Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2022 15:54 - Николай Хайтов разкрива документи за Левски и Панайот Хитов и порталите в измеренията по повод 20 години от възшествието си в свръхестествен светейши режим
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 9285 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 03.07.2022 20:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 30 юни 2022 г. се навършиха 20 години от началото на безсмъртния светейши път на един от многото правнуци на Свети Васил Левски – големият Български родолюбец, писател, драматург и сценарист Свети Николай Хайтов.

Кратък възспоменателен пост с постер от страницата на общността Български национализъм https://www.facebook.com/BGnational от Христо Иванов ни подсеща:

На 30 юни се навършиха 20 години от края на земния път на големия български родолюбец, писател, драматург и сценарист Николай Хайтов.
„Всеки народ е ценен със своята самобитност”, казваше той. „Онова, което отличава българина от всички останали народи, традиционните духовни ценности, сега се затриват”.
Това е духовен геноцид, казва патриотът и предупреждава, че само националното самочувствие може да ни опази от погубването на историческата ни памет и гордост.

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ето съкралната семантика на саможертвената прокламация

"Главата ми да отсекат, пак ще викам "Да живее България!"


на един от многото правнуци на Свети Васил Левски – големият Български родолюбец, писател, драматург и сценарист Свети Николай Хайтов :

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ на=БЪЛГАРИЯ на Ежуа и Богиня Диана

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ на=на Богиня Диана и Ежуа Българина

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ на=на Българи на Богиня Диана и Ежуа

Богиня Диана и Ежуа Българина са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род е и Свети Николай Хайтов, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

ПАК ЩЕ ВИКАМ към=ПАК ШТЕ ВИКАМ към=
към Бок Ешуа и Богиня Майка Диана

КРАЯТ НА ЗЕМНИЯ ПЪТ е начало към=
начало към Иза от Тракия и Богиня Ма (Майка) Диана

–– Всеки народ е ценен със своята самобитност.

САМОБИТНОСТ продуцирана от=
продуцирана от Исус и Богиня Мат Диана

самобитността на отделните нации и народи е същността и целта на Божият транс епохален риалити екстремален проект и драматизация "Българите и човешката цивилизация", където в специфичната за всяка отделна племенна и народностна група, етнос и нарсд култура, е имплантиран Божественият Български феноменен жречески ген и характеристики с кодирана информация за Българските Богове, и която информация скоро ще бъде разсекретена.                                                         

ВСЕКИ НАРОД Е ЦЕНЕН защото е от=
ВСЕКИ НАРОД Е ТСЕНЕН защото е от=
защото е от Богиня Диана и Кристос=
защото е от Богиня Диана и Исус от Тракия

ВСЕКИ НАРОД е ЦЕНЕН=ВСЕКИ НАРОД е ТСЕНЕН=
ВСЕКИ НАРОД е от Диана и Иса

ВСЕКИ НАРОД Е ЦЕНЕН защото е цивилизован от=
защото е цивилизован от Ариани Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус

Това бяха послания, изпратени и разсекретени лично от Свети Николай Хайтов в дните на неговото светейшо възшествие!

ВЪЗШЕСТВИЕ към=ШЕСТВИЕ към Бог Иза 

ШЕСТВИЕ с=с Богиня Диана и Исуш

ШЕСТВИЕ към=към Богиня Диана и Исуш

ШЕСТВИЕ към=към ВЕШИСТЕ ± Н (кодировъчен назал)=към ВЕШИСТЕН=към Безистена

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и за който Боговете ни ни разсекретяват във всеки нов постинг все нови и нови оригинални документи!

Николай Хайтов е светец по силата на наследственото си жреческо потекло и право от Божия жречески род Дуло, аргументирано и с голямото му родолюбие и отчаян болезнен патриотизъм и метежен жертвен живот!

СВЕТЕЦ=СВЕТЕТС=ТЕТЕ В СС=Дете на Бог Исус

СВЕТЦИ от=от Богиня Диана и Исус

СВЕТЦИ=Деца на Бог Иса 

СВЕТЦИ от=от ВЕСИТЦ ± Н (кодировъчен назал)=от ВЕСИТЦН=от Безистена

ПАТРИОТИЗЪМ на потомците на=на потомците на Иза и Богиня Матара Диана 

ПАТРИОТИЗЪМ на=на Ариани от Иза и Богиня Мат Диана 

МЕТЕЖЕН ЖИВОТ на потомците на=на потомците на Ежуж и Богиня Мат Диана 

Заедно със Свети Николай Хайтов ще ви предложим пасажи от тематичния ни постинг 

Защо скрива правнукът на Левски – Николай Хайтов, информацията за родословието на Левски и похода на четата на Панайот Хитов! Първи урок по телепортация за Дънов
https://bezistena.blog.bg/history/2016/07/21/zashto-skriva-pravnukyt-na-levski-nikolai-haitov-informaciia.1466083,

разясняващ необяснимата до сега връзка между Николай Хайтов, Лвски и Панайот Хитов

НЕОБЯСНИМАТА ВРЪЗКА между=между Бок Исуз и Богиня Матара

НЕОБЯСНИМАТА ВРЪЗКА между=между Кан (Жреци) на Бог Исуз и Богиня Матара

... Етнос каракачани
vascont.wordpress.com/2009/02/25/etnos-karakachani/

Разкрихме в статията, че най – големите гръцки хайдути и войводи са Българи –саракатсани, и че едва ли има възрастен каракачанин който да не знае нещо за най –значимия герой и знаме на каракачаните и на гърците Андонис Качандонис, чиито потомци съвсем логично забягват в България и живеят днес в България, както и Диплас и Дзонгас. 

Ето безапелационните документи за Българският жречески генезис на каракачаните и техните етносни герои:

САРАКТСАНИ от=от КРИСТАС=от Кристос

САРАКТСАНИ от=от ИСАС ТРАКА=от Исус от Тракия

САРАКТСАНИ=Ариани Кан (Жреци) на Диана и Исус

САРАКТСАНИ=Ариани Кан (Жреци) на Дионисиус – 

синкретичният митологичен образ и проявление на Българските Богове – Дионисиус, под чието име Българските жреци – цивилизатори извършвали своята генно  – инженерна цивилизаторска мисия по света

КАРАКАЧАНИ=КАРАКАТСАНИ=Кан (Жреци) от Иса от Тракия 

АНДОНИС от=от Диана и Иса 

КАЧАНДОНИС=Кан (Жрец) от Диана и Исуш=Кан (Жрец) от Дионисиуш

След края на гръцкото въстание и създаването на гръцката държава, обхващаща по него време само Пелопонес и Атика, всичко нагоре си остава турско до балканските войни, голямата част от гръцките поборници изпадат в немилост, поради което синовете на Дзонгас са принудени да бягат в Мала Азия от където някои отиват в България.

В статията научаваме интересна подробност за произхода на Панайот Хитов. Майка му е Събка, 100% българка, просто няма такова гръцко име – той самият е Панайот – име сравнително рядко използвано от българите, а Хитас е каракачанска фамилия 

СЪБКА=Иса Бок=Бок Иса

СЪБКА=Кан (Жрица) на Бог Иса

ПАНАЙОТ=Богиня Диана

ПАНАЙОТ ХИТОВ=ПАНАЙОТ от Бохиня Диана
 
И тука добавяме интересна подробност от спомените на Панайот Хитов, която допълва категоричната статистика, че повечето сливенски войводи, както и Панайот Хитов, имат Ямболски жречески корен и произход, независимо как се развива тяхното житие – битие и митарствата им по хайдушкия Балкан:

ЖИТИЕ на=на Ежуа и Диана 

БИТИЕ на=на Богиня Диана 

МИТАРСТВА на потомците на=на потомците на Богиня Матара и Иса 
перманентните митарствания на преследваните потомци на Исус и Мария Магдалена

ПРЕСЛЕДВАНИ ПОТОМЦИ=Братя от Дуло на Бог Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

www.promacedonia.org/bmark/ph/ph_nh_1.htm
Как станах хайдутин

Панайот Хитов –
Литературна обработка на Николай Хайтов

"В това село Тавишян – тепе, близо до град Ямбол, са е родил дядо ми — Хитю. 
И тъй, моят дядо Хитю напуснал селото Тавишян – тепе; слугувал в селото Калояново, а оттам отишъл в „беглишките овце”, да служи. Тук му е мястото да разкажа какво значение имат тези „беглишки овце”.
Гореспоменатите беглишки овце са били на турското правителство и не знам на брой колко, но не по-малко от сто хиляди. Защото летно време са покривали почти по-голяма част от балкана от Върбица до Шипка, а зимно време са зимували около Едирне и Къркклисе, Узун – кюприя и прочие. И тъй, дядо ми Хитю е овчарувал в царските овце много години, а сетне са е оженил в градът Сливен, когато гореспоменатите царски овце не зная по каква причина са биле унищожени и техните овчари са пръснале. . . Секи от тех взел своите овце и станал овчар само за себе си.

Аз съм роден в 1830 година. Баща ми беше козар и овчар. . Името му беше Иван, а на майка ми Съба. На бащиния ми баща името беше Хитю или по-добре Христо, но произнасяно „Хитю”, пък на майчиният ми баща името било Христоскал, от „Христо”, но преиначено на „Христоскал” 
  От автобиографичните спомени на П. Хитов се вижда категорично, че той е от жреческо потекло от Ямболската жреческа колегия, от която са всички жречески кланове и разклонения на рода на Исус и Мария Магдалена Дуло не само в България, но и по целия свят с по – предна хронология.
Село Тявишан тепе е точно това село, за което нашият жречески екип води основно просветителската си дейност – сегашното име на това село, отстоящо на 5 – 6 километра от Ямбол в посока към Сливен, е Кабиле, а старото име на селото – Тявишан тепе, което за непосветените означава Зайчи връх, (който е култовият изкуствен пирамидално  –могилен светилищен комплекс – енергийният портал, център и ос на планетата Земя) и който заедно с Първосвещения Божи храм и планетарен команден център Безистена в Ямбол са основните сакрални обекти на обследване на нашия екип и блог, както и на всички тайни езотерични общества в света и върховна задача и висша тайна доктрина и цел №1 на всички тайни служби и военни разузнавания и щабове на всички държави в света!

ТЕПЕ (хълм, връх –
 турска дума, турцизъм)=ТЕ ПЕ=Диана Богиня=Богиня Диана

това сакрално име на първосвещения светилищен енергиен комплекс на Земята било турско, турцизъм?
Турцизъм е, но не е турско, защото ето какво са турцизмите!

ТУРЦИЗМИ=ТУРТСИЗМИ=Исуз и Матара Диана – 

специално създадени думи от Българските лингва майстори с ориенталско звучение от първоразрядни анаграмни комбинации от Божиите имена и характеристики, съставени с инструментариума на Свещения шифър за съхранение и пренос на сакралната Българска информация през цензурата и вековете.

ТАВИШАН ТЕПЕ=ТЕПЕ (светилище) на Ешуа и Богиня Диана 

image

ЗАЙЧИ ВРЪХ=ЗАЙТШИ ВРЪХ=ВРЪХ на Диана и Ешуз=ВРЪХ на Дионишиуз 

ЗАЙЧИ ВРЪХ=ЗАЙТШИ ВРЪХ=
на Бог Хризтош=
на
Бог Ешуз от Трахия

Тези висши сакрални планетарни обекти са обградени от три страни на по няколко километра от възловите и свръхсекретни и важни американски бази Безмер, Ново село, логистичният център в Айтос и от необяснимо защо за непосветените съхраненото бивше ракетно военно поделение отдавна без ракети между Ямбол и с. Кабиле –

image

чест и внимание, неотдавани на който и да е военно – стратегически обект в света, камо ли за един "мижав" гол баир и също толкова мижав, скромен и беден градец като Ямбол, последна дупка на каваля и на азбуката, като въобще не правим и ни най – малък намек за култовата приказка – прорицание за ония, дето били последни, пък взели че станали по едно време първи, да не им се надява човек! 

ДА НЕ ИМ СЕ НАДЯВА ЧОВЕК на=на Богиня Мад Диана и Бок Ешус

ДА НЕ ИМ СЕ НАДЯВА ЧОВЕК на=на Кан (Жреци) на Богиня Мад Диана и Бог Ешус

Ето още един кодиран като легендарно родово предание документ,съобщаващ ни за жреческия произход и статут на родата на Панайот Хитов:

"Един ден, като е пасла овцете близо до местността, наречена „Дребното камъне”, на азмака, дето минава пътят от село Чиркишлии ( с. Желю войвода – на 3 – 4 километра от Кабиле) за Ямбол, ето че на прабаба ми, която била тежка (бременна) ѝ са намира дете - мъжко, то ест - дядо ми Хитю. Тя, прабаба ми, като карала овцете към село и носела детето си, стигат я или я срещат едни турци от тогавашните „деребеювци” или „солтани” или „аалари”. И като я попитали що носи загънато в ръцете си, тя казала - „дете и момче”. Тогава турците ѝ дали няколко пари.

ДЕТЕ И МОМЧЕ=
ДЕТЕ от МаМа и Ешуа=
ДЕТЕ от Мария Магдалена и Ешуа 

демек дядото на Панайот е потомък от жреческия феноменен джинс на Исус и Мария Магдалена 

ДЖИНС на=на Диана и Исуж

ДЖИНС на=на Дионисиуж

синкретичният митологичен образ и проявление на Българските Богове – Дионисиус, от рода от семето и генетиката на Които са Българските жреци – цивилизатори, извършвали своята генно – инженерна цивилизаторска мисия по света

––––––––––––––––––––––––––––
Този постинг и тези документи са поздрав и просвещение за жителите на култовото село Кабиле – жреческо поселение от потомците на феноменните жреци, обслужвали светилищния комплекс Зайчи връх и най – древния и могъщ тракийски (Български) град Кабиле, за да си познаят генезиса и феноменния Божествен жречески статут. 
Специални поздрави и уважение към кмета и жречески потомък Георги Динев, за бившата председателка на читалището и Душа на жреческите традиции Димитрина, на кукерската първожрица Капка, пребиваваща сега постоянно в музея на археологическия комплекс Кабиле сред мощна положителна енергия, благословение за комшията и приятел Иван Тъпанджията – жречески шеф диригент, задаващ ритъма и дневния ред на обрядните ритуали на жреческите куди!
Най – дългата вътрешна улица на селото е кръстена по името на Панайот Хитов, на края на която на най – сакралния юго – източен ъгъл на селото жречески потомци от нашия екип имат свещен дом, построен върху светилището – храм на жреческото селище. 

ШЕФОВЕ ДИРИГЕНТИ=Богиня Диана и Бог Ешуа от Трагия (Тракия)
–––––––––––––––––––––––––––– 

За да направите връзката между родовите корени на Панайот Хитов и Васил Левски, припомняме ви документите от по – предни наши постове, от които стана ясно, че поселенията на култовите жречески селища Старосел, Мътеница, следващите на запад по светилищната мега – верига на Средна гора (на която геоложкият последен  на изток или първи от изток на запад хълм/връх е Зайчи връх на светилищният комплекс Кабиле!!!) Панагюрище, Копривщица..., както и конкретно селата Отец Паисиево и Войнягово, от които са последно познатите официални родствени землячески корени на Васил Левски, са всичките създадени от Ямболските войнуци от жреческия квартал Каргона, които са Ямболската жреческа първосвещена гилдия, трансформирана след падането на България под турско робство на конспиративната легализирана общност от народни лечители, ясновидци и врачки и певци и музиканти, и разселена из страната в режим на робство и геноцид основно на запад по веригата на Средна гора, където активират построените от древността уникални мегалитни светилищни съоръжения и комплекси и стават интелектуалният и възрожденски елит на Българите по тези места!

 
От основната професия на дядото на Панайот Хитов – овчарлък на големи стада овце по протежението на Балкана, която професия и ареал и координати на действие съвпадат абсолютно точно с тия на каракачаните – става ясно откъде са дълбоките връзки на Панайот Хитов с каракакачаните и намекът за негов произход от каракачаните.
Името на един от дядовците му – Христоскал, ни води към гърчеещите имена на каракачаните, които през годините на народната власт 1944–1989, са прочистени и обългарени.

А от уводната част на тия спомени –

www.promacedonia.org/bmark/ph/index.htm

Как станах хайдутин

Фамилиарни забележки
Панайот Хитов (изд. Отечество, София 1982)
Писани 1880-1886 г ,

научаваме, че най – важните спомени за хайдушката и революционната дейност на Патайот Хитов, свързани точно с Васил Левски и секретната мисия на този четнически жречески отряд, липсват необяснимо: 
 
"... Неочаквано секват и записките на войводата, отнасящи се до събитията през 1867 година, когато той преминава Дунава и тръгва по Балкана със своя знаменосец Левски и с хайдушката си дружина. Ще се въздържим да гадаем дали това пътешествие из Стара планина е описано и се е загубило, или въобще не е описано. Важното е че сега за сега то липсва. (От "Предговора" на Николай Хайтов) "

Защо мислите, че липсват най – важните документи от апотеоза на дейността и живота на славния Панайот Хитов, както и за знаменосеца му Левски? 
 
По времето когато са обработвани и публикувани документите по спомените на Хитов –краят на шейсетте и седемдесетте години на 20 век по времето на соца, още ги нямаше юдейо – данайските дерективи на анти – българските правителства и на анти –българското министрество на образованието след 10 ноември 1989, които да унищожават планомерно и методично Българските национални герои и самосъзнание –защо им е било тогава на историците да крият славните героични и патриотични революционни прояви на Левски и Хитов? 
 
– Я пак да се вгледаме по – подробно в официалните биографи и изследователи –историци на живота и делото на Левски!
– Я – я! Че те не били историците, ами най – бил неговият правнук!
– Че защо правнук на Левски ще крие информация за него? – питате с основание вие, и ние разсекретяваме за кои се отнася питането с основание и отговаряме после защо правнукът на Левски – Николай Хайтов, ще крие спомени на Хитов, свързани с неговия прадядо Васил Левски! 
 
