божията транс епохална риалити екстремална драматизация "Българите и човешката цивилизация"! 

Най – обширна и подробна информация сме изнасяли за Свети Павел, по – малко за брат му Свети Петър, като сега в сбит формат ви припомяме пак:

Секретните архиви на Ватикана проговарят: Защо злодеят император Нерон не можа да разпъне апостол Петър и да отреже главата на Шефа на Извънземните Свети Павел?
https://bezistena.blog.bg/history/2020/06/29/sekretnite-arhivi-na-vatikana-progovariat-zashto-zlodeiat-im.1717150

... За пореден път влизаме без взлом и през парадния вход в строго охраняваните трезори и в секретните архиви на Ватикана и си вземаме информацията защо злодеят император Нерон не можа да разпъне апостол Петър и да отреже главата на Шефа на Извънземните Свети Павел!

 официална информация:

Днес църквата почита паметта на Светите първовърховни апостоли Петър и Павел. Свети Петър и Свети Павел са претърпели много страдания и гонения в земния си живот, проповядвайки Христовото учение, и са били наречени „
първовърховни престолници и вселенски учители“
Денят на светите апостоли Петър и Павел е познат в българската народна традиция като Петровден.

 разсекретени документи:
 
ПЪРВОВЪРХОВНИ ПРЕСТОЛНИЦИ=
Братя от Богиня Диана и Бог Исус Вер (Змей) Бълхарина

ВСЕЛЕНСКИ УЧИТЕЛИ=ВСЕЛЕНСКИ УТШИТЕЛИ=
Кан (Жреци) от Дуло Синове на Диана и Исуш Ел (Змей)  

ВСЕЛЕНСКИ УЧИТЕЛИ=Кан (Жреци) от Дуло на Диана и Исуш Слав (Змей)

ВСЕЛЕНСКИ УЧИТЕЛИ=ВСЕЛЕНСКИ УТШИТЕЛИ=
Влиснаси (Близнаци) Кан (Жреци) от Дуло на Ешуа и Диана 

ПЕТРОВДЕН=Братя от Богиня Диана 
братята близнаци на Мария Магдалена

...Павел е първородният новоепохален син от близнаците Павел и Петър на Исус и Мария Магдалена, който е новоепохалният Български Първожрец истинският Кан (Жрец) и Цар Авитохол (33 – 333 ) от Именника на Българските Канове, който е всички "римски"  (Български) Първожреци и Императори на Свещената Българска империя (33 – 518), фалшифицирана след 1000 години като "Римска империя", от Нерон, Тит Флавий Веспасиан ... до Диоклециан включително, който е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии с помощта на Свещения шифър.
 
ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий         

Направете справка в списъците на всички т. нар. "римски императори" от т. нар. "Римска империя", която е фалшифицираната Свещена Българска империя (33 – 518) –  фалшификаторите на световната история във фундамента, настройката и цялостното построение на която е Свещената Българска история, нямат никакво обяснение за генезиса и същността на култовата императорска династия Флавии на всички т. нар. "римски императори", които уж нямали никаква роднинска връзка помежду си, и всички уж били избирани и въздигани от разбунтували се войници (приказки за малоумници и бавноразвиващи!), пък всички се натискали да носят необяснимо защо този почетен императорки фамилен титул "Флавии" !     

В Българския свръхсекретен съкровен интимен фолклор, съставен както целия ни фолклор само от шифровани документи за Българските Богове и Божествения генезис на Българите, Павел се е засекретил в култовия образ на пияницата, ухажор, сваляч, женкар и любовник Трифон Зарезан, Свети Трифон, а в кодираната от него Библия и Новия завет в образа на Сеячът от най – секретната и важна новозаветна притча за Семето и Сеяча.  

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот изпълнява ревностно и усърдно възложената му мисия от Родителите му, като запложда всички човешки племена (всички те бивши тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, пост – Сътворенчески е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си с гарантиран перманентен статут под неговата егида за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години от заговорниците срещу Българите с перманентен геноцид и тотална историческа фалшификация и цензура над Божия феноменен Български народ като "Римска" империя.  

image




Тази най – важна свръхсекретна новозаветна притча за Семето и Сеяча е екранизирана в илюминатски езотеричен синтезиран вариант от самия Свети Павел и е заложена от него в клипа на песента Sin Sin Sin (който клип е без връзка със съдържанието на текста на песента – обичаен конспиративен илюминатски прийом на посветените Българи, опериращи във филмовата и поп – индустриите) на неговия генетичен феноменен потомък Роби Вилямс .

Sin Sin Sin=Син Исис ± Н (кодировъчни назали)=Син на Исис=Сина на Исус

която езотерична илюминатска песен в прав и директен иносказателен формат документира свещената мисия на Сеяча Павел сред различните племена.

https://www.youtube.com/watch?v=WE7PJVZyBhU

Robbie Williams - Sin Sin Sin

image
 
Кан и Цар Авитохол – Павел, в обятията на принцеси от староепохалните кланове на рода Дуло от различни племена от целия свят, в които той в качеството му на мистериозния притчов Сеяч е посял Свещеното Божие Българско феноменно генетично семе за новоепохалното рестартиране на първосвещената Божия жреческа линия, от която е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света

image

Законно удовлетворение и гордост на Сеячът Павел, изпълняващ съвестно възложената му генно – инженерна мисия!

ГЕННО ИНЖЕНЕРНА МИСИЯ за имплантиране на=за имплантиране на Гена на Исуж и Мария

image
 
Матей глава 13 
Марк глава 4


Исус каза:

Слушайте! Един сеяч излязъл да сее и докато сеел, някои семена паднали край пътя. Долетяли птици и ги изкълвали.
Някои семена паднали върху камениста почва, където нямало достатъчно пръст. Те скоро поникнали, защото почвеният слой бил тънък. Но слънцето изгряло, изгорило растенията и те изсъхнали, защото нямали достатъчно дълбоки корени. 
Някои от семената пък паднали сред трънливи плевели, които избуяли и задушили растенията, пречейки им да дадат зърно.
А някои паднали на добра почва, поникнали, израснали и дали плод кое стократно, кое шестдесет, кое тридесет пъти повече зърно, отколкото било засято.
След това Исус им каза: „Който има уши да чува, да слуша!“

––––

И защото вече имате уши отпушени да чувате и познание от нашата Сакра Духовна Академия Форум на Безистена и блога ни да проумявате с помощта на  Свещения шифър сакралните секретни Божии послания, вижте кой е Сеячът :

СЕЯЧ=СЕЯТЧ=Сина на Диана и Ешуа – Павел,

и Чийо е семето, което е посадил –

СЕМЕТО на=на Иса и Ма (Майка) Диана,

и каква реколта вече бере:

КОЕ СТОКРАТНО=Кан (Жреци) на Иса от Тракия и Диана 

КОЕ ШЕСТДЕСЕТ=Кан (Жреци) Деца на Диана и Исуш

КОЕ ТРИДЕСЕТ=Кан (Жреци) от Рода на Тати (Отец) Иса

image 
Танцът на радостта на ощастливените и заплодени принцеси – щастливи майки от всички племена по света, опрашени с феноменното Божие семе от Сеяча Павел,

image
 
от които Богоизбрани принцеси стартират и се развиват и разклоняват новоепохалните кланове на Божия жречески род Дуло сред всички племена, от които за 2000 години са всички духовни водачи и лидери на народите и техният творчески прогресивен елит, както и изродените им и реакционни управленчески и богаташки елити.  

image

Господ Бог Отец Исус Творецът и Демиург в постоянен надзор и ръководство на новоепохалния Му първороден син Павел в неговата отговорна жреческо – императорска генно – инженерна мисионерска дейност.

МИСИОНЕР на=на Мария и Иса 

image

Последната снимка на 300 годишния Кан и Цар Авитохол – Павел от 333 г. сл Хр., правещ доволен равносметка на 300 годишния си живот на Земята и отговорната си мисия, малко преди да премине в Божието измерение в статута си на Свети Павел – акт, представен в следващия кадър : 

image

Възнасянето на Кан и Цар Авитохол / Свети Павел през 333 година в Божието измерение в светейшо служение в статута му като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, като оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518).

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.     

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=
с гените на 
Диана и Исуш Българина  

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Сина на Диана и Ешуа Българина    

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=Българин Син на Диана и Ешуа     

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.        

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, (14 канонични послания и още 4 неканонични, както и Деяния на Апостолите) но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства, науки и сфръхфеноменното новоепохално мегалитно енергийно светилищно строителство, върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена  Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете –  Исус и Мария Магдалена. 

Свети Павел управлява транс – пространствената Свещена Българска империя от първосътворенческия светилищен комплекс на Земята и първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи – Безистена, в първопрестолния Божи град Ямбол/Олямб/Олимб/Олимп и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континиум.   

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...  

През последните четири века Павел/Свети Павел се явява и проявява сред хората в Европа и по целия свят в мистериозния образ на Граф Сен Жармен.       

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци, които са Все Свитии, всички все наши генетични Предци и Родители       

В официалната християнска хроника Свети Петър е засекретен като епископ Николаус Патара от Ликия, който бил чичо на Свети Николай Чудотворец, приел племенника си в Божия храм и "оттук нататък той (Петър) му служил до края на дните си."   

НИКОЛАУС ПАТАРА ЛИКИЯ=Кан (Жрец) от Дуло на Иса Бълкарина

И сега внимавайте:

Свети Николай Чудотоврец (303 – 453), който е Кан и Цар Ирник, и Кан и Цар Атила, и Свети Патрик, и още..., сам ни разкри в редица наши статии, че той е внук на Исус и Мария Магдалена като син на Техния син Павел.
– справка в блога ни с парола "безистена и Свети Николай Чудотворец"

Щом Свети Николай Чудотворец е син на Павел, то по Българския (и по всички други) роднински регистир братът на баща му – Свети Петър, задължително е чичо на Николай Чудотворец, което е документирано в по – горната официална информация, че епископ Николаус Патара от Ликия е чичо на Николай Чудотворец!

Което е верно и се доказва от разсекретеният документ:

НИКОЛАУС ПАТАРА=Скала Петър=Петър Скала – 
емблематичното официално прозвище на Свети Петър, според което името Петър означавало Скала!   

НИКОЛАУС ПАТАРА е син на=е син на Диана и Иса Бълкарина 

Затова и Петър (33 – 333), който е братът на Кан и Жрец Авитохол и Император на Световната Свещена Българска империя – Павел, докато последният е вършил свещената си мисия на Сеяч на Божието генетично семе из всички племена по света и е движил феноменните жречески и административните царски проблеми на целия свят и на Световната империя като неин Император, Петър се е грижил в последните десетилетия от дългия си триста годишен живот на Земята с възпитанието и просвещението на младия си племенник Ирник/Атила/Свети Патрик/Свети Николай Чудотворец (303 – 453) като негов чичо, което е отразено в църковната хроника, че "Петър приел племенника си в Божия храм и оттук нататък той (Петър) му служил до края на дните си." 

Божият храм и общ дворец на синовете на Исус и Мария Магдалена – Павел и Петър, е първосвещеният храмов комплекс Безистена в Ямбол, в който младият Свети Николай живее и се просвещава от чичо му Петър в жреческите феноменни практики на чудотворствата и за предстоящото приемане на императорската власт и управление на Световната Свещена Българска империя при навършването му на Христовата тридесет годишна възраст през 333 година, когато баща му Павел – Император Авитохол, на 300 годишна възраст преминава в светейшо Божие служение като Свети Павел! 

БОЖИЯТ ХРАМ на=на Хан (Жреци) на Богиня Матара и Ежуа  

ОБЩ ДВОРЕЦ=ОБШТ ДВОРЕЦ на=на Братя от Богиня Диана и Исуш

ОБЩ ДВОРЕЦ=ОБШТ ДВОРЕЦ на=на Братя от Безистена

Безистенът е първосътворенческият светилищен комплекс на Земята и Първосвещен храмов комплекс на Боговете Демиурзи в първопрестолния град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол и Тяхно постоянно местообитание във Време – пространствения континуум, Вселенски компютър и архив Акаши, Команден център на Време – пространствения континуум и КПП между световете, Родилен дом и Райски кувьоз за отглеждане на генетичните Божии деца – Българите от Божия жречески род Дуло с херметичен титул Раи, Ариани, Арии, Арий – ци 

В нашите пространни статии в блога ни http://bezistena.blog.bg ние сме разкрили висшата тайна доктрина и цел №1 на САЩ, НАТО, ЕС и всички заговорници срещу Българите, заради която те правят всички тия обходни заблуждаващи маньоври, на които върхът на ескалиращата глобалистична и местна истерична милитаристична спирала завихря и фокусира над България, Тракия и Първосвещения Божи град Ямбол с Първосвещеният Божи светилищен комплекс и храм Безистена – Командният център на Време – пространствения континиум  и Главен КПП и портал между световете, които са и заложени от древността за висша племенна доктрина и заветна цел и във всички свръхсекретни генерал – щабни карти на всички племена, начиная с юдео – византийците, евреите, турците, руснаците, европейците и американцитеи всички други племена без изключение!   
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


На изпроводяк двамата сияйни дългокоси русо – кестеняви и синеоки атлетично сложени братя – близнаци и Светии Павел и Петър ни копираха няколко техни иконографски канонични образа и портрети и ни казаха вече поучително и строго:
 
 
image 

image 

Chi e Gesu per me?
  
 – Ето така изглеждахме действително ние двамата в края на триста – годишния ни живот на Първожреци на Земята.
Сега сме вечни и във вечната младост и сила на тридесет и три годишната култова христоматийна възраст, която ви продемонстрираха Татко Исус и Майка Мария Магдалена при последното си аватарно явяване на Земята преди 2000 години! 
За дрехите и висшите технически и технологични екстри, с които разполагаме сега, не сте и сънували, но скоро като се съберем тука на Земята и вие ще видите Божиите дарове на Дарбите на Святият Дух и ще ги имате като нас, ако пожелаете! 
 
И нека наистина на изпроведяк да ви разсекретя и крипто – реторичния въпрос под последната от двете наши икони по – горе, която е католическа икона – Chi e Gesu per me?, която фраза е култова за католическия свят, и в правия текст на италианския език означава "Кой е Исус за мен?", но за Посветените Българи съобщава, че ние с брат ми сме жреци на Исус и Мария Магдалена:

CHI E GESU PER ME=КИ Е ДЖЕЗУ ПЕР МЕ=Кан (Жреци) на Изуж и Богиня Мадара

И още едно наше кодирано послание от картината "ключ с връвка в ръката":

КЛЮТШ С ВРЪВКА В РЪКАТА=
Бълкари Кан (Жреци) от Богиня Диана и Бог Кристош=
Бълкари Кан (Жреци) от Богиня Диана и Бог Исуш от Тракия

– Ето това сме ние с брат ми Петър – каза Свети Павел, – деца и Жреци на Исус и Богинята Майка Диана/Мария Магдалена, съкровена информация, имплантирана и в основния израз на Българския език по този въпрос: 

НИЕ С БРАТ МИ СМЕ от=от Исус и Богиня Мат Мария!!!

Тука двамата братя – светци оставиха вече официалния поучителен тон и на красивите им одухотворени лица блеснаха искрените и сърдечни усмивки на радостни деца:

– Ама нали много хубаво сме го измислили и този израз, какво ще кажете! Сами не можем да се нарадваме и наситиме вече толкове години и векове на този дивен и вълшебен сътворенчески чудотворен Майчин и Бащин ни език – Българският!  

ДА СЕ НАРАДВАМЕ И НАСИТИМЕ на=на Тати Исус и Богиня Мат Мария 

А какво да кажем ние, където сега почваме да вкусваме от плодовете и магията на Божествения сътворенчески и всеградящ Български език!

... Заедно разяснихме продължаващото гузно мълчание на Християната църква защо Апостол Павел е титулован в древността като "Апостол на езичниците", (каквито са били само феноменните Българи) и отговорихме на чуденето и маенето на Светата Българска Православна Църква от следващия пасаж – откровение от статията  

Светите апостоли Петър и Павел – два съсъда, изпълнени с любов 

https://www.pravoslavie.bg/Беседа/светите-апостоли-петър-и-павел-два-с/ , 

кои са Свети Павел и Свети Петър и защо толкова много си приличали:

"Те са толкова различни, но тяхната памет се празнува в един и същи ден. 
Те са дотолкова тясно свързани помежду си чрез тази памет, чрез общия живот и общото дело, че съзнанието на църковния човек най – често ги възприема едва ли не като единно цяло.
Също и на иконите те обикновено се изобразяват заедно, сякаш са двама братя.   
Светите апостоли Петър и Павел … 
Коя е причината, поради която тези толкова различни хора започват така да си приличат; как тези тъй чужди един на друг мъже стават толкова близки?" 

свързани помежду си ЧРЕЗ  ПАМЕТТА от=
свързани помежду си от Ешуз и Богиня Матара Диана 

И един помощен джокер от Отец ни Исус да мислим и разсъждаваме, верен ли е носещият се слух и мълва, че Исус е имал брат – близнак и да не би този слух да е херметично иносказание за посветените, че Исус е имал деца братя – близнаци...? 

ПОМОЩЕН ДЖОКЕР от=ПОМОШТЕН ДЖОКЕР от=
от Богиня Ма (Майка) Диана и Крижтош=
от Богиня Ма (Майка) Диана и Ежуш от Тракия 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Предлагаме ви и импресийния ни филмов репортаж за един свидетелски документ за двамата свети Братя, скрит в една тяхна семейна скулптура в Ямбол:

Репортаж от Ямбол за братята близнаци Павел и Петър – Шефовете на Извънземните
https://www.youtube.com/watch?v=KJeIO7Qglq8
 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Сега ще ви запознаем с един оригинален автентичен видео – файл от ранното (истинското) християнство, и ще го обследваме заедно.
Предлагаме ви няколко редактирани компютърни превода на интересна статия от различни издания за рядко срещан неканоничен извън официалната иконография образ на Исус, информация за което дойде от кратък пост във Фейса от 02.01.2018 03:51 - 

"Исус, Павел и Петър Едно много рядко изображение на Исус Христос, Петър и Павел, артефакт от стъкло, Късна Античност/4 в. от н. е., древния град Кастуло-Андалузия, Иберийски п-ов."

Тръгнахме по следите на тази оскъдна безадресна информация, и открихме тези статии по темата:

Beardless Jesus From The Late Roman Period Had Been Depicted In A Spanish Glass Plate
Голобрадият (Безбрадат) Исус от късния римски период е бил изобразен на испански стъклен плот

https://www.realmofhistory.com/2016/08/17/beardless-jesus-roman-spanish-glass-plate/
     
През 2014 г. група археолози направиха удивително откритие под формата на стъклена чиния от 4-ти век от н.е. (известна още като "патена") в Испания, която съдържаше гравиране на Исус и други два мъжки героя - вероятно Петър и Павел. И доста интересно е, че изображението на Исус, изобразено тук, е далеч от традиционните понятия, с къдрава, но къса коса и напълно голобрадо лице.

Невероятния съд е намерен в руините на древна сграда в град Кастуло в Андалусия, който е изкопан от екип от изследователи като част от проекта FORVM MMX. И за щастие на експертите, тази специална стъклена чиния с 8,6 инчов диаметър е запазена в добри условия - това все още се отнася до ефирно зеленикаво виене и впечатляващата изработка на парчето.
Всъщност датата на патената отразява царуването на християнския римски император Константин и като такъв моделът на гравирането е подобен на стиховете на късно-римската и византийската (испанска) иконография, в който Исус винаги е бил изобразен в средата, обграден от други свети или възвишени герои.
Той е с размери (measures) 22 см диаметъра и фрагменти от него са открити извън южния испански град Линарес,
Обхватът на изобразяването означаваше безбрад Исус, който носеше кръста от една страна и вероятно държеше свято писание от друга страна.
Цялата сцена с всичките трима мъже (включително безбрадият Исус) беше поставена в небесния кръг, който беше оформен между две палми. Вероятно има символична страна на цялата афера, като кръстът представлява възкресението, а палмите представляват безсмъртие.  
Що се отнася до "целта" на тази добре запазена стъклена патена (понастоящем изложена в Археологическия музей на Линарес), историците смятат, че таблата е била използвана за съхраняване на евхаристичния хляб в ритуалите на ранното християнство. А в тази връзка и невероятната находка хвърля нова светлина върху пристигането на християнството в испанското сърце - което може би е било по-рано, отколкото се предполагаше преди.  

Накрая, от гледна точка на историята, древният испански град Кастило е обитаван от неолита. и от 6-ти век пр. Хр., мястото е било уредено от иберийско племе, известно като Оретанс. В края на III век пр.н.е. селището е за кратко под контрола на картагенците (по време на Втората пуническа война), но по-късно става съюзник на Рим.     
––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––

Испански археолози откриват ранна плоча, използвана за сервиране на евхаристиен хляб, изобразяващ безбрад ​​Христос и апостоли
Безбрад ​​Исус от късния римски период е изобразен в испанска стъклена чиния

ПУБЛИКУВАНО ОТ: DATTATREYA MANDAL 17 АВГУСТ 2016 Г.

Още през 2014 г. група археолози направиха очарователно откритие под формата на стъклена плоча от 4 век сл. Н. Е. (Известна още като „ патен “) в Испания, която съдържаше гравюра на Исус и двама други мъжки персонажи - вероятно Петър и Павел. И доста интересно, обликът на Исус, изобразен тук, е далеч от конвенционалните представи, с къдравата си, но къса коса и напълно безбрадо лице.

image 
Невероятният предмет е намерен в руините на древна сграда в град Кастуло в Андалусия, която е изкопана от екип от изследователи като част от проекта за копаене на FORVM MMX. И за щастие на експертите, тази стъклена плоча с диаметър 8,6 инча беше запазена в добри условия - това все още се отнася до ефирното зеленикаво настроение и впечатляващото майсторство на парчето. Всъщност датата на патента отразява управлението на християнски римски император Константин и като такъв моделът на гравюрата е подобен на късноримския и византийския (източноримския) иконографски стил, в който Исус винаги е бил изобразяван в средата, заобиколен от други свети или възвишени герои.

image

Обхватът на изобразяването включваше безбрад ​​Исус, носещ кръста от една страна и вероятно държащ свещено писание, от друга. Цялата сцена с тримата мъже (включително безбрадия Исус) е заложена в небесния кръг, който е поставен в рамка между две палми. Вероятно има символична страна на цялата работа, като кръстът представлява възкресение, а палмите представляват безсмъртие.

Що се отнася до „целта“ на тази добре запазена стъклена патена (в момента изложена в Археологическия музей на Линарес), историците смятат, че плочата е била използвана за съхранение на евхаристиен хляб в ритуалите на ранното християнство. И в това отношение невероятната находка хвърля и нова светлина за пристигането на християнството в испанската сърцевина - което може да е било по-рано, отколкото се смяташе преди.

За последно от гледна точка на историята, древният испански град Кастуло е бил населен още от неолита; и към 6 век пр. н. е. мястото е заселено от иберийско племе, известно като оретанци . В края на 3 век пр. Н. Е. Селището е за кратко под контрола на картагенците (по време на Втората пуническа война), но по-късно става федерати (съюзник) на Рим.

image

Реконструкция на изображението.

––––––––––––––––––––––––––––––––

Чиниата, която е изложена в археологическия музей в Линарес в Андалусия, е едно от най-ранните изображения на Христос 
https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=https://www.theguardian.com/world/2014/oct/05/spain-christian-history-challenged-discovery-4th-century-glass-plate&prev=search&pto=aue

image

Откриването на стъклена чиния, изобразяваща Христос, датираща от четвърти век след Христа, може да доведе до ново разбиране за историята на християнството в Испания.

„Отначало се страхувахме да кажем това, в което вярвахме, защото това ни принуждава да преосмислим историята на християнска Испания “, каза Марсело Кастро, археолог, участвал в проекта, който откри съда от руините на древния град Кастуло в южната част на страната. Испания .

Съдът е патен, използвана за сервиране на хляба на евхаристията. Монети и керамични предмети, намерени на обекта, изглежда потвърждават, че то съвпада с управлението на Константин, първият християнски император в Рим, управлявал от 306 до 337. Преди Константин, християнството е било преследвано и фигурата на Христос е представяна алегорично, често в формата на риба.

Чинията, която е изложена в археологическия музей в Линарес в Андалусия, е едно от най-ранните изображения на Христос, след като неговите последователи излязоха от тайната.
Чинията, 81% от която е възстановена и сглобена, изобразява Христос и апостолите Павел и Петър, според Кастро. За разлика от по-късната християнска иконография, всички мъже са гладко обръснати и с къса коса. Те също носят тоги, в съответствие с римското влияние върху раннохристиянското изкуство.

