Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2020 08:58 - Ковид уби цялата медицина с нейните закони,норми и правила!
Автор: radostinalassa Категория: Хоби   
Прочетен: 1540 Коментари: 9 Гласове:
4

Последна промяна: 03.10.2020 09:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

РЕЗЮМИРАНО ЗА ВИРУСА
Най-загадъчният (анти)квантов вирус в Галактиката.
Когато бъде направена аутопсия, вирусът не съществува, но когато бъде изгорено тялото на починал човек, предполагаемият вирус наистина съществува и е причина за смъртта. Тоест, когато го гледате, той се намира във вълново състояние и не можете да го видите, но когато не го гледате и не го търсите, той е корпускуларен и бихте могли да го видите, но пък вие точно тогава не го гледате, защото, ако го гледате, поради квантово-вълновия дуализъм той вече не може да бъде видян, защото точно в тоя момент не е корпускуларен.
Нещо подобно на котката на Шрьодингер - къде жива, къде умряла, само че наопаки. Това, дето написах току що е толкова объркващо, че и на мен не ми е ясно, но такова е поведението на същия вирус според "модерната медицинска наука", която не е нито едно от трите, а на нас е отредена ролята на обикновени съзерцатели и потърпевши, разбира се.
Също така, за да знаете дали сте болни, имате нужда от тест. В резултат на това се получи фантастичния, модерен, патологичен феномен "асимптоматичен", към който в последствие се добавиха още термини, изпълнени със зловеща, пандемична символика: случай, заразЕн, зарАзен, вирусоносител, положителен и прочие синоними на здрав човек.
Всъщност, всички здрави хора, които имат положителен PCR тест са асимптоматични за следните болести: СПИН, Нилска треска, Хепатит С и Хепатит Е, различни грипни модификации, Ебола, Полио, Шарка и други инфекциозни и възпалителни процеси.
Дори е възможно да получите положителен тест, ако сте яли от папаята на Джон Магуфули, президентът на Танзания, която папая се казва Елизабет Ан и е на 26 години с положителен тест.
Симптомите на болестта, причинявана от вълшебния вирус са всички възможни имунни и защитни реакции на живото човешко същество без изключение, от ушната кал до пръднята. Дори хълцането беше обявено за симптом.
Вирусът се предава по всички възможни начини от сопола до семенната течност. Без изключение.

Група филипински медико-ковидиоти обявиха, че когато говорите и дишате, разпространявате вируса. Раждате се и започвате да заразявате.
Вирусът се среща по целия свят, но досега не е бил пречистен, изолиран, фотографиран или биологично описан. Затова е така вълшебно антиквантов.
Същият този вирус не е изпълнил нито един от абсолютно задължителните постулати на Робърт Кох, когато става въпрос за нов патогенен микроорганизъм.
С други думи, вирусът не съществува научно, но политически и по телевизията може да го наблюдавате постоянно.
Вирусът е толкова нов-нов, че за предпазване от разболяване са нужни мерки, подобни на карантината на благочестивия мъж Йов (приблизително VI пр. Хр), но в случая с тоя вирус, здрави хора трябва да бъдат отделяни от здрави хора, за да не се заразят едни-други.

За да се предпазите от предполагаемия вирус, трябва да използвате парцал сложен на устата, като болестите и инфекциите, причинявани от този парцал се отчитат от странния тест, който не е тест, като положителни.
Вирусът е толкова широко разпространен, че на средствата за масова комуникация трябва постоянно да се плащат много пари, за да напомнят на хората, че имат някакъв вирус, щото иначе може да забравят за него.
Тестът открива вируса, но също така открива всички други вируси и видове вируси и за съжаление не различава един вирус от друг вирус, нито от бактерии, нито от бацил.
Той също така не различава активен вирус от вирусни парцалаци и отпадъци.

Тестът открива всичко, но не е възможно да се определи точно какво е открил.
Тестът открива новия вирус, но също така открива Нилска треска, СПИН, грип А, грип В, хепатит С, хепатит Е, обикновена настинка и много други заболявания, споменати по-горе, но за съжаление тестът не прави разлика между различните болести, които е "открил".
Вирусът е най-мощният в цялата човешка история, защото: - Той уби всички микроорганизми, за които науката разполагаше с някакво знание. Тях вече ги няма.

Остана само тоя вирус. - Болните от тоя вирус са толкова болни, че за да умрат е нужно да им бъде приложена специална медицинска терапия. - Той уби цялата медицина, заедно с нейните закони, норми и правила.
Вече няма нужда от учебници по медицина, щото се лекува една, единствена болест и то.... по телефона.
- Той уби всички болести, остана само covid 19, което неимоверно опростява образованието в областта на медицинските науки.
- Той уби всички човешки права до правото да се диша чист въздух и пушенето. Сексът е забранен по презумпция.
- Той уби цялата световната икономика. Без най-богатите, разбира се.
- Той уби културата и образованието. Важното е да има клиенти. Културните и образованите не са нужни на "новото нормално".
- Той унищожи човешкото общество и всички негови важни функции. Ръкуване, прегръщане, целуване, даже интимни отношения са санитарно забранени.
- Той уби всички възможни науки, научното мислене, критичните анализи и научните методи. Вирусът е толкова мощен и магически, че превърна всички политици в лекари и всички лекари в политици, като най-изтъкнатите и ербап, като Андрей Слабаков и Мария Габриел, например, станаха "про-ваксинатори".
Главният изпълнителен директор на фармацевтичната компания Roche, Северин Шван казва за PCR теста:
„Тези тестове не струват нищо или има много малка полза от тях“, „Ние двамата бихме могли да го направим за една нощ в гаража". Кои двама, Северин Шван не уточнява, което ме кара да си мисля че става дума за Сульо и Пульо.
Изобретателят на PCR Кари Мълис получава Нобелова награда за Верижната Реакция на Полимеразата (PCR), но самият той казва, че PCR не може да се използва за диагностициране на инфекциозни заболявания, не може да покаже дали сте болни или не, просто защото това не е тест, а технология за мултиплициране на ДНК и всички трикове, които правят учените (колко са учени е друг въпрос), не струват повече от обикновен комедиен скеч.
Същият Кари Мълис нарича теста "машина за пандемии", защото същият тест е използван за създаването на истерията около вируса на СПИН... От същите хора, които дирижират днешния цирк.
Очаквам да ми бъде обяснено, че говоря глупости и да бъда поканен в някое спешно отделение, за да видя вентилаторите. 
Издателство Распер



Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. lexparsy - :-))) Умирам си от смях
03.10.2020 10:39
Ами тогава Дейвид Айк който написа отдавна че вируси се генерира от 5G клетките на честота около 60 GHz може да се окаже прав:-)))
А докато траеше домашната карантина демонтираха равномерно навсякъде...
Аз затова постоянно се бъзикам че и хейтърите се контролират от тях :-))))
А инвестора на блога сигурно е агент на Мъск и тества Как се отразяват контрола от сателитите му....
Ама не се сещат че определено има някои човешки същества които не ги лови....
Сега вече наистина ще ни хейтват яко за да спрем да пишем.... :-)))))
   Лекс
цитирай
2. radostinalassa - 1. lexparsy
03.10.2020 11:48
Дали ги слагат в уличните лампи? но и те не са май на 100 метра.
Борбата с тях е същата, както със свободните електрони в нас. Също и използване на фолга, медни жички.
Прав си, тези хора , които имат съвест не ги лови 5 джи.
цитирай
3. lexparsy - Само да припомня...
03.10.2020 12:12
radostinalassa написа:
Дали ги слагат в уличните лампи? но и те не са май на 100 метра.
Борбата с тях е същата, както със свободните електрони в нас. Също и използване на фолга, медни жички.
Прав си, тези хора , които имат съвест не ги лови 5 джи.