ПИТА С ОСНОВАНИЕ за=за Богиня Диана и Бог Исус 
 
Николай Хайтов, който е посветен в сакралнта си генеалогия на правнук на Васил Левски по линията на втородният син на Петър Дънов – Петър Димков, скрива информацията от спомените на П. Хитов, касаещи култовия емблематичен поход на четата на Панайот Хитов и знаменосеца му Левски, защото точно когато Хайтов обработва тези документи в периода 1970 – 1975 година, в които има много издайническа информация в прав текст и в несложно кодиран шифър и подсказвания и препратки за сина на Васил Левски – Петър Дънов, както и за неговата потомствена генеалогия и родословие –  синовете му Георги Димитров, Петър Димков, Адмирал Бърд, Дядо Влайчо, Михаел Омраам Айванхов, Димитър Димитров – Факира Мити и Дядо Добре и техните потомци, и за дъщерите на Дънов – Преподобна Стойна и Ванга, през месец юли – август 1974 година перманентните преследвачи на Васил Левски и неговото жреческо родословие, в което е златната линия на династията Дуло на потомците на Исус и Мария Магдалена, които преследвачи по това време са руското юдейско крило на КГБ в българската ДС, извършват потресаващото злодейско убийство на биографа на Левски – неговата  правнучка Яна Язова, след дълги мъчения и изтезания в неуспешен опит да измъкнат от нея информация за списъка с потомците на Васил Левски и на Петър Дънов.  
Хайтов взема предпазни мерки подробната информация от документите, с които разполага Яна Язова, и от документите на Панайот Хитов, да не попадне в ръцете на преследвачите, и я скрива, като публикува спомените на войводата и съратника на Левски без най – важната им част, касаещи тайната мисия на четата на Хитов –операцията по вземането на тригодишния син на Левски – Петър Дънов, от каракачаните, при които пребивава детето близо година и половина (от м.март 1866  до 11 юли 1867) до навършване на тригодишна възраст.

Мекеретата от юдейския клан на подопечната на КГБ Държавна сигурност надушват играта на Хайтов, но Тодор Живков налага протекциите и опекунството си връз него и така го спасява, закрилян от читавите патриоти и родолюбци от ДС, каквито са по –голямата част от служителите ѝ, заради което Хайтов става смъртен и ненавиждан враг на дошлите на власт след псевдо – демократичния преврат след 10.10.1989 г обединени анти – българи юдео – демократи от всички цветове, и външните заговорници срещу Българите! 
 
СМЪРТНИ И НЕНАВИЖДАНИ ВРАГОВЕ на народа на=
ВРАГОВЕ на народа на Бог Исуж и Богиня Матара Диана 
 

Които мекерета – демократи направиха в своята анти – Българска ярост и омраза към внукът на Дънов и правнук на Левски – Николай Хайтов, така, че той по – скоро да премине в безсмъртието и вечният живот на Божието измерение и да придобие светейши сан в сила и мощ, с които ще постави скоро мерзавците на подсъдимата скамейка на Съдния Ден! 
 
БЕЗСМЪРТИЕ при=при Богиня Матара и Исуз 

ВЕЧЕН ЖИВОТ при=при Бог Ежуш и Богиня Диана 

БОЖИЕ ИЗМЕРЕНИЕ=Бог Изуж и Мария

СВЕТЕЙШИ САН от=САН от Богиня Диана и Исуш  

СВЕТЕЙШИ САН от=САН от ВЕШИСТЕНА=САН от Безистена 
светейшият сан, придобиван на Първосвещения Божи храм Безистена в Ямбол

ПОДСЪДИМА СКАМЕЙКА на=СКАМЕЙКА на Богиня Мат Диана и Иса

СЪДНИЯ ДЕН=ДЕН на Иса и Диана
.....

03. 07. 2022 13:00 часа

Близо 24 часа след публикуването на постинга Свети Николай Хайтов ни заръчва да разкрием тайната на още една негова мащабна конспиративна операция – издирването на гроба и костите на Васил Левски, което правим сега в режим на допълнителна редакция. 

МАЩАБНА ОПЕРАЦИЯ от=МАШТАБНА ОПЕРАТСИЯ от=
от Бог Исуш и Богиня Матара Диана 

КОНСПИРАТИВНА ОПЕРАТСИЯ от=
от Ариани Кан (Жреци) Братя от Бог Исус и Богиня Диана 

В РЕЖИМ НА РЕДАКТСИЯ от=от Ариани Кан (Жреци) на Исуж и Богиня Матара Диана 

По – горе казахме, че Хайтов взема предпазни мерки подробната информация  за генеалогията на Васил Левски от документите на Панайот Хитов и от документите, с които разполага Яна Язова, да не попадне в ръцете на преследвачите, и я скрива, за да не попаднат копоите на КГБ на дирите на Васил Левски и неговия първи син Петър Дънов и неговата потомствена генеалогия и родословие –  синовете му Георги Димитров, Петър Димков, Адмирал Бърд, Дядо Влайчо, Михаел Омраам Айванхов, Димитър Димитров – Факира Мити и Дядо Добре и техните потомци, и за дъщерите на Дънов – Преподобна Стойна и Ванга.
От началото на 70 – години на 20 век в световните научни и криминалистични среди вече се говори и пише за откритието на Джеймс Уотсън и Франсис Крик през 1953 г. за идентифицирането на структурата на ДНК (дезоксирибонуклеинова киселина) и ДНК –характеристиката, такава каквато я познаваме днес, което довежда до огромна промяна в наказателното правосъдие и още най – вече в археоложко – историческите изследвания и родови генеалогични връзки.
Хайтов, провеждащ от високите властови позиции които заема, успешна акция по заличаване и скриване на писмените доказателствени документи за родословието на Левски и Дънов, следи с растяща тревога информацията за развитието на технологията на ДНК – характеристиката и практическото ѝ приложение и крои планове и предприема обходни маньоври за предпазване от евентуалното бъдещо изследване на ДНК от биологичен материал от Васил Левски.
През 1983 г. Кари Мулис открива полимеризационна верижна реакция (от англ. „Polymerase Chain Reaction“ - PCR), а през 1985 г.Сър Алек Джефрис открива метод за идентифициране на индивидите въз основа на тяхното ДНК, наречен снемане на „ДНК пръстов отпечатък“ (от анг. „DNA fingerprinting“). Определянето на ДНК-профила първоначално е бил разработен като метод за определяне на бащинство, чрез който да се определи дали две лица имат биологична връзка „родител-дете“.
От появата на ДНК тестовете през 1985 г. биологичният материал (кожа, коса, кръв и други телесни течности, кости) се възприема като най – надеждното физическо доказателство за биологична връзка „родител – дете“

Именно от това се плаши най – много Николай Хайтов, защото знае, че юдео – ционистките преследвачи на Исусово – Мариината сакрална златна първосвещена родова генеалогия, единственият продължител на която е Васил Левски и потомците му, обезателно ще се възползват от ДНК анализите и ще влезнат в дирите на съвременните му потомци, заемащи във временен непосветен латентен режим различни позиции в обществено – политическия живот на България и по света, и ще предприемат бруталното им поголовно унищожение, скривайки причините за това.
Хайтов е посветен, че неговият дядо – Свети Петър Дънов, знаейки преживе като пророк  скорошното откриване на ДНК характеристиките и тяхното приложение в областта на генеалогията, придвидливо е изпразнил гроба си след земната си смърт, за да не оставя ДНК следи и материал за неговите преследвачи и потомците му – инфо по темата вижте в нашите тематични статии, както и в   

Сензация! Гробът на Дънов празен  
Основателят на Бялото братство възкръснал с тътен от ковчега, разказали очевидците
https://retro.bg/misterii/senzatsiya-grobt-na-dnovstrong-prazenstrongbr-nbsp_12330.html

Затова още от началото на 70 – те години на 20 век Хайтов крои сам конспиративни планове за предпазване от евентуалното бъдещо изследване на ДНК от биологичен материал от Васил Левски, които технологии от 1985 г. вече са факт и са на практическо приложение, на първо място разбира се от тайните служби и перманентните преследвачи – юдео – ционистите, на Божията Българска жреческа родова линия на Дуло!  
Под прикритието и легендата на идиалистичната и високо патриотична идея за издирване на гроба на Васил Левски и неговите кости, които да станат сакрален съкровен обект на преклонение и почит от Българския народ и държава, Хайтов предприема легализирана и обществено и държавнически мотивирана и оправдана инициатива и широкомащабна акция в това направление, като същинската му скрита цел е да получи легален достъп до останките на прадядо му и евентуално ги подмени, скрие или унищожи преди преследвачите им да се докопали до тях.
Опасявайки се основателно, че службите могат да го изпреварят или вече да са го сторили това и държат в ръцете си ДНК материалите, той започва мощна дезинформационна кампания в печатните медии и телевизията, целяща да обърка конкурентите му къде е гробът на Левски и кои са истинските му кости.

Най – ярък пример за тази му дезинформационна кампания, е тематичната му академична книга Гробът на Васил Левски, подкрепена с целия му държавнически административен авторитет и позиции в институциите и в обществено – политическия живот
    
Гробът на Васил Левски  
Николай Хайтов
http://macedonia.kroraina.com/nhgl/nhgl_1.htm

в която посветеният правнук на Свети Левски изнася и подкрепя, и същевременно отхвърля и забърква в шеметно темпо всякакви факти, аргументи и доказателства, къде е гробът на Левски и кои са истинските му останки и кости,

КОСТИ на=на Кан (Жрец) на Иса и Диана 

ОСТАНКИ от=от Кан (Жрец) на Иса и Диана 

като побърква и зашеметява службите и преследвачите кое е вярно, и кое не и кои са истинските материали от Левски!   
Вижте изследователските калабури и подигравки със службите, които води Хайтов предумишлено във всички части на книгата си, и примерно как матира всички с финалното заключение на 

Част първа. ВСТЪПИТЕЛНА :

"След всичко това ние можем да приключим настоящата първа част с категоричния извод, че първоначалното местопогребване (по-точно е да се каже „местозаравяне“) на Левски — това са ПОЗОРНИТЕ ГРОБИЩА НА СОФИЯ, наричани още „напуснати“, „гробища за престъпниците“, „болнични“, „стари“ и т. н. Там е намерило временен покой мъртвото тяло на Апостола с всички произтичащи от това бъдещи последици, с които ще се занимаем в третата, историческата част на тази книга." ––

с което авторитетно и фактологически подкрепено становище в резултат на "коварният му замисъл вместо уж да открива, той се старае да скрива гроба на Левски", Хайтов праща службите да гонят михаля в общите безименни гробове на позорните гробища, и да не знаят, каквото и да открият, дали са останките на Левски или на някой друг!

Що се отнася до косата на Свети Левски, до която 
Хайтов не може да получи достъп, за нея официалната информация е "косата, която Левски дава на майка си, тя пази четиринадесет години и след това я оставя на дъщеря си АНА, по мъж Андреева Начева, която пък след 29 – годишно съхранение я предава през 1907 г. в Министерството на просветата. Оттам необикновената реликва се озовава в Етнографския музей - София, а по-късно (през 1947 г.) в Националния военноисторически музей, където грижливо се пази и до днес.", за нея се знае още, че "са издирени всички жени потомки на неговата майка за ДНК експертиза с косата, която се съхранява във Военноисторическия музей.
Експертизата е категорична: "косата е на Левски.", без да се знае от никой, както и от самият Хайтов, че посветеният жрец и пророк преживе Свети Левски знаейки какво ще се случи след столетие, е дал на приемната си майка кичур от косите на неговата сестра – Яна (1835 – 1913), с което хвърля в съвсем погрешна следа и посока бъдещите прследвачи на генеалогията му с помощта на ДНК технологиите.

Знаете от нашите документи за Васил Левски, и конкретно от 

Възстановената златна първосвещена генеалогия на рода Дуло за 18 и 19 век от Историята на Паисий – част 2
https://bezistena.blog.bg/history/2020/01/19/vyzstanovenata-zlatna-pyrvosveshtena-genealogiia-na-roda-dul.1692708?reply=5288762

че "както дядото на Иван Кулин – Паисий, спазва строгата безусловна конспиративна традиция за опазване на първосвещената златна линия на рода Дуло и дава сина си Ангел в приемно семейство за времето на саможертвената му мисия, така и самият Иван Кулин, посветил живота си в борбата с турците и турил главата си в торбата, дава първородния си син Васил в приемно семейство на посветени родители с повече деца и непроявен и неактивен в политическо и бунтарско отношение глава на семейството, какъвто е Иван Кунчев, официалният баща на Васил, изборът върху който пада и заради сините му очи като на малкия Васил .
Затова Иван Кулин скрива тази страна на житие – битието си поради което липсва всякаква информация за личния му живот – кога и за коя се жени, колко деца има и кои са, която абсолютна информационна завеса за такава известна и проявена личност вече във времето на информационна наситеност, е непонятна за непосветените.  

Тази конспиративна бащино – синовна наследствена практика продължава и Васил Левски в още по – дълбока конспиративна свръхсекретна конфиденциалност поради  усъвършенстване на полицейските информационни връзки и проследяващи практики, като се жени и раждат детето си с Мария през 1864 г. във Войнягово в най – дълбока тайна и след няколко години дава сина си Петър (Дънов) на своя заклет съратник и приятел Константин Дъновски, който му става приемен баща.

Същата конспиративна практика следва изрично и стриктно и синът на Левски – Петър Дънов, който в статута си на Светец разкри сакралното си потомство едва през последните няколко години, защото сега му дойде времето, единствено в нашия блог.
Единствен компромис в това отношение Петър Дънов направи с първородния си син Георги Димитров, при когото отиде да живее в една къща и когото бе взел под закрилата си за времето на екстремални изпитания за Георги за да помогне при оцеляването на първосвещената златна линия на Божия род Дуло."

Тази редакционна добавка е отговор и на питането на 
Iwa Pavlinova във фейс групата PANGEA-ULTIMA под публикацията на постинга ни 

"?-сът е къде са истинските мирочестиви кости на истинският Васил Левски? Обесванено на Левски също е фалшиво...намерените кости в София са скрити не за друго, а защото ще излезе истината,че не той е обесен, а друг"

–––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––

В края на нашия филмов и документален разказ за поляната и светилищните комплекси на каракачаните на Карандила стигаме до възловия за ония епични събития обект –скалното светилищно съоръжение с идеалната форма и конфигурация на Сфинкс,  разположен на 50 – тина метра североизточно и надолу по стръмнината от култовата поляна. 


image

image
 
Сфинксът е построен от четири отделни огромни скални секции – енергийни светилищни панела, най – големият от които е с приблизително тегло от 600 тона, и категорично и безспорно личащи, че са от друга скална порода и доставени от друго место на безскалната полянка, и са поставени и монтирани в прецизна строителна конструкция в балансирано равновестно положение с характерната конфигурация на Сфинкс, и то първообраз и прототип на египетския сфинкс!   
Сфинксът е ориентиран с лице към абсолютния юг и с изгревни и залезни повърхнини с възможност за постоянно енергийно захранване, въпреки местонахождението му в ниска котелна част на стръмнината.

Ето и тайната на Сфинксовете и посланията, вложени в тях с лингва – магията на Свещения шифър, които са и техните входящи и пускови оперативни пароли: 
 
СФИНКС=ФОК СИС=Бок Исус

СФИНКС=Кан (Жрец) на Бог Исус  

СФИНКС=Кая (скала, скално светилище) на Бог Исус 
  
image

image

image

На Сфинкса е монтирана паметна плоча с означение, че на това место се е водила битка на четата на Панайот Хитов и Левски с турската потеря през лятото на 1867 година
 
Казахме, че през м. март 1866 г – в края на две годишният му странен и необясним за непосветените, но вече изяснен за вас престой в село Войнягово, Левски завежда любимата си и законна пред Боговете ни съпруга Мария – сестра Серафима, и малкия им син Петър, при посветени в заверата и в дейността му каракачани на Карандила, и ги оставя на техните грижи далече и защитени от перманентните му преследвачи, които са го подушили в родното на сина му и родата и родителите му село Войнягово от Ямболски посветени жреци. 
Колибите на тия каракачани, които са ръководителите на посветеното жреческо Братство на каракачаните, са точно на култовата поляна сред скалните светилища, за която говорихме досега.
Една от най – важните свръхсекретни мисии на четата на Панайот Хитов и на Левски е да вземе малкия Петър от каракачаните и номадския им начин на живот и го установи и легализира на обществено место за живеене при неговия приемен баща – Константин Дъновски, кръвен роднина и закълнат духовен побратим на Левски .
На 29 юни (нов стил 11 юли) 1867 година,в деня на навършване на 3 годинки на Петър, четата се установява на бивак на потуленото место около сфинкса, като Левски, Хитов и Констатнин Дъновски заедно с посветените в заверата и акцията старейшини на каракачаните, подготвят пътуването с каракачански коне и екскорта на безценният скъпоценен ВИП персон – Петър, синът на Левски, който е пряекият продължител на първосвещената златна линия на феноменната Божия династия Дуло на Исус и Мария Магдалена, от която линия е Спасителят на Българите и човечеството.
В херметичната Българска жреческа библейска митология този ВИП  – персон е зашифрован като култовият Ковчег на завета!
 
КОВЧЕГ НА ЗАВЕТА=ГЕН ВОК ЕЗАШ В ТЕАНА=Гена на Бок Изуш и Богиня Диана
 
Черна предателска душа от гърчеещи се каракачани от друга целинката (фамилия) подушва за операцията и съобщава на турската полиция в Сливен.
Разбира се, че и сред каракачаните има Българо – предатели, продали се на фанариотите и на полицията!
Техните потомци сега са някои от богаташите – първенци на каракачаните в Гърция и в България, назначени за такива от юдео – фанариотската върхушка, управляваща и сега тия два народа. 
Управляващата върхушка и богаташите на България са от същата предателска анти –българска клика на потомците на предателите и преследвачите на Левски.

В късния след обяд на 29 юни/11 юли 1867 се завръзва битка между потерята и четниците, която продължава до тъмно през нощта, когато останалите четници заедно с Левски и скъпоценния му антураж са обградени долу в ниското около сфинкса.
В сюблименния момент на битката, водеща се под ярката светлина на луната, когато положението на защитниците на Левски е вече безнадеждно, изведнъж тъмни облаци скриват яркия месец и настъпва непрогледен мрак, в който четниците се втурват по дерето и успяват да пробият блокадата и изчезват в тъмнината.
Когато спират за кратък отдих, оказва се,че сред тях не са Левски, Мария, малкият му син и Дъновски.
Четниците в отчаянито си пожелават да се върнат и се бият с турците за спасяването им, но войводата им Хитов ги възпира и уверява, че те са минали по другият, по най –сигурният път и никой не може вече да ги хване, защото портата се е затворила след тях!

ПО НАЙ–СИГУРНИЯТ ПЪТ на=на Бог Иса от Трагия и Богиня Диана

Тази порта за другия път е скалното светилище Сфинкса, което във върховния и фатален момент за спасяването на свещеното Божие потомство Първожрецът Левски активира в неговия режим на пропускателно – телепортационен транспространствен портал, порта към другото измерение, в което той е посветен и упълномощен да пътува!  Крайната дестинация на телепортационното транспространствено пътуване на екипът на Левски на рождения ден на сина му Петър, е църквата Св. Атанасий в село Хадърча,

АТАНАСИЙ=Диана и Иса 

на която олтарят, както на всички други православни християнски църкви, е изходният/входящият портал на този транспортен канал, тъй като се знае категоричния статистически закон, изпълняващ се на 100 %, че всички християнски (и мюсюлмански, будистки и юдейски) храмове, са построени върху раннохристиянски храмове, които са пък точно Българските езически постсътворенчески скални мултифункционални високотехнологични феноменни светилищни съоръжения за производство на духовни и материални блага и творене на чудеса от операторите им –
 жреци, на които една от функцията е да бъдат портал между измеренията и телепортационни стартови и приемни площадки на пътуващите Българи през тях, и с които ви запознаваме в много постове във блога ни и конкретно в поста 
 
Вратите към другите измерения, през които минаваше жрецът Левски и заради които Хитлер дойде при неговата внучка Ванга. МЪТЕНИЦА – част 1 
bezistena.blog.bg/history/2015/07/03/vratite-kym-drugite-izmereniia-prez-koito-minavashe-jrecyt-l.1373636

ПОРТАЛ МЕЖДУ ИЗМЕРЕНИЯТА на=ПОРТАЛ на Изуж и Диана Мат Мария
   
Това феноменно свръхестествено събитие в прав текст бе описал в спомените си Панайот Хитов, затова това е и другата причина Николай Хайтов да ги скрие и не ги публикува, защото в противен случай тогава от сфинкса нямаше да остане и помен, взривен на баластра, както и от упоменатите други скални светилища по Карандила и Сините камъни, по които четата от посветени Българи и жречески потомци обучаваха и посвещаваха на практика и в реални екстремални условия Левски във висшият му първосвещен жречески сан! 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Тези съкровени тайни ни разсекрети сам Свети Николай Хайтов по случай юбилейната 20 –
 годишнина от неговото възшествие при Боговете ни за да участва в свръхестествен рационален режим в подготовката на Тяхното скорошно тържествено грандиозно епично Явяване на Земята!

ЯВЯВАНЕ НА ЗЕМЯТА на=на Бог Иза и Богиня Мат

В нощите на тези няколко дена на подготовката на тези сакрални документи, Свети Николай Хайтов постоянно кръжеше над нас с последен модел летяща чиния НЛО – Машина на времето,

МАШИНА НА ВРЕМЕТО=Ешуа и Богиня Мат Мария

като биваше придружаван често от светиите – съекипници от този постинг, които при повикване от нас или по – точно когато ни внушаваха да ги потърсим, ни се показваха, носещи се плавно на светещите им НЛО – та в нощното небе, припомняйки ни документите за връзката между световете:  

Света Ванга и с кои невидими гости говореше тя през измеренията? Кои управляват "звездите", които тръгват и летят като НЛО
http://bezistena.blog.bg/history/2020/05/13/sveta-vanga-i-s-koi-nevidimi-gosti-govoreshe-tia-prez-izmere.1710418

Поредно кодирано послание от Света Ванга, с което тя ни разкрива една от фундаменталните светоустройствени тайни – какво става с човек когато почине и за постоянната връзка между обитателите на различните светове.

Ванга - живот между дарбата и проклятието

https://www.youtube.com/watch?v=5OCe4hrE688
 
И дойдохме на най – важната тема от филма – с кои невидими гости говореше тя през измеренията? 

Ванга разговаря с "мъртвите хора", които сами идват при нея, и ги описва като казва за тях, че

от човека остава една искра, в която е събрана цялата информация за този човек,

и след 6 :12 мин. ни съобщава,  

че ако се взрем в небето бихме могли да видим нашите близки как се движат и трептят около нас.  

image


Ето тайната на кодираното послание, разсекретено с помощта на Свещения шифър: 

ОТ ЧОВЕКА ОСТАВА ЕДНА ИСКРА=
Светия на Бокиня Диана и Кристош=
Светия на Бокиня Диана и Исуш от Тракия  

ОТ ЧОВЕКА ОСТАВА ЕДНА ИСКРА=
Светия Кан (Жрец) на Богиня Диана и Кристош=
Светия Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуш от Тракия  0 

Двата по – горе разсекретени документа ни разкриват една от най – големите светоустройствени тайни, че след земната смърт на човека  

ЗЕМНАТА СМЪРТ при=при Диана Мат Мария и Исуз  

всички Българи, които са от феноменния жречески род Дуло на Българските Богове, и всички крипто Българи които са феноменният духовен интелектуален творчески прогресивен елит на всички народи по света, (от които сме и всички от многоетносната група на Сергей Косторной "Ванга. Предсказанияhttps://www.facebook.com/groups/260144208488786/)
биват възкресявани и трансформирани в свръхестествени реални и рационални действащи nonstop Светии от Божията небесна Светейша армия и войнство.  

СВЕТЕЙША АРМИЯ на=на Богиня Матара и Исуш  

НОНСТОП=Богиня Диана и Бог Иса 

Света Ванга ни предлага още и пасажи от наша съекипна обща с нея фундаментална тематична статия  

Задушница – мистиката и Божествената реалност на срещата на потомствените Души от двата свята, все повече разкриващи ни се!
http://bezistena.blog.bg/history/2019/11/02/zadushnica-mistikata-i-bojestvenata-realnost-na-sreshtata-na.1680729  

... След като прочетете и проумеете посланията на близките ни от другото измерение в тия статии, излезте наши феноменни Български родственици от Божия род Дуло, на двора или на терасата на дома си през ясна нощ и потърсете в нощното небе най – близките ваши любими и скъпи транспространствени Души, вече преминали в Божието измерение,  

БОЖИЕТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Богиня Матара и Изуж  

с тия вълшебни слова и искрени и пламенни молитвени мантри и формули към Боговете ни с Душа, поглед и сърце в звездите и Луната.
Потърсете ги ревностно и отчаяно.
Тогава ти, феноменен и вече просветен наш родственико, ще видиш с очите и с Душата си техни прекрасни удивителни послания лично за тебе –

звезда ще тръгне изведнъж уж ей – така наникъде, ще ти намигне кратко и ярко и ще шества по небето и ще се скрие или угасне, или като "метеорит" и "падаща звезда" ще прореже тъмнината и ще "падне",    

– знай, феноменен наш родственико, че това са НЛО – тата на твоите предци Светии, установили връзка с теб и разкриващи се именно на теб, а за невежите и непосветените и особено за военолюбците и анти – българите и душманите ни, са побъркващите ги и вземащи акъла на правителствените им тайни и космически служби, страшни  Извънземни,  

ИЗВЪНЗЕМНИ=Богиня Ма (Майка) и Изуз  
 
Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение във феноменен режим на реални и рационални действащи свръхестествени светии,

image

и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!

