Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2023 16:33 - Какво християнство е приела прозападната част от руския елит?
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 1941 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 06.02.2023 16:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Ватикана, която преди беше известна като "Свещения Рим", се опитва да наложи католическото юдео-християнство в страната ни още от времето на Русъ.


image

MK-Cinema. Альтернативные версии истории.
И трябва да се разбере, че католицизмът от самото си появяване призна еврейската Тора за "свещено писание", което в свободния си превод за "гоите" е известно като "Стария завет".
Нещо повече, някои от независимите изследователи на миналото смятат, че именно католицизма са приели някои от руските князе малко преди т.нар. „монголо-татарско нашествие“.
Ето защо, както в разпокъсаната феодална Европа, приела католицизма, в Русия също започва междуособицата на князете, чиито жертви (както и жертвите на насилственото кръщение с "огън и меч") официалните историци обвиняват митичните "монголо-татари", които не са били монголи и никога не са били татари.
И разбира се, те не бяха виновни за унищожаването на "100 руски града" и тяхното население.
Руският писател, пътешественик, изследовател на тайните на древните цивилизации Георгий Сидоров в книгата си "Системата и общите единни закони на Вселената" цитира следния свой диалог със сибирските пазители на древното знание: "Чакай, чакай - спрях магьосника. - Ние не приехме вярата от Ватикана?
Ако не ме лъже паметта, тази история ни е разказана от църковници и нашите десетократно редактирани хроники като "Повест за отминалите години" или Лаврентиан” .Не разбирам...
„Но тук няма какво да разбираме“, изгърмя Чердинцев.
- Спомнете си през кой век е имало разцепление на католически и гръко-византийски? - Единадесети. Кога приехме християнството?
- В края на 10 век, официално през 988г. - Какво следва от това?
- Ако през X век църквата е била една, тогава е нямало разлика откъде са отивали епископите и свещениците в Русия, от Рим или от Константинопол.
- Освен това в Русия дълго време не се разбираше разцеплението на църквата. Нашият елит не разбираше самата същност на авраамическата религия.
Единственото нещо, което привлече нашите князе в него, беше отричането на вечето и предаването на властта по наследство. Ватикана се възползва от това недоразумение. Неговите пратеници, за разлика от византийците, много скоро заобиколиха нашите князе и в резултат на това последните предпочетоха римския обред пред гръцкия.
От тези времена латинският календар и всичко, свързано с него, е оцелял в Русия. А паметникът на нашия покръстител княз Владимир не е в Константинопол, а във Ватикана. Какво пише? Фактът, че до средата на XIII век княжеският елит на Русия е католически. Този народ почиваше на осиновяването на кой знае какво.
Така в Русия възниква първото католическо-ведическо двуверие. Ясно е, че Ватикана не харесва това състояние на нещата. Но докато Константинопол беше силен, той не дразнеше Русия.
Защото руските князе можеха да минат: да сложат римски суфльори във врата и да поканят онези, които няма да се намесват в отношенията между елита и народа, имам предвид Византия. Факт е, че в Константинопол руската ведическа идеология, за разлика от Рим, е била на почит.
На руската диаспора в Константинопол беше разрешено да строи храмове на Перун, Велес и други богове от нашия пантеон. И нито константинополският патриарх, нито императорът са били против.
Всичко се промени драстично след 1204 г., когато войските на католическите кръстоносци, възползвайки се от безредиците, щурмуваха византийската столица. Всъщност Византия като велика сила престава да съществува и княжеските елити на Рус губят своя избор.
Католицизмът царува в Европа. Той започна да укрепва в Русия. Сега Ватикана поиска от "царете" на Русия да сложат край на двуверието - да покръстят целия руски народ, както наскоро беше направено в Полша, Чехия и Моравия. И много руски князе започнаха да изпълняват искането на Ватикана ...
"
Освен това на границите с Русия Ватикана концентрира четири мощни армии на кръстоносците, които трябваше да нахлуят в Русия и да „изчистят“ всички, които не приемат римското юдео-християнство.
Това е, което спаси Русэ от армията на ведическата сибирска Русъ на Бату Хан, който се справи с онази част от принцовете, които станаха слуги на Ватикана, и изгори 14 града, които им принадлежаха.
И тогава, заедно с онези князе, които останаха верни на ведическата вяра на своите предци, тя се стовари върху армиите на кръстоносците и унищожи цялото "цвете" на европейското католическо рицарство.
Това е т.нар. „татаро-монголско нашествие“.
Между другото, друг руски изследовател, писателят-историк Дмитрий Белоусов, който също оповести фактите за кръстоносния геноцид над славяните в Европа, се справи много добре с този въпрос.
Точно същата съдба, поради разрушителната дейност на про-ватиканските князе-предатели, очакваше Русия, разкъсвана от граждански борби.
Всичко това говори в полза на версията на Г. Сидоров, че именно католицизмът е версията на юдео-християнството, която прозападните князе възприеха, поласкани от наследственото предаване на властта и премахването на обещаната от Ватикана вечева демокрация.
Ето защо те не помогнаха на Византия да се пребори с нападналите я ватикански орди от кръстоносци, а след това по нареждане на Ватикана участваха в битката на Калка, въпреки че т.нар. „Монголо-татари“ заявиха, че не са врагове на руснаците и ги разубедиха от това начинание.
Но слугите на Ватикана не можеха да не се подчиняват на своите господари.
И ако погледнем през кои руски градове е преминала армията на Бату, истинската хронология на кампанията на която е възстановена от Д. Белоусов, ще видим отлично кой от князете е предал Русия в името на короната на "царя" “ от ръцете на папата и осигуряване на наследственото предаване на властта на техните потомци. И именно от тях у нас не най-добрите (които бяха избрани от народния съвет) започнаха да падат във властта, а само по рождение. В същото време последният гарантира властта на всеки деградант и дегенерат.   Именно това, заедно с поробването на обикновените хора още по времето на Романови и превръщането им в роби, бяха основните "подаръци" на Ватикана за руския народ.
Между другото, знаете ли, че паметник на "Княз Владимир" има не само в Рим, но и в Лондон?
Защо нашите традиционни врагове от Ватикана и Лондонското сити оцениха толкова високо неговите заслуги?
Така че помислете кой всъщност е този хазарски княз, осиновен от княз Светослав, за нашата страна и народ, на чиято съвест има много убити от него „с огън и меч“ ведически руси, които не са предали вярата на своите предци.


Тагове:   юдеи,   католици,


Гласувай:
3



1. radostinalassa - Това съм го чувала и от...
06.02.2023 16:45
акад. Левашов, който имаше необикновени способности.
цитирай
2. radostinalassa - Не мога да те сравня с Левашов...
06.02.2023 17:29
Глупавите отиват да коментират при Функа или Вакцината.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13331143
Постинги: 11678
Коментари: 18497
Гласове: 6696
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК