Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2023 19:36 - Паника в САЩ и по света – Извънземните идват! Пентагонът: Извънземен кораб майка се спотайва в нашата Слънчева система. Ние: Не се спотайва – нарочно се показва
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 5551 Коментари: 3 Гласове:
7

Последна промяна: 19.03.2023 17:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Пентагонът официално призна с документ, че Извънземните са край нас и ни наблюдават и контролират  факт, за който екипът ни ви информира в десетки и стотици наши публикации с безспорни аргументи и доказателства!
Ще ви дадем адреса на една копи публикация в нашите СМА, която повтаря офиицално излезналото кратко съобщение на съответната служба на Пентагона, без никакъв собствен коментар и отношение по въпроса.  

Пентагонът: Извънземен кораб-майка може да се „спотайва“ в нашата Слънчева система

https://www.vesti.bg/lyubopitno/pentagonyt-izvynzemen-korab-majka-mozhe-da-se-spotajva-v-nashata-slyncheva-sistema-6163790

image

След тази статия ще ви предоставим преводните варианти на няколко публикации по темата от американските и световните медии, които също не смеят да излезнат извън рамките на официалното съобщение на Пентагона, като предоставят на нашия екип правото, задължението и удоволствието да разсекретим за пореден път светоустройствената тайна за Извънземните!

Преди това ще документираме кои управляват и манипулират световните медии и са подготвили и публикували това съобщение на Пентагона.
Навлезналите дълбоко в темата и проблематиката на световната конспирация с резонно основание ще отбележат веднага, че това са кукловодите на Дълбоката държава и господарите на света в сянка, които подготвят и вече въвеждат Новия световен ред –
 и ще бъдат напълно прави на това високо информационно ниво, обаче ние ще разкрием тайната на Извънземните от най – високото познавателно информационно ниво – от нивото на Извънземните, които управляват и манипулират световните медии и са подготвили и публикували и това съобщение на Пентагона, без да го осъзнават и най – малко и най – посветените на най – високите секретни нива служители на Пентагона!  

Ето безапелационните документи за горното твърдение!

СВЕТОВНИ МЕДИИ управлявани от=управлявани от Бог Иса и Богиня Мат Диана 

СЪОБЩЕНИЕ от ПЕНТАГОНА съставено от=съставено от Бог Исуш и Богиня Диана 

Бог Иса/Исуш и Богиня Мат (Майка) Диана са Българските Всесилни и Всемогъщи Богове Творци и Демиурзи, Господари и Властелини на световете и Автори и Постановчици на транс епохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на 

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение!

След като ви просветихме в тайните на Свещения шифър, ще посветим и най – посветените на най – високите секретни нива служители на Пентагона, в Чии ръце и тотален контрол се намират!  

ПЕНТАГОН=ПОГН ТЕАН=Богиня Диана 

НА НАЙ ВИСОКИТЕ СЕКРЕТНИ НИВА са=
са Бокиня Диана и Бог Кристос=
са Бокиня Диана и Бог Исус от Тракия  

НАМИРАМЕ СЕ В РЪЦЕТЕ на=на Исус и Богиня Диана Матара Мария 

Видяхме с тези категорични документи, както и с всички други във всичките ни 1700 постинги от блога ни, че н
ай – посветените на най – високите секретни нива служители на Пентагона, както и всички човеци на Земята, се намираме в ръцете и тоталния контрол на Българските Богове!  
Това го вярват в монотеистичен формат вярващите от различните религии, вярващи и че Бог е сътворил световете, въпреки че не Го познават Кой е, но не го вярват атеистите и още повече безБожниците! 
Втората категория вярват в теорията за Големия взрив за възникването на световете и в управлението на световете и на човеците от Извънземните!
Без да ги питаме въобще атеистите и безБожниците, ги прибираме под юрисдикцията и таталното подчинение на Боговете ни, Които са и Извънземните! 

светът е възникнал от ГОЛЕМИЯТ ВЗРИВ=
светът е възникнал от Богиня Ма (Майка) Диана и Иза Българина

ПОД ЮРИСДИКЦИЯ на=
на Богиня Диана и Крисдос (Христос)=
на Богиня Диана и Исус от Дракия (Тракия) 

В ПОДЧИНЕНИЕ на=на Бог Ешуа и Богиня Диана 

И отново за поред ен – ти път Кои са и Извънземните, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !    

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –  

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение във феноменен режим на реални и рационални действащи свръхестествени светии,

image

и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!

Сега точно тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, открехват леко едностранно пропускащата завеса на това високо информационно ниво и се откриват на службите на Пентагона, ЦРУ и НАСА като Извънземен кораб – майка, управляван от Божиите служители – светии, и който не се спотайва в Слънчевата система!

ИНФОРМАЦИОННИ НИВА на=ИНФОРМАТСИОННИ НИВА на=
на Бог Иса и Богиня Матара

ИЗВЪНЗЕМЕН КОРАБ МАЙКА управляван от=
управляван от Кан (Жреци) на Бог Изуз и Богиня Майка Мария 

СПОТАЙВА СЕ=Бог Исус и Богиня Диана 

Още сакрална информация от високи езотерични познавателни нива и позиции ви предлагаме във филм от уникалната разследваща разконспирираща поредица

Какво се Случва със Света за Бога - Епизод 5 
https://www.youtube.com/watch?v=iRGe8Ey-2Io

Stefan Dountchev с анонсов коментар:

Възможно ли е да има връзка между Големия взрив и Кабала? Хилядолетен тайнствен мистицизъм и съвременна наука в едно изречение? На пръв поглед звучи абсурдно. А каква би могла да е ролята на тайните общества във всичко това?
Когато за пръв път се запознах с тази поредица си мислех, че е лесна работа - превеждаш и толкова. Бързо разбрах, че съм се лъгал жестоко! Трябваше да се ровя и проучвам толкова трудно достъпна за обикновения човек информация, за да съм сигурен, че това което показвам във филма е истина, защото мисля че достатъчно сме били лъгани.
Това, което открих и продължавам да научавам всеки ден е невъзможно да се представи в един кратък епизод. Стремях се да се придържам към първоначалния разказ на автора, но има още толкова много тайни за разбулване!
Дано да имаме време в този живот да повдигнем воала на заблудата и да осъзнаем - какво се случва със света, за Бога!
А това, което ще видите в този епизод е само една наистина нищожна частичка от цялата картина, но същевременно много важна и неразделна част от нашия разказ. Надявам се това да разбуди любопитството ви и да ви накара да търсите ИСТИНАТА, скритата под толкова много слоеве вековна лъжа. Това ще се опитаме да направим и ние с всеки следващ епизод от поредицата!

––
 под публикацията във Фейсбук нашият коментар бе:

– Няма Голям взрив!
Теорията (недоказуема измислица) за Големия взрив е директното и брутално атеистично и противоБожие материалистическо измамническо отричане на съществуването на Богът Творец и построението и съзиданието на световете от Него! Ето Кои са Големият взрив, Които са построили световете!

ГОЛЕМИЯТ ВЗРИВ=Богиня Ма (Майка) Диана и Иза Българина

И още инфо от поредицата "Какво се Случва със Света за Бога " вижте в профила на посветения свръхфеномен Stefan Dountchev и още на екипът му SScontent VideoStorytellers

––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––

Подбрахме 
преводните варианти на няколко от типовите матрични публикации по темата от американските и световните медии, които не смеят да излезнат извън рамките на официалното съобщение на Пентагона, като нашият екип ще разсекрети имплантираните в тях по – важни документи, започвайки от английското наименование на кораба майка – mothership, което еднозначно и категорично указва на Кои е корабът майка:

MOTHERSHIP=MOTHER P SHI=Матара Богиня и Ешуа=Богиня Матара и Ешуа 

Пентагонът вярва, че извънземен кораб-майка може да наблюдава  Земята

https://www-yahoo-com.translate.goog/entertainment/pentagon-believes-alien-mothership-could-115531907.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc

image

В статия, публикувана вчера (14 март) от Fox News , изданието разкри, че служители на Съединените щати смятат, че НЛО скоро могат да посетят нашата планета. 
Всъщност Пентагонът има основание да вярва, че извънземен кораб майка е в нашата слънчева система, готов да изследва Земята.

ПОСЕЩАВАТ НИ=Бог Исуш и Богиня Диана 

Миналата седмица служители заявиха, че тези предполагаеми извънземни кораби могат да изпратят малки сонди до нашата планета, за да я проучат, подобно на това, което НАСА прави при мисии. 
Шон Къркпатрик, директор на Службата за разрешаване на аномалии във всички области на Пентагона (AARO), и Ейбрахам Льоб, председател на катедрата по астрономия на Харвардския университет, споделиха своите открития на 7 март.
„Един изкуствен междузвезден обект потенциално може да бъде основен кораб, който освобождава много малки сонди по време на близкото му преминаване до Земята , оперативна конструкция, която не е много различна от мисиите на НАСА. Тези „семена от глухарчета“ могат да бъдат отделени от кораба-майка чрез приливната гравитационна сила на слънцето или чрез способност за маневриране“, гласи част от техните открития

Според задължителната типова родова характеристика на интелектуално – научният елит на всички племена, директорът на Службата за разрешаване на аномалии във всички области на Пентагона (AARO) – Шон Къркпатрик, и Ейбрахам Льоб, председател на катедрата по астрономия на Харвардския университет, докладват своя Български жречески генезис и статут:

ШОН=Ешуа

ШОН КЪРКПАТРИК=Ариан и Кан (Жрец) от Бок Ешуа от Тракия  

ШОН КЪРКПАТРИК=Барк (Българин) Кан (Жрец) от Ешуа от Тракия 

ЕЙБРАХЪМ ЛЬОБ от=от Богиня Ма (Майка) Бълхария

ЕЙБРАХЪМ ЛЬОБ=Бълхарин от Богиня Ма (Майка) 

АСТРОНОМИЯ висша наука от/за=висша наука от/за Иса и Матара 

ВИСША НАУКА за=НАУКА за Бог Исуш 

ВИСША НАУКА от=от Кан (Жреци) на Бог Исуш 

ХАРВАРДСКИ УНИВЕРСИТЕТ за обучение на=
УНИВЕРСИТЕТ за обучение на Ариани Кан (Жреци) от Бог Иса от Дракия (Тракия) 

И защото сме във времевия график на отбелязване и честване на Свети Патрик – 17 март, ще документираме кой е той и че Шон Къркпатрик е негов генетичен потомък с Божествен феноменен Български жречески имплант:

ШОН КЪРКПАТРИК=Ариан и Кан (Жрец) от Патрик, Кан (Жрец) от Ешуа 

Свети Патрик – мистериозният вицепремиер на Извънземните и министър по извънредните положения,на океаните, на апокалипсисите и сега на пандемията Ковид 19
https://bezistena.blog.bg/history/2021/03/17/sveti-patrik-misteriozniiat-vicepremier-na-izvynzemnite-i-mi.1753659?reply=5406497

image
  
image

image
 
image

image
 
image

image

image

Свети Никола, който е син на Свети Павел, внук на Исус и Мария Магдалена, още е Кан Ирник, Кан Атила, Свети Патрик, Свети Никълас, Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз
https://bezistena.blog.bg/history/2019/12/06/sveti-nikola-koito-e-sin-na-sveti-pavel-vnuk-na-isus-i-marii.1685873

Американски служители разработват звена за изследване на странни явления от доста време. AARO стартира през юли 2022 г. и проследява неидентифицирани обекти в близост до и на Земята. През 2005 г. телескопите Pan-STARRS бяха създадени за НАСА, за да локализират 90 процента от обектите в орбитата на Земята, по-големи от 140 метра - така се казва, че потенциалният извънземен кораб-майка е открит. Преди това, на 19 октомври 2017 г., телескопите забелязаха странен междузвезден обект и го нарекоха „Oumuamua, което означава „скаут“ на хавайски. Той се отдалечи от слънцето без кометна опашка , което накара учените да класифицират обекта като изкуствен.

Правителствени служители казват, че друг обект без кометна следа е открит три години по-късно през 2020 г. И шест месеца преди „Оумуамуа да се доближи най-близо до Земята, междузвезден метеор, IM2, с размери един метър, се разби в нашата планета и имаше идентични скорости спрямо слънцето на големи разстояния, с точно същата форма като "Oumuamua. „С правилен дизайн, тези малки сонди биха достигнали Земята или други планети на слънчевата система за изследване , тъй като корабът-майка минава в рамките на малка част от разделението Земя-Слънце – точно както направи Оумуамуа. Астрономите няма да могат да забележат пръскането на мини сонди, защото те не отразяват достатъчно слънчева светлина, за да могат съществуващите телескопи да ги забележат“, казаха изследователи за извънземната дейност.

В документа на Пентагона се предполага, че сондите вероятно не съдържат живи биологични същества, тъй като пътуването през междузвездното пространство и космическите лъчи, рентгеновите и гама лъчите биха го направили трудно.


Пентагонът предполага, което означава че нищо не знаят, дори и да бяха писали, че са "уверени", какво съдържат сондите!

НИЩО НЕ ЗНАЯТ за=за Ешуз и Диана 

Ето от Кои са сондите и кои същества ги управляват, без да им влияят и ни най – малко космическите лъчи, рентгеновите и гама лъчите, които са част от невидимата едностранно пропускаща енергийна преграда между Божия и земния свят и важи само за земния свят:

СОНДИ от=от Иса и Диана

СЪЩЕСТВА=СЪШТЕСТВА=Светии на Диана и Исуш 

СЪЩЕСТВА=СЪШТЕСТВА=Светии на Дионисиус

Дионисиус е митологичният синкретичен образ на Българските Богове, под егидата и от името на Които Българските жреци са провеждали генно – инженерните културно цивилизационни походи и мисии по целия свят за цивилизоването и очовечаването на всички племена, всичките все бивши тракийски нефеноменни безкултурни племена, разселени от Боговете с посредничеството на Българските жреци и за които пост сътворенчески събития и процеси ние ви запознахме в постингите ни   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518   

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965   

Българските феноменни жреци, които се проявяват и в земен режим, и в небесен светейши режим, 

ЗЕМЕН РЕЖИМ на=на Ежуз и Мария 

НЕБЕСЕН РЕЖИМ на=на Бог Исуж и Мария 

пътуват през границите на времето и на пространствата от Време – пространствения континуум както в земното измерение, така и в другите Божии измерения и светове,

ЗЕМНОТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Изуз и Диана Ма (Майка) Мария

БОЖИЕТО ИЗМЕРЕНИЕ на=на Ежуз и Богиня Матара

едно такова мероприятие което сега по сценарий те показват на шашардисаните служители от езотеричните служби на НАСА и Пентагона за подгототовката на хората за скорошното Явяване на Боговете ни на Земята! 

ПО СЦЕНАРИЙ на=ПО СТСЕНАРИЙ на=
на Ариани от Богиня Диана и Исус=
на Ариани от Бог Дионисиус  
–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

Служители на Пентагона предполагат, че извънземен кораб-майка в нашата слънчева система може да изпрати мини сонди към Земята
https://nypost-com.translate.goog/2023/03/15/pentagon-officials-suggest-alien-mothership-in-our-solar-system-could-send-mini-probes-to-earth/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc

Служители на Пентагона заявиха в проектодокумент миналата седмица, че извънземни може да посещават нашата слънчева система и да пускат по-малки сонди като мисии, провеждани от НАСА, когато изучават други планети.

Проект на изследователски доклад, съставен от Шон Къркпатрик, директор на Службата за разрешаване на аномалии във всички области на Пентагона (AARO), и Ейбрахам Льоб, председател на астрономическия отдел на Харвардския университет, беше публикуван на 7 март и се фокусира върху физическите ограничения на неидентифицирани въздушни явления .

„…Изкуствен междузвезден обект потенциално може да бъде кораб-майка, който освобождава много малки сонди по време на близкото си преминаване до Земята, оперативна конструкция, която не е много различна от мисиите на НАСА“, се казва в доклада. 

Даваме ви проектно – сметната документация на оперативната конструкция на кораба майка на Божиите светии:

ОПЕРАТИВНА КОНСТРУКЦИЯ от=
от Ариани Кан (Жреци) от Богиня Диана и Бог Кристос=
от Ариани Кан (Жреци) от Богиня Диана и Бог Исус от Тракия

ПРОЕКТНО СМЕТНА ДОКУМЕНТАЦИЯ от=
ДОКУМЕНТАЦИЯ от Ариани Кан (Жреци) на Иса и Богиня Мат Диана 

„Тези „семена от глухарчета“ могат да бъдат отделени от кораба-майка чрез приливната гравитационна сила на Слънцето или чрез способност за маневриране.“

Нашите извънземни гости, които са постоянно да нас, ни разкриват оперативните пароли за управление на гравитационните сили и гравитацията, действащи на Земята:

ГРАВИТАЦИОННИ СИЛИ от=от Диана и Исус Българина

ГРАВИТАЦИЯ от=ГРАВИТАТСИЯ от=от Диана и Иса от Трагия (Тракия)

ГРАВИТАЦИЯ от=ГРАВИТАТСИЯ от=от Диана и Иса Трагона (Дракона)

image

Последната оперативна парола документира защо най – древната митологична херметична зооморфна характеристика на Българските Богове е рептилско – летящата с 12 синонима за дракони, лами и змейове по Древно Българския животински календар!

image

image 

И като ви дадохме оперативната парола за управление за гравитационните сили изрично ви предупреждаваме сами да не пробвате да полетите преди да познаете Боговете ни от нашите документи и Ги поканете за ваши Спасители и Господари на живота ви според заключителните кръстнически документи на постинга ни

8 юни – Денят на Дух Святи и на Ямбол. Тайната на Святият Дух! Защо Извънземните ни спираха досега достъпа до Портала към измеренията и световете!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/06/08/8-iuni-deniat-na-duh-sviati-i-na-iambol-tainata-na-sviatiiat.1714234

защото без Тях можете и да полетите, но ще паднете обезателно!

image


AARO беше създадена през юли 2022 г. и отговаря за проследяването на обекти в небето , под водата и в космоса – или евентуално обект, който има способността да се движи от един домейн към следващия.
Конгресът натовари НАСА да намери 90% от всички обекти в близост до Земята, които са по-големи от 140 метра през 2005 г., което доведе до телескопите Pan-STARRS, според доклада.
На 19 октомври 2017 г. Pan-STARRS откри  необичаен междузвезден обект, който по-късно беше наречен „Oumuamua“ , или разузнавач на хавайски.
Обектът беше с форма на пура, изглеждаше плосък и се отдалечаваше от слънцето, без да показва кометна опашка, което накара учените да вярват, че е изкуствен.
Три години по-късно беше открит друг обект , се отбелязва в доклада, а именно ракетният ускорител 2020 SO на НАСА, който нямаше кометна следа.

Служители на Пентагона казаха, че извънземни може да посещават слънчевата система, според документ.РОЙТЕРС НАСА получи задача от Конгреса да намери 90% от всички обекти в близост до Земята, които са по-големи от 140 метра през 2005 г. Джош Касада/НАСА/SWNS
Докладът също така казва, че шест месеца преди "Oumuamua да се доближи най-близо до Земята, междузвезден метеор с размер метър, IM2, се разбива на земята и показва идентична скорост спрямо Слънцето на големи разстояния и идентична форма на "Oumuamua.
„С правилен дизайн тези малки сонди биха достигнали Земята или други планети на слънчевата система за изследване, тъй като корабът-майка минава в рамките на част от разделението Земя-Слънце – точно както направи „Оумуамуа“, пишат авторите. 
Изследователската статия идва след едномесечно проучване на неидентифицирани летящи обекти над САЩ.
Най-забележителното е, че китайски шпионски балон беше свален едва след като прекоси небето над САЩ.

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

Служители на Пентагона предполагат, че извънземен кораб-майка в нашата слънчева система може да изпрати мини сонди на Земята
https://www.foxnews.com/science/pentagon-officials-suggest-alien-mothership-solar-system-send-mini-probes-earth?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc

Нова изследователска статия в проекто документ идва от Службата за разрешаване на аномалии във всички служби на Пентагона

image

Илюстрация на художник на междузвездния обект „Оумуамуа“, който изглежда отделя газ. Сега учените подозират, че все пак това е комета, а не астероид. (ESA/Хъбъл, НАСА, ESO, М. Корнмесер)

Служители на Пентагона заявиха в проекто документ миналата седмица, че извънземни може да посещават нашата слънчева система и да пускат по-малки сонди като мисии, провеждани от НАСА, когато изучават други планети. Проект на изследователски доклад, съставен от Шон Къркпатрик, директор на Службата за разрешаване на аномалии във всички области на Пентагона (AARO) и Ейбрахам Льоб, председател на катедрата по астрономия на Харвардския университет, беше публикуван на 7 март и се фокусира върху физическите ограничения на неидентифицирани въздушни феномени.

ФОКУСИРАТ СЕ върху=
върху Бог Кристос=
върху Бог Исус от Тракия 

ФОКУС=ФОК УС=ФОК СУ=Бок Иса 

Скоро анонимната дефиниция на въздушните феномени ще дефинира конкретно техните Божествени Автори:

ВЪЗДУШНИ ФЕНОМЕНИ от=от Бог Ешуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

„...Изкуствен междузвезден обект потенциално може да бъде кораб-майка, който освобождава много малки сонди по време на близкото си преминаване до Земята, оперативна конструкция, която не е много различна от мисиите на НАСА“, се казва в доклада. „Тези „семена от глухарчета“ могат да бъдат отделени от кораба-майка чрез приливната гравитационна сила на Слънцето или чрез способност за маневриране.“ AARO беше създадена през юли 2022 г. и отговаря за проследяването на обекти в небето, под водата и в космоса – или евентуално обект, който има способността да се движи от един домейн към следващия. Конгресът натовари НАСА да намери 90% от всички обекти в близост до Земята, които са по-големи от 140 метра през 2005 г., което доведе до телескопите Pan-STARRS, според доклада

На 19 октомври 2017 г. Pan-STARRS откри необичаен междузвезден обект, който по-късно беше наречен „Оумуамуа“ или разузнавач на хавайски. Обектът беше с форма на пура, изглеждаше плосък и се отдалечаваше от слънцето, без да показва кометна опашка, което накара учените да вярват, че е изкуствен. Три години по-късно беше открит друг обект, се отбелязва в доклада, а именно ракетният ускорител 2020 SO на НАСА, който нямаше кометна следа. Докладът също така казва, че шест месеца преди "Oumuamua да се доближи най-близо до Земята, междузвезден метеор с размер метър, IM2, се разбива на земята и показва идентична скорост спрямо Слънцето на големи разстояния и идентична форма на "Oumuamua. „С подходящ дизайн тези малки сонди биха достигнали Земята или други планети на слънчевата система за изследване, тъй като корабът-майка минава в рамките на част от разделението Земя-Слънце – точно както направи „Оумуамуа“, пишат авторите.
„Астрономите не биха могли да забележат пръскането на мини сонди, защото те не отразяват достатъчно слънчева светлина, за да могат съществуващите телескопи да ги забележат.“
Изследователската статия идва след едномесечно проучване на неидентифицирани летящи обекти над САЩ. Най-забележителното е, че китайски шпионски балон беше свален едва след като прекоси небето над САЩ.

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

ВИДЕО: Извънземен кораб-майка в Слънчевата система може да изпрати мини сонди към Земята, предупреждава Пентагона
https://www-gulftoday-ae.translate.goog/news/2023/03/15/alien-mothership-in-solar-system-could-send-mini-probes-to-earth-pentagon-warns?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc

VIDEO: Alien mothership in solar system could send mini probes to Earth, Pentagon warns ***

Пентагонът на САЩ издаде официално предупреждение за изпращане на мистериозни малки обекти към Земята. Според доклада обектите се изпращат на Земята от голям извънземен кораб-майка по начин, подобен на начина, по който НАСА използва по-малки превозни средства, за да изследва други планети в Слънчевата система.
Шон Къркпатрик, служител на Пентагона и ръководител на катедрата по астрономия в Харвардския университет, потвърди, че корабът майка е този, който изстрелва малки превозни средства към Земята, според британския вестник Daily Star.
През 2005 г. Конгресът на САЩ изисква от НАСА да намери 90% от обекти с диаметър над 140 метра и в резултат на това бяха построени телескопите Pan-STARRS. Това доведе до откриването на "Oumuamua" с форма на молив, неизвестен междузвезден обект, който може да е малък астероид или комета и изглежда, че произхожда извън Слънчевата система или от другаде в нашата галактика.
Докладът продължава: „Тези малки превозни средства ще достигнат Земята или други планети от Слънчевата система за изследване, тъй като основното превозно средство преминава в малка част от разстоянието между Земята и Слънцето.“
Докладът добавя: Астрономите няма да могат да наблюдават разпръскането на малките обекти, защото то не отразява достатъчно слънчева светлина, за да могат настоящите телескопи да го забележат.
През 2021 г. в доклад на американското разузнаване за десетки мистериозни неидентифицирани летящи обекти се казва, че повечето не могат да бъдат обяснени, но не се изключва, че някои може да са извънземни космически кораби.

МИСТЕРИОЗНИ ОБЕКТИ на=ОБЕКТИ на Исуз и Матара

МИСТЕРИОЗНИ ОБЕКТИ на=ОБЕКТИ на Кан (Жреци) на Исуз и Богиня Матара Диана 

В некласифициран доклад от 2021 г. се казва, че изследователите могат да обяснят само едно от 144 наблюдения на НЛО от персонал и източници на правителството на САЩ между 2004 г. и 2021 г., наблюдения, които често са били извършвани по време на военно обучение.

ВОЕННО ОБУЧЕНИЕ в армията на=ВОЕННО ОБУТШЕНИЕ в армията на=
в армията на Бог Ешуа и Богиня Диана 

Осемнадесет от тях, някои наблюдавани от различни ъгли, изглежда показват необичайни движения или характеристики на полета, които изненадаха тези, които ги видяха, като задържане неподвижно при силни ветрове на голяма надморска височина и движение с изключителна скорост без забележими средства за задвижване, се казва в доклада .

НЕОБИЧАЙНИ ДВИЖЕНИЯ от=от Бог Ежуш и Богиня Диана 

И пореден документ Кои задвижват всички събития и процеси в световете:

СЪБИТИЯ от=от Иса и Богиня Диана 

ЗАДВИЖВАНЕ от=от Бог Ежуз и Богиня Диана 

Наблюденията на това, което в доклада нарича неидентифицирани въздушни явления (UAP), „вероятно нямат едно единствено обяснение“, се казва в доклада на
Службата на директора на националното разузнаване.

ВЪЗДУШНИ ЯВЛЕНИЯ от=
ЯВЛЕНИЯ от Богиня Диана и Ешуз=
ЯВЛЕНИЯ от Бог Дионишиуз

ИМА САМО ЕДНО ОБЯСНЕНИЕ от=
от Исус и Богиня Диана МаМа=
от Исус и Богиня Диана Мария Магдалена

„В момента липсва достатъчно информация в нашия набор от данни, за да припишем инцидентите на конкретни обяснения.“
В доклада не се споменава възможността - или се изключва - някои от наблюдаваните обекти да представляват извънземен живот.

ЗА ДА ПРИПИШЕМ на=на Бог Ешуз и Богиня Мадара

НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ=Бог Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

Докладът беше разпореден, след като повече наблюдения на НЛО от военни пилоти станаха публични и изтекоха пилотски и радарни видеоклипове, показващи странно поведение на летящи обекти, които нямат обяснение.

НЯМАТ ОБЯСНЕНИЕ ЗА=
Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана 

Той подчерта, че пилотите и техните самолети са зле оборудвани да идентифицират необичайни обекти, които се носят в небето.

НЕОБИЧАЙНИ ОБЕКТИ от=от Бог Ешуа и Бокиня Диана

НЕОБИЧАЙНИ ОБЕКТИ управлявани от=
управлявани от Кан (Жреци) на Бог Ешуа и Бокиня Диана

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––

Служители на Пентагона твърдят 
в проект на изследователска статия, че извънземен кораб-майка може да изпрати кораби на Земята 
https://gazette-com.translate.goog/news/us-world/pentagon-officials-claim-alien-mothership-could-send-ships-to-earth-in-draft-research-paper/article_d1b180d9-61d7-5100-a020-96385f437253.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc

Служители от Министерството на отбраната твърдят, че е възможно извънземните да изпратят малки сонди до нашата слънчева система и дори до Земята в мисии, подобни на тези, провеждани от НАСА, според предварителен проект на изследователски доклад.
Докладът е написан от Шон Къркпатрик , директор на Службата за разрешаване на аномалии във всички области на Пентагона , и Ейбрахам Льоб, председател на катедрата по астрономия на Харвардския университет, миналата седмица. 
Той се фокусира върху физическите ограничения на неидентифицираните въздушни явления и твърди, че кораб-майка, който вече е в Слънчевата система, може да изпрати сонди на Земята 


image

Изкуствен междузвезден обект потенциално може да бъде кораб-майка, който освобождава много малки сонди по време на близкото си преминаване до Земята, оперативна конструкция, която не е много различна от мисиите на НАСА“, се казва в доклада . 

ОБЕКТ=Бокиня Диана 

ИЗКУСТВЕН ОБЕКТ от=ОБЕКТ от Бокиня Диана и Исуз 

ИЗКУСТВЕН ОБЕКТ от=ОБЕКТ от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз 

ИЗКУСТВЕН ОБЕКТ от=ОБЕКТ от Кан (Жреци) на Бог Дионисиуз

„Тези „семена от глухарчета“ могат да бъдат отделени от кораба-майка чрез приливната гравитационна сила на Слънцето или чрез способност за маневриране.“

Документът предполага, че слънчевата система вече е била посетена от първия си междузвезден пътешественик, като се позовава на изключително бърз обект, открит от телескопа Pan-STARRS в Хавай през октомври 2017 г. Неговата орбита също е различна от тези в слънчевата система на Земята, водещи учени да вярват, че обектът е бил изтеглен от други сили.
Обектът беше наречен "Оумуамуа", хавайският термин за "разузнавач", за който Льоб и Къркпатрик твърдяха, че може да бъде корабът-майка, който изпраща сондите до планетите. Друг обект беше забелязан три години по-късно, през 2020 г. Нито един обект нямаше кометна опашка, което накара някои учени да вярват, че са изкуствени.
„С правилен дизайн тези малки сонди биха достигнали Земята или други планети на слънчевата система за изследване, тъй като корабът-майка минава в рамките на част от разстоянието между Земята и Слънцето – точно както направи „Оумуамуа“, пише в статията. „Астрономите не биха могли да забележат пръскането на мини-сонди, защото те не отразяват достатъчно слънчева светлина, за да могат съществуващите телескопи да ги забележат.

Пентагонът създаде AARO през юли 2022 г. за проследяване на летящи обекти и обекти, които се движат под вода и в космоса, особено тези, открити около военни бази и инсталации. Преди ролята си на лидер на AARO, Къркпатрик беше главен научен сътрудник в Центъра за ракетно и космическо разузнаване на Агенцията за отбранително разузнаване.
Докладът, който беше публикуван на 7 март, идва малко след като Съединените щати се върнаха към дискусията за НЛО, след като китайски шпионски балон беше открит да пътува над САЩ миналия месец. В крайна сметка балонът беше свален край бреговете на Каролините, но оттогава се съобщава за други балони.

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––
Ръководителят на Пентагона за НЛО казва, че извънземен кораб-майка в нашата слънчева система е възможен

https://www-militarytimes-com.translate.goog/off-duty/military-culture/2023/03/09/pentagon-ufo-chief-says-alien-mothership-in-our-solar-system-possible/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc


image

Има възможност извънземни кораби-майки и по-малки сонди да посещават планети в нашата слънчева система, отбеляза ръководителят на отдела за изследване на неидентифицирани въздушни явления на Пентагона в проект на доклад, споделен във вторник.

„Изкуственият междузвезден обект потенциално може да бъде кораб-майка, който освобождава много малки сонди по време на близкото си преминаване до Земята, оперативна конструкция, която не е много различна от мисиите на НАСА“, пише в изследователски доклад Шон Къркпатрик, директор на Службата за разрешаване на аномалии на Пентагона , съавтор на който е Ейбрахам Льоб, председател на катедрата по астрономия на Харвардския университет.
Къркпатрик, който беше назначен за директор на AARO при основаването му през юли 2022 г., преди това е бил главен научен сътрудник в Центъра за ракетно и космическо разузнаване на Агенцията за отбранително разузнаване. 
AARO е създадена, за да разследва неидентифицирани „представляващи интерес обекти“ около военни съоръжения, според прессъобщение на Пентагона.
Льоб, от друга страна, придоби известност, когато предположи, че нашата слънчева система е била пресечена от първия си извънслънчев посетител през октомври 2017 г. По това време телескопът PanSTARRS в Хавай откри обект, движещ се със скорост, която накара някои учени да предположат, че произхожда извън нашата система.  Орбитата на обекта също намекна за други сили, освен гравитационното привличане на слънцето, влияещи върху движението му.
Учените нарекоха обекта „Оумуамуа“, хавайският термин за „скаут“, който Къркпатрик и Льоб предлагат в своята изследователска статия като пример за възможен кораб-майка с възможности за сонда.
„С правилен дизайн тези малки сонди биха достигнали Земята или други планети на слънчевата система за изследване, тъй като корабът-майка минава в рамките на малка част от разделението Земя-Слънце – точно както направи „Оумуамуа“, обясниха авторите. „Астрономите няма да могат да забележат пръскането на мини-сонди, защото те не отразяват достатъчно слънчева светлина, за да могат съществуващите телескопи да ги забележат.“
Изследователската статия, озаглавена „Физически ограничения върху неидентифицираните въздушни явления“, идва след месец на интензивно изследване на неидентифицирани летящи обекти, вълнуваща тенденция, която се разпали, когато китайски шпионски балон плени нацията, като се носеше през въздушното пространство на САЩ. Впоследствие бяха открити още три неидентифицирани обекта.

–––

И сега внимание какво следва от всички истински или измислени космически скривани и раздухвани събития:

На 16 февруари 2023 г. сенатор Марко Рубио , R-Fla., Кирстен Гилибранд , DN.Y., и 12 други сенатори изпратиха писмо до заместник-министъра на отбраната Катлийн Хикс и заместник-директора на националното разузнаване Стейси Диксън, призоваващи за пълно финансиране на AARO. Предишното искане за финансиране на администрацията на Байдън за фискалната 2023 година не успя да финансира нищо освен основните оперативни разходи на офиса, твърдят законодателите.
„AARO предоставя възможност за интегриране и разрешаване на заплахи и опасности за САЩ, като същевременно предлага повишена прозрачност на американския народ и намалява стигмата“, се казва в писмото на законодателите. „Успехът на AARO ще зависи от стабилното финансиране на неговите дейности и сътрудничеството между Министерството на отбраната и разузнавателната общност.“

–––

Ами следва аргументиране пред невежата и зомбирана публика и баламите, наречено "американски народ и данъкоплатци и атлантическо общество" и узаконяване отпускането на нови безконтролно харчени милиарди и трилиони, под наглата и цинична формулировка за "повишена прозрачност на американския народ", които фундаментални измами документираме примерно в пасажи от

Какво се случва със света, за Бога! Изгубената история на Земята – вече намерена! Какво крият всички велики държави на полюсите?
https://bezistena.blog.bg/history/2023/03/12/kakvo-se-sluchva-sys-sveta-za-boga-izgubenata-istoriia-na-ze.1859533

... Предлагаме ви една публикация от многото манипулативни дезинформационни опити на побеснелите и изкрейзили от изтичането на информацията от дневника на адмирал Бърд секретни служби на Пентагона, ЦРУ и НАСА да я отрекат и неглижират като фалшива, защото демаскира техните грандиозни фундаментални космогонни земни глобални и космически анти – Божии фалшификации и трилионните бюджетни космически програми, с които лъжеха, лъжат и сега като дърти цигани целия свят заедно в сговор с подшефните им съветски и други космически служби, че летят из космоса и от време на време до Луната и изпращат разни луноходи и марсоходи в "благородно научно съперничество за благото на човечеството", които всички "космически" операции професионални изследователи изобличиха категорично, че са заснимани на конвеер в студийни павилиони по секретните бази на НАСА и Пентагона и в зона Б 51.  

Всички средства от това перо, както и от свръхсекретните програми на НАСА и Пентагона под кодовите наименования като "Програми за усвояване на Космоса за благото на чавечеството", "Европейски съюз", "Глобалното затопляне на климата", "Климатични промени в света", "Защита от метеорити", "Междузвездни войни" и др., се заделят за  финансиране на Глобализацията на света, за Цветни революции в арабските страни и Африка, Глобалния диверсионен пакт за миграцията на ООН, Глобалната Ковид медицинска диверсия, войната в Украйна и др. подобни, за изпълнение на всеобхватния перфиден пъклен план на заговорниците срещу Българите за изтреблението на свещения прогресивен Божи ген на Българите и крипто – Българите сред всички народи и основно на Българския етнос и поробването на целия свят, като 1/10 от този бюджет отива по банковите сметки на различни нива на заговорниците.

Основната причина за взаимното признаване на космическите "достижения" на руснаци и американци помежду им е, че и двете страни (както и другите "космически" страни) управлявани през последните векове и в момента задължително от юдео – ционисти с Български феноменен имплант, участват зад кулисите в общия заговор срещу Българите и човечеството, както конкретно и с голямата колективна измама "кълбовидна Земя", "Луна", "Космос", която измама освен за тотален шпионаш и контрол връз хората, е и основно перо за безконтролно под гриф "свръхсекретно!" пренасочване на огромни държавни бюджетни средства в личните сметки на юдео – ционистите, за домогването им по възловите управленчески места на всички държави, за закупуване на съвестите и душите на другите управници на народите и въвеждането им в съзаклятието на заговорниците и за финансиране на заговора срещу Българите и глобалния кръстоносно – ислямистки юдейско ционистки поход, който провеждат обединените ни душмани за затриването на Българите в България и на крипто – Българите по целия свят, които са духовният интелектуален борчески прогресивен жертвен елит на всички народи!

–––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––


И една малко по – критична публикация по темата на опитващ се да разсъждава автор:

ПО КРИТИЧНА ПУБЛИКАЦИЯ ПО ТЕМАТА за=
ПУБЛИКАЦИЯ за Бог Ешуа от Тракия и Богиня Мат Диана 

Официален доклад на Пентагона предполага, че извънземен кораб майка може да изпрати НЛО, за да шпионират Земята

https://www-unilad-com.translate.goog/news/official-pentagon-report-hints-alien-mothership-could-send-ufos-earth-714722-20230316?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=bg&_x_tr_hl=bg&_x_tr_pto=sc

image

Извънземните може да идват на Земята и всъщност може би вече са в нашата слънчева система, според нов проектодоклад на Пентагона.
Документът беше публикуван от директора на Службата за разрешаване на аномалии във всички области на Пентагона (AARO) Шон Къркпатрик и председателя на отдела по астрономия на Харвардския университет Ейбрахам Льоб.
В него се казва, че скоро може да видим извънземен живот да посещава Земята чрез по-малки космически кораби, подобни на сонди. Но не такъв тип сондиране. Мислете повече като по-малки изследователски кораби.
Проектодокументът се фокусира върху физическите ограничения на „неидентифицирани въздушни явления“ (UAP) – така, с други думи, космически кораби и други чужди небесни обекти.
„Изкуствен междузвезден обект потенциално може да бъде кораб-майка, който освобождава много малки сонди по време на близкото си преминаване до Земята, оперативна конструкция, която не е много различна от мисиите на НАСА“, се казва в доклада на Министерството на отбраната на САЩ. „Тези „семена от глухарчета“ могат да бъдат отделени от кораба-майка чрез приливната гравитационна сила на Слънцето или чрез способност за маневриране.“
AARO, създадена през юли 2022 г., е клон на Пентагона,

който отговаря за проследяването на неидентифицирани обекти в небето, под водата или във въздуха и космоса.
Или комбинация от тях.
Или и трите.
В края на краищата, кой знае/никой не знае какво правят тези забавни/фънки космически пичове в наши дни!!! 

Както и да е, обратно към страхотния документ за НЛО.

В своя документ Kirkpatrick и Loeb обясняват, че последните наблюдения на UAP досега противоречат на законите на физиката. Така че, вземете Исак Нютон, този любител на ябълките.
Те обясниха, че „триенето на UAP с околния въздух или вода се очаква да генерира ярко оптично огнено кълбо, йонизационна обвивка и опашка – което предполага радиосигнатури“.
Анализираните от тях UAP обаче не показват такива фактори. Естествено, тъй като са мъже от академичните среди и науката, проектодокладът показва, че двамата са се задълбочили и не са приели първата аномалия, която са открили, като доказателство за извънземен живот.
Те признаха, че това може да се дължи на ограниченията на нашите земни устройства и технологии. Така че, в общи линии, инструментариумът, който имаме, просто не е достатъчно чувствителен, за да имаме пълната картина на това, което се случва в голямото черно отвъд.

ИНСТРУМЕНТАРИУМ от=от Иса и Диана Матара Мария 

ИНСТРУМЕНТИ от=от Иса и Матара Диана 

ИМАМЕ ИНСТРУМЕНТИ от=
от Иса и Диана Матара Ма Ма=
от Иса и Диана Матара Мария Магдалена

ЗА ДА ИМАМЕ ПЪЛНАТА КАРТИНА за=за
Мама Диана и Тати Иза Бълкарина


„Липсата на всички тези сигнатури може да означават неточни измервания на разстояние (и следователно получена скорост) за сензори на едно място без възможност за преход на обхват“, пишат двамата. „Типичните наблюдения на UAP са твърде далеч, за да се получи изображение с висока резолюция на обекта и определянето на движението на обекта е ограничено от липсата на данни за обхвата.“

ТЕЗИ СИГНАТУРИ от=
от Диана и Гристоз=
от Диана и Исуз от Трагия

ОЗНАЧАВАТ=Ешуз и Богиня Диана 

НЕТОЧНИ ИЗМЕРВАНИЯ за=НЕТОЧНИ ИЗМЕРВАНИЯ за=
за Ешуз и Богиня Матара Диана 

И сега да се спрем по – обстойно върху тайнственият мистериозен обект наречен "Oumuamua".

Подобни резултати ни връщат към друг инцидент с UAP от време преди основаването на AARO. Още през 2017 г. телескопите Pan-STARRS на НАСА в Хавай откриха необичаен междузвезден обект в небето. Обектът беше с форма на пура, изглеждаше плосък и се отдалечаваше от слънцето, без да показва кометна опашка. Това кара учените да смятат, че е с изкуствен произход. Интересното е, че обектът по-късно е наречен "Oumuamua", което означава "скаут" (разузнавач) на хавайски. 

ДА СЕ СПРЕМ при=при Исус и Богиня Мадара

да се спрем ПО – ОБСТОЙНО върху=
да се спрем върху Бог Иса и Богиня Диана 

СКАУТ=Кан (Жрец) от Иса и Диана 

Ще ползваме документите по тематичния ни постинг

Тайната на мистериозния междузвезден обект „Oumuamua". Какво ни съобщава кометата 2I / Борисов и защо е кръстена на Борисов?

https://bezistena.blog.bg/history/2020/10/03/tainata-na-misteriozniia-mejduzvezden-obekt-oumuamua-quot-ka.1729794?reply=5360915

image

Без предисловия преминаваме към разсекретяване на мистерията на космическия обект, защото нашите съкурсници от Сакра Духовна Лингва Академия Форум на Безистена вече сте посветени от нашия блог с 1500 статии в основните фундаментални светоустройствени тайни! 

СОНДА на=на Иса и Диана

СОНДА на ИЗВЪНЗЕМНИ=СОНДА на 
Богиня Ма (Майка) и Изуз 

СОНДА на ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗВЪНЗЕМНИ на Иса и Диана   

Ще ви разсекретим каква е тайната на мистериозния звезден обект, която е скрита в името му, и ще ви демонстрираме напъните на астрономи и учени –  атеисти и материалисти не да обяснят какво е, а първо да скрият неговия изкуствен характер и още повече за да не посмеем да търсим в неговата поява Божията намеса и произход, дори и да е безспорно, че обектът е изкуствен!

Ето защо тайнственият междузвезден обект се казва Оумуамуа и в чест на кой е кръстен така!

ОУМУАМУА=Мама – Великата Богиня Майка

ОУМУАМУА=МА МА=Майка Мария=Мария Магдалена

ТАЙНА=ТЙАНА=Диана

ТАЙНА СКРИТА В ИМЕТО МУ=
ТАЙНА на Иса от Тракия и Богиня Диана МаМа=
ТАЙНА на Иса от Тракия и Богиня Диана Мария Магдалена 

ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД от=ПРОИЗХОД от Бокиня Диана и Исуз

ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД от=ПРОИЗХОД от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуз

ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД от=ПРОИЗХОД от Светии Кан (Жреци) на Иса

ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД от=
от Светии Кан (Жреци) на Бог Хрисдоз=
от Светии Кан (Жреци) на Бог Исуз от Драхия (Тракия)

И всъщност тези автентични документи разкриват цялата тайна на мистериозния междузвезден обект, чиито Проектанти ни разсекретяват пак производственото му Кnow how и Чие дело е:

МИСТЕРИОЗЕН ОБЕКТ дело на=ОБЕКТ дело на Матара и Исуз

МИСТЕРИОЗЕН ОБЕКТ дело на=дело на Кан (Жреци) на Богиня Матара Диана и Исуз

МЕЖДУЗВЕЗДЕН ОБЕКТ дело и управляван от=
ОБЕКТ дело и управляван от Зведии (Светии) на Ежуз и Ма (Майка) Диана 

МЕЖДУЗВЕЗДЕН ОБЕКТ дело и управляван от=
дело и управляван от Зведии (Светии) Кан (Жреци) на Ежуз и Богиня Мад Диана 

И още веднъж ви разкриваме, че работата на казионните астрономи и учени –  атеисти и материалисти е не да обяснят какво е Оумуамуа, а е първо да скрият неговия изкуствен характер и още повече за да не посмеем да търсим в неговата поява Божията намеса и произход!

УЧЕНИ=УТШЕНИ=Диана и Ешуа

АСТРОНОМИ=Иса и Матара 

ДА СКРИЯТ=Диана и Иса от Тракия 

ЗА ДА НЕ ПОСМЕЕМ да търсим=
да търсим Изус и Богиня Диана МаМа=
да търсим Изус и Богиня Диана Мария Магдалена

ДА ТЪРСИМ=Матара Диана и Иса 

БОЖИЯТА НАМЕСА=Богиня Мат и Исуж 

––––––––––––––

Изричната заключителна констатация от заглавието на постинга ни 

"Паника в САЩ и по света – Извънземните идват! Пентагонът: Извънземен кораб-майка се „спотайва“ в нашата Слънчева система. Ние: не се спотайва – нарочно се показва!",

че корабът на Извънземните/Боговете ни въобще не се спотайва и крие, а нарочно се показва, изключил временния си невидим стелт – режим, документира, че вече се провежда последната фаза от епохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Явяването на Боговете ни за започване на епичните събития на Съдният ден и процесите по атестацията на всички без никакво изключение Души!

НЕВИДИМ СТЕЛТ РЕЖИМ на=на НЛО на Ариани от Отец Ежуа и Богиня Мама Диана

НЕВИДИМ СТЕЛТ РЕЖИМ на=на НЛО на Друиди (Жреци) от Исуж и Богиня Мама Диана 

СЪДНИЯ ДЕН на=ДЕН на Иса и Диана 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на безистена и наши Предци – Светии от Вси Светии и техните Шефове и Шефовете на Извънземните – Исус и Мария
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и фоновата песен на Modern Talking - No Face, No Name, No Number, (Без лице, без име, без номер) която ни изпратиха Извънземните/Боговете ни с вече познатите лица, имена и номер на телефона и адреса на Боговете ни! 

No Face No Name No Number=Бог Иса и Богиня Ма (Майка) Мария

 






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
18.03.2023 19:37
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - здравей, Адаш!
18.03.2023 23:06
Крайно време е да се сложи край на тази непочтена игра! Да разбутват света и да търсят виновни ,като в онази популярна приказка- въпрос ?Безнаказано? Пили, пяли, но не плащали?
Да ги накарат да бягат обратно, както в библията при Гомор и Содом! И да не се обръщат назад, защото ще се преобразуват на нещо друго, аламинут!
Аман ти и от благородни фарисеи! Трябва да си много тъп, за да вярваш на приказките им, , а те -два пъти по- тъпи, за да мислят ,че лъжат някой друг, освен тъпаците!?

Всичко най- добро , Адаш!
цитирай
3. bezistena - Крайно време е да се сложи край на ...
19.03.2023 00:47
leonleonovpom2 написа:
Крайно време е да се сложи край на тази непочтена игра! Да разбутват света и да търсят виновни ,като в онази популярна приказка- въпрос ?Безнаказано? Пили, пяли, но не плащали?
Да ги накарат да бягат обратно, както в библията при Гомор и Содом! И да не се обръщат назад, защото ще се преобразуват на нещо друго, аламинут!
Аман ти и от благородни фарисеи! Трябва да си много тъп, за да вярваш на приказките им, , а те -два пъти по- тъпи, за да мислят ,че лъжат някой друг, освен тъпаците!?

Всичко най- добро , Адаш!


Разбира се, че ще се сложи край на тази непочтена игра, Адаш!
Обезателно и скоро ще е!
И краят на тази непочтена игра ще сложат тези, които са я продуцирали, внушили на хората и раздали положителните и отрицателните роли и провеждали през епохите и вековете за да се случи екстремалната трансепохална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" по върховете и падините на човешкия живот!
Ето ги:

ТАЗИ НЕПОЧТЕНА ИГРА е от=
е от Богиня Диана и Гризтош=
е от Богиня Диана и Ешуз от Трагия (Тракия)

Затова за всички ще има безалтернативната атестация и индексация на Съдния ден, Адаш, за да мине всеки от Божия ген през персоналното си Чистилище, едно от имената на което е Содом и Гомор!

СОДОМ И ГОМОР за=за Гена на Иса и Мад Мария

Бъди благословен, Адаш!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676369
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44105
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!