Сега тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци, които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, ни казват:

– Вече си идваме, не остана време! 

ВЕЧЕ СИ ИДВАМЕ=ВЕТШЕ СИ ИДВАМЕ=Бог Исуш и Богиня Мат Диана 

НЕ ОСТАНА ВРЕМЕ идваме с=идваме с Иса и Богиня Матара

Затова заговорниците срещу Българите се чудят как да ги скрият и неглижират и представят като "падащи метеорити" и "астероиди" и "падащи звезди", "атмосферни явления", "оптически ефекти" и "плод на болно въобръжение и развинтена фантазия", като "изкуствени спътници и космически орбитални станции" и полети до Луната,  филмирани от 60 години в нескопосаните бутафорни филмови постановки на Мосфильм и Холивуд на главните космически фалшификатори СССР/Русия и на САЩ и НАСА

(които уж са най – големите и непримирими политически и военни врагове, пък си доверяват и ползват заедно най – висшите и важни свръхсекретни технологични постижения на най – върховната наука и технология – космическата, което е абсурден алогизъм и епохална космическа фалшификация и измама на 20 и 21 век, прикрити като "мирно съвместно сътрудничество в Космоса!", когато на Земята са се хванали за гушите уж, пък те управниците им всички юдео – ционисти и управляват в злодейско съзаклятие целия свят и водещи го към тотално поробление или затриване!

и на някои други страни като Китай и Индия, посветени в космическата измама, и най –вече за последните няколко години през които нашите Предци – Светии ни се показват вечер вече директно като небесни кервани и ешалони, пътуващи невъзмутимо и неотклонно по всички посоки на небосвода,  

НЕБОСВОДА на=на Бог Иса и Богиня Диана  

за тях мошениците от НАСА измислиха и

image

бутафорната измама "сателити на Мъск", подкрепени в съзаклятие и от уж "възмутената международна общност на астрономите", на които им "пречели на наблюденията" !  
Някой да е чул или видял нещо за тази космическа бутафория през последните вече  две години?!
Уж щяха да осветяват постоянно нощното небе!

– Кацнал Мъск, американците и китайците на Марс! – викате, а? 
– Кацнали на кукуво лято!
Ще кацнат, ама ако семантичните Прототипи и Кръстници на Марс ги пуснат там!
Вижте Ги пак!

МАРС=МАР С=Мария и Иса

ВИЖТЕ ГИ ПАК=Бог Ежуа и Бокиня Диана 

И вижте и как и нашите уфолози се досещат, че т. нар. "падащи звезди" са всъщност НЛО – корабите на Извънземните и слагат знак на равенство между тях, без да знаят обаче, че Извънземните са Българските Богове и Небесното им светейшество!

Сензация! Уфолози алармират : НЛО атакуват България през август – корабите навлизат под прикритие като "падащи звезди"! 

https://pik.bg/сензация-уфолози-алармират-нло-атакуват-българия-през-август---корабите-навлизат-под-прикр-news680359.html

А след като видиш с очите си близките си светейши родственици в нощното небе, тогава те ще дойдат в съня ти и ще ти кажат много важни за теб и за тях тайни кодирани послания, които ти на другия ден можеш да разсекретиш с помощта на Свещеният шифър и да бъдеш изумен, удивен, възхитен и богато възнаграден за старанието ти да откриеш Българските Богове и сакралното Познание!  

ПОЗНАНИЕ за=за Бог Иза  

САКРАЛНО ПОЗНАНИЕ за=за Исуз Бълкарина  

Например ще сънуваш нещо хубаво!
Ще сънуваш нещо хубаво и ето какво ти казват Те в съня ти :  

СЪНУВАХ НЕШТО ХУБАВО=
СЪНУВАХ Бог Ешуа и Бохиня Диана  

Все по – често скъпите ни близки и предци, преселили се временно в Другото измерение,  
ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ=Трагия (Тракия) на Мадара и Иза 
същинският Земен Рай на Земята  

ще ни посещават все по – осезаемо за свръхсензитивните ни усети и осезания и за най – сензитивния ни засега орган – сърцето ни, с което само се виждат най – хубавите неща, за да ни подготвят за скорошното събиране на измеренията и световете, запланувано и подготвяно от Българските Богове за днешно време!  

СЪБИРАНЕ НА СВЕТОВЕ И ИЗМЕРЕНИЯ от=
СЪБИРАНЕ от Бог Исуз и Богиня Матара  

ЗА ДНЕШНОТО ВРЕМЕ на=на Богиня Матара Диана и Ешуз  

Всеки момент, всеки най – малък и най – продължителен отрязък от времето, постоянно и неотлъчно до всеки един от нас са екипът от нашите предходни генетични предци, родители и любими хора, нашите свръестествени Светии,

image

които съставят екипът от всякакви специалисти – консилиум, от нашите Ангели хранители и пазители,

image

и които с безкрайна Любов, внимание и загриженост, водят всеки един от нас по различни пътища и лабиринти в живота и екстремни ситуации, към една и съща цел и място, което ще бъде вече тука – на Земята, към нашите общи генетични Родители – Боговете Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, Чиито последни новоепохални аватарни проявления са Исус и Мария Магдалена – нашите любящи ни Родители, вече неиздържащи и Те тъй дългата ни раздяла!  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena и светейшите ни съекипници от Вси Светии –
 Свети Левски, Свети Дънов, Свети Панайот Хитов и Свети Николай Хайтов
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни!

Свети Николай Хайтов ни предложи за музикален фон на постинга песента "Вървят ли двама" от култовия филм по негов сценарий "Козият рог",

Козият рог (1971)
https://www.youtube.com/watch?v=kHE2qQuLHy4

както и инфо за филма от статията 

“Козият рог” предизвика световен скандал
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/4805206

и ни отправя свише поредната изрична превенция:

image








Гласувай:
10


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
02.07.2022 20:45

Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7720548
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44349
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!