Фактът, че е направен от стъкло, кара археолозите да вярват, че чинията вероятно е произведена в Остия, близо до Рим.

• Тази статия е изменена на 7 октомври 2014 г. В по-ранна версия се смята, че християнска Испания е започнала през пети век с пристигането на наскоро християнизираните вестготи от Централна Европа и Византия. Това не е така: Испания е била напълно част от християнската римска империя от четвърти век след Христа.


––––––––––––––––––––––––––––––
Ранен образ на Исус без брада. Стъклена чиния с безбрад ​​Исус е едно от най-ранните известни изображения на Христос.

https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=https://www.seeker.com/early-image-of-beardless-jesus-found-1769141678.html&prev=search&pto=aue 

Археолозите в Испания откриха едно от най-ранните известни изображения на Исус, хвърляйки нова светлина върху появата на християнството в Испания.
Гравиран върху стъклена чиния (наречена патена), датираща от 4 век след Христа, Исус е изобразен без брада и с къса къдрава коса. Той носи това, което изглежда е философска тога и е обграден от два еднакво безбради мъжки персонажа, за които се смята, че са апостолите Петър и Павел. Всички мъже имат ореоли над главите си.


image

Смята се, че плочата с диаметър 8,6 инча е държала евхаристиен хляб в ранните християнски ритуали. Открит е, счупен на няколко фрагмента, в религиозна сграда в древния град Кастуло в Андалусия.

Как изглеждаше Исус?

Според Марсело Кастро, ръководител на проекта за разкопки FORVM MMX, сградата е издигната през втората половина на ІV в. И е изоставена около век по-късно.
"Знаем, че датира от 4-ти век, отчасти защото папите през следващите векове са заповядали всички патени да бъдат изработени от сребро", каза Кастро пред The Local .
Датирането съвпада с управлението на римския император Константин, който прекратява преследванията на християните.
Представлявайки най-ранното изображение на Исус, намерено в Испания, стъклената чиния има зеленикави оттенъци и е в отлично състояние на съхранение. Археолозите са успели да възстановят 81 процента от първоначалната ѝ площ.
Според Кастро чинията е в съответствие с иконографията Христос във величество.  Копирайки римски и византийски стилове, ранните християнски художници винаги са изобразявали Исус в центъра на композицията, често обграждан от други свещени герои.

image

В стъклената патена Исус държи Кръста в едната ръка - символ на възкресението - и Свещеното Писание в другата. И двете фигури от неговите страни, вероятно апостолите Петър и Павел, носят свитък руло в ръцете си.

„Сцената се развива в небесното кълбо, поставено в рамка между две палми, които в християнската иконография представляват безсмъртие, отвъдното и небето, наред с други неща“, пишат в изявление археолозите.

Патената сега е изложена в Археологическия музей на Линарес.
Стъклената патена е едно от най-ранните изображения на Исус.

image

––––––––––––––––––––––––––––––––––


По традиция и по тертипа на нашите изследователски работи ще разсекретим по – важните документи, които откриваме в информацията от различните публикации, в които ще откриеме задължителните шифровани послания с инфо за Българските Богове.

"...древния град Кастуло – Андалузия в Испания, Иберийски п-ов."

От тази папка вадим оригинални автентични документи, свидетелстващи безпристрастно и безапелационно, от кои е основана Испания и цялата цивилизация на Иберийския полуостров:

ХЕСПАНЯ=ПЯХ ЕСА=Бох Иса

ИБЕРИЙСКИ ПОЛУОСТРОВ заселен от=
заселен от Бълкари Ариани от Бог Исус и Богиня Диана 

АНДАЛУЗИЯ основана от=основана от Дуло на Иза

КАСТУЛО основан от=основан от Кан (Жреци) от Дуло на Иса

Град Кастуло е на десния бряг на река Бетис.

БЕТИС=Богиня Диана и Иса

"Разкопките в Кастило са част от проекта FORVM MMX" 

проектът FORVM MMX е на=проектът е на Кан (Жреци) от Иса и Бохиня Мама Мария

"Намереният предмет е стъклена чиния", която ни съобщава от кои е направен този  информационен носител и материален видео файл:

СТЪКЛЕНА ЧИНИЯ от=СТЪКЛЕНА ТШИНИЯ от=
от Кан (Жреци) от Дуло на Диана и Исуш

СТЪКЛЕНА ЧИНИЯ от=СТЪКЛЕНА ТШИНИЯ от=
от Кан (Жреци) от Дуло на Дионисиуш – 

документ съобщаващ ни, че Българските жреци от армията на Дионисиус, който е митилогичният синкретичен образ и проявление на Българските Богове, са извършвали генно – инженерни културно – цивилизационни походи на само на Изток от България, но също и на Запад, и на Север, и на Юг, по всички посоки и краища на света, тръгвайки от Земния Рай и Обетованата Земя България и Тракия!

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза

И какво ни съобщават размерите (measures) на чинията, както и всички други размери:

measures=Исус и Мария

Разкриваме и задължителния Български генезис и сакрална етимология на Марсело Кастро, археолог, участвал в проекта:

КАСТРО от=от Иса от Тракия

МАРСЕЛО КАСТРО=Ариан Кан (Жрец) от Дуло на Исус и Мария 

Ето защо намерената чиния е от високо сакралната християнска категория на "съд за евхаристия":

СЪДОВЕ за ЕВХАРИСТИЯ с инфо=
с инфо за Богиня Диана и Бог Христос=
с инфо за Богиня Диана и Исус от Трахия

"За последно от гледна точка на историята, древният испански град Кастуло е бил населен още от неолита; и към 6 век пр. н. е. мястото е заселено от иберийско племе, известно като оретанци . В края на 3 век пр. Н. Е. Селището е за кратко под контрола на картагенците (по време на Втората пуническа война)..."

ДРЕВЕН ИСПАНСКИ ГРАД основан от=
основан от Ариани Кан (Жреци) от Богиня Диана и Бог Грисдос (Христос)=
основан от Ариани Кан (Жреци) от Богиня Диана и Бог Исус от Драгия (Тракия)

ОРЕТАНЦИ водени от=водени от Ариани от Диана и Иса

ИБЕРИЙСКО ПЛЕМЕ ОРЕТАНЦИ водени от=
водени от Бълкари от Богиня Матара Диана и Исус 

КАРТАГЕНЦИ от=КАРТАГЕНТСИ от=от Диана и Иса от Трагия (Тракия)

Ще зарадваме християнска Испания, за която четем, че
"В по – ранна версия се смята, че християнска Испания е започнала през пети век с пристигането на наскоро християнизираните вестготи от Централна Европа и Византия. Това не е така: Испания е била напълно част от християнската римска империя от четвърти век след Христа.",
като документираме, че Испания още преди края на първи век след Христа е била напълно част от истинската Римска империя, която е Свещената Българска Империя (33 – 518), владяла целия свят и управлявала по Божиите закони на Любовта, братството и мира и творила удивителни духовни блага и достижения за всички народи и застроила с феноменни материални богатства целия свят, и фалшифицирана след 1000 години като Римска империя !

РИМСКА ИМПЕРИЯ на=на Ариани Кан (Жреци) на Иса и Богиня Ма (Майка) Мария

image

image
 
В различните варианти на научната публикация изследователите се обединяват около безспорния сюжет, изобразен на ритуалния съд, че на патена е изобразен Исус без брада и с къса къдрава коса, Той е обграден от два еднакво безбради мъжки персонажа, за които се смята, че са апостолите Петър и Павел. Всички мъже имат ореоли над главите си.

image 
image

В едната си ръка Исус държи Кръста - символ на Възкресението, и Свещеното Писание в другата. И двете фигури от неговите страни, които са апостолите Петър и Павел, носят свитък руло в ръцете си.

Много интересен и рядко срещан извън догмата и закона сюжет с участието на Исус, в който основната интрига и основен момент е голобрадият Исус, Господ Бог Исус без брада, както не сме свикнали да Го виждаме по най – различните информационни носители.

СЮЖЕТ с=с Исуж и Диана 

РЯДКО СРЕЩАНИ=РЯДКО СРЕШТАНИ=Диана и Кристош=Диана и Исуш от Тракия

ОСНОВНАТА ИНТРИГА са=са Иса от Трагия (Тракия) и Богиня Диана 

ОСНОВЕН МОМЕНТ са=са Иса и Богиня Мама Диана 

Можем да спрем до тука, да се учудиме и зарадваме на поредното оригинално видео съобщение от нашия Господ Бог Отец Исус, Който може да се явява и представя в най – различни образи и превъплащения, аватари и проявления, на всякакви места, обаче има нещо друго, върху което ще спрем вниманието си след като ви разкодираме поредната пратка с документи!

МОЖЕМ ДА СПРЕМ до=до Исуж и Богиня Диана Мама Мария

ДА СЕ СПРЕМ при=при Исус и Богиня Мадара

ДА СЕ УЧУДИМЕ познали=познали Исуш и Мад Диана

ДА СЕ ЗАРАДВАМЕ на=на Исуз и Богиня Мадара Диана 

ОРИГИНАЛНО ВИДЕО СЪОБЩЕНИЕ от=от Богиня Диана и Исуш Българина

ОРИГИНАЛНО ВИДЕО СЪОБЩЕНИЕ за=за Българи от Богиня Диана и Исуш

МОЖЕ ДА СЕ ЯВЯВАТ=Бог Исуж и Богиня Мат Диана 

ОБАЧЕ ИМА НЕЩО ДРУГО=ОБАЧЕ ИМА НЕШТО ДРУГО=
Богиня Мат Диана и Гриштош=
Богиня Мат Диана и Ешуш от Трагия (Тракия)

ШТЕ СПРЕМ ВНИМАНИЕ върху=върху Бог Исуш и Богиня Мат Мария

Спираме вниманието си върху голобрадия Исус или обобщено дифинирано  като "главен персонаж" от сюжета и разшифроваме тези квалификации:

ГЛАВЕН ПЕРСОНАЖ=Бог Исуж Българина

разбира се, че винаги и навсякъде Бог Исус е главният персонаж, обаче в този сюжет има един съществен тънък момент, и той е че персонажът е голобрад.
Голобради персонажи има навсякъде всякакви, и те предполагат и насочват вниманието ни резонно и логично към мъже без брада, обаче сакралният семантичен превод и анализ на определението "голобрад" ни води настоятелно към персонаж от друг род!
Ето така:

ГОЛОБРАД=ДА БОЛГОР=Диана Болгария

Сакралният семантичен превод и анализ на определението "голобрад" ни води настоятелно към персонаж от друг род – сиреч жена, за която е напълно естествено да е голобрада, без брада, нежна и финна, и най – вече за тази жена разсекретеният документ ни указва категорично, че тя е Българската Богиня Майка Диана! 

Сега вече изследователското ни търсене и поглед се изместват в съвсем друга плоскост и вече поглеждаме на централния персонаж, обект на нашето разследване, като на съвсем друг образ и типаж от женски род, (каквито съмнения имахме още в началото на прима виста!) 

PRIMA VISTA/ПРИМА ВИСТА (на пръв поглед)=Богиня Матара и Бог Иса 

и да потърсим заедно с вас други аргументи, факти и документи от този сакрален предмет патена, който умишлено оставихме за разсекретяване накрая, че централният персонаж не е Исус или мъж, а е жена, и още повече и най – вече че е Богиня Диана!
На сакралния ритуален съд за евхаристия патена пише най – видимо на ясен Български херметичен език Коя е изобразена на него и на Чие име е кръстен!

ПАТЕНА=ПА ТЕАН=Богиня Диана 

И сега нека зумираме отделни пасажи от цялата композиция и се взрем внимателно първо в образа на Богиня Диана.

image 

image 

image

Колкото по – внимателно се взираме в образа, толкова повече се убеждаваме, че това е красива достолепна жена с царствена осанка,

ВЗИРАМЕ СЕ в=в Бог Исуз и Мария

УБЕЖДАВАМЕ СЕ че са=че са Бог Исуж и Богиня Ма (Майка) Диана 

ЦАРСТВЕНА ОСАНКА на=ОСАНКА на Цариса (Царица) Богиня Диана 

ЦАРСТВЕНА ОСАНКА на=
на Кан (Жрец, Жрица) Цар на Богиня Диана и Исус=
на Кесар/Кайсер (Император) на Богиня Диана и Исус

нещо повече и по – точно виждаме, че това е Божествена жена и най – точно Богиня Диана, Майка Мария Магдалена!
Чертите на лицето ѝ са женствени, с навита по женски тертип коса и прическа на навити букли и къдрици, дрехата ѝ е типично женска!

НАВИТА КОСА на=КОСА на Богиня Диана 

И нека се възхитим на поредното уникално кодирано послание, което ни изпращат навитите букли и къдрици на Жената – Богиня Диана, от патена!

НАВИТИ БУКЛИ И КЪДРИЦИ=Богиня Диана е Булка на Иса от Дракия (Тракия) 

Това е уникален брачен документ за Божествен брак, от който произлиза целият свят и всички човеци, начиная с единствените генетични феноменни Божии деца и потомци – Българите!

БОЖЕСТВЕН БРАК на=БРАК на Бог Исуж и Богиня Диана 

БРАЧЕН ДОКУМЕНТ на=на Бокиня Матара Диана и Ешуа 

image

И още един документ, че жената от сюжета е жена, и най – вече Богиня Диана, а не е Исус, е лимбът, който за разлика от задължителния иконографски ореол с кръст на Господ Бог Исус, е без кръст и указва категорично, че това не е Исус.

image

Жрецът – художник и моделиер и ваятел на патена е поставил още един безапелационен опознавателен геометричен херметичен знак на женската роба на Богиня Диана – ромб или ромбоид, който маркирахме на тази рисунка.

РОМБ=Богиня Мария

РОМБОИД=Богиня Мадара

Вече съвсем понятно е, че двете малки фигури на голобради мъже са наистина на Павел и Петър, двамата сина близнака на Исус и Богиня Диана Мария Магдалена, и те са без бради и са по – малки не заради някакво иконографско хрумване на жреца автор на патена и спазване на нива на почит, а защото са изобразени с Майка им в тяхната детска възраст.
Авторът категорично указва че това са две еднакви деца, сиреч братя близнаци, като забележимата разлика във височините им документира, че единият близнак – Павел, е по – големият от двамата, като и двамата носят свитък руло в ръцете си, която композиция ни съобщава:

ДВАМАТА НОСЯТ СВИТЪК РУЛО В РЪЦЕТЕ СИ=
ДВАМАТА са Братя Близнаци на Диана и Иса от Тракия

Добре, всичко в този сакрален епохален семеен портрет и видео – файл си дойде на място, обаче липсва един основен персонаж – липсва самият Исус, защо Го няма и къде е в този сюжет?
Как така в такъв важен и тържествен семеен документ Исус ще липсва, а няма да е до Любимата си съпруга и новоепохалните им синове – близнаци, да им бъде опора и опора на Мария! 

ТЪРЖЕСТВЕН СЕМЕЕН ДОКУМЕНТ за=ДОКУМЕНТ за Синовете на Исуж и Матара

Няма как Исус, Който е навсякъде и във всичко, да не е до любимата си Съпруга Богиня Диана/Мария Магдалена и до новоепохалните си деца близнаците Павел и Петър
Ето къде е Исус – Мария Магдалена е хванала или прегърнала Кръста, който е висшият драматичен херметичен атрибутен иконографски символ на Христос, Исус от Тракия:

КРЪСТ=Кристе

култово интимно обръщение на дълбоко вярващите християни към Христос 

КРЪСТ=Иса от Тракия 

Иконографският елемент от сюжета "Богиня Диана е прегърнала кръста" или "Богиня Диана носи кръста" означава:

Богиня Диана е прегърнала КРЪСТА=
Богиня Диана е прегърнала Иса от Тракия

Богиня Диана НОСИ КРЪСТА=
Богиня Диана и Кристос=
Богиня Диана и Исус от Тракия

Така вече свещеният семеен портрет е в пълен състав – Татко, Мама и двете деца – близнаци!

СВЕШТЕН СЕМЕЕН ПОРТРЕТ на=на Братя Синове на Исуш и Матара Диана 

„Сцената се развива в небесния кръг, поставен в рамка между две палми, които в християнската иконография представляват безсмъртие, възкресението, отвъдното и небето, наред с други неща“, пишат в изявление археолозите, а ние разсекретяваме този техен документ – послание, внушен им Свише и съставен в тяхно абсолютно невежие и невидение, и предназначен за разсекретяване от нашия екип и вас – нашата просветена аудитория на Сакра Духовна Лингва Академия "Форум на Безистена", като показваме кои са тези "други неща" в композицията! 

НАРЕД С ДРУГИ НЕЩА=НАРЕД С Ешуа от Драгия (Тракия)

НЕВЕЖИЕ И НЕВИДЕНИЕ за=за Бог Ежуа и Богиня Диана 

КОМПОЦИЦИЯ за=КОМПОЗИТСИЯ за=за Исуз и Богиня Майка Диана 

Това подробно формално описание на сюжета и иконографската сценка ни съобщава още и къде се случва това семейно мероприятие, както и в кой град е било Възкресението на Господ Бог Отец Исус, извършил потресаващия саможертвен акт на разпъването на кръста със Себе си:

ДВЕ ПАЛМИ СИМВОЛ НА БЕЗСМЪРТИЕ=
СИМВОЛ на Богиня Матара Диана и Бог Исуз от Ямбол

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Богиня Матара и Исуз 

СИМВОЛ=ИМВОЛС=Иамволис=Иамполис=Ямболис=Ямполис
култово древно име на първосвещения първопрестолен град Олимп, който е Импол, Иампол, Ямбол

image

И още за Възкресение във Божият град Ямбол ви припомняме в 

Отново пътуваме 2000 години назад с Машината на времето за експеримента с разпъването на кръста и операцията по Възкресението на Исус – Шефът на Извънземните
https://bezistena.blog.bg/history/2022/04/22/otnovo-pytuvame-2000-godini-nazad-s-mashinata-na-vremeto-za-.1814930

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

Ще включим кратък коментарен форум от постинга 
 
Тайната на сакралната молитва "Отче наш" на Белите Братя франкмасони (които са Богомилите) – конспиративна позивна парола за връзка с Извънземните! https://bezistena.blog.bg/history/2020/10/26/tainata-na-sakralnata-molitva-quot-otche-nash-quot-na-belite.1732584

с участието на братятя близнаци Свети Павел и Свети Петър:

starforlife - 
Ако от теб зависеше - при огнената двойка какъв текст или друг графичен елемент би те радвало да има?

image

Отче наш, Диана и Исусе!

bezistena - 

– ще има текст: 

Огнената Любов на Исус и Мария, която Любов хвърли с Любов в огъня децата Им – Българите от жреческо – царския род Дуло, за нашето закаляване и селектиране в продължение на 2000 години за Духовни водачи и универсални управници на всички племена по света за Абсолютната Божия Диктатура – Диктатура на Любовта, Братството и Мира на Земята, която Те ще установят скоро безусловно и безалтернативно за всички!

Ето и дешифровката и категоричнатга алюзия и метафорика на огнената композиция:

ОГЪНЯТ НА ИСУС И МАРИЯ=Генът на ИСУС И МАРИЯ –

от който Божествен ген сме ние с тебе и всички феноменни Българи и крипто – Българи по света, които се познаят и които сме Духовният интелектуален творчески прогресивен елит на всички племена по света, както и техните изродени управленчески и безчестни богаташки реакционнни елити и аристокрация, и които всички скоро ще тръгнат на тумби на поклонение за покаяние и за Спасение към свещената Божия земя и Родина на разселените им по света предци – България!

image

Исус каза "Аз посях огъня (гена, Божието семе) по света и го поддържам, доката гори!"

А допълнителният елемент към огнената двойка са две деца близначета – техните новоепохални деца Павел и Петър/Свети Павел и Свети Петър, нагазили саможертвено в огъня на епичните световни събития и прегърнали с две ръце отчаяно краката на Родителите си...
 
kossef - 

Хубава поезия лъха от коментара ти. Огнено-разпалваща въображението, т.е. Духа, в духовна способност да се надяваме за Красотата с надежда, предизвикана, нетленно родена от вярата ни в неизказуемата Божественост - Бог Господ Творец на подобни Нему, на които им предстои, единствено смислено, да не престават да гледат, дори физически да не успяват да Го виждат, да гледат с нравствено упорство и стремеж към Него, за да доближават с творческо богоподобие съвършенството Му в нелеките усилия по пътищата земни към Него Съвършенството - цел на условието за съществуване - непрестанен стремеж към съвършенство.
   
bezistena 

ПОЕЗИЯ от/за=от/за Бог Иза

СТРЕМЕЖ към=към Матара и Исуж

                     Честит празник на Патерица на братята близнаци Павел и Петър,
                                             Свети Павел и Свети Петър!

ПАТЕРИЦА=ПАТЕРИТСА=Братя от Диана и Иса 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и нашите Светейши именници и Праотци Свети Павел и Свети Петър
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песни










Гласувай:
6


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
30.06.2022 23:43
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Из коментарния форум под публикации на постинга във фейсбук групи:
03.07.2022 12:18
Rita Pavalska
Администратор на група НЕЩАТА ОТ ЖИВОТА 🙏❤️🙏 Things of life

е превела на английски презентационното резюме на публикацията ни в групите на Фейсбук:

Близнаците Павел и Петър и техният тайнствен покровител върху една ритуална чиния от Андалузия
https://bezistena/history/2022/06/30/.1824528
+++
За пореден път влизаме без взлом и през парадния вход в строго охраняваните трезори и в секретните архиви на Ватикана и си вземаме информацията защо злодеят император Нерон не можа да разпъне апостол Петър и да отреже главата на Шефа на Извънземните Свети Павел!
Представяме ви поредното документално потвърждение за фундаменталната светоустройствена тайна на съвременното човечество, с която сме ви запознавали в нашия блог – кои са новоепохалните генно – инженерни имплантатори, култиватори и цивилизатори на всички племена и народи на Земята, като ще обследваме един сюжет от ранно – християнски информационен носител.

The twins Paul and Peter and their mysterious patron on a ritual plate from Andalusia
[https://bezistena/history/2022/06/30/.1824528]
+++
Once again, we break into the heavily guarded vaults and secret archives of the Vatican without breaking and entering through the front door and get the information as to why the villainous Emperor Nero could not crucify the Apostle Peter and cut off the head of the Alien Chief Saint Paul!
We present to you another documentary confirmation of the fundamental world-organizing secret of modern humanity, which we have introduced you to in our blog - who are the new-age gene-engineering implanters, cultivators and civilizers of all the tribes and peoples of the Earth, by examining a plot from early - Christian information carrier.

Инж. Иван Дунчев
Автор
Прекрасно в превод на англиски! Започва това, което от Горе са планирали и натоварват избраните да превеждат тези документи на всички езици! Бъдете благословени и благовествайте за Българските Богове – благовестието е висша дарба и задължение от даровете на Дарбите на Святият Дух!
––––––––––––––––––––––––––––––––

Насърчаваме феноменните Българи, познали Боговете ни и познали себе си, че сте Техни феноменни генетични потомци, да се въоръжите със Свещения шифър и започнете да търсите и откривате Боговете ни във всички информационни носители около вас и навсякъде в живота, да споделяте с другите и ги просвещавате, както и да превеждате тези ваши документи, също и нашите, на всякакви други езици – освен върховно ваше задължение от Горе, освен единствен път за Спасението ви, тази ви дейност ще бъде върховно удоволствие и несънувана радост и щастие за вас!

Бъдете благословени!


цитирай
3. bezistena - Из коментарния форум под публикации на постинга във фейсбук:
03.07.2022 20:21
Антоанета Масларска
Има един популярен израз в кулинарните среди, когато някоя много вкусна храна докосне небцето - ядеш и ревеш.
Има Слова, толкова Истинни, които докосват най-тънките струни на Душата. Тогава горният израз, перифразиран, добива следния вид - четеш и ревеш.

Инж. Иван Дунчев
Удивителни и силни слова, Тони!
В благодарност ти дарявам твоя сакрален фамилиен Кабала хороскоп, премахващ травиалната етимология на фамилията ти наверно като "производители на масло", (в миналото в България няма семейство и къща, където да не се прави мляко, сирене и бие масло, та би трябвало тогава всички да носят такива фамилии...) и разкриващ Божествения ѝ генезис от Божията рептилска династия Дуло със зооморфната ѝ символика с 12 – те змийско – змейски рептилски синонима на Българките Богове от Древвно – Българския календар:

МАСЛАРСКИ=Кан (Жреци) от Мария и Иса Ел (Змей)

ТОНИ=ТИОН=Тиана=Диана
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7680465
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44115
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!