Не ги лови и тези които имат естествена имунна система, което е по твоята специалност да обясниш. А съвременната медицина и хранене прави всичко възможно да ни я унищожи.
   Не ги лови тези, които седят на Светло под Слънцето..., и в духовния аспект на думите. И ако се разпространява заразно "капково", защо всички предпазни мерки са свързани с това да седим на тъмно влажно прашно място с маски и ръкавици върху които се лепи всичко мръсно. А слънцето даже светлината убива вируса за секунди...
И още и още и още..
   Лекс
цитирай
4. radostinalassa - Прав си
03.10.2020 12:43
Лекарствата в огромната си част намаляват киселинността на стомашния сок.Освен това те имат Д - въртящи форми, които не се усвояват от организма ни. Напр. витамините.Синтетичната фруктоза, като заменител на захарта провокира отделянето на инсулин и довежда до диабет.
Всяка хрема, кашлица, диария е опит на организма да се освободи от натрупаната слуз, а не е болест.
цитирай
5. radostinalassa - Днешната храна е вредна
03.10.2020 12:45
Когато ядем непривична храна, то огромната част от левкоциите ни отиват в червата и се борят с нея. Това не става само при живата храна и сиренето Мацони.
Остава ни само или да гладуваме през деня и да ядем вечер, или да променим диетата си.
цитирай
6. radostinalassa - Исках да напиша и за хумата ни
03.10.2020 14:02
При Чернобил оттук са занесени тонове хума за облъчените. Всеки ден трябва да пием хума, силицият в която се превръща в червата ни в биосилиций, под действието на полезен микроорганизъм.
Освен това е установено, че камбанният звън убива микробите и радиацията. Затова евреите комунисти са донесли чумата в Русия.
цитирай
7. lexparsy -    Не само Камбаните убиват микр...
03.10.2020 15:20
   Не само Камбаните убиват микроби, но и искрената молитва, която всъщност е позитивно и възнамерно мислене, лекува и възстановява имунната система. И това е доказано и от съвременните тъпи учени, и не е фантастика и измишльотина.
   А ако можеш и обясни на хейтърите, че е точно обратното със сеенето на омраза негативизъм и грозни емоции, които създават благоприятна среда и за болести.
   Ако не разберат, ще ги залеем с хума и ще им оставим само две дупки да дишат докато се излекуват... :-))))

    Аз пък исках да обясня за мозъка че е честотен приемник и предавател, и че устройството не се коментира от медицината, и че сивото вещество не е точно ума мозъка и паметта, а е нещо като екран за проектиране на холограмнопо изображение. А това пак е доказано от учени на практика чрез подмяна части от мозъка без да се изгуби паметта и ориентацията на мишки... И че малкият мозък, който отговаря за първичните чувства и инстинкти за самосъхранение, е този който е атакуван, не само чрез най-разнообразни психотронни машини но даже и чрез телевизора и смартфона...
   ...но трябва да събирам многи изгубени материали, и хич няма да е кратко... защото не ми е в стила само да цитирам, но пък и не ми е призвание.
А може пък и да бъркам, и в този кратък исказ ако не си съгласна кажи :-)))
   Лекс
цитирай
8. radostinalassa - Разбира се, че мозъкът е само...
03.10.2020 17:52
приемник и предавател на информация. Но големината на полетата и подполетата е важна , както е и при компа.При по - сложно устройство ще получим по - сложна информация, разбира се ако имаме знания да я разчетем.
цитирай
9. radostinalassa - Молитвата, ако успеем да я задържим...
03.10.2020 17:55
достатъчно дълго се сбъдва / желанието ни / , ако е разумно и възможно.
Стресът разболява. Отдавна вече не ми действат болестотворно хейтърите, или троловете, както аз ги наричам. Троловете на звездата. Всеки може така, да се коментира , хвали и ветцеслави от десетки тролове. Това е нечестна игра.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13143981
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години