Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2022 18:25 - Човечеството и неговите фалшиви „богове“
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 895 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.09.2022 18:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Съвременната псевдонаучна религия на  дарвинизма абсолютно недоказано ни се представя като уж доказана истина.
Но хипотезата за произхода на човека от маймуните няма реални фактически основания. Нито една маймуна не е станала човек в нито един научен експеримент.
Но знаем много примери за деградацията на хората и превръщането им в полудиви животни.
Същото важи и за т.нар. „еволюция на видовете“.  
Имаме опитите на Вавилов и Мичурин, както и практическия опит на човечеството в растениевъдството и отглеждането на нови видове домашни животни, но нямаме доказателства за съществуването на "свръхестествената сила" на дарвинистите - техния "бог" “ наречен „шанс“.
Нито едно торнадо все още не е успяло „случайно“ да събере работещ самолет от сметище за самолетни части, но сме призовани да вярваме сляпо в „случайната“ поява на живот и интелект, както и в появата на много по-сложни същества отколкото самолет.   И дори Библията дава поне алегоричен намек за истинския произход на човечеството. Например ясно проследява два етапа от възникването на човечеството.
В началото са създадени светоносните хора – „синове на боговете“, създадени „по образ и подобие“ на висши божествени същества, на които е дадено „владение над морските риби и над небесните птици и над цялата земя” (Книга Битие 1.26-27).
Това беше първоначалното богочовечество - високоразвита цивилизация от "златния век".  
След това, вече във втората глава на Книгата на Битие, изведнъж се разказва как определен „Господ Бог“ създава хора „от пръстта на земята“ (Книга на Битие 2.18-25), въпреки че първото човечество е създадено не от „Господ Бог”, а от „Бог”.
В същото време и двата персонажа говорят за себе си в множествено число и за да не си чатят тълкувателите на Библията, а това са съвсем различни персонажи, следователно създадените от тях народи са напълно различни не само по генетика, но и по желание за еволюция.
Александър Тулупов, руски изследовател на мистериите от миналото, въпреки това в книгата си "Семейството на Севера" ясно посочва, че има разлика между тези две различни групи, съставляващи съвременното човечество:  
"Славяните посред бял ден в храма, край огъня, под слънцето и небето, изправени с разперени ръце.
Те казват - ние не сме Божии роби, ние сме Божии деца. Божии внуци.
Припомнете си думите на Исихий от Александрия (5 век сл. н. е.):
„Хиперборейците почитат небесния свод и правят жертвоприношения на открито“, или Кратин, живял хиляда години по-рано:
„Хиперборейските жертвоприношения, в съответствие с бащиния, свещен обичай, не се съхраняват под покрив, но под открито небе."   Ръцете, вдигнати към Слънцето - така боговете и богините са изобразени навсякъде от Индия до северната част на Русия върху бродерии, съдове, орнаменти.
За разлика от палестинските (евреи, християни, мюсюлмани - всички приведени, проснати, на колене) традиции.

Християнските всички празници и литургии под тъмен свод, в полумрак, нощем, на свещи и под луната, приклекнали на земята и падайки на колене. Те крещят - ние сме роби на Бога, взети от пръстта и загинали в пръстта ...
Религията на страха и безсилието, вярата с рефрен "Помилуй, Господи!", а всички ритуали са наситени с покаяние и смирение. от целуването на ръцете на свещеника до колениченето.
Поученията на Владимир Мономах започват с: „Най-напред, за Бога и за душата си, имай страх Божий в сърцето си“. От Мономах до Макиавели: „Нашата религия смята за висше благо смирението, презрението към светското и отказа от живота, докато езическата религия го търси във величието на душата, в силата на тялото и във всичко, което прави човека мощен.
Нашата религия,ако и да ни желае сила,то не е за подвизи,а за търпение.Това ново учение,изглежда,отслаби света и го предаде в жертва на мерзавците.
  Езическата религия е като връщане към божествения слънчев принцип, обожествяване, лишено от всякакво плашило. Както пълнолунието носи ужас и страх на всички живи същества, така яркото слънце дава жажда за живот, радост от съществуването.
Ръцете на богините -  оранти са вдигнати към небето в неолитни изображения и руски бродерии. Така че в египетския храм е изобразена Богородица Изида, тя е Богородица-орант в София Киевска, а за всеки езичник това е образът на Лада-Леда, майката на Ярила, Дажбог, Аполон.
За езичниците човекът е син на Небето-баща и Земята-майка, на горния и средния свят, син на бог, полубог. За старозаветната традиция - роб от пръст, голем от глина. Тежко е на слугата без Господа.
Той е пришелец на земята и в Космоса, в звездно-слънчевия свят, има нужда от защита, но преди всичко от оправдание за съществуването си.
Глиненият голем трябва винаги да чувства присъствието на своя Потър, този, който му е „вдъхнал живот“, и сега трябва да прави това постоянно, в противен случай всичко отново ще се разпадне на парчета мъртва глина.
  И така, в този фрагмент се прави ясно разграничение между светоносното слънчево човечество, създадено от боговете "по образ и подобие", т.е. „синове на боговете” и „робинефна Бога”, създадени „от пръстта на земята” от определени „господари”, наричащи себе си „богове”.
Тази разлика в генетиката се определя от идеологията и религията. Ако преките наследници на звездното човечество, носещи генетиката на самите "бели богове", и се разпознават като техни синове и внуци, то хибридите, създадени от определени "господари" в хода на генетични експерименти, се нуждаят от постоянно преклонение и служене на тези "богове".
Всичко това става ясно, когато прочетете книгите на друг руски изследовател на тайните на миналото - Георгий Сидоров.  
Въз основа на информация, получена от пазителите на ведическото знание, той твърди, че в далечното минало на Земята е пристигнала цивилизация на "белите богове", която е създала своя колония в земите на арктическата прародина. И всички народи от бялата раса са потомци на тези "бели богове".
Вярно е, че само руснаците и челдоните, местните жители на Сибир, успяха да запазят част от арктическата традиция, слънчев мироглед и желание за справедливост. И традицията на слънчевия мироглед беше частично запазена сред народите на Севера.   И така, с "белите богове" и техните потомци се  разбрахме.
Остава да разберем кои са самите "господари", нарекли себе си "богове" и създали хибридни народи като роби, смесвайки генетиката на бялата раса и местните архантропи-полумаймуни на Земята?
Между другото, сред хората от тази генетична линия има много хора, които сляпо вярват в произхода на човечеството от маймуни.
Всъщност това е просто свойство на генетичната памет. Ето защо една част от човечеството на базата на генетичната си памет вярва в „божествения произход”, а другата – в „маймуната”.  
Но да се върна на "господата". Повече от десетилетие образът им се "разплита" чрез структури и независими изследователи, контролирани от тайни окултно-религиозни и псевдоезотерични общества и секти със сатанинска насоченост, които могат да бъдат наречени условно "сатано-масони", въпреки че Илюминатите играят основната цигулка сред тях.
Припомняме, че още през втората половина на миналия век именно тези „богове-създатели“ на хибридната част от човечеството започнаха да се популяризират на базата на шумерските митове от американския изследовател Закария Ситчин.
Не толкова пряко, но все пак такива изследователи като Ерих фон Деникен, Хартвиг ​​Хаусдорф, Греъм Ханког, Морис Котрел, Робърт Бюел, както и някои други чуждестранни изследователи, популяризираха темата за същата тази „цивилизация на боговете“.
  Е, у нас точно за този проект беше създадена „Лабораторията по алтернативна история“, повечето от чиито изследователи все още не признават наличието на артефакти на територията на страната ни, но с удоволствие популяризират тези, които са в официалните учебници по история.
Знаеш ли защо?
Да, защото намиращите се на територията на Русия артефакти не са свързани с дейността на рептилоидната раса на „господарите“ – анунаките, а са свързани с техните вечни врагове – „белите богове“.
Тук е обяснението защо изследователите на LAI, разказвайки много интересни неща за артефактите на Египет, Перу, Мексико и т.н., наричат ​​всички руски мегалитни комплекси, без дори да се опитват да ги изследват, "естествени обекти".
Но, например, по отношение на мегалитите на Горная Шория, три експедиции, организирани от Г. Сидоров, напълно опровергаха това погрешно мнение.
Освен това има всички признаци, че мегалитите на Колима също са с изкуствен произход. И това е само малка част от изкуствените артефакти от миналото, открити на територията на Русия.
  Но, разбира се, всички тези артефакти няма да помогнат за популяризирането на желания образ на анунаките, който е необходим за реализирането на предстоящото шоу в рамките на проекта Blue Beam, наречен "Завръщането на боговете". Какъв е смисълът на това шоу?
Да, във факта, че тайни окултно-религиозни общества и псевдоезотерични секти подготвят в съзнанието на хората положителен образ на анунаките като „творци“ и „освободители“ на човечеството, способни да разрешат всички проблеми, създадени от техните собствени слуги на нашата планета. Все пак т.нар. световният "елит" - най-богатите банкови кланове и кралските династии на Земята - това също са хибриди, създадени от Ануннаките като част от "библейския проект". Само ако хибридната част на съвременното човечество е създадена с помощта на генетиката на бялата раса и местните полумаймунски архантропи, то гените на техните влечуги „богове-създатели“ също присъстват в генетиката на тези хибриди. Оттук идва страстта им към колекциониране на злато и бижута, желанието за власт и омразата към останалата част от човечеството.   Какви всъщност са анунаките и каква е тяхната истинска роля в съдбата на съвременното човечество, много разбираемо разказват Георги Сидоров и Валерия Колцова. Затова не вярвайте сляпо на слугите на анунаките и онези фанатици, на които те са „промили мозъците“ с пропагандата си, използвайки НЛП....



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13322424
Постинги: 11674
Коментари: 18491
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК