Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2023 16:37 - Време е да се създаде музей на престъпленията на САЩ и техните съюзници
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 529 Коментари: 3 Гласове:
3

Последна промяна: 10.01.2023 16:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ейми Йога. Време е да се създаде музей на престъпленията на САЩ и техните съюзници - по пътя към глобалното лидерство на Русия в духовния план на човечеството   Колективният Запад е подготвил нова инвазия срещу Русия.
През 19 век това е армадата на Наполеон, през 20 век е Райхът на Хитлер със съюзници. През 21 век - лидерство в нахлуването в САЩ. Украинският елит продаде страната си като консуматив за постигане на интересите на Запада.
Всичко това е покрито с политическо бърборене за специалната мисия на Украйна за защита на демокрацията и бла бла бла. Западът се надява, че благодарение на тази демагогия (това е #духовният план на Запада) и западните оръжия Украйна "доброволно" ще загине "до последния украинец".
  Русия трябваше да нанесе превантивен удар - да започне Специална военна операция .. Русия няма друг избор, освен да спечели конфронтацията със Запада.
Алтернативата не е приемлива. Това означава изчезване на Русия от политическата карта на света и загуба на националния манталитет, да не говорим за колосалните човешки и материални загуби.   Духовният план са ценностите, фокусирайки се върху които хората определят своите житейски цели.
В статията „Русия се нуждае от сигурност. Част 6. Духовна енергийна конфронтация“ (връзката към нея е в края) разгледах грозното съдържание на духовния план на Запада. Накратко може да се определи като „духовната диктатура на Америка, вълк в овча кожа на демокрацията“.  
Енергията на духовния план определя общите, дългосрочни тенденции в развитието на ситуацията. Конфронтацията в духовен план между колективния Запад и Русия определя тенденциите в развитието на човешката цивилизация като цяло. Ето защо за духовния план на Русия е важна не само стабилността, но и лидерският потенциал в глобален мащаб.  
Темата за борбата за #глобално лидерство заслужава отделно разглеждане. Обещавам да напиша статия „Техники на борбата за глобално лидерство в духовен план“. Сега ще говоря за един от методите, използвани от Запада.   #музей на комунизма е създаден на популярната пешеходна улица в Прага „Na Přнkope“.
Снимката по-долу показва покана към него.  
Покана за Музея на комунизма. Na Přнkopě 852/10, Прага 1 Прави впечатление, че на знамето няма символи на комунизма, но има символ на Русия - матрьошка.
Зъбата матрьошка символизира негативното отношение на Чехословакия и целия Запад към Русия. Русия е разобличена като злодейска страна.  
Музеят е създаден малко за туристи, но главно за възпитание на младите чехи в духа на капитализма и русофобията. Има обаче и друга не по-малко важна причина - да се огънем пред домакините от Вашингтон.
Освен това се решава и задачата да се демонстрира и тиражира пред света омразата към Русия.   Музеят на комунизма в Прага е пример за умствено оръжие за доминиране на духовното ниво на Запада.
Друг пример: признаването от Европейския съюз на една и съща престъпност както за нацистка Германия, така и за Съветския съюз.
  Разбира се, силата на духовния план на Русия е вярна. Но тази истина трябва да бъде предадена на хората на планетата по всички възможни начини.
  Време е да създадем грандиозен музей на престъпленията на Съединените щати и техните съюзници.   Пътят към глобалното лидерство на Русия в духовния план на човечеството лежи чрез активно използване на наличните възможности.
  На 14 май 2021 г. Русия включи Чехия и САЩ в #списъка на неприятелските страни. След началото на NWO този списък трябваше да бъде разширен до 47 държави.
Тези страни са сателитни съюзници на САЩ. В тази статия ще засегна накратко престъпленията само на две държави, тези, които се отличиха на първо място.   И така, първо за Чешката република.
  Култивирането на антируски духовен план дава плодове. В Прага първо оскверниха, а след това събориха паметника на маршал Конев. Открит е паметник, дискредитиращ съветската армия, и паметна плоча на власовците.  
Чешката република цинично обвини Русия, че е взривила складове за боеприпаси във Врбетица, принадлежащи на търговци на оръжие.
Това се случи повече от шест години след самите взривове. Тази лъжа е начин да се спечели благоволение в очите на Съединените щати.  
Сега за по-ранните престъпления. След Първата световна война е сформиран Чешкият корпус, наброяващ до 50 000 души. Със съгласието на болшевишкото правителство той се премества през Русия с железница до Владивосток.  
Части от чехословашкия корпус превземат Казан. Там бяха иззети и откраднати златните резерви на страната. Чехословашкият корпус взема по пътя си всичко ценно, което му се срещне по пътя. Чехите разстрелваха всички, които им пречеха да грабят и плячкосват, изнасилваха жени.   Чешката република влезе мирно в Третия райх още преди Втората световна война, въпреки че имаше мощен индустриален потенциал и достатъчно военни ресурси, за да окаже необходимата съпротива.
Теглото на страната в световния оръжеен пазар достигна 40%. Само за сметка на Чехословакия германската бойна авиация се увеличава със 72%, като получава 1582 самолета. Танковите части на фашистите добавиха към своите 720 486 танка, произведени в чехословашките заводи
.В резултат само за сметка на Чехословакия Вермахтът се усилва с 50 дивизии.   Освен това фашистка Германия получи в допълнение златните резерви (80 тона) на тази страна. На чешки танкове германците воюваха в Полша, Франция, Гърция, Югославия и след това в СССР.
По време на войната чешките предприятия непрекъснато увеличават военното производство.  
Чехите взеха активно участие като войници на Вермахта. Сред затворниците чехите заемат първо място след германците - 70 хиляди души.
След освобождението на Чешката република от нацистите чехите многократно се подиграваха с паметта на падналите герои.
  Сега за престъпленията на Съединените щати. Има много сайтове, посветени на тази тема.   Ето някои от престъпленията:   геноцид на коренното население на Америка; тестване на ядрени оръжия върху цивилни в Япония; изгарянето на 100 000 жители на Токио през 1945 г.; изгаряне на населението на Виетнам и неговите тропически гори с напалм; бомбардировките на Сърбия, Ирак, Либия, Сирия и много други страни, борещи се за своя суверенитет; активна подготовка за използване на химическо, бактериологично и генетично оръжие; политически убийства и сваляне на неприемливи правителства; стимулиране на тероризма и нацизма; активно масово разпространение на лъжи чрез медиите; отприщвайки десетки войни.
Един от американските стратези каза, че е необходимо редовно да превземате някоя държава, за която не съжалявате и да я блъскате в стената.
За назидание на др.   САЩ и техните съюзници, не само Чехия, активно се борят за господство на своя духовен план.
  Какво трябва да направи Русия?


Тагове:   щати,   престъпления,


Гласувай:
3



1. radostinalassa - Сега за престъпленията на Съединените щати.
10.01.2023 17:06

Ето някои от престъпленията:
геноцид на коренното население на Америка;
тестване на ядрени оръжия върху цивилни в Япония;
изгарянето на 100 000 жители на Токио през 1945 г.;
изгаряне на населението на Виетнам и неговите тропически гори с напалм; бомбардировките на Сърбия, Ирак, Либия, Сирия и много други страни, борещи се за своя суверенитет;
активна подготовка за използване на химическо, бактериологично и генетично оръжие;
политически убийства и сваляне на неприемливи правителства;
стимулиране на тероризма и нацизма;
активно масово разпространение на лъжи чрез медиите;
отприщвайки десетки войни.
цитирай
2. shtaparov - Престъпленията на Русия датират от ...
11.01.2023 04:42
Престъпленията на Русия датират от Х-ти век а тези на САЩ: от XIX-ти: кой музей тогава е по-спешно да се създаде???
цитирай
3. radostinalassa - Русия е пускала атомни бомби и напалм?
11.01.2023 14:28
Нещо си се объркал както винаги. И ние нямаме нищо общо със Западната цивилизация.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13354656
Постинги: 11681
Коментари: 18497
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК