Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2022 19:28 - Златните артефакти на Антарктида. Какво откриха руските изследователи през 1996 г., а американските 6 години по-късно?
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 1055 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Добър вечер, любители на мистиката и непознатото! Нека се представя, Освалдо Просперо, изследователят на необяснимото и невероятното! Днес ще ви разкажа една интересна история. Седнете и слушайте. Знаете ли за археологическите артефакти на Антарктида? И те всъщност са открити от руски изследователи през 1996 г. Освен това те са открити не от някакви ентусиасти, а от служители на Изследователския институт на Арктика и Антарктика. Проби от лед, доставени в Санкт Петербург, бяха предадени в лабораториите, където стана неочакваното откритие.  

image




Руската изследователска станция в Антарктика. Източник на снимки: https://fabricators.ru/sites/default/files/styles/news/public/img_article/1_10.jpg?itok=mHytSphB Оказа се, че в антарктическия лед има десетки златни влакна. Възрастта на ледения слой е повече от 20 000 години, но „златната коса“, както ги наричат ​​учените, е дори по-стара. В разтопения лед под микроскоп в лабораторията са открити 32 проби. Повечето са счупени, но някои са непокътнати. Какви са тези артефакти?   Присъдата на учените след поредица от експерименти беше недвусмислена - тези обекти са с неестествен произход. Първо, съставът е 100% злато без примеси. Второ, във всеки край на непрекъснатата проба имаше топка от същото злато, само малко по-дебела от самата нишка. Трето, златна коса е открита в слой лед, както разбирате, златото не може да се роди в него.  
image



В подобно ядро ​​е открит златните коси. Източник на снимката: https://i.castlerockphotobooth.com/images/cold-as-ice-by-mopn__0.jpg Тази мистерия все още не е разгадана. И през 2002 г. американски научно-популярни публикации публикуваха няколко статии за подобно откритие на американците. Вярно е, че в техния случай тези „коси“ са били в един сноп, докато руската находка е напълно унищожена. Американските публикации посочиха възрастта на артефактите на 22 000-24 000 години. Всъщност това означава, че тези находки принадлежат на неизвестна цивилизация, живяла в онези далечни времена.   Трудно е да си представим каква роля играе златната коса на практика. Размерът им е изключително малък. Може би това е просто детайл от някакъв механизъм или апарат. Все още обаче е рано да се говори за това въз основа на намерените материали. Във всеки случай оттогава все още няма информация за златната коса на Антарктида. Може би в бъдеще ще се появи, но засега има много малко специфики. Според мен може да се каже едно - артефактът е с изкуствен произход и все още не си струва да се гадае какво е.   Тук е краят на моята история. Бях с теб, Освалдо Просперо - любител на митове, легенди, различни тайни и мистерии на нашия необятен свят. Не забравяйте да се абонирате за нашия канал и да оставите харесване. Благодаря за вниманието.


Тагове:   златни,   косми,


Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13342143
Постинги: 11678
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК